Njemačka je sada “potpuna diktatura”

Mediji-Novosti
44 komentara

EU navodno planira ciljati ruske medijske kanale nadolazećim devetim paketom sankcija, zamrzavanjem imovine ANO TV-Novosti, matične tvrtke RT-a, i oduzimanjem licenci onih nekoliko medija koji ih još uvijek drže unutar bloka.

RT je razgovarao o novoj planiranoj borbi protiv ruskih medija sa Sonjom van den Ende, nizozemskom novinarkom, koja vjeruje da je tekuća kriza postala izgovor za intenziviranje višegodišnjeg gušenja slobode govora na Zapadu.

“To je ono što zapadne zemlje rade od početka specijalne vojne operacije, čak i prije toga. Čak i prije sirijskog rata, ratova u Iraku, Afganistanu, Libiji”, rekla je van den Ende.

Ali sada se to jako intenziviralo i vidimo da svaki dan izlaze nove stvari. Oni očito žele kontrolirati medije, to već rade, i sve što se govori u korist Rusije ili samo neutralno o Rusiji odmah se svugdje zabranjuje.

Njemačka je u više navrata ciljala RT, a posebno njegov odjel na njemačkom jeziku RT DE. Najnoviju inicijativu na tom području pokrenula je ovog tjedna zastupnica Andrea Lindholz, predsjednica parlamentarne skupine CDU/CSU, koja je predložila uspostavu posebnog ureda za izvješćivanje koji bi se bavio “ruskim dezinformacijama”.

Zastupnica je ustvrdila da se navodna “opasnost od ruske propagande i dezinformacija u Njemačkoj ne smije podcijeniti”, posebno s obzirom na ekonomske probleme “kada sve postaje skuplje, postoji rizik da će ljudi postati prijemčiviji za proruske lažnjake.”

 

Upitna inicijativa dolazi u trenutku kada Njemačka već doživljava masovne prosvjede, primijetila je van den Ende, izrazivši nadu da će građani te zemlje samo “više prosvjedovati”.

“Sljedeći dio, sloboda govora je nestala. Što onda ostaje? Nemaju života. Ne mogu više plaćati svoje račune, ne mogu reći što žele. To je totalna diktatura”, rekla je.

Propovijedaju demokraciju i slobodu, a rade suprotno.

Glavni cilj takvih aktivnosti je održavanje kontrole nad medijskim narativom, a zapadni establišment se jednostavno boji da bi ga ruski mediji probili, smatra novinarka.

“Prijetnja koju zamišljaju je možda da će neka istina izaći na vidjelo, da oni ne govore ono što se stvarno događa”, rekla je van den Ende.

 

euMedijinjemačkaRTrusijaSankcije
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Bitno da njihove tetkice u Kataru prekrivaju usta u znak potpore nastranostima!njemacka postaje diktatura nastranih,kvazizelenih zio pudlica.diktatura izrazito korumpiranih lutki na upravljanje izvana.danke.

TBD
1 godina prije

EU se pretvorila u Sjevernu Koreju. Iz EU je internet kontroliran isto kao u Kini i Rusiji, s tim što za razliku od SK, u EU materijalno stanje omogućava nešto bolju dostupnost informacijama preko interneta.

tihobl
1 godina prije

Kako je ono Usrulja rekla: Ne mozemo se boriti protiv ruske propagnade kad oni govore istinu. Moramo ih potpuno zabraniti.

Grdi
1 godina prije

Ne samo njemacka nego i cijela europska unija ……. ok, rat ce jednom zavrsiti ali ova institucija ce ostati i nadzirati i cenzuirati svakog !! ……… nece stat sa samo rusima ……..svatko ce biti na meti koji se sa rezimom i diktaturom EU-a nece slagati …….
Zato cim prije VAN iz EU diktature !! …………

ANTIFASISTA
1 godina prije

Njemacka se vraca u Nacisticku diktaturu s time da tu dikaturu sada vode nacisticke korumpirane kurvetine kao sto je ministrica ANALNI BRABONJAK ili USRULJA VON DER.

Optimista
1 godina prije

Zar kijev I herson nisu dosta?

Max
1 godina prije

Rat u Ukrajini je samo izgovor za diktaturu.

Olive
1 godina prije

Da je Njemacka diktatura, Kao Sj. Koreja npr, ne bi nikog barem dirala. Njemacka je center zla, pomamila se i misli da nema kraja njemackoj ekspanziji.

tabula
1 godina prije

Uskoro se očekuje i paljenje knjiga i potpuni cancel culture… Uh, na šta li me ovo podsjeća…?

vanja
1 godina prije

Da,a Rusi su naivni jer su sami poverovali u zapadne vrednosti kojih se zapad drži dok im puni kesu,a u suštini im se ebe za sve te stvari,od slobode govora do ljudskih prava i zelene agende.

Snig
1 godina prije

Svi vi koji razmišljate o zapadu kao o diktatorskom režimu povucite se u svoje jurte i uživajte u slobodi. Nasljeđe je grda stvar.

Nekoime
1 godina prije

Sada ćemo slušati kako su krvoločni Rusi 1941. napali miroljubive, inkluzivne naciste, koji su samo željeli prikupiti Židove iz cijele Europe i omogućiti im besplatno grijanje.

goran
1 godina prije

ja sam naučio od famoznih zapadnih medija da svi lažu o svemu,i ja znam da im ne smijem vjerovati i ne vjerujem im ništa šta seru i lažu.
rusija je potpuno u pravu što je napala ukrajinu i duboko se nadam da če rusija očistit ukrajinu od nacista,a svi znamo odakle su potekli i koja im je matična država,i umjesto da se svijet digne opet protiv njih jer uzimaju maha,šta svijet radi,to jest mainstream mediji,uzdižu naciste do nebesa.
bravo novinari,vi ste svi jedna velika ljudska sramota,tolike pare ste uzimali od društva za vaša školovanja da bi taj isti narod lagali jer nitko od vas nema svoje JA,svi ste vi beskičmenjaci koji se prodaju za 30 srebrnjaka.

Mori
1 godina prije

Na Zapadu ništa ne valja a kod Rusa prava demokratija uživaju u slobodi mišljenja i govora.

Servacij
1 godina prije

I time je Njemačka definitivno postala Deutsches Reich!
Več u prvom koraku prispjevala je najjači člen na sam vrh EU piramide, to jest ginekologinju Ursulu. Krug je sada sklenjen.

Lucija, prva
1 godina prije

🙂🙂😄

Sloboda govora?
Nije nikad ni postojala na Zapadu.
A što je definitivno vidljivo zadnjih 10-15 godina.
Najbolje je to opisao jedan američki novinara i to na – rt.
Dakako, kao parola jako lijepo zvuči.

Drugo: slobodno tržište.
Identično. Kad meni odgovara, a da uništimo tvoju industriju,- super.
Moju – ne diraj.
USA su cijelu svoju povijest bile poznate po ekonomskim protekcionizmu.
Makron je to …sad otkrio?

Rimtutituki
1 godina prije

Gore je nego sto mislite.nisam nikad puno razmisljao da kazem sto mislim,ali sada su u njemackoj poceli stigmatizzato na svim nivoima,prate komentare na mrezama,deportati su onu curu sto se ruskom zastavom ogrnula,kod mene na poslu,Toniju dali losije mjesto poslije 18god,pomakli ga sa njegovog ,vani,zbog komentara o idiotskoj vladi u nhemackoj. Kakvi ovo vjetrovi pusu eu,pogotovu u nhemackoj,strah se u kosti uvlaci

Damir
1 godina prije

Vlast u eu većinom drži diktatorska gamad, no što više onemogućuju drugima da govore to im pametni sve manje vjeruju, stvarno su debilni oni koji misle da ćemo povjerovati u njihove priče ako svima drugima onemoguće da govore

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI