Objašnjena misterija iza XL stola na razgovorima Makrona i Putina

Razgovor Putin i Macrona
34 komentara

Francuski predsjednik je navodno odbio da uradi ruski PCR test zbog zabrinutosti zbog krađe DNK i morao je da se socijalno distancira.

„Dva izvora“ u „sviti“ francuskog predsjednika Emanuela Makrona, na koje se poziva Reuters, tvrde da je razlog za ekstra dugački sto koji je korišten tokom sastanka francuskog lidera u ponedjeljak sa njegovim ruskim kolegom Vladimirom Putinom bio njegovo odbijanje da uradi ruski test na Covid-19.

Izvori su agenciji u četvrtak rekli da je Makron morao da bude socijalno distanciran od Putina nakon što je odbio protokol o zdravlju i bezbjednosti.

Izuzetno dugačak sto u Kremlju, za kojim je Makron sjedio na jednom kraju, a Putin na drugom, postao je jedan od trenutaka susreta o kojima se najviše pričalo, a mnogi posmatrači su se pitali zašto su dvojica lidera tako udaljena.

Dok su neki komentatori sugerisali da je aranžman bio politička izjava, sada se tvrdi da je sjedenje posljedica Makronovog oklijevanja da ga testiraju ruski ljekari.

„Znali smo veoma dobro da to znači izostanak rukovanja i taj dugački sto“, rekao je jedan izvor Reutersu. „Ali nismo mogli da prihvatimo da se oni dočepaju predsjednikovog DNK.

Tokom skoro šestočasovnog sastanka, Makron i Putin su razgovarali o krizi u Ukrajini, a Makron je tvrdio da je dobio Putinovu garanciju da situacija neće eskalirati.

Pretplatiti se
Obavijesti o
34 Comments
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Davidschwartz
1 godina prije

Vanzemaljac reptil?

preseren3
1 godina prije

Ako nekim ljudima fali moždana kapaciteta, dešavaju se stvari kao ova.
Forenzika je napredovala do tog stupnja, da je gotovo nemoguče sprječiti dobivanje DNK, ako neko to hoče.
Postavlja se tek onda pitanje ZAŠTO? Šta ima da se krije?
Putin recimo, je preživio dane na Bushovom ranču u Teksasu.
Ispod toaletne školjke su znači čekali američko agenti, da uhvate Putinov izlučak….?
Ali jedino jedna bolestna nacija vjerovatno još danas čuva, analizira, pridobivene podatke.
A Macron je došao do podataka, pa je sad zabrinut? Hahahahahaha…
Možda u njegovoj pišulini, koju su MOŽDA uhvatili na WC nema testosterona, pa bi se tako saznalo, da nije muško?
Ili i piša u kesu, hahahahaha…..

Emiliano Zapata
1 godina prije

Uzeli su 90% svijeta uzorke bez pitanja dok gusteri mogu kako hoce…

Mlata
1 godina prije

Dobro je i proš’o..putko je mogao biti za stolom a makarona na sred prostorije posade na stoličicu

tihobl
1 godina prije

A zasto je iznad Putina bila slika cara Aleksandra koji je ujahao u Pariz?
I zasto se Putin obracao Makronu na engleskom?

5G tester
1 godina prije

Kao da ne zna da su mu ustoljenim i ustoličenim 5G testerima daljinski uzeli cjelovitu 3D sliku njegova DNK. Već su je i analizirali. Dodatno je potvrđeno i dlakama koje su mu pale s glave.

Sada predviđaju posljedice određenih mutacija njegovih DNK na njegovo buduće ponašanje kako bi stekli stratešku prednost u pregovorima koji će trajati godinama.

Tupko Glupko
1 godina prije

Ovo je stol od nekih sedam metara.
Ne vidim mikrofone da se čuju međusobno 🙂

BanOvan
1 godina prije

Plaši se da Rusi nebi klonirali BaboYepca, kao da je ovaj jedan malo.

nepoželjni
1 godina prije

Trivijalan razlog njihovog sastanka je začinjen sa malo predstave za glu pavo roblje….

Jere
1 godina prije

@ Schwarze —–Putin govori engleski.
Zato sto mu to treba, zato sto svaki papak zna engleski, zato jer je imao i ima mogucnosti da ima privatnog ucitelja, zato jer je sposoban nauciti i uciti. Putin govori engleski kad je nesluzbeno za caskanje i da se zagrije atmosfera i da pokaze Englezima da ako su oni glupi za tri strana jezika Rusi nisu ali Putin nece da govori kad su sluzbeni pregovori.
Zato jer tako nalaze protokol, zato jer se moze bolje izraziti na svom maternjem jeziku i zato jer dobije na vremenu da misli.
Lako je napraviti nesporazum na stranom jeziku ako to nije tvoj maternji, cak dodje i do nesporazuma ako se obe strane sluze istim jezikom.

Jere
1 godina prije

Zaustavljen post
Pa cu ga ponoviti
@ Schwarze —–Putin govori engleski.
Zato sto mu to treba, zato sto svaki papak zna engleski, zato jer je imao i ima mogucnosti da ima privatnog ucitelja, zato jer je sposoban nauciti i uciti. Putin govori engleski kad je nesluzbeno za caskanje i da se zagrije atmosfera i da pokaze Englezima da ako su oni glu*pi za tri strana jezika Rusi nisu ali Putin nece da govori kad su sluzbeni pregovori.
Zato jer tako nalaze protokol, zato jer se moze bolje izraziti na svom maternjem jeziku i zato jer dobije na vremenu da misli.
Lako je napraviti nesporazum na stranom jeziku ako to nije tvoj maternji, cak dodje i do nesporazuma ako se obe strane sluze istim jezikom.

Davor
1 godina prije

Znači da Macron nije popio niti čašu vode u Moskvi?
Ne vjerujem da je to razlog dugog stola. Pa zar nije nedavno Klaus Shwab rekao da je i Putin uz Macrona ,bio dio mladeži koja je izašla iz WEFa?
Ništa ja njima ne vjerujem. Kroz ovu plandemiju su pokazali koliko su sinhronizirani,svi od istoka do zapada, svi oni rade na agendi svjetske vlade.

preseren3
1 godina prije

I za one, koji ne čitaju podkomentare, a prelijeni su, da potraže, Putin govori engleski!
express.co.uk/news/world/1450314/can-vladimir-putin-speak-English-evg

davvor
1 godina prije

Na kraju dana jedan americki crnac koji radi na farmi kokosi bolje zna engleski nego ikoji Hrvat. Zar Putin mora da se takmici s takvima. Ono sto zna engleski je dovoljno isto je dovoljno ono sto mi Hrvati znamo engleski. Mi se ne mozemo takmiciti u tom polju s jednim americkim crncem koji se drogira i koji ide iz zatvora u zatvor.

Boba Lazarević
1 godina prije

Kao da DNK od tog galskog patuljka nešto vrijedi. Nije on Asterix.

Zigi
1 godina prije

Svi kao cijepljeni i preboljeli i sada rade spektal Luđaci nas vode, a mi ne možemo ništa!

Selena
1 godina prije

Postoji američka kompanija koja prodaje iskorištene PCR testove za dalja genetska ispitivanja. Mislim da je cena testa bila 250 dolara. Pristup je bio slobodan Moglo se birati: pozitivan-negativan; muško-žensko; španci-ne španci itd. BIla su i nacrtana mala kolica za kupovinu. Posle je pristup ograničen, tipa registrujte se, valjda su tehničari za održavanje mreže shvatili da su provaljeni. Nulta Tačka je objavila tekst o sličnoj firmi, ali u Velikoj Britaniji.

Max
1 godina prije

Tzv testiranje i služi za uzimanje DNK za lakše trovanje.

abc
1 godina prije

Pa ko bi od tog francuskog khretena uopšte hteo uzeti DNK? Mali, žgoljav, gluph, ružan, verovatno malog khurza, još manj pameti…..
Ajde, ko bi hteo imati DNK takvog dhebila….

abc
1 godina prije

Pa ko bi od tog francuskog khretena uopšte hteo uzeti DNK? Mali, žggoljav, gluhp, ružžan, verovatno ima i malo spoloviloo, još manje pameti…..
Ajde, ko bi hteo imati DNK takvog ddhebila….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI