Necijepljeni su za koncert na Floridi morali platiti 999,99 dolara, dok cijepljeni plaćaju 18 dolara

Koncert
52 komentara

Predstojeći punk koncert u Sankt Peterburgu na Floridi naplaćuje ulaznice onima koji nisu cijepljeni 55 puta više od onih koji mogu dokazati da su cijepljeni protiv Covida-19.

Koncert u kojem će nastupiti bendovi Teenage Bottlerocket, Make War i Rutterkin koštat će 999,99 dolara za one koji su se odlučili ne cijepiti ili se ne mogu cijepiti, dok će oni koji dostave dokaz o cijepljenju dobiti 98,2 % “popusta” koji smanjuje cijene karata na samo 18 dolara.

Na posterima za koncert prikazana je slika ubojice ”Nightmare on Elm Street” Freddyja Kruegera s iglama za prste i stranice za rezervaciju Leadfoot Promotions savjetuje polaznike da ponesu svoju “COVID-19 evidenciju o cijepljenju” koja pokazuje da su imali dvije doze Pfizera ili Moderne cjepivo ili jednu injekciju cjepiva Johnson & Johnson.

“Ako kupite jednu od ovih ulaznica i pokažete se bez kartice za cijepljenje ili državne iskaznice s fotografijom, nećete biti pušteni po ovoj cijeni, morat ćete platiti preostalih 981,99 dolara za ulazak ili povratak po karticu”, upozoravaju organizatori.

Odluku je donio promotor koncerta Paul Williams, koji je za ABC News rekao da želi “maknuti promatrače s ograda” i “natjerati ih da se cijepe”.

Kritičari su, međutim, tvrdili da je struktura cijena nepravedna, a jedan obožavatelj punka rekao je ABC Action Newsu da se nije mogla cijepiti jer je nedavno dobila Covid-19.

“Mislim da je to užasno jer ne mogu svi dobiti cjepivo”, rekla je.

Unatoč žalbama, član Teenage Bottlerocket Ray Carlisle nije izrazio suosjećanje s obožavateljem ili drugima u sličnoj situaciji, rekavši im da “sastave Go-Fund-Me” kako bi “svi ostali antivakserski čudaci mogli pomoći u odlasku na Teenage Bottlerocketza tisuću dolara.”

Iako je nezakonito za tvrtku u Floridi da od kupaca i gostiju zahtijeva dokaz o cijepljenju, nakon što je guverner Ron De Santis potpisao izvršnu naredbu kojom se zabranjuje takva praksa, Williams pokušava prekršiti zakon tvrdeći da će necijepljenim osobama i dalje biti dopušteno ući, ali po “punoj cijeni” od 999,99 USD.

cijepljenjeCOVID-19Floridakoncert
Pretplatiti se
Obavijesti o
52 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ZriBra
2 godine prije

“Kruha i igara,”Izgleda da ponosnima ,prkosnima koji nisu (a zato i nisu )bogataši za sada ne diraju ovo prvo.

2 godine prije zadnji put uredio ZriBra
NeBudiOvca
2 godine prije

Ako je propisana zabrana diskriminacije, onda se to ne odnosi samo na zabranu ulaska, nego i na formiranje politike cijena zavisno o tome da li si cijepljen ili nisi.
Nisam pročitao tekst te uredbe, ali obzirom da deSantis nije idiot, vjerujem da je taj dio dobro formuliran i veselim se kazni koja će pojesti zaradu organizatoru.
Bilo bi zanimljivo primjerice da netko naplaćuje skuplje cijene za transrodne osobe, ili pripadnike nekih drugih povlaštenih skupina.

JumpingJackFlash
2 godine prije

Kako mi je žao što neću moći otići na taj koncert!
Samo sam za to živio… Mo’š mislit’…

Jednostavno receno
2 godine prije

Znači pare ne prenose zarazu.

Klapac
2 godine prije

Fašizam je punoj manifestaciji. Vrijeme je za antifašističku akciju na svjetskom nivou.

Jednostavno receno
2 godine prije

Kada ljudi shvate da restorani, zabave trgovine i sva mjesta gdje trošiš novac nisu otvoreni zbog njih već do profita njihovih vlasnika tada će i progledati, do tada laku noć svijete.

Lucija, prva
2 godine prije

“Milijun i pol Hrvata ovo ljeto neće moći uživati sve povlastice odmora: ‘To je diskriminacija‘
Svima koji se nisu cijepili ostaje mogućnost testiranja, ali ono nije jeftino. Na kraju, ostaje pitanje tko bi trebao platiti tetsiranje”., jutarnji.hr

Cupo
2 godine prije

Nek idu ovi sto su pelcovani i treba ih doc 98%vise da bi platili grupu il ce to drzava platit. Tko ih jebe i njih i koncert hahahah

Stara kuka
2 godine prije

Auuu. A baš sam namjerio zapaiti na Floridu gledati tinejđerske instant bendove za koje nikad nisam čuo i koje će slijedeće godine u ovo doba svi već zaboraviti za samo 18 dolara. A sad milja. I tako mi i treba kad sam antivakserski čudak. kako se to lijepo izrazio onaj mislilac iz jednog od bendova.

Inače, da se mene pita ja bih svima koji idu na “koncerte” tinejdžerskih pa još punk bendova naplatio ulaznicu 1000 dolara i još 10.000 dolara kazne za kriminalnu glupost i glazbeni neukus.

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Slow motion
2 godine prije

Moras bit idiot da uopce pozelis otici na takav koncert

Emiliano Zapata
2 godine prije

Molim Vas za link, jer sam dobio informaciju da je rijec o fake news…

Chromosome
2 godine prije

Ja bih platio, da ne gledam i slusam, te jebene idiote od muzicara.

Realno
2 godine prije

Svaka čast. Tako treba. Idući put digniti cijene na 2000$, ako to ne upali onda na 5000$ po glavi.

2 godine prije zadnji put uredio Realno
piždro
2 godine prije

……….hebe..

2 godine prije zadnji put uredio piždro
TIKTAKTIKATAKATAK
2 godine prije

Za drugi koncert će biti “pametniji”- cijepit će se i oni.

tedi
2 godine prije

cepani nece imati snage za tucu.

DEKI
2 godine prije

999,99 dolara? ma nebi dao ni 18 dolara…

za 18 dolara mogu kupit čevape, cigarete i strip, leći u prirodi i uživati

ledeno doba
2 godine prije

 Teenage Bottlerocket, Make War i Rutterkin — jaka muda, nikad čuo za njih.. ali čak i da su poznati… sve je to isto propagandno sranje.. pa gdje su sada ti pankeri, koji su baš najviše glumili da su navodno anarhisti protoiv svakog sistema… hic rhodus, hic salta, –kako kaže stara latinska poslovica–dakle zašto sada navodni anarhisti ne pokažu u praksi da su protiv sistema.. ma naravno da neće… ovo je vrijema kada sve zvjeri pokazuju svoje pravo lice.. pa i sve rok i pop zvijezde…koje su desetjećima glumatale nekakvo buntovništvo i protest.. a sada svi u debelom crijevu kabale.. pa i onakvi koji su ranije najviše glumili zločeste dečke, kofol protiv sistema, kao Rage Aganist Machine, koji su jesenas lijepo preporučili nošenje maskica i poštovanje svih ostalih mjera i punk je promican od strane sistema i kabale, kao i prije njega rok, kao i nakon njih, hip hop, rap, grunge,… Čitaj više »

ratm
2 godine prije

……………………………..

2 godine prije zadnji put uredio ratm
Hamer
2 godine prije

Današnji ljekovi ljeće koronu kao iz pičk…koorna je pjuc bolest više psihologija

Jesus Bin Joseph
2 godine prije

Da nastupa zbor crvene armije i plešu cure iz bolshoi teatra možda bi im dao al punkerima nikako kakva je to glazba ? arlaukanje i ritam koji ti poremeti rad srca i tri akorda uz obaveznu buku od 14O decibela

Ama Deus
2 godine prije

Polako sastavljam crnu listu firmi, trgovina, restorana, trgovackih centara, hotela, brendova koke necu vise nikad posjetiti i cije proizvode necu vise nikad kupiti.

robert
2 godine prije

Znači i dalje je novac u pitanju, ako je zaraza onda je zaraza a ne onako
Tko ima više para moći će ići dalje bez obzira jel zaražen cijepljen a sirotinju će maltretirati sa cjepivima

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI