Moćnici stvaraju svjetsku vladu i porobljavanje pomoću digitalnih valuta – i sve nam otvoreno govore

Svjetska vlada

Ovo što ćete sada vidjeti do nedavno se smatralo teorijama zavjere. Ali kao i većine njih, i ove su se pokazale kao istinite. Svjetski moćnici, na čelu sa zlikovcem Klausom Schwabom i njegovim WEF-om, organiziraju i pripremaju uspostavljanje svjetske tiranske vlade. Kao jedan od osnovnih alata kontrole, bit će ukidanje gotovine i uvođenje digitalnih valuta kako bi se svaka transakcija mogla pratiti i po potrebi, isključiti vas iz tog sustava ako niste poslušni. Je li zvuči ludo? Nije, oni to zbilja pripremaju i otvoreno nam govore svoje planove.

Ovaj video snimljen je nedavno u Dubaiju na nečemu što se zove Summit Svjetske Vlade 2022. – da ta organizacija zbilja postoji, i zbilja se zove Svjetska Vlada, više o njoj možete naći na ovom linku.

Poslušajte o čemu tamo pričaju i što nam spremaju:

 

I za kraj, ako se pitate, zbog čega nam to govore, ako je to tajna: Odgovor je zapravo vrlo jednostavan – plan se u tajnosti priprema dok nisu sve figure na mjestu: političari koji rade za njih, potplaćeni doktori, novinari, Covid putovnice koje će se pretvoriti u digitalni ID, factchekeri koji će nas cenzurirati, kolaps distribucijskih kanala, nestašice, sve je spremno. Sada, ide faza implementacije, i sada sve postaje javno. Ne možete uvesti svjetsku vladu u tajnosti, ona u jednom trenutku mora izaći na površinu, i to je ono što oni sada pokreću. Ovo je zvono na uzbunu!

Klaus Schwabsvjetska vladaSvjetski moćniciTiranijaWEF
Pretplatiti se
Obavijesti o
110 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Čekaj sad…definiraj ” svjetsku ” vladu..

hiber
2 godine prije

S obzirom da mu je glavni ucenik Putin obavio glavninu posla, to zapravo ne bi smjelo biti naročito teško. Samo sto neće biti dugoga vijeka. Nema vise dovoljno resursa, osim ako ne dođe do epohalnih energetskih promjena. Obnova nakon 2. sv. rata ne bi bila moguća bez obilne nafte. Sada ce induszrija ici valjda na Schwabove prdace.

Legendarni Grk
2 godine prije

U Njemačkoj na blef uvode “obavezno” cijepljenje svih starijih od 50 godina:

Kao, odustali su od obaveznog cijepljenja svih odraslih, pa će obavezno cijepiti “samo one starije od 50”.
Mamicu im njihovu triperasko-sifilisticarsku kopilandersku zarazenu – kako bi to rekao Grk kada bi ga netko jako naljutio.

danjan
2 godine prije

tu gamad treba sve povišat i nek visu dok se neraspadnu i njih i njihove sluge da budu na primjer drugima…

hope
2 godine prije

ovo nastrano je neodrzivo,tj.kratkog vijeka.to sto je nekolicina psihopata zamislila,je nesto sto je nezamislivo za ostvarit u mnogim zemljama i drustvima!ovaj svab i njegovi gerijatrijci,igraju se sa bogom a zna se cija je zadnja!

držnedaj
2 godine prije

Najnovji podnaalov Fulforda mašinski pevod sa njemačkog. podnaslov :

“Međunarodni savez koji se bori za oslobađanje čovječanstva od soton.-HM ostvario je niz velikih pobjeda tijekom proteklog tjedna. Najveći je sve veći međunarodni bojkot njihovog lažnog financijskog sustava. Rusija, Kina, Bliski istok, Afrika i Latinska Amerika pridružuju se ovom bojkotu. Kada HM izgubi kontrolu nad novcem, igra je gotova”…ps. no njega ne treba uzimat preozbiljno.

łedeno doba
2 godine prije

baš sam htio napisati nešto o ovom “samitu svjetske vlade”… Dobro je što ste ovo objavili, jer, inače ovaj portal je, previše progutao udicu rata u Ukrajini i previše se zalijeće i previše istrčava pred rudo i u zadnje vrijeme gubi iz vida, što je zaista stvarna agenda kabale kome još nije jasno, zašto se ovaj rat vodi, neka još jednom pročita članak Arhimeda ovdje od prije 10-ak dana, ili članak Matije Varge na portalu epoha. ovaj samit je održan nedavno krajem ožujka u Dubajiu, u UAE-u, koji je također Rotšildova umjetna država, kao i Katar, Kuvajt, Saudijska Arabija..Jordan. Mediji zaokupljeni lijepo ratom u Ukrajini, i “navijači rata” uopće nisu ni saznali da se ovo održavalo. Dok glumci geopolitike za naivnu javnost. svakodnevno se bave ratom u Ukrajini i ekonomskom krizom izazvanom kao posljedica rata: dok se SAD, EU, Rusija, Kina itd,, kofol prepuacavaju a navijači se svrstavaju na jednu ili drugu stranu,… Čitaj više »

Cookie
2 godine prije

Za čitatelje portala ništa neočekivano, ništa novo…
A svi ostali će i dalje zanemarivat ove stvari ili ih uopće neće vidjet.
Pozitivan sam, ali ovo je svakim danom sve luđe i bolesnije, samim time i ja isto tako.
Ali ajde ljudi, proljeće je, probudite se i vi iz zimskog sna, otvorite oči sebi i drugima.
Još me samo zanima gdje su silni odvjetnici koji se bore za dobrobit nas jadnih i siromašnih?

łedeno doba
2 godine prije

banda ne odustaje od produženja plandemije iako im od prosinca prošle godine, nešto ipak ne ide tako glatko, sa izmišljanjima novih sojeva i varijanti… vijest sa ms portala jučer, nova fora, zove se “nova korona” ili “kovid II” “Ako se zarazite novom varijantom korone, prvo ćete osjetiti ove simptome” taman to pročitah, kad eto ti ubrzo naredne vijesti iz kuhinje kabalinih mućkaroša: Sada je u pitanju nova varijanta XE. Koja je nastala, tako što su se pohebale podvarijante omikrona BA1 i BA2. Zaraznija podvarijanta omikrona BA.2 postala je dominantni soj Covid-19 u SAD-u, ali međunarodni zdravstveni stručnjaci stavljaju povećan fokus na novu hibridnu varijantu koja bi mogla biti čak i zaraznija, prenosi NBC. XE varijanta je rekombinantna, što znači da se sastoji od genetskog materijala iz dva druga soja, koji su u ovom slučaju BA.1, izvorni soj omikrona, i BA.2. Prema epidemiološkim podacima 29. ožujka od strane Svjetske zdravstvene organizacije,… Čitaj više »

tedi
2 godine prije

Gospodja prekrizila noge u Dubajiju i drzi predavanje fosilima,ma mamicu joj fasisticku,biti ce globalna nacifikacija.Pocelo je u 2ww i sada je kraj.
Pojest ce ih njihovi gradjani samo kada pocne glad,a uskoro ce, jer treba dati zlato za gas i naftu sto su 800 g krali.
Ipak ce kindjale tuci po dvorcima njihovog vrlog svijta.

2 godine prije

Pre korone mi je ideja svetske vlade bila smešna: nisu u stanju da se dogovore u UN o očiglednim stvarima a da usklađuju politiku, ekonomiju, poglede na kulturu, veru, moral… da naprave jedinstvenu organizaciju društva – urnebesno! Ali u toku poslednje dve godine su se desile dve bitne stvari po ovom pitanju: Shvatio sam da je ljudima mnogo lakše manipulisati nego što sam mogao da zamislim. Pojavio se “Proglas Svetske vlade” koji je jasan znak da misle ozbiljno. ————————————- Naravno, ne treba se zavaravati da će ta vlada zaista biti globalna, u pitanju je samo prelazak onoga što zovu “međunarodnom zajednicom” koja je koordinaciona struktura u zakonodavnu. To će u suštini biti alat kojim će Moćnici imati bolji, lakši pristup kanalima zvanične vlasti. Možda to i ne zvuči previše opasno, “tako samo potvrđuju ono što su već radili”… ali nije tako. To je put promene sadašnje organizacije društva, promene ideologije… Čitaj više »

mrdo
2 godine prije

Zbog čega nam to govore? Pa, govore jer nemaju razlog da kriju. Znaju da je masa retardirana, što je vrlo jasno pokazao test sa nepostoječom pandemijom. Gomila je vjerovala, i još uvijek vjeruje da postoji nekakva korona. Ta retardirana masa će u sve da povjeruje što im se utuvi u njihove prazne glave, pa će ovce sigurno da prihvate totalno ropstvo, jer će im elita objasniti da je to dobro za ovce. Ako su vjerovali u korona lažnjak, sigurno je da će povjerovati u bilo koju bajku. Zna to elita, i zato se tako ponaša.

Kornel
2 godine prije

Ta teorija je nedefinirana jer je u nazivu Svijetska Vlada odnosno NWO, ali prošlog tjedna Ministri vanjskih poslova Rusije Lavrov i Kine Wang Yi najavili su drugi koji bi se zvao Fair NWO koji bi obuhvaćao Rusiju, Kinu i one koji bi se priključili, a za to su kandidati sve zemlje osim Amerike i njenih vazala.
Kako su govorili to bi bio poredak suverenih država koje bi svoje odnose definirali pojedinačno i koristili bi valute po međusobnom dogovoru. Nisu spominjali jedinstvenu valutu niti obavezu da ta valuta bude digitalna.

Max
2 godine prije

To je naš rat a ne Ukrajina.

Kornel
2 godine prije

Primjećujem pojačani intezitet magije. Uvodi se euro, to svi znaju, ali nitko ništa ne poduzima. I dalje je glavna postavka razno razni linkovi i analize kabale.
Mogu i ja sad do duboko u noć istraživati po webu, ujutro raditi sve što sam radio u posljednjih deset godina i kad uhvatim malo vremena pisati o magiji ovdje na komentarima, a to nije ništa drugo nego život u magiji.

Oli
2 godine prije

Kad naš brod tone tone a zvona zvoone

Kornel
2 godine prije

Ovo se baš i ne uklapa u NWO, Zero Hedge;
“A Paradigm Shift Western Media Hasn’t Grasped Yet” – Russian Ruble Relaunched, Linked To Gold & Commodities

KISIK
2 godine prije

Oglas:
Mijenjam polovnu kuću sa okućnicom-izvor vode ,i 3 jutra zemlje za 2 bit ne bit coin-a.
Dokle je došlo!

NEdam rame
2 godine prije

Brzezinski je prije koje desetljeće rekao otprilike (nemam citat): Svjeska vlada je već uspostavljena samo je pitanje da li to ljudi vide.

Otpornik
2 godine prije

A što ne bi govorili? Većina naroda je toliko ograničena da ne shvaćaju ništa sve dok im frižider ne bude prazan. Tek onda shvate da nešto nije u redu. Tada im kažu da je za to što je njima prazan frižider kriv onaj s druge strane granice, daju im pušku u ruke i deri miško…

tihobl
2 godine prije

Narode od Agende 2030 nema nista. Ona je pokojna. Tot kaputt. Putin je rublju vezao za zlato. Nije za naftu, vec za zlato. Zapad je do sada uspijevao upravljati cijenom zlata, ali ako rublja stanje jacati ispod 80 cjena zlata ce rasti. Zapad vise nema kontrolu nad cjenom zlata, prvi put u poslednjih 400 godina. Kina je presla na placanje mobilnim telefonom. Placanje novcanicama vrse samo turisti. U Kini cak i prosjaci prikupljaju milostinju na mobilni. Ista stvar je u Africi – rodjaci koji su migrirali u EU salju im pare na mobilni i tako izbjegavaju velike provizije zapadnih banaka za slanje para u Afriku. Ali to nije digitalna valuta, vec samo nacin placanja nalik na uplatnicu ili karticu (samo sto se izbjegavaju provizije banaka). Kina sa EAU pregovara o zajednickoj obracunskoj jedinici, koja bi bila potkovana ne samo korpom valuta vec i korpom roba (zlato, nafta, psenica…). Znate li… Čitaj više »

2 godine prije

drustvo ,jednostavno morati shvatiti da je sve koordinirano , i nista ne rade preko noci .Ova transformacija drustva se odvija dugorocno , a princip je slijedeci ,, stavitie zabu u hladnu vodu i postepeno zagrijavate i zaba je strpljiva , ako bacite zabu u vrelu vodu ,zaba iskace iz lonca momentalno .Taj princip je posvuda . kad uvode nove poreze , kad podizu cijene ,kad ruse drzave , ma posvuda. . Mic po mic da se stanovnistvo navikne kad pritezu omcu oko grla i sve lijepo ide ,,,eto otisli su toliko daleo da bolesno nastrano i neprirodno je proglaseno kao normalno i uspjeli su sve uvjeriti kako je sloboda izrazavanja i sloboda za pojedinca da zivi perverzije kao normalano ,a kad treba da procitate istinu , ili kad zelilte da znate stvarno stanje e tu nema slobode izrazavanja ,ima da mislite kako oni odluce a smjer razmiljanja cete dobiti preko… Čitaj više »

Zoran
2 godine prije

Pre par dana sam pročitao dobar članak gdje se objašnjava kako je Henry Kissinger vrbovao mladog Klausa Schwaba dok je bio student na Harvardu. Tako da WEF nije djelo dotičnoga nego Amerikanaca.

Zoki
2 godine prije

Nece vise biti NATO vec samoprozvana Nova Svjetska Vlada. Oni ce krenuti u digitalizaciju svega pa i poslovanja. S njima da bi poslovao i suradnju ostvario, moraces po njihovim pravilima igrati. USA zvanicno gasi kapitalizam i okupatorski gutajuci EU i ostale clanice NATOa prelazi na Totalitarnu plutokratiju.

nepoželjni
2 godine prije

Taj “novi svjetski poredak” neće ići tako brzo ni glatko i u ovom trenutku mi to više izgleda kao petarda među ovcama na pašnjaku. Za ovakvu promjenu sustava treba pričekati smjenu barem jedne generacije a u ruralnim područjima možda neće nikada ni zaživjeti. Ako imaju namjeru ukinuti novac i privatno vlasništvo, ukidaju i posljednju motivaciju robova (i goniča robova) da rade više nego im je potrebno za goli život (!?)… kako će natjerati roblje da radi ako ni goniči robova neće imati prava na stvari koje si danas (uglavnom crnim) novcem mogu priuštiti ? …kako će motivirati “pse” čuvare poretka, da ga čuvaju ako ni oni neće smjeti imati privatnu svojinu? Tko će postaviti kriterije za veličinu “životne košarice” i koliko svatko mora dati od sebe da bi je zaslužio? Oni mogu pokušati sa općom prisilom ali će tada roblje biti destimulirano za rad i rađanje djece, pa ako i… Čitaj više »

Tim Kunić
2 godine prije

Ljudski rod se ne treba bojati onih koji krvare.

Partizan
2 godine prije

Vladimre Vladimiroviču, rokni par nuklearki na morbidni, bolesni, perverzni zapad i spasi nas sveopćeg moralnog i etičkog posrnuća! Svi Bogovi svih religija bit će ti zahvalni. Svi pošteni i moralni ljudi bti će ti vječno zahvalni. Znam da ti Vladire Vladimiroviču ne tražiš takve počasti, znam da i ti želiš svijet bez bolesnih zombija. Vladimire Vladimiroviču, mi čisti katolici, muslimani, pravoslavci, protestanti i judeisti, želimo krenuti u novi svijet. Bez čišćenja lažnog liberalno-demokratskog
smeća restart nije moguć.

ANTIFASHISTA
2 godine prije

Ali Putin je napravio i uveo ZALTNU RUBLJU, najjacu valutu na svijetu oi jedinu sada vezanu za zlato. Sada prodaju plin za zlatnu rublju, prema tome Plenkovic je na profitu sa svpojim ogromnim zlatnim reyervama.Iduce zime slijedi smravanje a Plenkovicu ce se i govno u guzici zalediti.

Agron Dark
2 godine prije

sve je farsa: veliki reset, novi svijetski poredak, depopulacija…
ko vuče konce??
žabus schwab je marioneta kao i “njegov” WEF
zlatno pravilo kaže: ko ima zlato određuje pravila
ko ima zlato?? kome su svi dužni??
onaj ko ima proizvodnju.
dakle, Kineski Globalistički Interes je iza svega, jedini ima snage i para za tako veliki zahvat.
to je igra koju su započeli prije 40-50 godina i sad ulazi u završnu fazu.
svi ostali igrači samo su plačenici KGI-a.
cilj??
potpuni raspad dominacije zapada i nametanje kineskog modela svima.
sve po doktrini Sun Tzua da se dobije rat bez ratovanja.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI