fbpx

Misteriozni porast slučajeva u Zagrebu – uvod u zabranu prosvjeda?

Andrej Plenković i Alekandar Vučić

Promatrajući trenutna zbivanja po Europi, možemo primijetiti nešto zanimljivo. Velika većina Europskih država uvodi najstrože korona mjere upravo u glavnim gradovima. Madrid, Pariz, Brisel, Prag, Atena, a stižu i najave o „alarmantnom porastu slučajeva“ u Berlinu. Logično se zapitati kako to da baš u glavnim gradovima ima najviše pozitivnih slučajeva? U redu, u slučaju manjih zemalja možemo reći da je virus najrašireniji u najvećem gradu kao najvećoj urbanoj sredini. Ali to sigurno ne može biti slučaj u Španjolskoj, Francuskoj ili Njemačkoj, velikim zemljama sa puno urbanih sredina.

Glavni gradovi su bitni iz političkih i sigurnosnih razloga. Tamo se nalazi središte vlasti, zgrade Vlade, zgrade parlamenta, nacionalna televizija itd. Sve revolucije u povijesti dizane su isključivo u glavnim gradovima. Najbolji primjer iz naše regije je rušenje Miloševićevog režima 2000 godine. Prosvjednici su izašli na ulice, zauzeli zgradu skupštine i Radio Televizije Srbije i to je bio kraj. Stvari su zbilja toliko jednostavne. Svaki režim da bi ostao na vlasti mora fizički kontrolirati nekoliko zgrada; zgradu Vlade, parlament i nacionalnu TV. Ako to izgube, izgubili su vlast.

U ovom kontekstu zanimljivo je promatrati uvođenje ograničenja u glavnim gradovima. Pogotovo zabranu okupljanja, kojom se de facto ukida sloboda demokratskog prosvjeda. I tu onda dolazimo do Zagreba, u kojem je već treći dan zaredom zabilježen nagli porast slučajeva. I to samo tjedan dana nakon što je najavljen prosvjed koji se treba održati 8 studenog. Slučajnost?

Misteriozni porast slučajeva u Zagrebu - uvod u zabranu prosvjeda? 1

Iz grafa jasno možemo vidjeti da je u samo 3 dana broj slučajeva u Zagrebu više nego utrostručen, sa 49 na 161. Kako je moguće da se odjednom tamo svi toliko razbolijevaju kad ostatak Hrvatske ne raste ni približnom brzinom? Da li je moguće da se u Zagrebu priprema teren za mjeru zabrane okupljanja, koja će stupiti na snagu taman prije najavljenog prosvjeda?

Manipulira li se brojem slučajeva? Prisjetimo se parlamentarnih izbora koji su održani 5. srpnja i misterioznog pada korona slučajeva prije izbora. Premijer Plenković je tada izjavio u Splitu 26. svibnja: „Hrvatska je pobijedila Covid-19, ova Vlada je pobijedila Covid-19, mi smo savladali epidemiju“. Nakon izbora, slučajevi su ponovno porasli. Slučajnost?

Graf slučajeva u Hrvatskoj po danima je izgledao ovako:

Misteriozni porast slučajeva u Zagrebu - uvod u zabranu prosvjeda? 2

Hrvatska svakako nije usamljena u ovom fenomenu. Srbija je također ove godine imala izbore koji su održani 21. lipnja (juna) i dogodilo se isto, veliki pad slučajeva taman prije izbora. Zatim, nakon izbora, slijedi nagli porast slučajeva, i premijer Vučić zbog toga najavljuje novi policijski sat. Odmah slijedeći dan izbijaju veliki neredi u Beogradu i prosvjednici napadaju zgradu Skupštine. Prosvjedi su trajali osam dana, najžešći su bili od 9-11 srpnja (jula) a do 14. su se polako smirili. Nakon toga, povlači se najava policijskog sata, i ono što je zanimljivo, broj slučajeva počinje opadati(!).

Na stranici Worldometers (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/serbia/) možemo vidjeti službene podatke o broju slučajeva u Srbiji. Dobro pogledajte ovaj graf i obratite pažnju na datum 21 jun i zatim period nakon 14 jula:

Misteriozni porast slučajeva u Zagrebu - uvod u zabranu prosvjeda? 3

Vidimo da slučajevi padaju prije izbora i poslije prosvjeda, to je jasno vidljivo iz gornjih grafova. Stoga, možemo zaključiti da je najbolje sredstvo za borbu protiv virusa održavanje izbora ili održavanje prosvjeda. Statistika je egzaktna znanost i taj zaključak je znači znanstveno potvrđen. S obzirom da u Hrvatskoj uskoro neće bit izbora, a stalno nam govore da moramo slijediti znanost, logični korak za borbu protiv virusa se sam nameće. No, što ako vlasti u Zagrebu uvedu zabranu okupljanja?

Premijer Plenković je jučer, 8. listopada, na sjednici Vlade, sa smrtno ozbiljnim izrazom lica izjavio „Ovaj virus je ozbiljna prijetnja zdravlju i životima. Omalovažavanje i relativiziranje ima za izravnu posljedicu nepridržavanje zaštitnih mjera i neodgovorno ponašanje čime ugrožavamo i zdravlje i gospodarstvo“.

Nećemo ulaziti u to kakva je to ozbiljna prijetnja od koje dnevno u prosjeku umre 1.5 osoba, sa prosječno 80 godina starosti i 2 komorbiditeta. I slažemo se da je virus prijetnja gospodarstvu, ali ne zbog masovnih smrti radne snage, nego zbog mjera koje je uvela njegova Vlada.

Međutim pravo pitanje je – je li virus opasan za demokraciju? Po primjerima iz inozemstva, i to upravo iz Zapadnih demokratskih zemalja, možemo vidjeti da je virus itekako opasan za ljudsko pravo na rad, pravo na kretanje, pravo na slobodu govora, i demokratskog okupljanja. U Hrvatskoj su dosad ograničavane pravo na kretanje i pravo na rad, ali dosad nisu uvedena nikakva ograničenja na demokraciju. Nadajmo se da će tako i ostati.

Jer Hrvati su dosad svaki put znali kako izboriti slobodu, od 15. stoljeća i borbe s osmanlijama, ustanka 1941. protiv fašističkog okupatora, 1991. u domovinskom ratu za neovisnost, svaki put protiv višestruko nadmoćnijeg neprijatelja, i svaki put pobjedonosno. Pitanje je, da li je slijedeća borba stigla, ona protiv globalne kabale, koja iz sjene upravlja našim državama?


Ne zaboravite sutra doći u Rijeku na Festival slobode

Festival slobode - Rijeka

Festival slobode – Rijeka

4.7 69
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
125 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
tucker carlson
Gost
tucker carlson
11 dana prije

mislim da je prica zavrsena,na nasu stetu..samo gledajte.meni su glavni pokazatelj bila djeca u skolama.tisina.hvala.

piždro
Gost
piždro
11 dana prije

htjedoh upisat 2 plusa na tvoj komentar al neide… komentar pogađa u samu bit

Sony
Gost
Sony
11 dana prije

Možeš mu ukucati svaki dan po jedan + mislim nakon 24 sata od prvog, tako ja radim, onima koji su zaslužili i pohvale za svoje objave i više od jednog plusa, slijedeći dan ukucam još jedan + pa opet dan kasnije još jedan…

piždro
Gost
piždro
11 dana prije

tebi ukucam svaki put odprilike 5-6 plusića (ovisno o broju komentara ) a i drugim damama… ustvari to je bila poruka kao da mi je misao pogodio… da, jendne prilike si mi fino prebacila…

Brainstorm
Gost
Brainstorm
11 dana prije

zamisli radosti kad nakon 3 i pol mjeseca nadje 100 pluseva.

Dani First
Gost
Dani First
11 dana prije

Sony, stavio sam jedan privremeni inbox kao što rekoh, među komentarima je gdje spominješ Mišaka. Čeka na odobrenje trenutno, vječita boljka 😉

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 dana prije

Mozes i resetirati modem ili ga ugasit i ponovno upalit pa ti se promijeni ip adresa pa udri. Zato sam svojevremeno komentirao da se postavi tako da ne moze minus bez komentara da vidimo sto koga smeta u objavi.

L. R.
Admin
Famed Member
11 dana prije

Poštovani,

Kada se registrira dovoljno komentatora, uključit ćemo opciju da samo oni mogu lajkati.

Lp

iiiistina
Gost
iiiistina
11 dana prije

sa tišinom se ne slažem….još uvijek ima onih kojima ova kokodakanja mogu pomoći da progleda,prozre,shvati…kako nam isporuči i priznati Radman te evo i iz jedne rasprave upućenih……
………• Još 2013. se trgovalo s instrumentima i aparatima za dijagnosticiranje COVID-19.
Dr. Christiane Northrup: U cjepivima se nalaze nanokristali, koji su nanoroboti i koji će biti u stanju kontrolirati sve što radite, svaki pokret, što jedete, koliki vam je tlak, koje lijekove uzimate i slati vaše podatke na „oblak“. (op. aut.: Više o tome na kraju članka) Bill i Melinda Gates su 26. 3. 2020. pod brojem 060606 prijavili patent (op. aut.: Nije mi ga uspjelo pronaći), a to je povezivanje tih bioloških podataka putem nanokristala s kriptovalutom. Imate barkod, svoj broj i uvijek se ponavlja ista igra.

Tara Thornton: Ti nanoroboti kad su u našoj krvi i u našim stanicama imaju ne samo sposobnost slanja podataka (moždani valovi, emocije, krvni tlak, ono što jedemo), već i primanja u mozak, što nije ništa drugo već potpuna kontrola uma, manipulacija, izdavanje naredbi, usađivanje vjerovanja – sažeto u jednu riječ: transhumanizam, t.j. interakcija između elektronike i biologije. Time gubimo kontrolu nad svojim ljudskim tijelom, nad mislima i prelazimo u stanje ropstva, gdje UI (AI = artificial intelligence) kontrolira nas ljude. Jednom kad nanorobote imamo u tijelu, ne možemo ih izrezati ili poništiti, jer će biti u krvi i u stanicama, kao i skupljeni oko kralježnice.
Pogledajte tko stoji iza kulisa, Bill Gates, DARPA (Agencija za napredne istraživačke projekte obrane) – uvijek isti ljudi.
Sacha Stone: Uloga kromosoma 8 postaje ovdje vrlo važna, jer je „suvremeni dar“ ovog cjepiva čovječanstvu, u biti modifikacija sekvence DNA, t.j. spajanje s kromosomom 8, što znači uklanjanje empatije – neka vam to bude jasno. Kada ljude genetski prepravite da postanu sociopati ili psihopati, oni nemaju više sposobnost emotivnog uživljavanja u drugog čovjeka, ni sposobnost komunikacije i to je ono o čemu si govorio Kevine. Ovo je zmija, zmija, koja sada dolazi svojom sofističnošću (upotreba lažnih argumenata, posebno s namjerom obmane) i „posreduje“ pri našoj prirodnoj urođenoj povezanosti jednih s drugima, s našim životima, s našim obiteljima, s našim zajednicama i s našim Bogom. Kevine, ispričaj malo više o transhumanizmu i velikoj farmaciji, koja je zmija u vrtu od trilijun bilijuna dolara, s jedinim ciljem otrovanja ljudskog uma, tijela i duše.
Kevin Jenkins: Kad pogledam što nam modernim cijepljenjem žele reći, jest, da Božje stvorenje više nije dovoljno dobro i da žele tržiti našim tijelima i našom dušom. Ja to gledam iz afroameričke perspektive i razmišljam o našoj povijesti u ovoj zemlji [ropstvo], razmišljam o tome što se događa u Africi, o onome što smo osobno vidjeli na licu mjesta (op. aut.: kako djeca umiru nakon cijepljenja) i razmišljam što Bill radi, što radi Fauci, što CDC i NIH čine i mislim da kažu: „Tvoje tijelo nije više za tebe važno, ono je važno nama i jedini način na koji možemo nastaviti zgrtati / povećavati naše bogatstvo i kontrolirati čovječanstvo, odvući Boga od vas, udaljiti čovječanstvo od vas – jest da vam još oduzmemo i tijelo i mikročipiramo ga i porobimo na razini koju nikada prije niste doživjeli.“
Razmislite o samohranoj crnoj majci, obitelji koja je već uništena u ovoj zemlji, razmislite o zajednicama čija je vrijednost potisnuta i razmislite o crncima koji su u ovoj zemlji bili zatvoreni posljednjih nekoliko desetljeća. Kad kažem moderno ropstvo, onda time mislim – crkvama sada oduzimaju Boga, zatvaraju ih, obrazovni kartel sada preuzima naše škole i kaže da je učenje na daljinu jedini način na koji ćete biti u mogućnosti učiti. Razmislite o tim činjenicama u ovom trenutku u našim zajednicama širom zemlje, bijelim, crnim, azijskim i latinsko-američkim. Više ne komuniciramo, jer su nam sad nametnuli masku srama, tu masku očaja.
Oduzeli su nam mogućnost direktnog disanja u svijet i transhumanizam se događa upravo sada, jer kažu, ‚ako ne slijediš naše upute, oduzeti ćemo vam sve što imate‘. Ne dozvoljavaju nam da hodamo zajedno, da se srećemo, oduzeli sa nam mjesta koja su važna za nas. Stalno nas zbunjuju suprotnim izvještajima, danas moraš nositi masku, sutra ostani na odstojanju i sl., tako da ne sagledamo veći plan koji stoji iza svega, tj. kontrolirati cijelo čovječanstvo, jer sada žele biti naši „Bogovi“.
Sacha Stone: Prije nego od nas stvore robote, žele nas onečovječiti (dehumanised). Ali to im neće uspjeti, kao ni cijepljenje cijelog čovječanstva, previše znam o ljudskim pravima, Nirnberškom ugovoru, o pravima Vlade – pokušat će to sprovesti u nekim zemljama „trećeg svijeta“ – sve je to stara masonska šahovska igra, kada bijelo preokreću u crno. Gledaj šta rade na Facebooku-u, kako zatvaraju ljudima stranice, sve postaje očiglednije i oni sami znaju da je to ludo, pokušavajući izazvati kognitivnu disonancu (op. aut.: stanje nedosljednih misli, uvjerenja ili stavova, posebno u vezi s odlukama u ponašanju i promjenom stava, kad je mozak opterećen nelogičnim podacima iliti kako se kaže, “kad slijep gluhome opisuje što se događa“). Sve je to dio dugogodišnjeg plana ekonomije krvi – ono što su rimsko-katolička crkva i vatikanski kompleks, kao i svi svjetski ratovi kroz koje smo prošli – sve je to planirano.

marty
Gost
marty
11 dana prije

@iiiistina – Možda krajnja ideja nije poslati samo zdravstvene i financijske podatke u cloud, nego sve nas skupa poslati u cloud 🙂
https://www.researchgate.net/publication/332453220_BrainNet_A_Multi-Person_Brain-to-Brain_Interface_for_Direct_Collaboration_Between_Brains
Na ovu temu tehnološkog transhumanizma obvezno štivo je knjiga K.Mišaka: Smrt Transhumanizmu Sloboda Narodu

jsefjvnseurgnuersgue
Gost
jsefjvnseurgnuersgue
11 dana prije

Kad sam prije 3 godine, mislim, ovjde pisao da će nas učitati na servere sa svime što znaju o nama i da će nas “oživiti” ko avatare podsmijavali su mi se, nek se i dalje smiju.

ico
Gost
ico
11 dana prije

Volio bi živjeti u tvom paralelnom svemiru plantažnih biljaka……………

Blu trabant
Gost
Blu trabant
11 dana prije

Zivjet ces Ico, i tamo ces biti u magarecoj klupi.

Ico
Gost
Ico
11 dana prije

Baš ti pristaje ovo Trabant

tucker carlson
Gost
tucker carlson
11 dana prije

Istinaaa,vi ste samo naveli jako puno tocnih podataka..i jako detaljno opisali sha se to desava oko nas…medjutim,niste pobili moje razmisljanje da je igra vec gotova.izgubili smo.neovisno o informacijama koje su dostupne svima,koji su zainteresirani,to je nebitno.ovo nije pitanje dostupnosti informacija,ovo je pitanje ljudske naravi.hvala.

Euro
Gost
Euro
11 dana prije

da se nađe neko ko bi vodio, organizirao ljude. po anketi samo 12% ljudi se zeli cjepiti. ima još nade.

iiiistina
Gost
iiiistina
11 dana prije

pa usudio bih se reći da igra još nije gotova svijet se budi zviždača je sve više na svim frontovima jer poručeno nam je da je na Zemlju inkarnirano preko 2 miliona naprednih duša da pomogne ovu transformaciju Zemlje pa tko doživi će nešto i vidjeti Snowden,Asanž napredni.hakeri, generali,astronomi ….ma svugdje ima zviždača iako ih nemilosrdno ubijaju i svijet se mora oduprijeti a kako će se to odigrati -malo ih je upućeno no rječ DOGAĐAJ se često naleti….eto provaljeno je i stanište na Antarktiku jer…
proklela se Zemlja raju
da se sve tajne doznaju

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 dana prije

Uffffff, sudeci po sudbinama zvizdaca nebi im bio u kozi…
Podsjecaju me na sudbine Isusa…

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Priča nije završena u RH u vezi s KORONOM !!!! Korona je za HDZ dar s neba s kojim su dobili izbore i formirali vlast jer nakon cijele serije korupcije i raznih afera ,ostavke pola ministara,pojavili se super-Vili i dobra vila Alenka koja nas čuva i pazi da nas korona ne odnese vragu na pazar,a onda usput saznali da ta ekipa nije stručno neutralna nego HDZ-ovi trojanski korona konji,dok oni broje zaražene,izolirane i ozdravljenje druga ekipa u miru Božjem kasira i broji NAŠ. novac i iza leđa nam se smiju ,vidi budale !!!!A sada da prekinu tu priču,zašto kada im tako dobro ide i tako su USPJEŠNI I KVALITETNI (?!?!?!),a rejting im nikad nije bio bolji !!!! Tko je tu lud,tko zbunjen,a tko normalan ???Mislim da odgovor znate i sami. !!!!

Piretis
Member
Piretis
11 dana prije

Posuda ide na vodu dok se ne razbije. Jesu došli, ponovo, na vlast na krilima borbe protiv korone ali bi ih ista mogla i izbrisati.
Hrvatska privreda nije stajala bogzna kako ni prije korone, sada je u strmoglavom padu. A svaki mjesec valja naći novce za mirovine, plaće državnim službenicima. otplate kredita… Mogu super Vili, vila Alemka i Plenki pričati što hoće ali zadnja će biti ministra Marića. Kad on kaže sad je dosta, treba raditi i puniti proračun ili se pakirati tada će svi oni promijeniti priču.

Mucke
Gost
Mucke
11 dana prije

A sta mislite kolega cemu su namijenjene on famozne 22 milijarde?

Piretis
Member
Piretis
11 dana prije

Koliko sam ja razumio samo je dio bezpovratan, ostalo su krediti. Osim toga to je novac raspoređen na sedam godina. Ej, sedam godina!
Poznavajući naš mentalitet dio će biti “privatiziran”, za dio nitko neće podnijeti ispravne projekte pa će propasti, odnosno nećemo dobiti ništa, a dio će otići na krpanje rupa bez dna. Uz to su za iduću godinu najavljeni novi porezi, uglavnom ekološki, te porez na digitalne usluge tako da ćemo dobar dio platiti, a tko drugi nego mi, obični ljudi.

Mucke
Gost
Mucke
11 dana prije

Nije to ni za kakve projekte,novac je iskljucivo za placanje onih koji ne rade a primaju placu.Sa tim novcem ce vlasti kupovati socijalni mir sve dok se ne dodje do tocke bez povratka.

GALEB
Gost
GALEB
11 dana prije

kredit od 500 miliona dolaraje vec odobren Plenkovicu

tihobl
Gost
tihobl
11 dana prije

Slusam na vijestima: Srbija se sprema za 3. talas korone. Rapravljaju o mjerama koje ce uvesti. Beograd kao najpogodjeniji imace najostrije mjere. Nabavili su remdesivir i pocinju lijecenje sa njim (i svi ga hvale)…
Brnabicka i dalje ostaje premijer i provodice sve mjere koje joj narede, a izmedju nje i Plenkvica nema razlike. Sve su to strani placenici i sluge okupatora, a ti nesto pricas o izborima. Kakvi izbori, kad rezultate unaprijed odredi americka ambasada (kao sto su u Ukrajini u subotu pustili cestitku Potrosenku na pobjedi i naveli koliko je ko osvojio sledeceg dana ili makedonski referendum sto je progasen zakonitim i uspjesnim, a nije ni jedno).

tedi
Gost
tedi
11 dana prije

10+

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
11 dana prije

Kad ja to napisem onda sirim pesimizam…

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 dana prije

Najveća misterija je koronabilnost testova, to u Hrvatskij nitko nezna pa ni državni ni lokalni stožeraši koji imaju uticaj na izvedbu testiranja odnosno na broj testova, vrijeme i mjesto. Dok je koliko toloko trajala turistička sezona bjesomučno se testiralo u ruralnim područjima u unutrašnjosti, gradovi Osijek, Slavonski Brod i slično, početkom najavljenog drugog vala testovima se napala i Dalmacija.
Prosvijedi kao da su već zabranjeni jer ispunjavanjem svih uvjeta kako bi se dobila dozvola za održavanje prosvijeda takvi prosvjedi su neučinkoviti, a donose velike rizike organozatoru koji se mora deklarirati kako bi uopće ishodio dozvolu. Postoji rizik da pod ovakvom regulacijom prosvjedi budu i kontraproduktivni.
Plotreban je potpuno drugačiji pristup u ovom psihološko propagandnom ratu, a to je kako se s neprijateljem nemože ratovati po pravilima koje je on nametnuo, a još manje njegovim oružjem.

Sebo
Gost
Sebo
11 dana prije

Napiši kako bi ti ratovao. Pišući po fejsbuku?

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Pa eto,za početak sutra u Rijeci,uživo,i u što većem broju,neka se vidi da ne živimo u JEDNOUMLJU koje nameću isključivi i samodopadnim partisko-stranački aparatički !!!!!

Mlata
Gost
Mlata
11 dana prije

Debeli, naivan si mi nekako

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Misliš ili znaš????

Mlata
Gost
Mlata
11 dana prije

Pa mislim da znam….ovo što pozivaš raju na ulicu mi tako deluje

jsefjvnseurgnuersgue
Gost
jsefjvnseurgnuersgue
11 dana prije

Kad bi se sutra u Rijeci pojavili oni iz 91-e koji bi nalikovali onima iz Mičigena onda bi to bio neki mali pomak.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 dana prije

Mene su odavno izbrisali sa facebooka tako da na taj način nemogu ratovati sve i da hoću.
Uvijek sam bio u nemilosti svih cenzora i onih utjelovljenih u ljudskom biću i onih algoritamskih 😊😊😊

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 dana prije

I kad smo već kod facebooka, jedan od brojnih načina borbe protiv ovog neprijatelja čivječanstva je potpuno nekorištenje facebooka odnosno brisanje profila koji je ionako u vlasništvu facebooka, a ne u vlasništvu korisnika profila. Najveća prevara je kad korisnik misli kako je to njegov profil, a ne facebookov i sve je dobro dok su misli korisnika u stvari facebookove misli, problem nastaje kad facebook shvati kako korisnik ima svoje vlastite misli 😊😊😊

tihobl
Gost
tihobl
11 dana prije

Alati su u njihovim rukama. Mogu raspisati referendum o korona mjerama i preko 70% bice za najstrozije mjere. Ili preko 80%. Ili 120%m sve zavisi koji broj ce odrediti referent za kulturu u americkoj ambasadi.
Demonstracije treba prenijeti iz centra grada u Buzin, kako bi se ublazile mjere.

Mucke
Gost
Mucke
11 dana prije

Kvragu jeli iko ovdje pogledao Shadownet?

jsefjvnseurgnuersgue
Gost
jsefjvnseurgnuersgue
11 dana prije

Promjeniti stanje može samo sila jaća od ove koja vlada milenijima, nje nema kod zemljana.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 dana prije

Zemljane buni to što je ta sila nevidljiva, a kako je nevidljiva zemljani i neznaju kako je ta sila skrivena u njihovim kontaminiranim percepcijama i programiranim umovima. Istina je kako zemljani ne posjeduju silu koja bi im pročistila percepcije i oslobodila umove.

jsefjvnseurgnuersgue
Gost
jsefjvnseurgnuersgue
11 dana prije

Percepcija 99% zemljana je poput snajpera sužena na jedan minut od kuta gledanja, oni “precizno” “vide” ono što im serviraju a za SVE ostalo su slijepi pored očiju. Oni nikad neće vidjeti onoliko koliko vidimo mi koji gledamo percepcijom kuta normalnih očiju.

piždro
Gost
piždro
11 dana prije

Izvrsana tvoja usporedba i spejsovo zapazanje … baš je tako sa zemljanima, jednostavno slijepi izvan vidokruga a vidokrog smanjen i fiksiran ko kao sto si napisao.. .

Mölltaler
Gost
Mölltaler
11 dana prije

“Percepcija 99% zemljana je poput snajpera. ” Ovo ti je dobra usporedba.

Farree
Gost
Farree
11 dana prije

Pa zar ima još netko ko nije razumio da broj “zarađenih” ovisi od broja Dorstonovih “testova” koje ovaj prodaje ćitavom svijetu.

Zapravo se “Zaraza” nije od marta širila. Ono što je raslo je broj testova, onih Dorstonovih nepouzdanih koji su nastimani na CQ od 45 iako preporuke MIQE leze od 20-30 (za one koji ne razumiju broj 45 je veci od broja 30 za 500000000000). Sa CQ 45 registruješ ogroman broj pogrešno pozitivnih (1.75% na prazne probe i 7,56% na probe kontaminirane mrtvim ili nekid rugim Korona virusom(ovo nekim drugim ukljućuje i sve one Korona viruse koje se nalaze u recimo svinjskom mesu itd)) (s ovem u vezi vidi tzv. RING experiment iz Aprila 2020)) što onda izaziva potražnju za još više testova itd i Dorstonova firma koja ih pravi postaje jos bogatija (zapravo jedan od najgenijalnijih poslovnih prevara ikada)

Političari slijede naredbe Velikog Inkvizitora (u ovom slučaju NATO) odnosno njemu nadrećenih BlackRock & Co. i tako se desila ova “kooncidencija”. To da se prihvatila jednačina PCR test pozitivan (RNK sekvenca detektovana)=postojanje virusa=zaraženost=klinička slika=bolest=raspirator=lopata (pri čemu je jedino zadnja jednakost i dokazana) je možda logična nekom novinarčiću ili političaru, naučnik nikako.

Jeli vi razumijete da vas zatvaraju na osnovi totalno nepouzdanih testova? Svakomi čovjek nosi u sebi 10 na 10 virusa i opet nije bolestan, a oni hoce detektovanjem RNK sekvence JEDNOG virusa da dokazu infekciju!!

Korona je WWIII sa ciljem ograničavanja Kine, ali i pokušaj produženja agonije propalog sistema za bar još par godina

ajmo
Gost
ajmo
11 dana prije

Nije li Kina suorganizator ove prevare zajedno s američkim “demokratima” i europskim seksualnim perverznjacima? Onaj Vuhan ne bi bio moguć bez suorganizacije KP Kine.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Možda si u pravu,Kinezi sada štancaju milijarde tih jednokratnih maski i kasiraju novac na koroni !!!!

tihobl
Gost
tihobl
11 dana prije

I prave zurke od 50.000 ucesnika bez maske ili neke druge mjere. Kina kaze da je koronu pobijedila i sad su nastavili sa razvojem.

Mucke
Gost
Mucke
11 dana prije

Kljucni suorganizator rekao bih.Bez njih bi korona cirkus bio neizvediv.

Promatrac
Gost
Promatrac
11 dana prije

Bravo Ajmo. Samo pogledaj lik i djelo Maurice Strong-a pa ce ti biti jasno tko je i kako graduo kinesko ekonomsko cudo. KKP i duboka drzava rame uz rame. Ovim receno Trumpu dijelim jos jedan plus.

Willer
Gost
Willer
11 dana prije

Testovi su kljuc borbe. Tu ih triba vatat. Iz rih brojki sve proizlazi. I panika kod ljudi i mjere kod vladajucih.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
11 dana prije

Zato je onaj talijanski doktor porucio: Ne sudjelujte u korona farsi. Ne testirajte se i ne cijepite se. Ljudi su ucijenjeni. Tko radi u inozemstvu moze birati test ili ostati i crknut od gladi ili ovrha. Obiteljska imanja nisu vise samoodrziva. Harac se “mora” placati iskljucivo novcem. Ako nemas novac idu kamate i ovrha na ovrhu i za pola godine delozacija. Da nebi bilo hajducije osmisljeni su fema kampovi ( citaj konc logori za ljude bez buducnosti). Vidjet cemo kad dođe boca hoce li isti mehanizam ucjene prolazit.

pera lozac
Gost
pera lozac
10 dana prije

Jeste, rekao je, ali kad vidim redove (drive-in) za testove sve mi se zgadi, ovcetine stoje po 10 sati u redu da bi im zavukli ono smece u nos.

nonwo
Gost
nonwo
11 dana prije
 • The corona crisis must be renamed the “Corona Scandal”
 • It is:
 • The biggest tort case ever
 • The greatest crime against humanity ever committed
 • Those responsible must be:
 • Criminally prosecuted for crimes against humanity
 • Sued for civil damages
 • Deaths
 • There is no excess mortality in any country
 • Corona virus mortality equals seasonal flu
 • 94% of deaths in Bergamo were caused by transferring sick patients to nursing homes where they infected old people with weak immune systems
 • Doctors and hospitals worldwide were paid to declare deceased victims of Covid-19
 • Autopsies showed:
 • Fatalities almost all caused by serious pre-existing conditions
 • Almost all deaths were very old people
 • Sweden (no lockdown) and Britain (strict lockdown) have comparable disease and mortality statistics
 • US states with and without lockdowns have comparable disease and mortality statistics
 • Health
 • Hospitals remain empty and some face bankruptcy
 • Populations have T-cell immunity from previous influenza waves
 • Herd immunity needs only 15-25% population infection and is already achieved
 • Only when a person has symptoms can an infection be contagious
 • Tests:
 • Many scientists call this a PCR-test pandemic, not a corona pandemic
 • Very healthy and non-infectious people may test positive
 • Likelihood of false-positives is 89-94% or near certainty
 • Prof. Drosten developed his PCR test from an old SARS virus without ever having seen the real Wuhan virus from China
 • The PCR test is not based on scientific facts with respect to infections
 • PCR tests are useless for the detection of infections
 • A positive PCR test does not mean an infection is present or that an intact virus has been found
 • Amplification of samples over 35 cycles is unreliable but WHO recommended 45 cycles
 • Illegality:
 • The German government locked down, imposed social-distancing/ mask-wearing on the basis of a single opinion
 • The lockdown was imposed when the virus was already retreating
 • The lockdowns were based on non-existent infections
 • Former president of the German federal constitutional court doubted the constitutionality of the corona measures
 • Former UK supreme court judge Lord Sumption concluded there was no factual basis for panic and no legal basis for corona measures
 • German RKI (CDC equivalent) recommended no autopsies be performed
 • Corona measures have no sufficient factual or legal basis, are unconstitutional and must be repealed immediately
 • No serious scientist gives any validity to the infamous Neil Ferguson’s false computer models warning of millions of deaths
 • Mainstream media completely failed to report the true facts of the so-called pandemic
 • Democracy is in danger of being replaced by fascist totalitarian models
 • Drosten (of PCR test), Tedros of WHO, and others have committed crimes against humanity as defined in the International Criminal Code
 • Politicians can avoid going down with the charlatans and criminals by starting the long overdue public scientific discussion
 • Conspiracy:
 • Politicians and mainstream media deliberately drove populations to panic
 • Children were calculatedly made to feel responsible “for the painful tortured death of their parents and grandparents if they do not follow Corona rules”
 • The hopeless PCR test is used to create fear and not to diagnose
 • There can be no talk of a second wave
 • Injury and damage:
 • Evidence of gigantic health and economic damage to populations
 • Anti-corona measures have:
 • Killed innumerable people
 • Destroyed countless companies and individuals worldwide
 • Children are being taken away from their parents
 • Children are traumatized en masse
 • Bankruptcies are expected in small- and medium-sized businesses
 • Redress:
 • A class action lawsuit must be filed in the USA or Canada, with all affected parties worldwide having the opportunity to join
 • Companies and self-employed people must be compensated for damages

By Reiner Fuellmich
Global Research, October 07, 2020
Da nema testa i tv paničarenja-stanje redovno za jesen/zima razdoblje.
Nosevi koji cure i nešto kašljucanja..
I sve više”prolupanih” ljudi i djece…Od ekonomskih i socijalnih posljedica zatvaranja i pretjerane izloženosti trajnom stanju straha i nesigurnosti..
Navala na cijepljenje protiv gripe(glavno da se nešto cijepi/ovce)..Iako cijepljenje “skreće” imunitet i time stvara pogodan teren za bolesti izazvane drugim virusima,pa tako i korona virusima(36% veća šansa za koronavirusni infekt uz gripa cijepljenje-studija disabledveterans).Efikasnost cjepiva upitna(uglavnom niska 40-60%),nuspojave moguće i u težem obliku Guillain Barre,narkolepsija,encephalomijelitis-nisu česte ali neusporedivo teže od jedne obične gripe i za razliku od gripe-trajne.
Je li itko pročita popratni list uz cjepivo?Za ne vjerovati.

Agron
Gost
Agron
11 dana prije

Definitivno SKANDAL stoljeća!!! #Prevarona1984 #PLANDEMIJA2020

Melita
Gost
Melita
11 dana prije

U Berlinu bi danas (10.10.) trebale biti održane nove demonstracije protiv Corona mjera. Potražite prijenos uživo na Bitchute platformi. Danas bi se trebao održati i Festival slobode u Rijeci. Nadajmo se da će proteći u izvrsnoj atmosferi, kao i onaj u Zagrebu. Čini se da ova gnjusna prevara u vidu psihološkog rata protiv ljudske vrste ide prema svome finalu- konačnom “zatvaranju”. Nakon totalnog kolapsa društva u ekonomskom, vrijednosnom i svakom drugom smislu, slijedi konačno uspostavljanje opće diktature, najvećih razmjera ikad zabilježenih. Nakon što izgube nezavisne izvore prihoda i uskrati im se pravo na rad, ljudi automatski postaju robovi. Nisu li i naši stožeraši najavili ponovno zatvaranje i izolaciju ljudi? To je nalog koji su dobili (kako Plenković kaže u dogovoru s “partnerima”) i realizacija kojeg uopće ne ovisi o epidemiološkoj situaciji. Jedno je sigurno, veliki broj tvrtki i obrta novu seriju još strožih i apsurdnih mjera i u konačnici novo zatvaranje, neće preživjeti. Postavlja se pitanje: Od čega će ti ljudi živjeti? Kako će izgledati naša budućnost? Zaista je krajnji čas da se organizirano suprotstavimo kaosu koji nam se sprema. Borimo se za pravo na zdravlje, rad i slobodu, za našu djecu koja su “topovsko meso” ovog bezumlja. Borimo se protiv cenzure medija, lažne znanosti i apsurda koji nam se servira kao “novo normalno”.
U Njemačkoj je skupina stručnjaka iz različitih područja, koju predstavlja poznati pravnik Dr Reiner Fuellmich podigla optužnice isključivo protiv stručnih ljudi koji upravljaju Corona krizom, predvođenih zloglasnim Dr Drostenom. Dakle, ciljano su išli na ljude koji daju stručni legitimitet Corona mjerama, mada postoji čvrsta pretpostavka da su oni samo izvršioci u mreži kriminalaca na visokim političkim pozicijama i nevidljivim centrima moći. Pravno gledano, to je najčišći i najbrži put, jer je njihove protuzakonite aktivnosti najlakše dokazati. Naime, sakupljeni su čvrsti dokazi u vidu svjedočenja renomiranih stručnjaka s ogromnim kredibilitetom u svojim područjima te kroz analizu statističkih podataka o pojavnosti bolesti i smrtnosti. U zemljama u kojima odgovornost za Corona mjere preuzimaju vlade i političari, poput Kanade, tužbe su pokrenute protiv njih. Kod nas odgovornost za poduzete epidemiološke mjere snose stručni članovi stožera, pod vodstvom Capaka, Markotićke i Beroša. Oni snose direktnu odgovornost za lažiranje podataka o uzrocima smrti, nekritično trošenje sredstava za suzbijanje plandemije, loše upravljanje zdravstvenim ustanovama, odnosno zatvaranje ambulanti i bolničkih odjela za ne-covid bolesnike, davanje nestručnih epidemioloških preporuka opasnih za zdravlje djece i ljudi, ogromne ekonomske štete izazvane Covid-mjerama koje su drastično neproporcionalne opasnosti od bolesti, vođenje psihološkog rata protiv ljudi u vidu podsticanja straha od bolesti… Radi se o zločinima protiv čovječnosti koji ne zastarjevaju. Pitam se kako bi se ovi stručnjaci ponašali nakon što bi bili suočeni s ovom optužnicom. Čini mi se da već sada nisu baš bezbrižni, jer iz dana u dan raste nepovjerenje ljudi u njihove mjere, otprilike proporcionalno padu straha od ove bolesti.
Dr Reiner Fuellmich tijekom svog izlaganja rekao da ogromnu bazu prikupljenog dokaznog materijala stavlja na raspolaganje pravnim timovima iz različitih zemalja.

Helena
Gost
Helena
10 dana prije

Znate šta planiraju za ljude koji će ostat bez posla i nece imat od čega živjet? Universal basic income. Zajamčeni neki osnovni dohodak kao neka socijalna pomoć i koji ce biti dovoljan da se preživi, ali ništa drugo? O tome se već mjesecima govori. I time ce ljude držat u totalnom ropstvu. I još ce to prikazat kao njihovu silnu brigu za ljude i pomoć! Jer evo, oni se brinu za ljude, nije niko kriv što je virus napao!!! Sve je tako neopisivo pokvareno i perfidno.

Promatrac
Gost
Promatrac
11 dana prije

Farre, apsolutno tocno osim jednog najsitnijeg detalja. Frakcijske rezerve su u takvom stanju, a to se ciklicki ponavlja da nuzan reset dolazi u obliku refinanciranja duga. Tu si precizno tocan da je izazvana kriza kao izlika za propast monetarne ekonomije. Reset da bi dug bio refinanciran mora sadrzavati rijesenje skuplje od samog duga. Nakon rata su to obnova i izgradnja, a poslije ovog digitalna ekonomija koja uopce nije losa stvar. Objasnio sam u nekom komentaru jucer da je decentralizacija temeljna pretpostavka. Nadam se da upravo zbog obima tranzicije necemo dugo patiti. Elite su bezdusne jer poslije reseta isti zele nastaviti kontrolirati sustav.

Palo mi je na pamet da Trump ocito svojoj naciji ublazava mjere raspada spekulativne ekonomije ojacanjem realne. Realna ekonomija u Hrvatskoj je davno ubijena, a sada ce se jos i izivljavati nad mrtvacem.

Diego
Gost
Diego
11 dana prije

Pogledajte samo ovog zlikovca

https://naslovi.net/2020-10-09/b92/bice-neka-nova-korona/26379919

Koliko vidim,niko ga nije pitao odakle mu informacija da novi virusi i zarazne bolesti stižu.Sve je kristalno jasno,zločinački poduhvat je u punom zamahu,svi smo napadnuti.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
11 dana prije

Političari iz ex yu državica moraju pričati ono što im se kaže. Jednostavno smo premali da bi imali bilo kakav utjecaj u bilo čemu. Bili bi premali i da smo svi skupa, a ovako pogotovo. Političari su ionako potrošna roba za svjetsku elitu. Da skineš s vlasti bilo koga od njih doći će ti opet isti. Da svi imaju istog gazdu možeš zaključiti po brnjicama na facama.

Roko Paic
Gost
Roko Paic
11 dana prije

Ljudi gušteri. Sve je jasno.

lino
Gost
lino
11 dana prije

ajd širi svoje trolanje na imbexu….. od kuda i dolaziš

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Nemoj Roka odmah lopatom po glavi,čovjek ima pravo na svoje mišljenje i glupost tako dugo dok Plenki i to ne ograniči i ukine,uvede porez na glupost i onda smo svi najebali !!!!

KISIK
Gost
KISIK
11 dana prije

Odgmiži

Profesor Woland
Gost
Profesor Woland
11 dana prije

Ljudi pickice. Sve je jasno

ico
Gost
ico
11 dana prije

Ravnozemljaši, braćo i pajdaši, što ste orjunaši. pa ostavite koj plusić i za nas

Bosanac
Gost
Bosanac
11 dana prije

#ebu ljude svuda ko stoku … a ljudi…….šute i trpe. E fora i jest kad ‘oni’ nešto zabrane održavat u velikim količinama i pokazat im da su levati (i ostali još pogrdniji izrazi).

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

A bogati što da braćom Crnogorcima,oni su po pitanju korone totalno u tujcu,ili ih netko zajebava ili će ih biti još manje,a i sada ih ima jedna veća ulica u Šangaju ili malo veće kinesko selo !!

mirko
Gost
mirko
11 dana prije

Ne sjekiraj se ti za nas.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

A čuj ne sekiram se,žao mi naroda,iznijeli katastrofalne brojke zaraženih za tih nekih 600000 ljudi,i sada ili vas netko zajebava ili stvarno najebaste !!!! Ništa lošeg nisam primislio,ponavljam žao mi naroda!!!!!

mirko
Gost
mirko
11 dana prije

Razumijem. Vjeruj da nije tako lose. Jebu nas u zdrav mozak i to ti je to. Pozdrav

mirko
Gost
mirko
11 dana prije

U CG se zadnje vrijeme salju uzorci na testiranje u Njemacku (jer kao mi ne mozemo da stignemo) i gle cuda, svaki dan po 200-300 zarazenih.

Bosanac
Gost
Bosanac
11 dana prije

Djuro, petak je, dan za metak ….idi popravljaj natalitet ….svakako smo u deficitu na ovim prostorima. Ne moraš svakom loncu bit poklopac.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Jarane,ti si nešto zeznuo,ja sam to davno uradio,popravio natalitet i za sve vas,koji samo nešto ” mislite ” na tu temu,djeca već završila fakultete i škole,a ja u mirovini iliti penziji i Bogu hvala ne moram još izdvajati pola penzije za one tabletice,tako da…….,razumiješ sam !!!!

du4
Gost
du4
11 dana prije

Svaka cast djuro ali isto malo smrsavi

Bosanac
Gost
Bosanac
11 dana prije

Djuro, pa ti penzioner :), blago tebi 🙂 …. i to jos informaticki potkovan (ne moraš ić u park igrat onaj veliki šah s ostalim kolegama).

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Pa čovječe Božji ,ti se zajebavaš,znaš.što je to profesor matematike i fizike,ne bih se sada hvalio,ali ja sam ti na kompjuteru,onom pretpotopnom,radio prije osnivača Applea,a u mojem mjestu za ” komunizma” i “totalitarnog mraka” bila tvornica kompjutera. !!!!!! Pa vjerovao ti to ili ne ,ozbiljno ti kažem,ne zajebavam se,ujedno iz moga mjesta bila jedina tvornica kaseta,onih za kazetofone u bivšoj Jugi !!!!Ali eto kada neka budala upalila svjetlo i donio “.slobodu”,eto drugovi sve razjebaše i ljude na biro i ulicu!!!!!

Bosanac
Gost
Bosanac
9 dana prije

Svaka čast Djuro. Pa prenesi znanje na ove mlade, da počnemo pravit svoje cpu, i ostali hardware da ne ovisimo o uvozu više 🙂

U prolazu
Gost
U prolazu
11 dana prije

Da, stvarno, sa ovim mjerama se mogu zabraniti prosvjedi, jer je to okupljanje veće od svadbe, do 50 ljudi.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Bogu hvala što sam se “pravovremeno” oženio,sada bi morao pisati molbu stožeru da li smijem da se ženim ili ne,????Dobro da još ne uvedu i pravo.”prve bračne noći” s mladom kao nekada feudalac Franjo Tahi za svoje kmetove !!!!

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
11 dana prije

Franjo Tahi blazeni, u odnosu sto nam danas sutra sprema ured za genetsko – socijalna pitanja;)

U prolazu
Gost
U prolazu
10 dana prije

Ako se budeš 2. put ženio, imati ćeš manji trošak, samo 50 svatova. Isplati se.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
10 dana prije

Ma hodi u tujac,mene ne starog konja zajebavat !!!!

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 dana prije

Njemacka uvodi mjere u Berlinu a sutra 10.10 najavljen prosvjed protiv mjera rezima.
Četvoro ljudi,kancelar,infektolog,ministar zdravstva i predsjednik byerna terorisu citavu naciju.
Masa doktora,strucnjaka sve vise se dize protiv ovih mjera ali oni ostaju nedodirljivi i ustrajni u unistavanju ekonomije.
Berlin ce prosvjedovati bez obzira na mjere.Juzni dijelovi jos ne osjete krizu toliko a i policija nista ne prepusta slucaju prosvjed od tisucu ljudi(veci nije dozvoljen)osigurava 160 policijskih vozila i nekih 800-1000 policajaca.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 dana prije

Moj kucni ljubimac se zove Roko Paic,nekako mi je simpa samo sto je tako malouman.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Ovo ti baš.i nije ugodno,kolegu komentatora nazvati psom ili obrnuto,bez obzira slagao se s njim oko nečega ili ne slagao !!!!

KISIK
Gost
KISIK
11 dana prije

Nemoj tako ,pa nije Pas ništa kriv.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Svejedno,nije to zgodno,kako god okreneš,ipak postoje neke granice dobrog ukusa,čak i u zajebanciji!!!!

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 dana prije

Đuro nisam napisao da je moj kucni ljubimac pas.

Debeli Đuro
Gost
Debeli Đuro
11 dana prije

Pa dobro,ajde nije pas onda je krokodil(?!?!?!),zadovoljan ????

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 dana prije

Rebrasta zeba,muško.

Max
Member
Famed Member
Max
11 dana prije

Tako je . Svi smo u istoj kaši i trebamo pomoći jedni drugima.

Ico
Gost
Ico
11 dana prije

Degustator moga *urca zove se Hattori Hanzo,nekako mi je simpa samo sto je tako pohlepan.

Hattori Hanzo
Gost
Hattori Hanzo
11 dana prije

Čuj stari ti se zove Hattori Hanzo,bas fino,nadam se da i on uživa.

piždro
Gost
piždro
11 dana prije

Smjernice i direktive dolaze iz samog vrha piramide….! aaa naši su uvjek poslušni bili – kad su viši centri moći u pitanju…

Max
Member
Famed Member
Max
11 dana prije

Odličan Članak. Ne bojte se strah je najveće oružje

Marko75
Gost
Marko75
11 dana prije

Ja mislim da je u prvom valu najviše pomoglo što su vodili kamione u tranzitu u konvoju kroz Hrvatsku i da bi ta mjera pomogla i drugi put, a oni mijenjaju recept.

Allegra
Gost
Allegra
11 dana prije

Makedonija isto zadnja tri dana…Utrostručene brojke.Najviše u Skoplju. I od juče je kod nas na snazi zakon za obavezno nošenje maske na otvorenom. Dozvoljena brojka gostiju po kućama je max 4! Ludilo!

Babage
Gost
Babage
11 dana prije

https://youtu.be/GPjcC1hcnKA
Može malo članak o ovome?

Netko
Gost
Netko
11 dana prije

Oće li ljudi slušati naučnike? Trik je u tome da ljudi misle da ih slušaju.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
11 dana prije

Idemo malo rezimirati. Uzet ću primjer Hrvatske. Od 25 veljače kad smo imali prvi registrirani slučaj “novooboljelog”, dakle u sedam i pol mjeseci straaaašne pandemije “smrtonosnog virusa” imamo ukupno 19446 pozitivnih testova što znači da ćemo sutra dostići stravičnu brojku od 0,5% stanovništva Hrvatske zaraženih “novim korona virusom”.

Za to je trebao oko 350.000 testova koji su koštali skoro 400 milijuna kuna. Postotak pozitivnih je 5,57% od ukupnog broja testiranih. Istovremeno u tih 7,5 mjeseci u RH je “od korone” umrlo 313 ljudi odnosno 1,6% od ukupnog broja navodno zaraženih odnosno oko 1% ljudi koji su za to vrijeme umrli u Hrvatskoj (oko 30.000). Prosjek starosti tih umrlih “od korone je veći od prosječnog životnog vijeka građana RH i oko 95% njih je imalo po jednu ili nekoliko teških kroničnih bolesti ili komorbiditeta.

Oko 75-80% “pozitivnih” su bili potpuno bez simptoma ili s blagim simptomima lagane prehlade i bez testiranja ne bi ni znali da su “oboljeli”..

Od 25. veljače, do 30. rujna bila su hospitalizirana 2793 pacijenta (16,8% od ukupnog broja tada “zaraženih” odnosno 0,7 promila stanovništva RH), od kojih je 278 preminulo. U međuvremenu taj broj je nešto veći. To znači da je stopa bolničke smrtnosti od covida-19 (Hospital Fatality Rate, HFR) u Hrvatskoj 9,95 posto, a preminuli pacijenti uglavnom su bile osobe starije životne dobi koji su, k tome, bili i kronični bolesnici. Treba napomenuti da su do 30. rujna (znači prije desetak dana) samo 6 osoba preminulo “od korone” izvan bolnica.

Ukupno oko 30% smrtnih slučajeva u RH su štićenici staračkih domova.

Do sredine lipnja u Hrvatskoj je vršeno između 200-300 testiranja dnevno i imali smo vrlo malo slučajeva. Do kraja lipnja broj testiranja je porastao na 300-900 dnevno, a broj “novoboljelih je bio dvocifren. Tako je bilo i u vrijeme izbora.

U razdoblju do sredine kolovoza, dakle usred turističke sezione broj testiranja se kretao od 700-1600 uz broj “novoboljelih od 40-200 dnevno.

Početkom rujna međutim broj testiranja naglo rase najprije na 3000, pa 4000 sve do preko 6000 svaki dan i dolazi do velikog broja po,porasta broja “novoboljelih” koji je međutim bio stalan sve do zadnja 3 dana kad je opet naglo i skokovito porastao.

Pa sad neka svatko sam iz ovih podataka izvuče zaključke.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
11 dana prije

Vrlo dobra analiza.
Moj zaključak je;
Malo testova malo koronaša
Puno testova puno koronaša
Nema testova nema koronaša
Uz to čini se kako je s vremenom udio pozitivnih u odnosu na broj testiranih rastao po nekoj funkciji 😊😊😊

Bayes
Gost
Bayes
11 dana prije

Što se više testira više je i pozitivnih, od kojih barem 50% (a sigurno i puno više) je lažno pozitivno:

https://www.youtube.com/watch?v=GdN–11btc0

marty
Gost
marty
11 dana prije

comment image

B n
Gost
B n
11 dana prije

Ti prosvijedi 5. Oktobra je bio puč marioneta zapada a umjesto demokracije došla je na vlast diktatura

tedi
Gost
tedi
11 dana prije

VLASTI SU U TOTAJNOM QJCU.
Bas me veseli,ide treci val i tko zna koliko jos,onaj ludi Jonson kaze do 3.mj. jer im narod vise nistas ne vjeruje.
Hoce da utjeruju strah,a narod ne benda,cijepiti se nece,a oni neka koliko god hoce treniraju strogocu.
OPUSTENO

tuf
Member
Famed Member
tuf
11 dana prije

Iskreno, boli njih ku*ac za taj prosvijed jer nisu ugroženi. Cilj je zaraditi i uspostaviti kontrolu nad stanovništvom, a ljude su pripremili – kondicionirali da će se u jesen odigrati scenarij koji upravo gledamo. Sada taj scenarij samo izvršavaju korištenjem neispravnih testiranja o kojima će mainstream mediji istinu objaviti tek za nekoliko godina, kada to ionako više neće biti bitno jer će rezultat biti polučen.

Antun Tun
Gost
Antun Tun
11 dana prije

Za gradjane Hrvatske i Srbije nema straha dok o njima brinu Lolek i Bolek ,(na slici).

Djuro
Gost
Djuro
11 dana prije

Baš čekam kad će Logično početi dokazivati da je zemlja ravna ploča. Strpimo se malo.

Sebo
Gost
Sebo
11 dana prije

Bez brige svi mi ovdje dobro znamo da je Zemlja okrugla i da je “ravnozemljaši” samo termin koji takvi ko ti, prljavi slugani sistema, koriste kako bi nas diskreditirali, u nedostatku argumenata

Australac
Gost
Australac
11 dana prije

U Melbourne Victoria normalno stanje bez ikakvi restrikcije će biti proglašeno kad ne bude covid slučajeva pozitivni i activni 28 dana za redom i kada u ostalim državama Australije ne bude epidemije.

Znači skoro pa nikada a možda ni tada

To ensure we can safely step towards COVID Normal the Victorian roadmap to reopening includes conditions for easing restrictions that are linked to each step:

 • Second Step – Metropolitan Melbourne moved to the Second Step at 11:59pm on 28 September.
 • Third Step – Regional Victoria moved to the Third Step at 11.59pm on 16 September. Metropolitan Melbourne moves to the Third Step when:
 • the daily average number of cases is less than 5 state-wide over the previous 14 days and there are less than 5 cases with an unknown source in the last 14 days (state-wide total).
 • Last Step – Victoria moves to the Last Step when there are no new cases for 14 days in Victoria.
 • COVID Normal – Victoria moves to COVID Normal when there are no new cases for 28 days, no active cases in Victoria and no outbreaks of concern in other states or territories
Australac
Gost
Australac
11 dana prije

Zabraniti će vam okupljanje po kućama a kamo li prosvjede.
Meni nitko ne smije u kuću osim nužnog servisa.

How many visitors can I have to my house?If you live in metropolitan Melbourne, you cannot have visitors to your home unless they are providing care, childcare or urgent and essential services, they are your intimate partner, or they are in your ‘single social bubble’

pera lozac
Gost
pera lozac
11 dana prije

A sta cekate, mrmota da vam zamota cokoladu?
Koloko se ja secam oruzja u australiji bilo ko i u americi.

bauštelac
Gost
bauštelac
11 dana prije

ajde pizduni ko će radit bunu

Promatrac
Gost
Promatrac
11 dana prije

Predsjednik Trump je bio zarazen u petak i u ponedjeljak je pusten iz bolnice. Mlad nije, cijepili ga nisu, ozdravio je brzo i porucio svojoj naciji i svijetu “ne bojte se, covid nije toliko opasan”.

Taman nakon toga krecu EU elite divljati. Nemam nikakve sumnje da ce jednakom zestinom divljati i demokratski senatori.
Pa se bas pitas je li to strucno politicki ili virus politicke struke.

Keep eyes wide open

du4
Gost
du4
11 dana prije

Sta hoce reci da se prosvjed treba organizirat 2 m jeseca nakon prvog. Dj nema slobodan termin ili je komplicirano sastavit play listu

Gus
Gost
Gus
11 dana prije

“Ako žabu staviš u kipuću vodu, ona će iskočiti van, ali ako je staviš u mlaku vodu i pomalo zagrijavaš skuhat će se.”
Tak i mi svi pomalo, svjesno ili ne jedemo govna koja nam serviraju i vjerujem da je dobar dio onih u dućanu koji me kroz masku gledaju ispod oka jer istu ne nosim, tu na portalima veliki protivnik stožera, mjera i svih ograničavanja, al nemamo mi tu masu koja će individualno odraditi taj građanski neposluh i biti promjena koju žele vidjeti u svijetu.

Antun Tun
Gost
Antun Tun
11 dana prije

Gus,AAA1

Helena
Gost
Helena
11 dana prije

Jako je zabrinjavajuće to da oni uvode drakonske kazne za organizatore prosvjeda. Npr organizatorima onog velikog prosvjeda u Londonu su odrapili 10000 funti kazne. Onima u Australiji prijeti 15 (petnaest!!!) godina zatvora. Oni u Berlinu govore da je 40 odvjetnika radilo na ishođenju dozvole za prosvjed i da bez njih prosvjeda ne bi bilo. Sve se to umata u perfidnu retoriku da su takve kazne potrebne jer ti ljudi, kao, direktno ugrožavaju zdravlje drugih. I zato moraju bit kažnjeni. Sve je tako perfidno umotano. Tako nam govore non stop da ne nosimo maske radi sebe nego radi drugih. Isto ce govorit za cjepivo. Već govore. Potražite negdje po internetu ime Alan Derschovitz, prof prava umirovljeni s Harvarda koji u videu objašnjava da cjepivo MORA bit obavezno i nema govora da to možemo odbit jer je pravo na zdravlje drugih vaznije od mog individualnog prava odlučivanja o tome. I još govori ta stara masončina da policija ima puno pravo na silu odvesti ljude na cijepljenje. Koja perfidnost!!

8 putnikkk
Gost
8 putnikkk
11 dana prije

Evo novi pojam u srp. Hrv. Jeziku. Posto je ovim zombi doktorima mengele uzor novi pojam ili rijec je MENGELEID.To nisu doktori ,izdali su hipokratovu zakletvu i rade za demona. I pare naravno.I to nije pocelo s koronom, odavno su oni u hr.Svakodnevno objavljuju vijesti o nekim bolestima,sad i kod djece,zapravo lazu za pare i uvaljuju tablete.Treba na praviti spisak slugu demona,a glavna poluga su im.MENGELEIDI.

Histori
Gost
Histori
11 dana prije

Super clanak o koroni. Sta se tice pobjeda u ratovanjima: hrvati ratovali sa osmanlijama, i jos pobjedili??? Da, a onda su dosli i marsovci i druge galaksije, sve smo ih pobjedili, naravno…ali bar dobro zcuci.
Sta se tice 1941: pogledajte slike iz Zagreba te godine, koliko je ljudi docekalo njemce sa cvijecem na ulicama. A slali smo mi svoje ljude i u rusiju da ratuju..ali protiv rusa a ne njemace. Velike su to pobjede bile.

Promatrac
Gost
Promatrac
10 dana prije

Ne znam zasto te hrvati toliko opterecuju, ali kad vec pricamo o pobjedama uzmi onu iz Sigeta ili jos bolje uzmi varazdinskog zupana Tome Erdody-a kao za izucavanje.
Cijenim svakog kolega, ali pausalne procjene, generaliziranje i vrijedjanja cijelih nacija ne odisu logicnim izjavama. Nadam se da barem u tome jos uvijek ne grijesim.

Agron
Gost
Agron
11 dana prije

Samo jedna OGROMNA BUDALA može vjerovati službenim CONrona statistikama!! Ili podržavati mjere nakaradnog i ILEGALNO instaliranog nazovi stožera za zaštitu zdravlja…. Sram me biti blizu takvih a iz moje perspektive TAKVA JE VELIKA VEČINA!

jbg
Gost
jbg
11 dana prije

Isti uzorak je u Sloveniji. Svakog četvrtka naraste broj zaraženih, jer se vlast boji prosvjeda

Košer Nostra
Gost
Košer Nostra
11 dana prije

E moram priznati da mi nisu ovi baš jasni kažu Festival Slobode. E dobro i šta misle postići? Sat-dva će zviždati, mahati zastavama vikati e i?
Stožer (pardon štab sve udbaš do udbaša) i anemični će reči pusti ih da se ispušu i sve će se smiriti i upravo tako nakon tog festivala ljudi će umorni od plesa i vikanja svak svome domu.
I ŠTA SMO POSTIGLI ?
Jedno veliko ništa, tako se stvari ne mijenjaju na bolje, zamisliet da smo 91. imali festivale protiv okupacije bi li bilo danas ove slučajne države?
Dobro sad će netko reči prije je bilo bolje i mogu se složiti s time, ali jednostavno morete shvatiti a to nas uči povijet da se stvari mijenjaju na bolje samo silom.
Država ide silom mora i narod silom, jer kada represija države postane svakodnevnica otpor postaje nužnost.
Ali tko će se ustati kad 63% ih radi u državnim firmama, pa lažni branitelji vidjeli ste gdje je ministar medved (da je bar medvjed) jer se onamični osigurao da mu ne dignu šator i dao im je velike mirovine ali kako ne vide da svi idemo tako u provaliju.
Ve’ke rvatine usrali i opljačakli hrvatsku.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik
125
0
()
x