Od kolijevke pa do Covid groba

Plenković i svećenici

Ne postoji vrijeme u kojem nismo živi. Otkad pamtimo sebe, živi smo, a smrt se uvijek odnosi na nekog drugoga.

Gledamo oko sebe i vidimo kako umiru susjedi, poznanici, rođaci. Smrt je izvan nas. Znamo da za vlastiti život nismo sami zaslužni, nismo se samostvorili. Život se nastavlja poput štafete, dobiješ, otrčiš svoje, predaš drugomu, on ide dalje.

Tajnu nastanka života ne znamo. Znamo tek tko je ima. Rodimo se s talentima, s mnogim znanjima čije podrijetlo možda jest u genima, možda u duhu i dahu života.

No, nismo samo obični trkači sa štafetnom palicom u ruci. Razmišljamo, učimo, stvaramo odnose s drugima, radimo, gradimo, nastojim ovaj dar od života opravdati s onim što kroz život činimo, izvan običnog preživljavanja. Čak i neke životinje su sposobne za više od preživljavanja, gdje ne bismo bili mi ljudi!?

Ne moramo tražiti smisao kako bismo pronašli smisao ili besmisao. Dovoljno je živjeti dostojno čovjeka. Možda je to najbolje opisano u Američkoj deklaraciji o nezavisnosti: “MI držimo ove Istine samorazumljivim: svi su ljudi stvoreni jednakima i obdareni od svojeg Tvorca određenim neotuđivim pravima, među kojima su život, sloboda i potraga za srećom.

Radi očuvanja tih prava vlast se uspostavlja među ljudima, što izvodi svoje pravedne ovlasti iz suglasnosti onih kojima vlada, a kad god bilo koji oblik vlasti postane razoran za te ciljeve, tada je pravo građana izmijeniti je ili napustiti i uspostaviti novu vlast, što će se temeljiti na tim načelima i ustrojiti svoje ovlasti u takvom obliku kakav im izgleda najprikladnijim za ozbiljenje njihove sigurnosti i sreće.”

Pravo je čovjeka, a sasvim sigurno i dio spomenutog smisla življenja – potraga za srećom. Sreća je pojam koji se može tumačiti isključivo osobno. Iako osobna, kad se umnoži kroz druge ljude, postane zarazna i osmijesima okiti mnoštvo, zajednicu. Postoje i neka kratkotrajna zadovoljstva koja su imitacija sreće, a potiču ih društveni sistemi.

Naime, ne rađamo se svoji na svome. Već je taj teritorij osvojen, netko se okrunio za vladara, netko stvorio državu, izabrao stranke i premijera. Rađamo se kao državljani, iz čega država izvlači svoja prava i ovlasti nad nama. Daleko je to od onog gore: Radi očuvanja prava na život, slobodu i potragu za srećom vlast se uspostavlja među ljudima. Ne nad ljudima, nego među ljudima. Čim se rodimo, evo k’o kobaca nad nama države i religije.

Dvije uspostavljene hijerarhije. Državi je interes da nas iskoristi za svoje preživljavanje, religija ima isti interes, samo ga okiti drugačijim riječima. Obje oligarhijske tvorevine ulaze u naše živote, od vrtića preko škole nas usmjeravaju i tumače nam sreću. Treninzi, proizvodnja podanika se odvija kroz ono što zovu odgoj i obrazovanje. Država nas formira metodama mrkve i batine, nagrade i kazne. Religija ima svoja obećanja. Tek rijetki uspiju sačuvati same sebe, biti individualci, svoji, biti svjestan čovjek. Uglavnom postajemo masa. Manje-više svugdje ista, programirana. Ona koja zna što su njeni ciljevi, što je uspjeh, što je prestiž, što je moć, što su imitacije sreće.

Da bi dvije spojene posude, država i crkva (religija) funkcionirale, potrebno im je više od nagrade i kazne. Potreban im je strah i taj strah moraju utkati u svaku poru življenja, u svaki život. Strah od gubitka posla, strah od blokade računa, strah od neposlušnosti, strah od bivanja drugačijim, strah od sutra, strah od vremenskih prilika, strah od klimatskih promjena, strah od smrti. Davno prije dosad uvjerljivo najjačeg utjerivanja straha – ovog od virusa, u ljude su zasijane sve druge vrste straha i to je epidemija koja razara čovječanstvo. Strah mu priječi vidjeti očito, strah mu priječi promijeniti vlast koja ne ispunjava zadane ciljeve obrane ljudskih prava i sloboda, strah mu priječi biti čovjekom i tjera ga da bude poslušna masa.

Mnogi će se sjetiti bivšeg sistema sa simpatijom i primijetiti kako, unatoč tomu što nije valjao u mnogi čemu, tamo nije bilo ovolikog i ovakvog straha. Iako se i tamo poticala odvojenost od Tvorca, strah je bio puno manji. Država se sa svojom imitacijom izvora prava i sloboda puno više približila nekoj arhetipskoj patrijarhalnoj slici brižnog roditelja koji pazi na svoju djecu.

Ključni trenutak, u kojem je jedan drugačiji strah ušao u naše živote se dogodio gubitkom monetarnog suvereniteta kad se preko noći dogodilo da nema novca dovoljno za sve. No, to je bio samo način, sredstvo. Na zapuštanoj njivi svaki korov uspijeva. Iako će se bilo gdje okupljeno mnoštvo, na neki poticaj početi busati u prsa i vikati Mi Hrvati što bi trebalo biti izraz ponosa pripadnosti određenom narodu, iskaz samosvijesti, mi Hrvati smo kroz povijest zabilježili tek kratkotrajne trenutke samostalnosti, uvijek podložni nekom drugom, uvijek na čekanju direktiva iz Venecije, Budima, Beča, Beograda, Brussella. Ono što je trebala biti država u trenutku našeg rođenja, kao iskaz izbora vlasti među ljudima radi obrane njihovih prava, nije iskaz volje tog naroda, ma što Ustav kojim Ustavni sud briše pod govorio, već utopljenosti u kaljužu od direktiva iz tko zna kojeg centra.

U okružju direktiva, radi privida napretka, imitacije dinamike se u ovu kaljužu ubacuju stalno nove direktive, one koje trebaju održavati i pojačavati strahove među ljudima. Budući da su religija i država spojene posude, jedna će uvijek voditi računa o drugom. Parazitske strukture se potpomažu. S tim da moram primijetiti, bez religije, bez crkve bi bilo puno gore. Mnogima koji bi se iskazali na svom životinjskom nivou barem religija priječi taj iskaz. Kao što ni država nije samo ono što pritiska i formira. Nije sve negativno, nije sve loše, ali sve vodi ka tomu. Stoga nije bilo neočekivano da će prije ili poslije u susret težnjama centara moći koji slažu direktive za mase krenuti i crkva sa svojim oligarhijskim predstavnicima.

Papa, kardinali, biskupi. Kardinal koji je zahvaljujući nepoznatim sposobnostima i zaslugama postao član uprave vatikanske banke, unjkavi kardinal Bozanić će se tako nasloniti na ono što je prije njega već rekao nadređeni mu, a bogme i podređeni biskup Uzinić: „Cijepljenje je čin ljubavi prema sebi i bližnjima”. Spojile se tako direktive iz Brussella i direktive iz Vatikana, ili su možda iz istog centra, nama je svejedno. Kardinal će tako objasniti puku što je čin ljubavi prema sebi, ubrizgavanje genetske terapije.

Zanemarit će stotine tisuća umrlih od posljedica cijepljenja, zanemarit će sljedbenicu direktiva Alemku i njeno bešćutno pripovijedanje o eksperimentiranju s cjepivima na našoj djeci i koliko sutra će kardinal reći: Cijepite svoju djecu jer je to čin vaše ljubavi prema djeci. Za ljubav i njeno izopačenu tumačenje kroz pripadnike mnogih osuđenih i neosuđenih pripadnika crkvene hijerarhije znamo. Ovo o ljubavi prema sebi je na tom istom izopačenom putu. Stat će crkva uz vlast, ali kao što vlast neće stati uz ljude, neće ni crkva. Ne rađamo se jednaki i ne umiremo jednaki.

Ako je zaključak da smo izdani kao narod od svih, onda je to ispravan zaključak. No, nismo izdani tek sad, dogodilo se to davno prije nego što smo se rodili. No, i dalje postoji naše neotuđivo pravo na život, slobodu i potragu za srećom. Nema opravdanja za ono što sami činimo jer nam je rekao ovaj, onaj uglednik, da ‘iskažemo ljubav prema sebi’. Ni jedan od njih nije živ za nas, nego za sebe. Od kolijevke pa do covid groba, što god da učinimo, neka to bude izraz naše volje. I naša odgovornost. Sve drugo je kukavičluk, sljedbeništvo ovakvih ili onakvih sekti. Cijepit ćemo se dakle po svojoj volji. Ili po svojoj volji nećemo.

cjepivoCovidvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
324 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toni
2 godine prije

Najvažniji dio masonizacije društva ne ide preko masončine Plenkovića (on je svoje već uglavnom obavio), već preko masoniziranih dijelova Crkve. Oni zavode i masoniziraju Duh nacije a to je uvijek najvažnije sotonsko djelo.

Sticky fingers
2 godine prije

Super clanak, sve 5, ali dajte molim vas tu naslovnu fotku promijenite, bilo sto drugo stavite, te face🤢🤢🤢

Joe
2 godine prije

Kakve tri curice na slici!!!. Prave slatkice. U briselu vele za takve.. MLJAC!

Jadranka S.
2 godine prije

Ne postoji “virus”. Virusologija je prevara.
Covjek je prevaren u svemu i manipuliran strahom od smrti, “strahom od straha”…..
Sve je prevara.
Ne postoji bolest, ne postoji smrt,…….. svijesnost je u vijecnom zivotu.
Ljudski rode ustani, probudi se iz iluzije,……………….
Svijesnom spoznajom da ste svijesnost kreirate novu stvarnost u miru i blagostanju za djecu svijeta!/buducnost….

3%er
2 godine prije

“Religija je ono što priječi siromahe da ne ubiju bogataše.” – Napoleon

MilanCZ
2 godine prije

Da bi razumjeli sve te proces eoko projekta Covida 19 morate znati najprije osnovnu stvar:vecina drzava a posebno na Balkanu su formirane drzave radi tuđih interesa i nad narodnog upravljanja i same te države o ničem neodlučuju.Prvi korak Covid projekta je poceo rušenjem Jugoslavije gdje je doslo do totalne međuljudske katastrofe,od unistenja ,umiranja,mrtvih,to likvidacije privrede itd..To je bio prvi pokusni zec a projekt Covid je nastavak svega toga.Tom rusneju Jugoslavije globalisti su uspijeli razdjeliti narod,posvađati kao sto sada rade sa cjepljenim i necjepljenim,kao sto sada pomocu medija vode rat protiv covjecanstva.Iza svega toga stoje međunarodne koorporacije kao sto su:Vanguard gropu, Black rock, State Street, JP Morgan chase Company, Berkshire Hathaway Inc..To su najvece svjetske korporacije koje investiraju projekte u razne ostale ekonomske koroporaicje kao sto je Coca Ciola,Danone itd..da sve to nenabrajam.Black rock je jedna od glavnih savjetnika svih svjetskih banaka sto i kako trebaju banke raditi.Znaci,da previše neduljim,cjeli taj… Čitaj više »

petar schroder
2 godine prije

Sinoc je jedan nas portal objavio naslov DALI JE KORONA VELIKA LAZ KAO SVINJSKA GRIPA? Danas taj isti portal pun je korona mrtvi i mutacija,Valjda su htjeli vise love pa su sinoc ucjenjivali one koji im placajuSada znamo kako se to radi, ako mi ne platis onda nema korone , a plati dobro i dalje cemo plasiti narod.Danas je SVETI NIKOLA , PA SVIMA VJERNICIMA ZELIM A POSEBNO DJECI SRETAN NIKOLA

Prle
2 godine prije

Da smo rodjeni svi jednaki to je jedna od vecih prevara. Koga zanima nek istraziva. U prirodi nista nije jednako i isto,jest slicno,ali to je ogromna razlika.

plavi
2 godine prije

Do 2024. je vladavina Sotone .Svima koji prežive želim sretnu 2025. i zatvaranja vrata pakla.

Tupko Glupko
2 godine prije

Voditelj službe za epidemiologiju Hrvtskog zavoda za javno zdravstvo Bernard Kaić:

Imunolog Kaić o cijepljenju djece protiv korone i Ivermektinu lijeku | 24sata

Naslov zvuči ovako:
“Kaić o cijepljenju djece i lijeku za konje: Jesu li ga razrijedili u vodi koja pamti sve osim dreka?”

Strava_i_užas
2 godine prije

Mene svrbi jedna stvar. Ako se 4.1. uvede pravilo da test više ne vrijedi za ulazak u državne institucije, kako ću napraviti osobnu iskaznicu?

Tupko Glupko
2 godine prije

Krenulo je medijsko plašenje o mogućoj sljedećoj pandemiji iz svinjca ili kokošinjca:

Sljedeća pandemija iz svinjca ili kokošinjca? | Priča dana | DW | 21.10.2021

Obzirom da im je cilj da ne jedemo više prirodno meso, svašta je moguće.
Čak i da se opravda istrebljenje svinja ili kokoši za uzgoj na svjetskoj razini.
Znamo sa kakvim likovima imamo posla.

Mladen
2 godine prije

Evo teme za duhovnu hranu našem kolegi Debelom Đuri ,sad će on pustit priču po tko zna koji put o svećeniku iz njegovog kraja koji je širio božansku ljubav i ima šestero djece sa različitim ženama .E sad zašto ga to kopka ili muči nije nam jasno .

Tupko Glupko
2 godine prije

Spominjete da je kardinal Bozanić zahvaljujući nepoznatim sposobnostima i zaslugama postao član uprave vatikanske banke.
Članak o tome bi bilo zanimljivo pročitati 🙂

2 godine prije

Alo SoA, prominija si se malo, ali još si u matrixu. Moran po ko zna koji put ovo ponovit; Matrix kontrolni sistem – mi vidimo samo dil matrixa u području vlade odnosno vojsci, financijama, obrazovanju, znanosti / akademiji, medijima i religiji / crkvi. Te institucije određuju naš sistem vjerovanja i način života. Skriveni arhitekti tih institucija mogu bit tajna društva, krvne loze elita, korporativna udruženja, međunarodni bankari, vladini think tank-ovi, mreža tajnih službi i to sve možemo zvat skrivena svijetska vlada ili po osobnome izboru. Neki tu vide guštere, iluminate, kabalu, masone, jezuite, khazare, cioniste . . . itd. Mnogi podrazumijevaju kako je ta društveno-politička mašinerija matrix. U stvarnosti sve navedeno je samo vanjski aspekt matrixa i to je lakši dio za vidit, proučavat i u sve to virovat. To su samo grane, dok korjenje seže duboko u okultna, ekstraterestička i hiperdimenzionalna područja. Za nadmašit matrix moramo razumit dijelove kontrolnog… Čitaj više »

nepoželjni
2 godine prije

Ovo što si napisao nemam potrebe komentirati, osim eto, moj naklon i poštovanje.

Crna
2 godine prije

Stvari su puno sire nego obicno cijepljenje, to je cinjenica.
Medjutim vrlo je tesko izac iz ovog komfora. Lipo je pritisnit botun za oprat robu i sudje, lipo je natocit naftu za centralno grijanje, lipo je platit marinu za brod dok ti netko drugi odrzava vez.
Lipo je napola radit pa dobit placu, stogod naslijedit pa prodat za koju ekstra kintu, ubit se od dobre spize i kojon casicon lipoga vina.
E sad treba sve resetirat.
A niko ne voli promjene. Ni ja. Ali treba shvatit da smo im do sada dopustili da nam se zivot vrti oko nafte i plastike i dok je tako, moramo slusat gazdu.
Ako ne zelimo slusat moramo se toga odrec. Kad bi pola Hrvatske odlucilo samo bacit mobitel i kompjutor vec nas ne bi mogli digitalizirat. Jesmo li barem to sposobni?

Jery
2 godine prije

Uskoro če doči vrijeme kada če jih biti strah vlastite sjenke! Što siješ to zanješ! Stara je istina. A od istine se bobječi neda, jednako kao i od smrti! Sva ta umišljena gamad prije ili kasnije če doživiti svoju sudbini na kojoj ovaj put temeljito rade! Nikome nisam želio bilo kakvo zlo, ali tim neljudima želim pogrom kojega svijet jos nije vidio!

Jadranka S.
2 godine prije

Covjekov najveci strah je STRAH OD NEPOZNATOG!
Strah je iluzija kojom su vas uvjetovali: “strahom od Boga”, …strahom od autoriteta,
… itd. itd….. da se moze upravljati Vama, da vas se baci na koljena u pokornosti, da sebe ne upoznate, da svoju snagu ne vidite…
Nemate se cega ni koga bojati, STRAH JE IZMISLJOTINA/ILUZIJA, DA VAS SE DRZI POSLUSNIM ROBOM,…

Svijesnost je zivot/kreator/ljubav/hrabrost/istina/nepokornost/snaga/sila/moc… PROBUDITE SE, spoznajte sebe…..
Samo svijesnom spoznajom da ste svijesnost mozete nesto promjeniti……

Legendarni Grk
2 godine prije

Konačno se vatikanska crnomantijaška banda definitivno izjasnila – oni su za trovanje cjepivom protiv nepostojećeg virusa i za robovanje tzv. “mjerama” i to u sedam točaka:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/biskupi-objavili-7-tocaka-podrzali-cijepljenje-i-mjere-protiv-covidpotvrda-su/2323536.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

Dosta dugo su šutjeli ili prešućivali svoje stvarne stavove, da se ne bi otkrilo da su u kompi s ekipom koja želi provesti “Veliki Reset”.
Vjernici će sigurno biti oduševljeni njihovom podrškom bankarima, političarima i masonima da ih otruju i porobe.

Alen
2 godine prije

“Tajnu nastanka zivota ne znamo”upravo zato nam se sve ovo i desava zato sto ljudi odbacuju Stvoritelja koji nam se jasno objavio i ostavio instrukcije sta zeli od nas i zasto nas je stvorio,ali ne lakse je izmisljat koje kakve gluposti o stvaranju ili odakle poticemo,da se drzimo Rijeci Bozije nebi ovo sve sad prozivljavali i gledali gdje zlo napreduje sve vise,sami smo ovo sve izabrali,ne krivit nikog drugog.Bog nam nudi spasenje,vec je sve odradio na krizu,sve sto trazi od nas je da mu vjerujemo,ali nevjera je najveci problem nazalost.

Tupko Glupko
2 godine prije

Kada proizvođač Covid cjepiva – koji od ove godine imaju godišnje tržište od nekoliko milijardi cjepiva – priča:

Kreatorica cjepiva AstraZenece: Sljedeća pandemija mogla bi biti smrtonosnija – Index.hr

Citat:
“Također je pozvala da brzi napredak u isporuci cjepiva i lijekova tijekom pandemije postane norma.”

Kako to lijepo Lauc reče – pandemijski marketing.
Ako se njih pita, trebamo se cijepiti barem tri puta godišnje za Covid, a usput i za gripu.

Na žalost, imaju potpunu podršku SZO, FDA, EMA, EK, političara, ministara zdravstva za provođenje toga, a oni svi bi trebali biti glas razuma kojima je zdravlje građana na prvom mjestu, a ne zarada farmaceuta koja će se samo u ovoj godini i samo za Covid cjepiva računati u desecima milijardi dolara.

tadija
2 godine prije

Koja korist od ovih svih ???
Džabalebaroši…

Incog
2 godine prije

h ttps://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

Čisto da se zna, tu je patent da se graphene oxid koristi u cjepivu protiv Corona virusa!
Narode moj ništa oni ne skrivaju, samo treba tražit!

Jadranka S.
2 godine prije

Ako necete promjeniti sebe(upoznati sebe), nemojte ni traziti promjenu u svijetu.
Samo promjenom sebe mjenjate svijet.
Hoces MIR, budi MIR.

xxx
2 godine prije

hoce li biti koji clanak o laznom referendumu i mostovoj prevari

Otpornik
2 godine prije

Crkva je oduvijek bila u simbiozi s državom. Održavala je ljude u strahu od pakla, a za račun države, odnosno onih koji bi prigrabili vlast u državi. Crkva je za te usluge bila uvijek bogato nagrađivana. Sada su nekakvi “stručnjaci” u bijelim kutama preuzeli ulogu svećenika u plašenju naroda. Država te usluge također izdašno plaća. Samo, nekako mi se čini da je crkva postala sivišna. Bijele kute istisnule crne i smeđe mantije. Čini mi se da istisnuti mantijaši još nisu toga svijesni, pa da stanu na stranu naroda, oni ne znaju bi li piškili ili kakili. Ljevica je izgleda umrla, a narod prepušten sam sebi i bespomoćan bez vođe.

petar schroder
2 godine prije

Danas je SVETI NIKOLA:Novine su pune korone a Svetom nikoli ni jedne rijeci.Dali je korona postala religija ? Religija koja mutira kako rece dr Jurincic od Bill Gates do dr Faucija do Kine i onda do krizni stabova i onda vladara.

Joe
2 godine prije

Ma daj si nađi nekog ko će te guzit. Sjaši već jednom. Odi na smrdex.he i odi u pm već.

Zagten
2 godine prije

Znaci, u redu je biti rob, ako si dobro nagradjeni rob?

Lkw
2 godine prije

Imam dvoje djece. Imam kredit za stan. Imam posao koji volim i sad mi brane da radim i da hranim svoju djecu jer se ne želim cjepiti. Kome da se žalim? Kažu testiraj se, ali to je u mojem poslu nemoguće. Dao sam epruvetu krvi na analizu, prošao sam cijelu Europu 50 puta u krug za vrijeme ovog srnja i nisam nikad imao covid kako je test pokazao.

Iva
2 godine prije

Good point.

Tupko Glupko
2 godine prije

Evo najnovije vijesti gdje se Hrvatska biskupska konferencija službeno očitala o Covidu, Covid mjerama, cijepljenju: Biskupi objavili 7 točaka. Podržali cijepljenje i mjere, protiv covid-potvrda su – Index.hr Citat iz uvodnog dijela: “Međutim, danas kao da nije poželjno imati drukčiji stav te se samo produbljuju podjele u društvu što dovodi i do nepovjerenja u državne i zdravstvene institucije kao i u samu znanost, a nerijetko i do nepovjerenja jednih u druge. To otvara prostor pseudoznanstvenom govoru, sve do teorija zavjere”, kažu. Drugim riječima, crkvi je nepovjerenje u državne i zdravstvene institucije što se tiče Covida (koje često svojim mjerama, djelima i izjavama proturječe sami sebi) nerazumljivo, a sva objavljena znanstvena istraživanja koja ne idu u prilog Covid mjerama i obaveznom cijepljenju pseudoznanstveni razgovor i teorija zavjere. Citat iz točke br. 2: “Katekizam Katoličke Crkve stoga ističe da čovjek ima pravo djelovati po savjesti i u slobodi, da bi osobno donosio… Čitaj više »

Dejan
2 godine prije

A ko to u Hrvatskoj ima platu od 300 evra i koja kasni?

Hattori Hanzo
2 godine prije

Svaka drzava je parazit kojem je nacionalni ponos vecine stanovnika gorivo neophodno za opstanak,
Zbog toga se nacionalni ponos podgrijava s vremena na vrijeme,od sporta preko ratova pa do laziranja povijesti.
Mi zivimo u vremenu kada su sve karte na stolu i niko vise ne blefira jer za to vise nema ni prostora ni vremena.
Bili smo pijani i bilo nam je fino,sada smo u fazi mamurluka a sutra cemo morati nesto uraditi.

Mölltaler
2 godine prije

Koja može biti ozbiljnija tema od slobodnog disanja? Da mi neko ponudi 300€ mjesečno za posao koji mogu raditi bez maske, a sa druge strane da mi ponudi 3000€ mjesečno pod uvjetom da cijelo radno vrijeme moram nositi FFP2 masku ne bih se mislio dvije sekunde. Radio bi za 300€.

mislim
2 godine prije

dva ključna tjedna su davno prošla , a svaki dan zatvore novih nekoliko tisuća ljudi na ključna dva tijedna.
testiraj se pa ćeš i ti dobiti svoja kjlučna dva tjedna.napkon ćeš se družiti sa svojom obitelji po cijeli dan kako bog zapovijeda.

Greven
2 godine prije

Nemoj tako na vođu i spasitelja i zadnju nadu.

bumbar
2 godine prije

-Ako treba trpjeti, trpjet ćemo. Ako u zatvor, u zatvor. Ako treba umrijeti, i umrijet ćemo, ali sotoni popustiti, to nikada! – Alojzije Stepinac

Scorpiorex
2 godine prije

Samo jedna stvar je bitna,slobodna volja. Na Nürnberg procesu je receno” svaka medicinska pomoc,cak iako je neophodna za tvoj zuvot,je zlocin ako je ti explicitno ne dopustis” a mozes je odbiti. Ok imas neizlijecivu bolest,ali mozemo ti manhe bise omoc,za tvoje dobro,NEĆU, umrijeces,ok,opet NEĆU, Samo ovo je vazno,sve ostalo je dodavanje.

Scorpiorex
2 godine prije

Ne prdi,sa tom supljom,jebite 300 ili 3000e ako nisi slobodan izabrati lijek,ili odbiti

Greven
2 godine prije

Nije tom izgubljenom pačeniku lako. Strpali ga dušmani iza rešetaka, a niko prstom da mrdne.

Don Piškot
2 godine prije

Ne startate sa istih pozicija,ti si plaćen u ovoj igri pa te nije niti briga za razumjevanje a ova jadnica ne razumije apsolutno ništa a htjela bi biti dio igre.Urgiraj kod nadređenih da i nju zaposle.Kad već piše gluposti,bar za to da dobije nekakvu lovu.Ne treba tvoja tarifa,može duplo manje jer očito joj lova treba.A i lako će se uklopiti u ekipu-stavite je u vašu većinsku grupu IQ do 95.Znam da ne može odmah u ovu od 95-115 jer to je ona ministarska.

Japaja
2 godine prije

Use, nase i podase?
Teško je to skužiti, samo odabranih 99% je to ubralo.

hiber
2 godine prije

Alerik je očigledno postao prorok. HBK je uspijela nemoguće. Ujutro je izdala jedno saopćenje praktički protiv kovid potvrda, a onda su se nasli oko podne sa Plenkovićem i izdali zajedničko saopcenje za kovid potvrde. Kako je to uopće moguće? Jednostavno i biskupi se dijele na cjepljene i necjepljene. Imamo praktički dvije ljudske vrste. Uz to, s obzirom da je Plenkoviću obecana velika lova iz EU kad dođe do 80%, onda on lovu dijeli iz cistog altruizma, pa daje lovu biskupima, očigledno i nekim organizatorima prodvjeda itd

Pera Detlic
2 godine prije

Dobro da nisi rekao da je debelo šupljoglavo krme.

Rudar
2 godine prije

A gdi da čitamo ?
Ne valjda na index, net, tportal, jutarnji i ostalim sranjma. Jel ima na mup.hr ?
jao jao, otkucam mup.hr kao u dobra stara vremena i onda me preusmjeri na mup.gov.hr !
Što im dođe to gov, govance, brabonjak ?
Pa ni to više ne može biti po starom već kako Šwab veli, NWO !
Užas, kraj !

Bosanac
2 godine prije

Jedini neupitan dokaz meni na osnovu ovih silnih tekstova i komentara je da Heleni 100% nisu bili oni starogrčki filozofi o kojima smo učili …….. Sve su to bili naši ljudi.

Naš čovjek može filozofirat do iznemoglosti samo da ne mora ništa poduzimat da mu bude bolje.

Boba Lazarević
2 godine prije

I jedno i drugo je problem.

Bosanac
2 godine prije

Haman si se Ti zaljubio u Marka, samo o njemu pišeš

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI