Indigo Ratnik – Analiza događaja u septembru

Danijel - Indigo ratnik

Kao i obično, i ovoga mjeseca događalo se puno zanimljivih stvari. Američki gradovi počeli su otplaćivati milijunske „odštete“ takozvanim BLM prosvjednicima koji su uništavali i palili te iste gradove.

Ako se pitate zašto gradovi plaćaju odštetu onima koji su uništavali, a ne vlasnicima radnji koje su bile uništene, vjerujte da vam nitko neće dati odgovore na to pitanje.

Russel Brand našao se pod cijelim spektrom lažnih optužbi i briše ga se iz javnog prostora jer se usudio usprotiviti globalnoj kabali, a Tucker Carlson tvrdi da mu je duboka država zaprijetila ako održi intervju sa Putinom.

U Hrvatskoj se nastavlja besmisleno ubijanje svinja, u Zagrebu se puštaju milijuni komaraca iz laboratorija, mladi masovno umiru od raka, ali bitno da se otvaraju takozvani „pametni dućani“ u kojima nema prodavačica. To je Hrvatska 21. stoljeća.

Cenzura ozbiljno uzima maha, društvene mreže već se brutalno cenzuriraju, police sa hranom u trgovinama već su pune proizvoda od insekata, a zbog Covida se ponovno uvode maske i otkazuju letovi.

O tome i drugim temama u novoj analizi na kanalu Indigo Ratnik:

 

analizahrvatskaIndigo Ratnik
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
6 mjeseci prije

52 minute, čitavo vrijeme gledamo komentatora događaja u svijetu, niti jednom da se kadar makne da prikaže slikovno ili videom to o čemu priča.
Teško da će to netko pogledati.
Konstruktivna kritika.

Biti-ili-ne-biti
6 mjeseci prije

Isto tako se prave grbavi da chemtrailsi ne postoje, nego da se radi o normalnim avionima koji ne bacaju nikakve kemikalije.
A što je onda ovo?

t. me/Fall_of_the_Cabal/13811

Kakve “neobične” motore ima ovaj avion, ako su ovo normalni avionski tragovi?

Гавран
6 mjeseci prije

Pošto je ovo opšta tema da se setimo kolonijane pljačke Akropoljskih frizeve.
Kod nas je NATO devedesetih godina oformio specijalnu grupu sa helikopterima koja je po Bosni demontirala i odnosila čuvene bosanske alke. Sada su ostali samo tragovi u stenama gde su bile.
Da se podsetimo velike i male alke za vezivanje brodova su se nalazile na visini preko 600 metara. Napravljene su od nepoznate legure metala otporne na oksidaciju.
Namera je osim kolonijalne pljačke i falsifikovanje stvarne istorije čovečanstva.

Emiliano Zapata
6 mjeseci prije

Danijele odlicno izdvajas vijesti i prevodis ih ali komentari kako su se “ukakili od straha” nakon prosvijeda je netocna. Prestali su s gnjavazom oko cjepiva sinkronizirano s svima ostalima nakon sto je poceo dogovoreni rat u Ukraini. Jedino ako sad neces tvrdit da su Google, CNN itd. uklonili brojace mrtvih, zarazenih itd. radi prosvijeda na trgu u Zagrebu??

Valter
6 mjeseci prije

U vezi ubijanja svinja po frakcijskim HDZ linijama, to je bilo jasno da će se desiti.
Uvjeren sam da su i sami izdajnički namjesnici na vlasti bili šokirani koliko je narod doista glup.

Ne govorim samo o onima koji su se dali ubrizgati za očitu laž, već o nositeljima brnjica iznad 90%. Znači potpuni kolaps moralne hrabrosti za najminimalniji mogući otpor.

To im je sve dalo samopouzdanja da opetovano isprobavaju dokazanu formulu:

  • petokolonaški medijski narativ
  • lažni testovi
  • ciljano uništenje i restrukturiranje, bilo psihološko ili gospodarsko
Max
6 mjeseci prije

Ukratko to je to.

JoeP
6 mjeseci prije

Padaš s Marsa sa ovim BLM prosvijedima. Ti prosvijedi su organizirani sa prosvijednicima koji su bili plaćeni 50 USD po satu prosvijeda i to se oglašavalo po društvenim mrežama. To se popularno zove “rent a mob” (najam rulje). Sve je bilo inscenirano, CNN kamere su bile ispred dućana kad su divljaci razbili staklo dućana, i počeli ulazit, razbijat i iznosit stvari, te snimke su obišle svijet prije nego su prosvijedi toga dana bili završeni. I sad ti prosvijednici koji su bili plaćeni za prosvijede bili su napadnuti od policije i imaju sva prava na odštetu od poslodavca. To je kao da se snima film pa su angažirani statisti i pri statiranju budu ozlijeđeni ili osjete duševne boli imaju sva prava na obeštećenje od producenta. Ti si momak na glavu upao u svijet okultizma i malo šta ti razumiješ. Svemu se čudiš. Takvih kao ti koji puno zuje, a med uopće… Čitaj više »

JoeP
6 mjeseci prije

Majica nije loša, ali ima bolja. Ista takva, iste boje, isti font, ali s tekstom SVIJET OKO MENE JE POD VIDEONADZOROM, go pro na čelo i onda u obilazak prostora javnih i korporacijskih zgrada pod videonadzorom namjenjenih stanovništvu.
Zanimljivost jednog takvog videa s nekoliko dvominutnih isječaka je zagarantirana.
Pišem iz vlastitog iskustva koje sam doživio, istina, bilo je bez majice.
Altroke kad me ovde pitaju šta napravit 🙃

goran
6 mjeseci prije

radje glasam za plenkia kod njega znam da je govno i prodana duša
dok benčička pokušava isfurati da je poštena,a ustvari je milijardu puta gora od plenkovića.
vidite šta CIA radi,ponudi dva riješenja a ni jedno ne valja po nas.
zato ljudi kad budu izbori glasajte za onoga koji ima najmanje posto glasova

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI