“Naređujem vam da započnete pripreme za vojnu paradu”, obratio se Vladimir Putin Ministru obrane Sergeju Šojgu

Vladimir Putin - Dan pobjede
138 komentara

Predsjednik Vladimir Putin najavio je da će odgođena ruska parada za Dan pobjede održati 24. lipnja. Planirana za 9. svibnja, obilježavanje 75. obljetnice sovjetske pobjede nad nacizmom otkazano je zbog Covid-19.

Prema riječima predsjednika Putina, vrhunac širenja koronavirusa u Rusiji je prošao, a sada je moguće planirati održavanje Parade.

“Naređujem vam da započnete pripreme za vojnu paradu u čast 75. obljetnice pobjede u Velikom domovinskom ratu u glavnom gradu Rusije, Moskvi i drugim gradovima”, rekao je ruskom ministru obrane Sergeju Šojgu.

24. lipnja bit će 75. obljetnica prve parade pobjede koja se održala na Crvenom trgu 1945. godine. “To ćemo učiniti 24. lipnja, na dan kada se održala legendarna, povijesna parada pobjednika”, rekao je predsjednik.

Putin je također najavio da će ‘Besmrtna pukovnija’, masovno okupljanje običnih ruskih građana u znak sjećanja na ratne veterane, održati 26. srpnja, mjesec dana nakon vojne parade. Međutim, predsjednik je naglasio da bi se to moglo ponovno odgoditi ako se ne osigura sigurnost sudionika.

U razgovoru s Putinom putem video veze, ruski Ministar obrane Šojgu je objasnio da će oružane snage biti spremne za paradu. Prema ministru, vojska je imala 5.500 slučajeva Covid-19, a 3.500 se otada oporavilo.

„Najviša učestalost novih koronavirusnih infekcija u oružanim snagama prevladala je u drugoj polovici travnja. Do početka lipnja oružane će snage biti spremne”, rekao je Šojgu.

Je li ovo najava kraja koronakrize? Vjerojatno jeste s nadom da se u budućnosti više nikada ne ponovi sličan društveni eksperiment. Mnogi još nisu “progledali”, ali nadu nam daju osobe kojima logika savršeno funkcionira i detektira očite kontradikcije. Svođenje računa, koje smo najavili na samom početku “pandemije”, je ispred nas. Nitko ne može prikriti svoje izjave i svoje djela. Naravno, izmanipuliranim ćemo sve oprostiti, jer oni nisu krivi zbog domaćih i stranih manipulatora.

🔥 EKSKLUZIVNO: Putin i Rusija su prevareni

Parada pobjederusijavladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
138 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Borik
3 godine prije

SLAVA RUSIJI !!!

Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Sram te bilo Vladimire.Pljunuo si na grobove onih mučenika od Smolenska, Tule, Kalina, Kurska, Staljingrada Voronježa, Lenjin grada, Vitbeska, Kijeva, itd…. Staljin je održao paradu dok je Vermahtova grupa armija Sjever bila na kanalu kod Dimitrova i na Krasnajoj Poljani.Respekt za Lukašenka.Mogao si i ti izdajniče održati pa makar nešto skromnije. Ali ne…

Dejan
3 godine prije

E gospodine predsedniče Vladimire, mogli ste i da otvorite oči narodu i svima drugima ukazivanjem na ovu farsu od pandemije. Ali ne, vi ste postupili kao ostali, vi ste se priklonili planu elite, a sve tobož zaštite naroda od korona virusa… Da li ste gospodine predsedniče ikada pomislili da zbog epidemije gripa ili zbog epidemije drugih bolesti koje su mnogo smrtonosnije odložite paradu? Sigurno vam to nije ni palo na pamet. Ali pokrenuta farsa sa koronom u kojoj ste se spremno priključili, pa čak i uzgred usvojili kontroverzni digitalni gulag, govori da ste učesnik u toj velikoj planetarnoj zaveri. Gospodine predsedniče vi niste spasitelj planete, vi ste samo jedan viši službenik elite.

Ursus
3 godine prije

Sprdačina i šou za nisko intelektualne mase

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
3 godine prije

Za one koji to nisu znali svoje si lice Nosferatu pokazao sa kazališnom kostreš predstavom, ne vadi se iz blata, ostani u njemu sa svojom braćom……………

Siniša
3 godine prije

Propast će Rusija…gasovod Jamal preko Poljske ne radi a Poljska od danas kupuje gas od Njemačke.

mislim
3 godine prije

izgleda da stvarno rusi prodaju zlato za svoju valutu.
vrijednost zlata pada ,a rublja raste.

Brainstorm
3 godine prije

off topic:
cure i decki,
redakcijo ako smatrate zanimljivim za citateljstvo,

zadnjih tjedana bilo je moguce pogledati film “planet of the humans” od michael moore. film razradjuje enviromentalisticki pokret i politiku; dokazuje besmisao, laziranje, nestrucnost. pogodjeni su nasli nacina da udare cenzuru. zabranili su dvosatni film po osnovi par sekundi zanemarivanja autorskog prava. svjetski mediji pisu o.
trenutno se ne moze naci na internetu a ako tko uspije neka dojavi.

Max
3 godine prije

Dakle parade će biti.

Patriot
3 godine prije

I dok traju parade, dok se prica o koroni, Hong Kongu, Trumpu; UN je konacno oficijelno najavio NWO.
Nadam se das ce proci link:

https://2012-transformacijasvijesti.com/novi-svjetski-poredak/un-pokrenuo-web-stranicu-pod-nazivom-novi-svjetski-poredak

Makedonac
3 godine prije

Oseća se jedan lagani vetar u rusiji, skoro če postati oluja. Kultovi film ot Nikita Mihajlov, “Бесогон ТВ – У кого в кармане государство?” https://www.youtube.com/watch?v=uTOC8pXW0Y8&feature=emb_logo koje je cenzurisano od RT1 Pitaju analitičara Mihaila Hazina šta misli o tom predavanju, kaze da iza Nikite stoji velika sila. 😉 Liberali se klate jako, svi su kao posrani, ruši se ceo liberalni red, kada nestanu njihove gospodare iza okeana, kome treba da služe? Graf, Nabuilina… se kriju kao pacovi, istovremeno od svih strana neke čudne sile ih dave… Odozdo ne možemo da vidimo točno ko je jači, i dali neko radi za drugu stranu, živi zdravi videćemo. Glavno je da ekonomski korona virus je varijanta liberala za pokriće starog pred korona liberalnog sveta, I globalistima i Putinu je jasno da puće balon, tako da korona teatar mora da se odigra, ali to ne znaci da su neokoni nešto iskoristili od korone za sada,… Čitaj više »

xda
3 godine prije

pun kur-ac sestokrakih

VasilisaPremudra
3 godine prije

Mda.

Hoce li itko barem prosetati oko spomenika Crvenoj Armiji u Batini?

Ive
3 godine prije

Svaki narod i drzva je onoliko jaka koliko su im jake vodje, lideri, oni koji upravljaju drzavom i narodom.
Malo je drzva u kojima vlada toliki zanos i odanost gradjana domovini. Mi smo u bivsoj nam drzavi imali taj i takav zanos i odansot dok se nisu pojavile tri budaletine koji su drzavu unistili zbog osobnih bolesnih ambicija. Bili smo drazava poosa a sada imamo plemenske zajednice nesposbne za smostalni zivot. Tri budaletine koje su sanjale o Dusanovu carstvu, velikoj Kraljevini Hrvatskoj i Evropskoj Dzamahiriji, nadam se da se przite na raznjima Pakla.

Legionar
3 godine prije

Slava Ruskom narodu ali ne ruskim politicarima. Ne znam za Vas al nakon ove korone meni je Rusija isto ko i SAD. Svi su oni dio iste kabale.

Kkk
3 godine prije

Strelkov je prodao medalju koju je dobio za krim, i rekao da je predsjednik rusije americka prostitutka.Na medalji je s jedne strane krim, a na drugoj putin prikatzan kao cezar s lovorom na glavi.

pantagana
3 godine prije

Hebo vas Putin…..evo mu ih prijatelji, hoce li i oni biti na paradi i na koje i vi odje svrsavate…..

Published: 10:59, 27 May 2020
Girl, 13, is ‘beheaded by her father while she slept in Iranian honour killing’: Victim ‘had fallen in love with an older man.
Romina Ashrafi, aged 13, was killed with a sickle in her family home in Hovigh, Talesh county, Iran, as a form of ‘punishment’, local media have reported.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI