Mračni počeci Velikog Reseta iz Davosa

David Rockefeller i Klaus Schwab - Veliki reset
148 komentara

Važno je razumjeti da, što se svijeta tiče, ne postoji niti jedna nova ili originalna ideja u takozvanom programu Velikog Reseta Klausa Schwaba. Niti je njegov program Četvrte industrijske revolucije njegov ili njegova tvrdnja da je izmislio pojam dioničkog kapitalizma proizvod Schwaba.

Klaus Schwab je nešto više od lukavog PR agenta za globalnu tehnokratsku agendu, korporativno jedinstvo korporativne moći s vladom, uključujući i UN, agendu čiji počeci sežu u početak 1970-ih, pa i ranije. Veliki Reset iz Davosa samo je ažurirani nacrt za globalnu distopijsku diktaturu pod kontrolom UN-a, koja se razvijala desetljećima. Ključni akteri bili su David Rockefeller i njegov štićenik Maurice Strong. Početkom 1970-ih vjerojatno nije postojala osoba koja je bila utjecajnija u svjetskoj politici od pokojnog Davida Rockefellera, tada uglavnom poznatog kao predsjednika banke Chase Manhattan.

Kreiranje nove paradigme

Krajem 1960-ih i početkom 1970-ih, međunarodni krugovi izravno povezani s Davidom Rockefellerom pokrenuli su blistav niz elitnih organizacija i trustova mozgova. To uključuje Rimski klub; 1001: Zaklada prirode, povezana sa Svjetskom zakladom za prirodu (WWF); konferencija Dana planeta Zemlje Ujedinjenih naroda u Stockholmu; studija čiji je autor MIT, Granice rasta; i Trilateralna komisija Davida Rockefellera.

Rimski klub

Godine 1968. David Rockefeller je s Aureliom Pecceijem i Alexanderom Kingom osnovao neo-maltuzijanski trust mozgova, Rimski klub. Aurelio Peccei, bio je viši menadžer automobilske tvrtke Fiat, u vlasništvu moćne talijanske obitelji Agnelli. Gianni Agnelli iz Fiata bio je intimni prijatelj Davida Rockefellera i član Međunarodnog savjetodavnog odbora Rockefellerove banke Chase Manhattan. Agnelli i David Rockefeller bili su bliski prijatelji od 1957. Agnelli je postao jedan od osnivača Trilateralne komisije Davida Rockefellera 1973. Alexander King, voditelj Znanstvenog programa OECD-a također je bio konzultant NATO-a. To je bio početak onoga što će postati neo-maltuzijanski pokret “ljudi zagađuju”.

Godine 1971. Rimski klub objavio je izvješće prepuno laži pod nazivom Granice rasta, koje je predviđalo kraj civilizacije kakvu smo poznavali zbog brzog rasta stanovništva, u kombinaciji s fiksnim resursima poput nafte. U izvješću se zaključuje da će bez značajnih promjena u potrošnji resursa “najvjerojatniji rezultat biti prilično nagli i nekontrolirani pad stanovništva i industrijskog kapaciteta”.

Temeljio se na lažnim računalnim simulacijama skupine računalnih znanstvenika s MIT-a. U njemu je navedeno hrabro predviđanje: “Ako se sadašnji trendovi rasta svjetske populacije, industrijalizacije, onečišćenja, proizvodnje hrane i iscrpljivanja resursa nastave nepromijenjeni, granice rasta na ovom planetu bit će dosegnute negdje u sljedećih sto godina.” Bilo je to 1971. Godine 1973. Klaus Schwab je na svom trećem godišnjem sastanku poslovnih lidera u Davosu pozvao Pecceija u Davos da prezentira Granice rasta okupljenim izvršnim direktorima kompanija.

Godine 1974. Rimski klub je hrabro izjavio: “Zemlja ima rak, a taj rak je čovjek”. Zatim: ”Svijet se suočava s dosad neviđenim skupom isprepletenih globalnih problema, kao što su prenapučenost, nestašica hrane, iscrpljivanje neobnovljivih izvora ili naftnog goriva, uništenja okoliša i lošeg upravljanja”. Tvrdili su sljedeće:

”…potrebno je ‘horizontalno’ restrukturiranje svjetskog sustava. Nužne su drastične promjene u normativnom sloju dakle, u sustavu vrijednosti i ciljevima čovjeka kako bi se riješile energetske, prehrambene i druge krize, tj. društvene promjene i potrebne su promjene individualnih stavova ako se želi izvršiti prijelaz na organski rast”.

U svom izvješću iz 1974., Čovječanstvo na prekretnici, Rimski klub dalje je tvrdio:

”Sve veća međuovisnost između nacija i regija mora se onda prevesti kao smanjenje neovisnosti. Nacije ne mogu biti međuovisne, a da se svaka od njih ne odrekne dijela svoje vlastite neovisnosti ili barem ne prizna ograničenja. Sada je vrijeme za izradu glavnog plana za organski održivi rast i svjetski razvoj temeljen na globalnoj raspodjeli svih ograničenih resursa i novom globalnom gospodarskom sustavu”.

To je bila rana formulacija UN-ove Agende 21, Agende 2030 i plana Velikog resetiranja iz Davosa 2020. godine.

David Rockefeller i Maurice Strong

Daleko najutjecajniji organizator Rockefellerove agende ‘nultog rasta’ ranih 1970-ih bio je dugogodišnji prijatelj Davida Rockefellera, naftaš milijarder po imenu Maurice Strong. Kanađanin Maurice Strong bio je jedan od ključnih ranih propagatora znanstveno pogrešne teorije da su emisije CO2 koje je stvorio čovjek iz transportnih vozila, postrojenja za ugljen i poljoprivrede uzrokovale dramatičan i ubrzan porast globalne temperature koji prijeti “planetu”, takozvano globalno zatopljenje.

Kao predsjedavajući Stockholmske konferencije UN-a za Dan planeta Zemlje 1972., Strong je promicao agendu smanjenja stanovništva i snižavanja životnog standarda diljem svijeta kako bi se “spasio okoliš”.

Strong je iznio svoj radikalni ekološki program:

”Nije li jedina nada za planet propast industrijaliziranih civilizacija? Nije li naša odgovornost postizanje toga”?

To je ono što se sada događa pod okriljem razvikane globalne pandemije.

Strong je bio čudan izbor za predvođenje UN-ove inicijative za okoliš, budući da su njegova karijera i njegovo značajno bogatstvo izgrađeni na eksploataciji nafte, poput neobičnog broja novih zagovornika ‘ekološke čistoće’, poput Davida Rockefellera ili Roberta O. Andersona s Instituta Aspen ili Johna Loudona iz Shella.

Strong je upoznao Davida Rockefellera 1947. kao mladi Kanađanin s osamnaest godina i od tog trenutka njegova je karijera postala vezana uz mrežu obitelji Rockefeller. Kroz njegovo novo prijateljstvo s Davidom Rockefellerom, Strong je u dobi od 18 godina dobio ključnu poziciju unutar UN-a pod rizničarom UN-a, Noahom Monodom. Sredstvima UN-a je dovoljno zgodno upravljala Rockefellerova Chase Bank. To je bilo tipično za model “javno-privatnog partnerstva” koji će primijeniti Strong; privatna dobit od javne vlade.

U 1960-ima Strong je postao predsjednik ogromnog montrealskog energetskog konglomerata i naftne kompanije poznate kao Power Corporation, tada u vlasništvu utjecajnog Paula Desmaraisa. Power Corporation je navodno također korištena kao politički fond za financiranje kampanja odabranih kanadskih političara kao što je Pierre Trudeau, otac štićenika iz Davosa Justina Trudeaua, prema kanadskoj istraživačkoj istraživačici Elaine Dewar.

Zemaljski summit I i Zemaljski summit u Riju

Do 1971. Strong je imenovan prvim zamjenikom tajnika Ujedinjenih naroda u New Yorku i glavnim tajnikom nadolazeće konferencije povodom Dana planeta Zemlje, Konferencije Ujedinjenih naroda o ljudskom okolišu (”Earth Summit I”) u Stockholmu, u Švedskoj. Također je imenovan te godine kao povjerenik Zaklade Rockefeller, koja je financirala njegovo pokretanje Stockholmskog projekta Dana planeta Zemlje. U Stockholmu je osnovan Program Ujedinjenih naroda za okoliš (UNEP) sa Strongom na čelu.

Do 1989. Glavni tajnik UN-a imenovao je Stronga da predvodi Konferenciju UN-a o okolišu i razvoju 1992. ili UNCED (“Rio Earth Summit II”). Nadgledao je izradu tamošnjih ciljeva UN-a za „održivi okoliš“, Agende 21 za održivi razvoj koja čini osnovu Velikog resetiranja Klausa Schwaba, kao i stvaranje Međuvladinog panela za klimatske promjene (IPCC) UN-a. Strong, koji je također bio član odbora WEF-a u Davosu, dogovorio je da Schwab bude ključni savjetnik na Summitu o Zemlji u Riju.

Kao glavni tajnik Konferencije UN-a u Riju, Strong je također naručio izvješće Rimskog kluba, Prva globalna revolucija, autora Alexandera Kinga, u kojem se priznaje da je tvrdnja o globalnom zatopljenju CO2 samo izmišljena prijevara kako bi se nametnula promjena:

”Zajednički neprijatelj čovječanstva je čovjek. U potrazi za novim neprijateljem koji bi nas ujedinio, došli smo na ideju da bi zagađenje, prijetnja globalnog zatopljenja, nestašica vode, glad i slično odgovaralo tome. Sve te opasnosti uzrokovane su ljudskom intervencijom, a jedino se promjenom stavova i ponašanja mogu prevladati. Dakle, pravi neprijatelj je samo čovječanstvo”.

Delegat predsjednika Clintona u Riju, Tim Wirth, priznao je isto, izjavivši:

”Moramo se nositi s problemom globalnog zatopljenja. Čak i ako je teorija globalnog zatopljenja pogrešna, činit ćemo pravu stvar u smislu ekonomske politike i politike zaštite okoliša”.

U Riju Strong je prvi predstavio manipulativnu ideju “održivog društva” definiranog u odnosu na ovaj proizvoljni cilj eliminacije CO2 i drugih takozvanih stakleničkih plinova. Agenda 21 postala je Agenda 2030 u rujnu 2015. u Rimu, s papinim blagoslovom, sa 17 „održivih“ ciljeva. U njemu je, između ostalog, navedeno sljedeće:

”Zemljište se, zbog svoje jedinstvene prirode i ključne uloge koju ima u ljudskom naselju, ne može tretirati kao obična imovina, koju kontroliraju pojedinci i koja je podložna pritiscima i neučinkovitosti tržišta. Privatno vlasništvo nad zemljom također je glavni instrument akumulacije i koncentracije bogatstva i stoga pridonosi društvenoj nepravdi. Društvena pravda, urbana obnova i razvoj, osiguranje pristojnih stanova i zdravih uvjeta za ljude mogu se postići samo ako se zemljište koristi u interesu društva u cjelini”.

Ukratko, privatno vlasništvo nad zemljom mora postati socijalizirano za “društvo u cjelini”, ideja dobro poznata u doba Sovjetskog Saveza i ključni dio Velikog resetiranja iz Davosa.

U Riju 1992., gdje je bio predsjednik i glavni tajnik, Strong je izjavio:

”Jasno je da su trenutni životni stilovi i obrasci potrošnje imućne srednje klase, uključujući visok unos mesa, konzumaciju velikih količina smrznute i gotove hrane, korištenje fosilnih goriva, kućanskih aparata, klimatizacije u domu i na radnom mjestu i stanovanje u predgrađu, nisu održivi”.

Do tog vremena Strong je bio u samom središtu transformacije UN-a u sredstvo za nametanje nove globalne tehnokratske “paradigme” potajno, koristeći strašna upozorenja o izumiranju planeta i globalnom zatopljenju, spajajući vladine agencije s korporativnom moći u neizabranoj kontroli gotovo svega, pod krinkom “održivosti”. Godine 1997. Strong je nadgledao izradu akcijskog plana nakon summita o Zemlji, Procjenu globalne raznolikosti, nacrt za početak Četvrte industrijske revolucije, popis svih resursa na planetu, kako će se oni kontrolirati i kako će ova revolucija bi se postigla.

U to vrijeme Strong je bio zamjenik predsjednika Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu Klausa Schwaba. Utemeljitelj Davosa Klaus Schwab pisao je 2015. o Strongovoj smrti sljedeće:

”Bio je moj mentor od osnutka Foruma: veliki prijatelj; nezaobilazni savjetnik; i dugi niz godina član naše Zakladne uprave”.

Prije nego što je napustio UN zbog korupcijskog skandala ”Iračke hrane za naftu”, Strong je bio član Rimskog kluba, povjerenik Instituta Aspen, povjerenik Zaklade Rockefeller i Zaklade Rothschild. Strong je također bio čelnik ”Temple of Understanding of the Lucifer Trust ”(ili Lucis Trust odnosno ”Hrama za razumijevanje povjerenja Lucifera”). Hram je smješten u katedrali svetog Ivana Blaženog u New Yorku.

”…gdje poganski rituali uključuju pratnju ovaca i goveda do žrtvenika na blagoslov. Ovdje je potpredsjednik Al Gore održao propovijed, dok su sudionici hodali do oltara na kojem su bile zdjele pune komposta i crva”.

Ovo je mračno podrijetlo Schwabove agende Velikog Reseta, prema kojoj bismo trebali jesti crve i prema kojoj ne bismo trebali imati privatno vlasništvo kako bismo “spasili planet”. Program je mračan, distopijski i namijenjen je eliminaciji milijardi nas ”običnih ljudi”.

Autor: F. William Engdahl

David RockefellerKlaus SchwabVeliki reset
Pretplatiti se
Obavijesti o
148 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
MarioS
8 mjeseci prije

Zašto stalno pišete o ovoj dvojici, Gatesu i ostalima . . . oni ljude žele resetirat na novo normalno i to če uspit uz vašu pomoć jer ih stalno reklamirate.
Sveopća propaganda je zaglušujuća u svim medijima.
Radite za njih jer radite sve šta možete kako se ljudi sami nebi resetirali odnosno vratili na božje postavke

Starlight
8 mjeseci prije

WEF Klausa Švaba je paravan za Rotšild-Rokfeler centralni bankarski kartel-WEF-u podređena „država“ je u biti samo paravan za masonske jevrejske centralne bankare koji poseduju njen „dug“. Kabalistički (satanistički) jevrejski centralni bankari stvaraju sredstvo razmene(novac-kredit) u obliku duga prema sebi(goja prema njima), nešto što bi tzv. vlade mogle same da urade, bez duga i kamate. Cionistički bankari su iskoristili ovu neograničenu ponudu kreditnog novca da stvaraju korporacije, kupuju političare, medije, naučnike, doktore, policajce, učitelje… kako bi ukrali našu slobodu. Oni koji već uveliko vladaju narodima i svetskim “vladama” imaju pretenzije na apsolutnu dominaciju. Cilj judeo masonerije je trijumf cionističkog nadfašizma. Cio-bankari traže totalitarnu moć. Iza veštine stvaranja novca “iz ničega” cionistički nadfašizam je posvećen koncentraciji svog bogatstva i moći u rukama centralnog bankarskog kartela (R-R+njihovi saveznici) maskirajući ga u “državnu moć”. Centralni bankarski kartel je krajnji monopol-ima globalni monopol nad državnim kreditima. Cilj je da se ovo prevede u monopol nad… Čitaj više »

Гавран
8 mjeseci prije

Ljudi koji žive u bliskom odnosu sa prirodom mogu samo minimalno ili nikako da je zagađuju.

Ljudi koji žive u matrixu kapitalističkog materijalizma enormno zagađuju i uništavaju.

Za prirodu nije od kritične važnosti smanjenje broja ljudi, nego smanjenje broja KABALISTA.

nepoželjni
8 mjeseci prije

Svijet su uvijek vodili ljudi koji su svoje znanje temeljili na pogrešnim tezama i teorijama “znanosti”. Tamo neka “znanost” je rekla npr. da je nafta nastala raspadanjem fosila i da će kao takva nestati. Predsjednici i savjetnici država i raznih organizacija života na Zemlji su pozavršavali visoke škole u kojima su dobili pogrešno znanje i naravno, na tom znanju temeljili svoje planove i odluke koji su ispali pogrešni. Naravno tu je u pitanju i ekonomski sustav koji počiva na potrošnji. (a koji je bio nužan kako bi se na Zemlji izgradilo sve što je do danas izgrađeno). Može li se unutar sebe pomiriti sustav koji generira potrošnju i sa druge strane nastojanje u smanjivanju potrošnje i smanjivanju broja ljudi na Zemlji ? – Nikako i Nikada! Dakle sada neka nova “znanost” mora “naučiti” nove predsjednike i savjetnike Svijeta da stvore novi sustav koji će funkcionirati na planskim a ne tržišnim… Čitaj više »

Amater
8 mjeseci prije

Mali sinovi velikih očeva , nisu dobro razumjeli njihove programe , pa su požurili s realizacijom…to ih je dovelo do promjene okolnosti i ne mogućnosti realizacije na planiran način … izgubili su i glavni alat neophodan za realizaciju svih projekata a to je vojna premoć i sada u panici posežu za raznim sredstvima , u glavnom pogrešnim , sto apsolutno vodi u katastrofu

Lucija, prva
8 mjeseci prije

“Ukratko, privatno vlasništvo nad zemljom mora postati socijalizirano za “društvo u cjelini”, ideja dobro poznata u doba Sovjetskog Saveza i ključni dio Velikog resetiranja iz Davosa.”

😯😶🤔🤨😠😡

‘Ajde više… Dobro se zna da su uspostavljene socijalističke države NACIONALIZIRALE BANKE, velika poduzeća i oduzimale zemlju velikim vlasnicima zemlje.
Ili se radila agrarna reforma kao u nas, ili je zemljištem upravljao netko iz države.
Ali nitko se na zemljištu nije bogatio.
Niti je uskraćivati hranu nekome
Niti je nekoga ucjenjivao hranom.

Je. “Socijalizirajte” ono zemljište Billa Gatesa.

Ovo je priprema za oduzimanje poljoprivrednog zemljišta u Istočnoj Europi.
Kako? Lako. Nabit će poreze.

Zimek
8 mjeseci prije

Na slici duhovne vodje Mladena, Hiblrera i Debelog.
Bljak.

Ivan Bgd
8 mjeseci prije

Na smanjenju broja stanovnistva se radi na vise frontova. Jedan. donekle prihvatljiv je bio kineski model u ogranicenju broja dece. Drugi je ratovima. Zatim imamo lazne pandemije i “spasonosne” vakcine koje osim raznih nezeljenih efekata doprinose sterilitetu i neplodnosti, ali to sve nije dovoljno, zato svi treba da postanu homoseksualni, jer homoseksualni parovi ne prave decu, i jedina mogucnost im je vestacka oplodnja – sto znaci skupo i potpuno pod kontrolom. Ali ni sve to nije dovoljno da bi smanjili broj na “zlatnu”, i zato se uvodi “katastrofalna” opasnost od klimatskih promena, i da bi se sprecile klimatske promene neophodno je smanjiti proizvodnju hrane, na taj nacin vestacki izazivaju glad, a kad nema dovoljno hrane za sve to ce ljude primorati da pristanu na smanjenje broja gladnih usta. Svemu tome ce doprineti i najnoviji projekat UN i Gejtsa za blokiranje sunca, da zastite zemlju od opasnog zagrevanja, mozete misliti kako… Čitaj više »

throne
8 mjeseci prije

Malo bolje pogledajte povijest i pročitajte knjige, nije to započelo s rockfellerima, strongom, trudeom, agnelijem i drugima krajem 1960 godina. Ovi planovi traju od sredine 19 stoljeca. U mnogim knjigama poznatih britanskih, američkih politicara, ekonomista, zatim u rukopisima i knjigama masona ili iluminata, te u objavljenim clancima tadašnjih novina koje su izjavili pripadnici bogatih financijskih porodica kao Ford, Bloomberg, Rothschild, rockfeller, nalaze se dokazi koji ukazuju na zajedničku poveznicu ili nit u eugenickom pristupu i namjeri oblikovanja svijeta a koje su bile izvrsene u vise vremenskih razdoblja (s manje ili vise uspjeha), a tek sada u nasem vremenu, dolaze do potpunog izricanja ili pocinje se realizirati punom snagom.
LP.

Mrčikola
8 mjeseci prije

Planovi majstora su višegeneracijski…od prvog dana, kad se pramajstor “sjetio” da bi se mogao postavit između čovjeka i rezultata njegova rada, ideja vodilja je ista; povećati bogatstvo i moć (nad ljudima i događanjima), i obaviti “predradnje” koje će osigurati kontinuitet nasljeđivanja. “Utrošit” pedeset, sto, dvjesto ili tristo godina za sprovest neki plan je njima beznačajna činjenica jer su se oni s vremenom davno “razračunali”, tj. spoznali su da vrijeme, zapravo, ne postoji, a “linearno”, zemaljsko računanje vremena je, vjerojatno, njihova novotarija uz pomoć koje lakše upravljaju zemaljskom sirotinjom (“pokledati kalendare”, op. Mrč.😁) Nama; zemaljskoj sirotinji, je to teško pojmljivo jer smo sputani idejom da u sedamdeset, osamdeset godina, m.v. (majstorskim vremenom😁) određenog, prosječnog ljudskog vijeka, moramo “zbiti” sav naš ljudski potencijal i smisao postojanja…htijenja, ambicije, ideje…i, vjerojatno, najblesavije od svega, “moramo obaviti reprodukciju” i pripremu za zagrobni život po uputama religijskih službenika…i, naravno, skoro zaboravih, bit ponosni na činjenicu da… Čitaj više »

2i2su22
8 mjeseci prije

Znate li točan datum ili barem godinu tog reseta? S obzirom da se eto počelo o tome 1974., a evo uskoro prolazi 2023.

Realista
8 mjeseci prije

Ne kaze se BITI CE……, vec ONI ZELE DA BUDE…… Sa pisanjem BITI CE ….novinari kao da su placeni da nas ubijede da smo nemocni i da je stvar gotova umjesto da kazu ONI ZELE DA BUDE ….ali mi smo tu da to prihvatimo ili ne. Sta ce biti, ne zavisi od njih vec od nas, u tome je fora.

Biti-ili-ne-biti
8 mjeseci prije

Pad Kabale II 05 – The Cabals Evil Engine The UN Idemo u Ujedinjene Nacije. Većina ljudi smatra da je ovo jedna predivna institucija. Ujedinjene Nacije su osnovane odmah nakon II svetskog rata, u oktobru 1945. Zvanično, UN je osnovana kako bi održala mir na celom svetu, kao bezbednost, odnose i saradnju između nacija. Mnogi Plave šlemove povezuju sa zaštitom ljudi. Zovu ih čuvarima mira. Pa, to je jedna strana novčića. Druga strana, pokazuje drugačiju sliku. Sliku, u kojoj je cilj UN Novi Svetski Poredak. Jedna Svetska Vlada, kao što su promovisali učeni mudraci Siona. Da Ii je to dokazana činjenica? Da. 2008. Ujedinjene Nacije su ustvari donele projekat za Novi Svetski Poredak pod vodstvom unuka Nelsona Mandele i bivšeg pripadnika CIA, Jaime lllien. Prema visoko uticajnim ljudima, kao što su predsednik Buš stariji i Buš mlađi, i Gorbačov, Novi Svetski Poredak mora biti osnovan na principima kolektivne bezbednosti, a… Čitaj više »

Biti-ili-ne-biti
8 mjeseci prije

Nakon prvog dokumenta “The Club of Rome” u vezi sa problemima čovečanstva, izdata je “Prva Globalna Revolucija” 1991. u kojima je čovečanstvo predstavljeno kao osnovni problem sve bede na svetu. “Iz potrebe za zajedničkim neprijateljem protiv kojeg se možemo ujediniti, odlučili smo da zagađenje, globalno zagrevanje, manjak vode, glad itd. su savršeni. Ovo su pretnje sa kojima se trebamo suočiti zajedno, ali ne smemo upasti u zamku pogrešnog predstavljanja uzroka i simptoma. Sve ove pretnje izazvane su ljudskom intervencijom u prirodnim procesima, i mogu se prevazići samo promenama u ponašanju i stavovima. Pravi neprijatelj je samo čovečanstvo” – Club of Rome. Čovečanstvo kao uzrok svih problema. UN su bile oduševljene sa “Club of Rome”. Osnovao je Svetsku Komisiju za Životnu Sredinu i Razvoj 1993. godine. Paralele sa zaključcima Prve Globalne Revolucije bile su očigledne. Od tog momenta ODRŽIVOST je bila magična reč Kabale. I tako, 1992. prva konferencija UN u… Čitaj više »

Ivan
8 mjeseci prije

Zar nema ama bas nikoga u cijelom svijetu tko ce tu stoku pobiti?

xxy
8 mjeseci prije

Ovaj skot lijevo je u paklu a ovaj skot desno će uskoro tamo!

DobrotaJeIzbor
8 mjeseci prije

I šta im sad to sve vrijedi, kad su novi, trajni, potpuno održivi dom, zaslužili u Paklu?

Jer što koristi čovjeku, ako i zadobije sav svijet, a izgubi svoju dušu? – Marko 8:36

Nažalost, većina među nama ljudima se je našla te će se još nać u Paklu jer Kraljevstvo Nebesko od nas traži određenu kvalitetu, kako bismo prošli kroz filter i došli k Ocu, a koju mnogi nažalost odbijaju – prijateljstvo i odanost Sinu Božjem, iskazano mislima, željama i djelima.

Tko nije sa mnom, protiv mene je; i tko sa mnom ne skuplja, rasipa. – Luka 11:23

Ja sam Put, Istina i Život. Nitko ne dolazi k Ocu, osim po meni. – Ivan 14:6

Schroder
8 mjeseci prije

Ako nitko od vas nije vidio 2 DEMONA REPTILA dobro pogledajte Zaboravili ste Bill Gates Sorosa i sve VLADARA SVIJETA KOJI IM SLUZE: Mi smo ih birali a oni sluze Klausu Schwabu i njegovim demonima NEKA NAM DRAGI BOG BUDE NA POMOCI SUTONA VLADA SVIJETOM; ALI BOG JE JACI

Мунгос
8 mjeseci prije

Осећам велику захвалност због тога што сте објавили овај чланак. Сада сам допунио нека сазнања од Драгоша Калајића од пре 35 година.
Захвалност је моја, а храброст је редакције зато што је чачнула ово змијско сатанистичко гнездо.
Захвалност је моја и зато што сте провоцирали колегу „Mario S” да одвали глупост да не треба да пишете о овим злочинцима „зато што им тако писањем повећавате популарност“. Утеха је да оваквих као што је „Mario S“ има само у оној малој групи људи који су сорошоиди – који се не стиде да себе прикажу као ноторне недонесене глупаке уколико је налог да тако причају поткрепљен неком звечећом валутом.

Ina
8 mjeseci prije

Umjesto njihovih imena možete slobodno napisati sotone jer to im je pravo ime.

Žena
8 mjeseci prije

Da sve vlade ,ama vaš sve ignoriraju te individue nebi mogli ništa.

Žena
8 mjeseci prije

Oni su ti koji su se obogatili industriskom revoluciom i sada kada imaju dovoljno idu uništavati obicnig covijeka. Koliko nam je nepotrebnih stvari nametnuto da kupujemo.?Bombardirani smo glupim reklamama. Kupujemo svakakve glupisti,nama na štetu njima na korist.

sokre
8 mjeseci prije

mogu mi resetirati jedino tičicu

Max
8 mjeseci prije

Oni su rak kojeg se moramo riješiti.

Karma
8 mjeseci prije

Nosati sotonisti iz pakla pa ih trpite ili ih posaljite nazad sotoni. Nema kakit piskit

Mrdomir
8 mjeseci prije

Opet te psihijatar pustio na internet.

Biti-ili-ne-biti
8 mjeseci prije

Pad Kabale II 05 – The Cabals Evil Engine The UN: Pročitajte paragrafe, ciljeve i indikatore Agende 2030. Pročitajte ih dobro i videćete da će narod krvariti, a ne vlade. Kad god vlade govore o jednakosti, možete biti sigurni da je komunizam umešan, a da oni to čak i ne kriju. Globalisti u vrhu poput bivšeg šefa NATO Haviera Solane, socijaliste, otvoreno slave plan kao sledeći veliki skok napred. To je stari slogan za kampanju kineske Komunističke partije. Zar nije nastrano da su odmah sve zemlje sveta odlučile da učestvuju i rade zajedno? Svaki diktator svake korumpirane vlade koji još na rukama imaju krvi nevinih civilnih žrtava, potpisali su Agendu 21 i kasnije Agendu 2030. Zemlje koje su bile u ratu godinama, kao na primer Etiopija i Eritreja. Sada su se odjednom rukovale, nasmešile se ispred kamera odlučili da zaborave na ratove, drogu, oružje i trgovinu ljudima, samo kako bi… Čitaj više »

šlampavi
8 mjeseci prije

Davno sam čitao Granice rasta. Tada mi se u ono “mirnije vrijeme” i bez morone činilo čak malo utopističnijom knjigom. Sada iz ove perspektive je nagovještaj zla koje se polako valja prema nama.

Tim
8 mjeseci prije

Dok njima ne smrkne nema nam sreće.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI