Sedam minuta istine – poslusajte fantastican monolog voditelja Sky News Australia

Klaus Schwab
21 komentar

Sky News Australia oduševio nas je već puno puta. Taj mainstream medij je vrlo uporno i temeljito prikazivao drugu stranu priče. U svojim kritikama vladajućih vrlo su žestoki, a tijekom Covid pandemije snažno su se suprotstavljali potpuno luđačkim lockdown mjerama, nasilnim odvođenjima ljudi, i prisilom na cjepivo.

Naravno, prikazivali su i režimski narativ, uglavnom u svojim informativnim emisijama. Ali sama činjenica da se novinarima dopušta ovakva brutalna iskrenost je apsolutno vrijedna divljenja. Ovaj novinar vrlo dobro opisuje ono što se dešava dok nam mediji odvraćaju pažnju. On razotkriva Klausa Schwaba i zločinački Svjetski Ekonomski Forum kao zle globalne manipulatore koji žele uvesti kontrolu u svaku poru našeg društva, i način na koji to žele učiniti.

Za naše vjerne čitatelje, ovdje neće čuti puno novih stvari, jer im je sve poznato. Ipak, ponekad je lijepo čuti kad netko to sve smisleno složi u jedan prilog.

Video s prijevodom:

Klaus SchwabMedijiRaskrinkavanjeSky News AustraliaSvjetski ekonomski forum
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
petar schroder
1 godina prije

Klaus Schwab i njegovi ppomagaci u 140 zemalja na vlasti hoce da nas unisti i pretvori u njegove robove Svijet se budi i istina se razotkriva Neces uspjeti demonu jedan Probali ste sa coronom pa vakcinom pa nametnutim rato A STA CE BITI IDUCE? Govori Nestanak energenata i grane? Ima drva a i hrane demone jedan.Dali se plasis smrti? STA HOCES VISE TI I TVOJI SLUGE POSTAVLJENI U VLADAMA CJELOG SVIJETA? Te iste vladare smo mi birali i placamo a oni rade protiv svoga naroda BOG JE JACI OD SUTONE; I ON CE POBJEDITI :Jos malo i dok se prava istina ne sazna posto ste PRESE KUPILI I TV MORAT CETE BJEZAT NA MJESEC ; NA DRUGU PLANETU

Realno
1 godina prije

Da bih rijec reko.
A sad ajmo kovidioti po 5tu dozu spasonosnog eliksira od kojeg ce jedino vas lokalni grobar imati profit. Ostavite zatucanoj rodbini bar pare za kapsil i pogreb dostojan jadnika.

The Who
1 godina prije

Oni će ovo, oni će ono, šta kojeg ku..ca.kmečiš više, reci na kraju ma ko im je..b. ma..j.u, nabit ćemo ih sve na glogov kolac

Max
1 godina prije

Puno su bolji od Engleskog Sky Newsa.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Evo vam ih —- > freeintertv.com/view/id-1421 , tko voli gledat tv te prosudite sami . Ja imam malo jezicku barijeru sa tim Australian te se stoga drzim Fox News 😁 . Zivjeli !

Hahahaha
1 godina prije

Whoa! I feel good, I knew that I would, now. I feel good, I knew that I would, now. So good, so good, I got you!

Hahahaha
1 godina prije

Tražim ovog čovjeka među komentatorima Sky News Australia i među reporterima no ne nalazim ga!?! Tko je to?

goran
1 godina prije

moram ti samo reči da svjetski ekonomski forum to jest svinja švab nije moj gospodar niti če ikada biti,bolje da ih ne vidim jer kad bi ih mogao vidjeti tukao bi ih do besvijesti

goran
1 godina prije

lagat če istina,samo onda im poručujem da si gledaju iza ledja da ih slučajno ne bi pogodila palica u glavu pa če ležati na intezivnoj ako preživi,to mislim na sve novinare na svijetu koji samo rade svoj posao.

Mario
1 godina prije

Odakle ovo na sky news australia?
Di je originalni link na ovo?
Nešto tu neštima

Buničar
1 godina prije

Istina uopce ne postoji. Verzija nekog dogadaja ovisi o tome kakovi su stavovi onoga tko ga komerntira. “Vakseri” ce pronaci tisucu razloga kojima opravdavaju svoj stav, “antivakseri” takoder. Istina ne zanima ni jedne ni druge

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI