Na letu Beograd-Moskva zaprimljena nova dojava o bombi – četvrta u pet dana!

Air Serbia
9 komentara

Kako javljaju srpski mediji, na letu Beograd-Moskva srbijanske aviokompanije Air Serbia u srijedu je, četvrti put u zadnjih pet dana, primljena dojava o bombi, objavili su beogradski mediji navodeći da “dojavljivači” nanose veliku štetu” i “vode specijalni rat” protiv nacionalne kompanije. Prema najnovijim, zasad nepotvrđenim informacijama, zadnji poziv je došao iz Poljske.

Prva dojava zaprimljena je u petak prošlog tjedna elektroničkom poštom, a druga u ponedjeljak i za obje se poslije sigurnosne provjere ispostavilo da su lažne, a portal beogradskih Večernjih novosti tvrdi da je i današnja dojava stigla- e-mailom s adrese u Ukrajini.

Vijest da je zrakoplov kompanije Air Serbia na letu za Moskvu prizemljen prošlog petka jer je u letjelici navodno postavljena bomba, potaknula je Ukrajinu da Srbiju optuži za profiterstvo zbog povećanog broja letova za Rusiju u vrijeme sankcija Zapada toj zemlji.

Srbija trenutno ima 15 letova tjedno za rusku prijestolnicu, od toga petkom i nedjeljom po tri, a do 3. ožujka za Moskvu je bio jedan let dnevno.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u subotu je poručio da je Srbija spremna vratiti broj letova za Moskvu na razinu prije sankcija uvedenih Rusiji, dakle na jedan dnevno nakon što budu iskorištene unaprijed kupljene karte.

Vučić je ocijenio da se “vodi hajka protiv Srbije” pa zapitao “Zašto to ne rade zemljama Zaljeva od kojih traže naftu, a imaju 15 puta više letova od nas?”.

Za Moskvu neometano lete i zrakoplovi Turkish Airwaysa. Neće dirati one koji su u NATO, a koji su djelomice u Europi i Aziji i koji imaju 30 puta više letova od nas”, rekao je Vučić u intervjuu za TV Pink.

Srbija je početkom ožujka glasala za rezoluciju Opće skupštine UN-a kojom je osuđena invazija Rusije na Ukrajinu, ali je službeni Beograd istaknuo da Moskvi zbog očuvanja nacionalnih i ekonomskih interesa neće uvoditi sankcije.

Air Serbiabombamoskvarusijasrbija
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jednostavno receno
1 godina prije

Vrijeme je odluke, više nitko neće biti pošteđen i svatko je dobio jasnu ponudu dobro ili zlo. Neće se više moći koristiti oboje tj. kako kad mi paše. Odluči se ostalo je malo vremena…..

tihobl
1 godina prije

Pokusavaju ugasiti liniju, kao sto pokusavaju ugasiti ovaj sajt.

ogo
1 godina prije

Izgleda da Srbija koristi bombardere u civilnom zracnom prometu

Max
1 godina prije

Očita sabotaža.

Logičar
1 godina prije

Od Ukrajinaca ništa ljudsko.

Štefek
1 godina prije

Pa to će vam sad tako svaki dan raditi. Vratite im milo za drago, na odgovarajući način. Dovinite se.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI