Opskrba električnom energijom, komunikacije i transport ciljevi su Velikog resetiranja

Veliki reset
7 komentara

Svjetski ekonomski forum (WEF) pun je zapadnih financijskih elita koje su imale značajnu ulogu u pokretanju pandemije koronavirusa Wuhan (COVID-19) u ožujku 2020., koja je postala okidač Velikog resetiranja koje je uključivalo svjetski proces ekonomske krize i društveni kaos.

WEF je također podržao lansiranje cjepiva protiv COVID-19 u studenom 2020. Dok je sumnjiva organizacija tvrdila da je cjepivo trebalo zaštititi javnost, zapisi pokazuju da je ironično povezano s višim stopama mortaliteta i morbiditeta.

Sada je WEF izdao upozorenje o nadolazećoj krizi koja će biti gora od pandemije COVID-19.

Tijekom posljednje četiri godine, počevši od siječnja 2020., “namjerno izazivanje kaosa” postalo je dio široke i složene agende koja je uključivala svjetska pitanja kao što su:

  • Specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini
  • Rast cijena energije
  • Masovni stečajevi poduzeća
  • Kolaps gospodarske aktivnosti
  • Rašireno siromaštvo, glad i očaj

Nedavno je Washington podržao sljedeća globalna pitanja:

  • Izraelsko-palestinski rat, izraelski genocid nad palestinskim narodom i njegov sve veći program protiv šireg Bliskog istoka
  • Obnovljene prijetnje Sjedinjenih Država ratom Iranu
  • Prijetnje Sjevernoatlantskog saveza Ruskoj Federaciji
  • Sukob usmjeren protiv Kine

Kibernetički napadi nagoviješteni u filmu koji je producirao Obama

WEF je prvi put objavio opasnosti kibernetičkog ratovanja 2020.

Godine 2021. WEF je proveo simulaciju kibernetičkih napada koji su uključivali scenarij “Paraliziranja napajanja, komunikacija, transporta [i] Interneta.”

Klaus Schwab objasnio je da bi na temelju “simuliranog scenarija” kibernetički napad mogao srušiti opskrbu električnom energijom, transport, bolničke usluge, pa čak i društvo u cjelini. Dodao je da se pandemija COVID-19 može smatrati “malim poremećajem u usporedbi s velikim kibernetičkim napadom”.

Barack i Michelle Obama financirali su “Leave the World Behind”, film objavljen na Netflixu. Temeljen je na istoimenom romanu Rumaana Alama, a režirao ga je Sam Esmail.

Film je prikazao rasplet društva nakon iznenadnog napada nepoznatog napadača, koji “predviđa kibernetički napad na elektroenergetsku mrežu SAD-a”. Alamov istoimeni roman objavljen je u listopadu 2020., nekoliko mjeseci nakon kampanje straha i karantene zbog COVID-19 u ožujku.

U intervjuu, Alam je rekao da “nikada nije ni čuo riječ koronavirus prije veljače 2020.” Objasnio je da njegova knjiga na vrlo osnovnoj razini dramatizira biti zarobljen kod kuće i nemati dovoljno informacija.

Igrom slučaja, knjiga je objavljena u vrijeme kada su se i mnogi čitatelji diljem svijeta osjećali zarobljenima u svojim domovima i nisu imali dovoljno informacija.

Govoreći o “čudnoj rezonanci”, Alam je rekao da njegova knjiga raspravlja o “odnosu pojedinca prema tjeskobi zbog klime, apsurdnosti suvremenog trenutka, našem iskrivljenom odnosu prema tehnologiji. Ljudi razmišljaju i govore o ovim stvarima pa ima smisla da postoji knjiga o tome.”

U knjizi su također prikazani društveni učinci nestanka struje koji je zahvatio cijelu istočnu obalu SAD-a.

Iako nema konkretnih dokaza da su producenti i redatelj filma bili svjesni WEF-ove simulacije kibernetičkog napada koji je prvi put izveden u srpnju 2020., neki vjeruju da stvar zahtijeva daljnju istragu.

Generalni direktor WEF-a: Sljedeća kriza bit će gora od COVID-19

Jeremy Jurgens, izvršni direktor WEF-a i voditelj WEF-ovog Centra za četvrtu industrijsku revoluciju, također je upozorio na još jednu krizu koja će biti “značajnija” i širiti se brže od COVID-19.

Jurges je također upozorio da bi kriza mogla imati veći utjecaj na gospodarski i društveni sektor.

Nakon simulacije kibernetičkog poligona 2020. uslijedila je druga simulacija 2021. Simulacija je bila međunarodna internetska obuka o kibernetičkoj sigurnosti na kojoj je sudjelovalo 120 timova iz nekih od najvećih ruskih i međunarodnih organizacija u 29 zemalja.

Scenarij simulacije kibernetičkog poligona WEF-a 2021. također je privukao očigledan “kontradiktoran” geopolitički nagib. Događajem je predsjedao ruski premijer Mikhail Mishustin, a WEF je pozvao nekoliko ruskih financijskih institucija, medija i komunikacijskih subjekata. Pretpostavke Programa obuke temeljile su se na terorističkim cyber hakerima.

Također je dokumentirano da je WEF bio ključan u podržavanju vojnog programa SAD-a i NATO-a u vezi s Ukrajinom. Na temelju ovih čimbenika, neki kažu da je događaj Cyber Polygon iz srpnja 2021., koji se dogodio manje od osam mjeseci prije početka ruskih operacija u Ukrajini, mogao biti osmišljen kako bi stvorio političke podjele unutar Ruske Federacije uspostavljanjem partnerstva s moćnim ruskim bankarstvom , komunikacije, mediji i financijske institucije.

Prema članku Petera Koeniga iz 2023., financijske su elite prešle s simuliranja potencijalnih scenarija na njihovu provedbu u javnosti koja ništa ne sumnja. Elite su povjerile Konferenciji Ujedinjenih naroda za trgovinu i razvoj da djeluje kao “glavni nositelj” za “smrtonosni juriš sve-digitalizacije”.

Koenig je upozorio na digitalno rušenje koje bi dovelo do raspada društva, a koje bi se moglo izvesti putem globalnog kibernetičkog napada koji je Schwab opisao u svojoj izjavi iz 2021.

Dodao je da kad bi sve u današnjem modernom svijetu “vodili digitalni signali koje kontrolira ‘globalistička kabala’ [financijske elite],” jedan ili nekoliko prekidača bi lako mogli isključiti različite mreže koje je Schwab naveo u svojoj izjavi iz 2021. . To uključuje komunikacije, električnu energiju, opskrbu hranom, dostavu goriva, osobne financije, prijevoz i vodu.

Globalna elitaKontrolaVeliki resetWEF
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
15 dana prije

Znamo.

Name*
15 dana prije

Dobro, a di je Danka?

Mrčikola
15 dana prije

Tiho, bogati..!…zar nije to ono što Rusija trenutno radi u Ukrajini…sumnjivo…mnogo nešto..😁

Schwarze Hunderte
15 dana prije

Kasno je za to ! Neće ga bit a protagonisti toga će biti lovljeni poput životinja

Lucija, prva
15 dana prije
  • “Rast cijena energije
  • Masovni stečajevi poduzeća
  • Kolaps gospodarske aktivnosti
  • Rašireno siromaštvo, glad i očaj”

Super. Kontinuitet od korone.

Sada za sve mogu optužiti Rusiju.

FELIX
14 dana prije

SVE JE TO ISTINA MI SE MORAMO KOLEKTIVNO SUPROSTAVITI UKIDANJU GOTOVINE, AKO TO USPE SPROVESTI GLOBALISTIMA ANDA JE TO PRAGVI POCETAK KRAJA LJUDSKE SVOBODE.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI