Mučno premlaćivanje Mostarca zbog kršenja policijskog sata

Premlaćivanje mladića u Mostaru
137 komentara

Prenosimo mučnu scenu iz Mostara gdje su dva policajaca pretukli mladića jer nije poštovao mjeru zabrane kretanja. U normalnoj situaciji i normalnoj zemlji, mladić bi platio kaznu i mirno otišao kući.

“Bio sam kod prijatelja u susjednoj zgradi i pješačio prema svojoj zgradi. Na putu prema kući primijetio sam da se zaustavlja policijsko vozilo malo podalje od mene i u tom trenutku sam požurio ući u zgradu svjestan da sam prekršio mjeru zabrane kretanja i kako bi izbjegao moguću kaznu. No međutim, policajci su me sustigli točno ispred zgrade. Dalje se na snimci vidi sve što se dogodilo. Ispričao sam se što sam prekšio policijski sat, ponudio da platim kaznu no oni su krenuli s udarcima. Nakon toga odveli su me u policijsku stanicu. U policijskom vozilu sam im već u nekoliko navrata napominjao da se ne osjećam dobro. U policijskoj stanici su napisali prekršajni nalog na kojem je pisalo da sam prekršio pravilo kretanja. U prekršajnom nalogu nigdje nisu spomenute ozljede, samo piše da sam prekršio kretanja od 21 do 5 sati. Nakon  što su napisali prekršajni nalog pustili su me da idem kući pješke”, priča Slaven za Pogled.ba.

Povodom policijskog nasilja koje se dogodilo u Mostaru oglasio je i MUP HNŽ: “Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ najoštrije osuđuje brutalni napad policijskih službenika koji se dogodio 10. travnja u 23:03 sati, a za kojega nema opravdanja. Radi se o klasičnom primjeru prekoračenja ovlasti i policijskog kodeksa zbog čega se duboko  ispričavamo cjelokupnoj javnosti, a posebice mladiću prema kojem se postupalo. Dvojica policijskih službenika su odmah udaljeni sa dužnosti, pokrenuta je unutarnja istraga u kojoj će se istražiti svi aspekti ovakvog ponašanja, te utvrditi postojanje elemenata kaznene odgovornosti policijskih službenika. Početna informacija o događaju je proslijeđena Tužiteljstvu HNŽ-a. Ovakvom ponašanju i ovakvim osobama ne može i ne smije biti mjesto među policijskim službenicima”, navodi se u informaciji za javnost.

Policija mora iz svojih redova počistiti psihopate, pogotovo u ovo krizno vrijeme. Takvi socio-patološki profili u burnim vremenima čine najgore zločine.

 

Bosna i HercegovinaMostarPolicijapremlaćivanje
Pretplatiti se
Obavijesti o
137 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

Zločin.

Siniša
2 godine prije

Uf…ovo je i za moj ukus prevršilo svaku mjeru!!!!
Elem…ko prekrši policijski mislim da ide privođenje i kazna.

Mr. Vialid
2 godine prije

Nazalost, ovo je tek pocetak.

Metabaron
2 godine prije

Jedva su docekali da mogu pocet pendrecit ali na jedan ili drugi nacin , kad tad , shvatit ce i oni da ” u zivotu postoje i komplikovanije stvari od kursa za komandira milicije .”

nepoželjni
2 godine prije

Bagra kukavička ! …dobije uniformu, značku i pištolj da bi se iživljavao !?

Sreća za tog mladića pa nije u afektu pružio otpor, inače bi mu nakalemili i kazneno djelo napada na “službenu” osobu…
Ma davno sam uvidio jad i bijedu sustava u kome se psihopatu bez psihološke provjere daje da brine o javnom “redu i miru” a kada prekorači “ovlasti” kao fol suspendiraju ga pa ako ga i tužiš uglavnom ćeš naići na gnjidu koja će ga osloboditi.
Najmanje što ovaj mladić sada može učiniti je da ih tuži za nanošenje tjelesnih i duševnih boli i pitam se koji bi si sudac u ovom primjeru, kada se jasno vidi napad na nezaštićenu i nenaoružanu osobu, dozvolio da ih ne osudi na najveću traženu odštetu…

Pasji skoti jedni !

Novi kolac
2 godine prije

A.C.A.B.

Starina
2 godine prije

Otkaz nije nikakva kazna za ove sadiste ! Tužba je minimum .

Maron
2 godine prije

Sotona u liku policajaca!

jefvwefvnweifvnowuen
2 godine prije

Ovo ne gledam da mi ne digne tlak.

ratm
2 godine prije

I mi bi se sad trebali boriti protiv lazi i svjetskog terora nad “neduznim” građanima!? A njegovi ,vjerovatno, prvi susjedi (policajci ili ne) su ga prebili. Mislim da cak i maštanje o otporu je beskorisno.

bauštelac
2 godine prije

ode mi komentar a govorim istinu i onda mi tamo nešto priča o indexu a mislim stvarno rekao sam da su ova dva policajca muslimani koji su po nekom eu programu patroliraju ne hrvatskoj strani i ovaj mali je hrvat iskalili su se na njemu zbog mržnje zbog nacionalnosti i nebriši mi komentare

Mr.T
2 godine prije

Koliko vidim u tekstu, MUP HNŽ je saslusao ova dva supka i udaljio ih s duznosti. Tko bi ih to jos trebao saslusati? Jasno mi je da su tvoji mokri snovi drukciji, ali na zalost tebe i njih, bili su toliko glupi da nisu vidjeli kameru pred haustorom

2 godine prije zadnji put uredio Mr.T
2 godine prije

U moje vrijeme gradom je hodao murijaš psihopata koji se volio privući s ledja i uvlačiti ruke u dzepove jakni, kao…traži drogu.
Prestao je kada je jedne večeri, u svoje slobodno vrijeme, dakle u civilu, kao obični gradjanin, sačekan i polomljen od par momaka.
Sa psihopatima se ne može drugačije.

Dominik
2 godine prije

Bojim se da će ovo uskoro postati novonormalno…ali ipak smo svi mi teoretičari zavjera jel…

Siniša
2 godine prije

Slažem se ali za ovakvu silu prosto ne postoji opravdanje, i ako su milion posto u pravu prosto ne postoji opravdanje.
PS…molba LPu, ukinite mi validaciju i za ovaj lokal.

2 godine prije zadnji put uredio Sinisa
A neg.
2 godine prije

Ako policija počisti iz svojih redova psihopate prestala bi postojati. Dobar policajac je suspendirani policajac.
I ne zaboravite – ovo se dogodilo zbog plandemije!

Red Dog
2 godine prije

Da je samo platio kaznu bi samo mislio da je nepravedno pa bi ponovio to.
Sad nece vise.
Mislim, zabrana izlaska je da se ne izlazi. Da bi se postovala mora biti posledica, zar ne?
Oni jugokriminalci koji su se proslavili po zapadu… oni su otisli zato sto se nisu mogli baviti omiljenim zanatom u SFRJ jer im je narodna milicija visila za vratom ovako. I… kriminal je, osim onoga iz strasti, skoro bio nepostojeci.
„Strah (od boga/narodne milicije) je pocetak mudrosti“.

AlanisM
2 godine prije

Bilo je samo pitanje dana.

Do sada je bilo daleko od kuce pa nas nije bila briga.
E, da vidimo, hoce li se sad ista promijeniti.

Ali, pazi ti te sile.
Prokleto smece globalisticko.

Cupo
2 godine prije

Armin Vrače i Jusuf Penava,ako cita komentare koji granicni policajac RH,upamtite ova dva imena….

Marlov
2 godine prije

Može im se ali neće dugo

ledeno doba
2 godine prije

možda i griješima, ali kako sam sumnjičav prema svemu… nekako mi ove učestale vijesti iz raznih držva o brutalnosti policije preme onima koji krše mjere koronacizma, mirišu na propagnadu sa ciljem da se stanovništvo dodatno zastrašuje, tojest da bi se odvratilo ljude od mogućih protesta.
Dakle: pogledajte što se desilo ovomu–ako ne budete slušali a ako se pokušate protiviti– to čeka i vas. Lekcija: ne pomišljaja da se buniš
Jer, hm, kako to da je uvijek tu neki mobitel ili kamera i sve snimi i policija ni u jednoj državi ne sprečava to snimanje, niti zaplijenjuje te snimke i dopušta da se objavljuju na internetu

ledeno doba
2 godine prije

još za vrijeme SFRJ; policjaci , odnosno milicijaci kako su se tada zvali, imali su imidž najglupljih osoba. bilo je brojnih viceva na njihov račun kao ovaj stari vic; Mujo i Fata dobili sina i liječnik im rekao da s malim nešto nije u redu– da ima preveiki mozak, da je super-super-inteligentan, da ima nevjerojatno visok kvocijdent inteligencije (IQ).- da to nije normalno za tek rođeno dijete u toj dobi Roditelji se zabrinuli… pa rekli, ajde neka se izvrši operacija malom na mozgu, neka mu malo skinu taj kovocijent na normalniji nivo.. I izvrše malom operaciju… ali nakon toga, je IQ još uvijek previsok- nenormalno.. Oni daju da malog opet operiraju i još mu smanje mozak i IQ.. ali i nakon ove operacije.. još uvijek je IQ previsok i nenormalan.. i onda daju da se operira još jednom i kažu,- ajde skinite mu skroz taj IQ smanjite mozak– da bude… Čitaj više »

Ana
2 godine prije

Ne znam gdje zivi pisac teksta, ali ovo “u normalnoj zemlji..”. NE VRIJEDI. Policajci SIROM SVIJETA, ne svi ali brojni, postali su zvijeri_!

Antinwo HR
2 godine prije

Gmazovi policijski!Obadva ubiti ko zečeve

Nenad
2 godine prije

u normalnoj zemlji treba ove policajce upokojiti jedne lijepe tople ljetne ili proljetne večeri. .

rimtu
2 godine prije

Psihopatske p1čke!

Puž
2 godine prije

“Policija mora iz svojih redova počistiti psihopate”
Bogme da! I onda bi na dužnosti ostalo možda 10-20%. Što je zapravo bliže realnim potrebama. Neznam koliko vas ovdje se sjeća podatka koji je bio izašao oko 2008me. U Jugoslaviji je na cjelokupno stanovništvo bilo oko 9 tisuća milicajaca. A 2008me u Hrvatskoj smo imali 27 tisuća policajaca.

Majk Majers
2 godine prije

Samo??? Murjaci i jesu ti koji čuvaju i održavaju ovaj sistem. Isključivi krivci

Praetorian
2 godine prije

Policija je puna ovakvih psihopata. Takvi su bili mucitelji i egzekutori za vrijeme rata. Neki od njih su to i radili

Bruno
2 godine prije

Demokracija na djelu. Plaćaš porez da finansiraš kretene koji ćete mlatiti i štititi bagru koja im naređuje da te mlate. Važno je da se u školam uči stop nasilju. Koja korist kada su ovi majmuni nepismeni i vjerojatno nisu bili na tim satima.

Mal Mujica
2 godine prije

Sada tu dvojicu policajaca vezati na stup srama i ostaviti narodu da na njih baca trulo voće i povrće na 1 dan, prema starom rimskom običaju.

postenlopov
2 godine prije

Slika govori vise od tisucu rijeci , a video jos i vise. Ocigledno ovo je izzivljavanje tzv. policije. Ne kaze se bez veze da je razlika izmedju policajaca i kriminalaca samo u uniformi. Sto je najgore to su se muslimani izzivljavali nad hrvatom, sto ima veliku tezinu koja bi mogla izazvat velike posljedice.

Misko , FLorida
2 godine prije

Meni da su to uradili, nasao bi h posle na spavanju i uz kamatu im to vratio nazad !Takvi mangupi a n policajci samo mogu biti kaznjeni sa istim mjerama s kakvim su isti postupili.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI