Nema kraja lažima! Najviša ukrajinska dužnosnica priznaje da je lagala o Rusima koji siluju Ukrajinke, kako bi Ukrajina dobila više oružja od Zapada

Lyudmila Denisova
44 komentara

Nakon što je smijenjena s položaja jer je lagala o ruskim vojnicima koji siluju Ukrajinke, bivša ukrajinska parlamentarna povjerenica za ljudska prava Ljudmila Denisova konačno je priznala da je izmislila bajku u pokušaju kako bi Zapad poslao više oružja Ukrajini.

U izglasavanju nepovjerenja koje je izglasano 234 prema 9, Denisova je povučena s pozicije i osramoćena zbog širenja dezinformacija, koje su “samo naškodile Ukrajini”, rekao je parlamentarni zastupnik Pavlo Frolov. Denisova je iznijela “brojne detalje ‘neprirodnih seksualnih delikata’ i seksualnog zlostavljanja djece na okupiranom teritoriju, [koji] nisu bili potkrijepljeni dokazima”, dodao je.

U kasnijem intervjuu za ukrajinsku novinsku kuću, Denisova je priznala da je namjerno izmislila laži i da su uspjeli uvjeriti Italiju, što je primjer koji je koristila, kako bi Ukrajini nabavili više oružja za borbu protiv Rusije.

“Kada sam, na primjer, govorila u talijanskom parlamentu u Odboru za međunarodne poslove, čula sam i vidjela veliki umor od Ukrajine, znate? Govorila sam o strašnim stvarima kako bih ih nekako natjerala da donesu odluke koje su potrebne Ukrajini i ukrajinskom narodu”, objasnila je Denisova.

Talijanski Pokret pet zvjezdica, otkrila je ona, izvorno je bio “protiv davanja oružja nama, ali nakon mog govora, jedan od stranačkih čelnika. Rekao je da će podržati [Ukrajinu], uključujući i davanje oružja”.

CNN i Washington Post (između mnogih drugih) širili su laži Denisove

Iako je bilo lako provjeriti da je Denisova izmislila te priče o silovanju , divovi širenja lažnih vijesti, poput CNN-a i Washington Posta objavili su te stvari, ponavljajući ih neprestano svojoj publici.

“Mediji su brzo objavili gluposti ove žene, ali nije ih bilo briga za ispravljanje zapisa”, napisao je Chris Menahan iz Information Liberationa o sramoti, koju predstavljaju zapadnjački mediji.

Laži Denisove samo je kap u moru, kada je riječ o beskrajnim lažima koje se šire protiv Rusije u očajničkim nastojanjima Zapada kako bi prikupio javnu potporu Ukrajini, igralištu zapadnjačke duboke države.

Znamo da zločinačka obitelj Biden, kao i Clintonovi i mnogi drugi zločinci ”duboke države”, imaju opsežne poslove u Ukrajini, koje je prekinula ruska invazija. Posljedično, zapadna je propaganda dosegla vrhunac u pokušaju demoniziranja Rusije na sve moguće načine, uključujući proizvodnju i širenje otvorenih laži o ruskim vojnicima koji siluju Ukrajinke.

Ostale laži koje su mediji širili o ratu koji je u tijeku uključuju curenje radijacije u ukrajinskoj nuklearnoj elektrani, za koje se pokazalo da je lažno; potpune dezinformacije o tome što se navodno dogodilo na Zmijskom otoku; zloglasna prijevara “Duh Kijeva”; i “napad” na spomen obilježje holokausta koji se nikada nije dogodio; i razne druge priče.

U odjeljku komentara na Summit.news, jedan je čitatelj ponudio priču o tome koliko moćna zapadna propaganda može biti u poticanju umova Amerikanaca na podržavanje bilo koje lažne ratne priče, u koju duboka država želi da Amerikanci vjeruju.

“Razgovarao sam s jednim tipom jučer i rekao je kako Rusima ne govore istinu i sve što su imali je Putin i vladina propaganda”, napisao je čitatelj.

“Izvukao sam svoj telefon i VPN spojio u St. Petersburg. Zatim sam potražio BBC. Dobio sam rusku službu i pokazao im vijesti o ratu. ‘Uh. Da ali….” Za takve ljude ovo je također: “Da, ali….”

Druga osoba se našalila da Denisova vjerojatno sada ima posao u Bidenovom režimu, na temelju svojih “dokazanih kvalifikacija”.

LažiLjudmila DenisovaSilovanja
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Istinom protiv laži
1 godina prije

U ratovima se laže.

U miru?

U miru se isto laže.

Vaši najpouzdaniji MSM

nekoime
1 godina prije

Htjeli su platiti u rubljama, a sankcije su sankcije.

Tupko Glupko
1 godina prije

Copy-paste sa portala Dnevnik, 8. travnja 2022. “22:43 Ukrajinska pravobraniteljica za ljudska prava Ljudmila Denisova navela je da su 14-godišnju djevojčicu i 11-godišnjeg dječaka silovali ruski vojnici u gradu Buča, na periferiji Kijeva. Na društvenim mrežama, Denisova je također navela da su 20-godišnju ženu silovale snage invazije u sjevernom gradu Irpinu. Optužbe dolaze nakon što je američki državni tajnik Antony Blinken upozorio da se pojavljuju vjerodostojna izvješća o mučenju, silovanju i ubojstvima od strane ruskih snaga u Ukrajini. Prošlog mjeseca, glavni tužitelj Međunarodnog kaznenog suda (ICC), Karim Khan, otvorio je istragu o mogućim ratnim zločinima u Ukrajini nakon što ga je 39 zemalja uputilo na istragu.” Copy paste sa TPortala, isto 8.travnja 2022: “Ruski vojnici silovali su maloljetnike, kazala je u petak povjerenica za ljudska prava u ukrajinskom parlamentu Ljudmila Denisova Četrnaestogodišnja djevojčica iz Buče blizu Kijeva zatrudnila je pošto su je silovala petorica muškaraca, objavila je Denisova na Facebooku. Silovan je i jedanaestogodišnji dječak iz Buče, a što… Čitaj više »

1 godina prije

Šta još čovijek da kaže?
ZNAMO!
Jer sve, što zapad drži u životu, je LAŽ, PROPAGANDA, BLOKADA SLOBODNIH MEDIJA!
A i oni, koji smiju izvještavati, makar u smiješnom obliku, cijelo vrijeme su pod prijetnjom, da če biti blokirani, pa so članci smiješno oskudni!

1 godina prije

Istina je nepobjediva!!

Ako ne čitaš novine
Onda si neinformiran,
Ako čitaš novine
Onda si pogrešno informiran!!

Mark Twain

eks
1 godina prije

Na takve laži, kao i na kompletnu zapadnu antirusku propagandu, pecaju se hronični rusofobi i šovinisti srbofobi , natovci i amerofili, a takvih ima dosta na ovom portalu. Uskoro ćemo imati nov “biser” iz arsenala čudesnih termina zapadne i ukro propagande. U Severodonjecku su “heroji” koji “pobedjuju” opkoljeni u industrijskoj zoni fabrike Azot. Iako Severodonjeck i Mariupolj nisu isto, Azot i Azovstalj nisu isto, ipak će nešto biti isto – “evakuacija” . Ko razume – razume .

Lenko
1 godina prije

Ako čovjekova želja dolazi iz zlog srca, neće imati Božji blagosov.
Ljudi padaju u ponor laži i prijevare, istinsko oslobađanje je u ljubavi i u obrani istine.

Svima dobre volje: Zdravi i veseli bili. Mir bija s Vama…bog, bog.

tihobl
1 godina prije

Hade da malo dopunim vijest:
Denisova je otisla u Davos i tamo je posjetila psihodelicnu radionicu i probala specijalitete od gljiva. Odmah je tu pocela da prica o “ruskim zlocinima”. Zatim je to ponavljala po Davosu, a onda i po Evropi.

Nije smijenjena zbog dezinformacija, vec zbog para. Izgleda da je zadrzala veci procenat nego sto joj pripada.

mrdo
1 godina prije

Signal ostalim ukro i zapadnim lažovima – Lažite umjereno. Nemojte pretjerivati. Goebbels se okreće u grobu od sramote.

Sve naopako
1 godina prije

A sto je ono Putin pricao o vojnim vjezbama?

Kurcija, druga
1 godina prije

Ova pari Abramovicka… samo bjondina…
hm?

Weteran
1 godina prije

Njeni mentori i učitelji su tvrdili da Srbi siluju više miliona žena po Balkanu !?

Max
1 godina prije

Znali smo da laže.

Inzersdorf
1 godina prije

95% vijesti iz Ukrajine koju nam serviraju su cista laz,koja ima za zadatak da predstavi Ruse u najgorem svjetlu.Siguran sam, da su Ameri umjesto Rusa krenuli na Ukrajinu, da bi do sada bilo 10x vise mrtvih.

ČujtePočujte
1 godina prije

Bitchute –> OF ALL THE 250,000 DRUGS DOCTORS HAVE AT THEIR DISPOSAL, NONE, NOT ONE ARE DESIGNED TO CURE ANYTHING Bitchute –> DR ANDREW MOULDEN – WHAT HE TOLD US BEFORE HE WAS MURDERED (opće prokazivanje moderne medicine!) Bitchute –> WHILE ALL ARE FOCUSING ON SHOOTING AND PANDEMICS, THIS IS STILL A REALITY. #CERN (D-WAWE Quantum Computer – Summoning Demons) Bitchute –> JESUIT SUPERIOR GENERAL ARTURO SOSA (AKA THE BLACK POPE) PUBLICLY ADMITS PLANDEMIC IS THEIRS Youtube –> Shocking excerpts from Bob Dylan’s 60 Minutes Interview-Did he sell his soul? Duck Search –> ex satanist wizard asking Satan for favors through rituals that use aborted babies Youtube –> The Banker Poem RelentlessFilmCollective Youtube –> Hidden Code in Genesis 1:1  Youtube –> Aliens are Demons! (Don’t be Fooled) Youtube –> Scientist and the Elite Try to Hide What Really Happened at CERN, Demonic Entities, Extra Dimensions Youtube –> Yuval Noah Harari… Čitaj više »

čika Velja
1 godina prije

Treba nju malo ubaciti među vojsku… da se druži sa mladićima… 😀

youtube.com/watch?v=qU0INPp0iAA

ANTIFAŠISTA
1 godina prije

Najveća lažljivca je ipak predsjednica EU von der Nazi kurvetina.

Viktor
1 godina prije

”Seks, lazi i video trake”

Ahmat sila
1 godina prije

Samo 150.000 ruskih vojnika pobjeđuje milijon ukrajinskih vojnika, 50.000 stranih plačenika i cjeli zapadni arsenal oružja. iz dana u dan je nacistička Ukrajina sve manja i manja.
Šta bi tek bilo, da Rusija u Ukrajinu pošalje tri miliona vojnika. Krajni cilj bi joj bila Portugalska.

Ahmat sila
1 godina prije

Ako se pravoslavni i muslimanski svet vojno udruži, zapad če propasti za mjesec dana.

Ahmat sila
1 godina prije

A ova nacistička prasica gore na slici, očito sanja seksualne fantazije da bude silovana od strane ruskih vojnika…

Kemičar
1 godina prije

To treba pod hitno osloboditi ovisnosti o kisiku.
Inače, dotična je za svoje usluge kupila kuću u švici za 10 miljona franaka.

Krle
1 godina prije

Ukrajinci lažu od početka, uvijek i o svemu. Od onih koji se sad čude daleko su gori oni koji im i dalje vjeruju. Zaboravili laži s Majdana, laži o Janukoviću, Odesi, ruskoj humanitarnoj pomoći, obaranju MH-17, svakodnevnim granatiranjima Donbasa, satelitskim snimkama ruske vojske, dovlačenju teškog naoružanja u zabranjene zone, … ? Sad lažu na na tone. Više ni ne obraćaju pažnju da to ima smisla i logike. Ko je progutao sve ovo do sada gutaće i sve nadalje.

Kalle balle
1 godina prije

Poslat kucku u Dombas na redalicu? Ona sanja o silovanju… Gad.

Lucija, prva
1 godina prije

Ovi lanci koje nosi…

Izgledaju dovoljno jaki i da je se okači na drvo.

igi
1 godina prije

žena je živjela i školovala se u rusiji…mnogo takvih zmija rusija je ugnjezdila a zmiji treba samo odsjeći glavu….nadam se da će putin ispraviti greške s petom i šestom kolonom..

Alen
1 godina prije

Svatko tko vjeruje politicarima na bilo kojoj strani ili je potpuno slijep ili nije nikad ozbiljno pristupio istrazit ovaj lazni sistem u kojem zivimo.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI