fbpx

“Naređujem vam da započnete pripreme za vojnu paradu”, obratio se Vladimir Putin Ministru obrane Sergeju Šojgu

Vladimir Putin - Dan pobjede

Predsjednik Vladimir Putin najavio je da će odgođena ruska parada za Dan pobjede održati 24. lipnja. Planirana za 9. svibnja, obilježavanje 75. obljetnice sovjetske pobjede nad nacizmom otkazano je zbog Covid-19.

Prema riječima predsjednika Putina, vrhunac širenja koronavirusa u Rusiji je prošao, a sada je moguće planirati održavanje Parade.

“Naređujem vam da započnete pripreme za vojnu paradu u čast 75. obljetnice pobjede u Velikom domovinskom ratu u glavnom gradu Rusije, Moskvi i drugim gradovima”, rekao je ruskom ministru obrane Sergeju Šojgu.

24. lipnja bit će 75. obljetnica prve parade pobjede koja se održala na Crvenom trgu 1945. godine. “To ćemo učiniti 24. lipnja, na dan kada se održala legendarna, povijesna parada pobjednika”, rekao je predsjednik.

Putin je također najavio da će ‘Besmrtna pukovnija’, masovno okupljanje običnih ruskih građana u znak sjećanja na ratne veterane, održati 26. srpnja, mjesec dana nakon vojne parade. Međutim, predsjednik je naglasio da bi se to moglo ponovno odgoditi ako se ne osigura sigurnost sudionika.

U razgovoru s Putinom putem video veze, ruski Ministar obrane Šojgu je objasnio da će oružane snage biti spremne za paradu. Prema ministru, vojska je imala 5.500 slučajeva Covid-19, a 3.500 se otada oporavilo.

„Najviša učestalost novih koronavirusnih infekcija u oružanim snagama prevladala je u drugoj polovici travnja. Do početka lipnja oružane će snage biti spremne”, rekao je Šojgu.

Je li ovo najava kraja koronakrize? Vjerojatno jeste s nadom da se u budućnosti više nikada ne ponovi sličan društveni eksperiment. Mnogi još nisu “progledali”, ali nadu nam daju osobe kojima logika savršeno funkcionira i detektira očite kontradikcije. Svođenje računa, koje smo najavili na samom početku “pandemije”, je ispred nas. Nitko ne može prikriti svoje izjave i svoje djela. Naravno, izmanipuliranim ćemo sve oprostiti, jer oni nisu krivi zbog domaćih i stranih manipulatora.

🔥 EKSKLUZIVNO: Putin i Rusija su prevareni

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
138 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Borik
Gost
Borik
6 mjeseci prije

SLAVA RUSIJI !!!

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Tako je. Slava Rusiji!! Ruskom narodu, i ostalima Sovjetskim narodima, svi su podnijeli veliki teret a tek Bjeloruski čije civilne žrtve su bile stravične.

hiber
Gost
hiber
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Zapravo je slava BALKANCIMA!!!!
Wermaht je napredovao 40 km po lijepom vremenu a zaustavio se 60 km ispred Moskve. Da Hitler nije ulupao 40 dana na Balkan Wermaht bi se zaustavio 100-200 kilometara iza Moskve. Ne računajući trupe koje su se pogubile po Jugoslaviji i Grčkoj. Možda Putin sada odgodom simbolički želi istaknuti ovih “izgubljenih” 40 dana.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  hiber

Popravljali nered iza. Italijana u Grčkoj.

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  hiber

Hiber, hvala PARTIZANIMA, ovo balkanci je malo tu mač, generalno gledano Beograd pod njemačkom kontrolom, Zagreb isto, Sarajevo, ma sve su Njemci držali sa domačim izdajnicima, naravno, bez njih ništa ne bi napravili.

Borik
Gost
Borik
6 mjeseci prije
Reply to  hiber

Alojz je izgubio rat kad nije ušao u Moskvu i to nema veze sa balkanom to ima vez sa osvajanjem Kijeva i oduzimanjem trupa koje su išle prema MosKvi. Vermaht je tada bio u zamahu KKA u raspadu.
Kijevska operacija im je dala predah da se donekle reoraniziraju. Guderijan je protestirao kod Alojza ali ga je ovaj odbio i izgubio vrijeme i zamah, da se to nije dogodilo došao bi do Moskve prije zime i vjerovatno je opkolio, sumljam da bi Moskva i poslije toga pala.
Rusiju se ne može pobijediti.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Borik, Bez obzira na službenu povijest, Alojz je od zapada dobio podršku i “svo vrijeme svijeta” da ostvari agendu započetu Oktobarskom revolucijom, ali ruska klima, ruski duh i ruski čovjek mobiliziran oko brkatog gruzijca to nisu dopustili.
Dobro si napisao, Rusiju se nemože pobjediti, ali ju se može “pobjediti”.

Zvrk
Gost
Zvrk
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

otprije te revolucije je tako. daleko otprije.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Istina Zvrk, traje to od prije O.R. ali je O.R. i Hitlerov napad na SSSR jedna te ista pojmljivo usklađena operacija vlasnika zapada od koje se očekivao potpuni uspjeh, a znamo kako je završila.
Napolena su nahuškali na Rusiju više da mu “ispušu” ambicije nego da ostvari nekakav uspjeh.

Borik
Gost
Borik
6 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Mrčikola
Napoleon je posebna priča cijeli roman “Rat i mir” možeš napisati o njemu, u pozadini je borba za novi trgovački put preko atlantika, Venecija je izgubila svoju ulogu i moć na mediteranu. Španjolci i Rusi su šurovali sa englezima i to je napoleona živciralo pa je izgubio i od jednih i drugih.
Ima oko napoleona puno nivoa djelovanja, najvažniji je da je funta tada postala svjetska moneta broj jedan a London svjetski financijski centar što je ostao i danas, usa to nije ni u dva rata mogla srušiti i preuziti potpuni monopol.
Današnji ekonomski sustav proizlazi iz tih dana i nije se skoro ništa promjenio. Duga priča jako duga…..

pera lozac
Gost
pera lozac
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Ajde ne lupaj, kod nas mu je zapelo 26 divizija dodaj tu jos i sav komsiluk svi osim Grcke su bili protiv nas, kompletna zapadna Evropa 22 divizije a ostatak od nekih 250 na sovjete.
Sad ti vidi jel to bio rat protiv francuza i engleza ili je bio rat protiv slovena prvenstveno Rusa, Poljaka i Srba.
Usa, Francuska i Engleska su zajedno imali manje mrtvih nego sto je Srba pobijeno u ww2.

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

pera lozac, ajde bre ne laži !

Svjatislav 989
Gost
Svjatislav 989
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Hicina pohlepa za crnim zlatom je odlucila rat.Divizije koje su skrenule od zacrtane marsute u zadni cas su spasile covijecanstvo Ruse i sve Slavenske zemlje totalnog planiranog genocida radi zivotnog prostora. Ostavili bi oko Urala koji djep da tu zive u rezervatima cisti rusi kao eto Hico ima milosti. Da se nisu Hicine tad grupe razdvojile Staljingrad bi bio pojeden u 10 sati. Sreca u nesreci je da je Hico bio los taktizer i tvrodgav pa je ignorisao generala ljtnje da to je cito ludilo. Crno zlato da moze sacekati. Inace sad nas masu nebi pisali sta pisemo niti bi postojali. Luda sreca je spasila Rusiju i nista vise to jest ludi Hico koji se osilio da mu je sve moguce. Tu je gresku iskoristio Staljin Kurdska tenkovska bitka nije imala nikakav znacaj posto se vec znao ishod rata.Hico je jedna obicna budaletina poput Bonaparte. Ciste dobivene bitke su obojica izgubili na istu foru.

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  Svjatislav 989

Svjatislav 989, o tome sam čitao nekad jako davno ali shvatio sam to drugačije nego ti, pogreška Hitlera je bila što sve snage nije usmjerio na osvajanje naftnih polja a nakon toga pokret na sjever. Navodno su mu to njegovi generali govorili ali on ih nije poslušao. E sad, moguće da griješim, čitao sam o tome prije 30 g.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije

Sram te bilo Vladimire.Pljunuo si na grobove onih mučenika od Smolenska, Tule, Kalina, Kurska, Staljingrada Voronježa, Lenjin grada, Vitbeska, Kijeva, itd…. Staljin je održao paradu dok je Vermahtova grupa armija Sjever bila na kanalu kod Dimitrova i na Krasnajoj Poljani.Respekt za Lukašenka.Mogao si i ti izdajniče održati pa makar nešto skromnije. Ali ne…

Uno
Gost
Uno
6 mjeseci prije

Istina, to se vidi na ovim snimcima kad su Nijemci bili pred Moskvom:
https://www.youtube.com/watch?v=KdD0Xps2B6A
A ovako je završilo…:
https://www.youtube.com/watch?v=SgHWSJBlnas

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Uno

Uno, eto znaš i sam. Potez Dmitrov-Klin, šVjazma, Kaluga i Tula,Moskva okružena sa tri strane. Žukov u Tulu šalje sv ešto ima da spasi grad. Padom Tule pada i Riazanjska oblast i zatvaraju se kliješta oko Moskve i nastaje još jedan u nizu kotlova u kojima su do tada stradali čitavi korpusi Crvene Armije. Sam Hitler obećava da će od Moskve napraviti jezero. U takvim uslovima kada narodu prijeti biološki uništenje koje Hitler zahtijeva Staljin pokazuje kakva mud* ima.Nisam njegov veliki fan ali to je istina, poslao poruku Hitleru da je spreman ići dalje od njega. Danas, kada zavlada virus čija je smrtnost doa 5%posto uglavnom teških hroničnih bolesnika Putin otkaže bilo kakvu svečanost, ponavljam bilo kakvu. Poredim ti tadašnje okolnosti i danas. Hajde ti to objasni onima gore tulavcima koji samo znaju lupati minuse, doduše to je lakše nego čitati druge sa razumijevanjem i misliti svojom glavom.

Uno
Gost
Uno
6 mjeseci prije

@Tadmur Ma, sve stoji što si napisao, nek lupaju minuse, ko hoće, taj razumije…

Andreey
Gost
Andreey
6 mjeseci prije

Tadmire, polako…

To što ti i ja i naše obitelji te prijatelji nisu oboljeli od tog famoznog virusa, ne znači da je on bezopasan… Kako mnogi svjetski poznati infektolozi ne mogu dati objašnjenje ili se njihova objašnjenja ne poklapaju, čak su kontradiktorna, teško je nama laicima u tom području suditi…
Ja sam mišljenja da Putin i ekipa znaju više od nas. Možda je novi korona virus stvarno laboratorijski i ima osobinu brzih i značajnih mutacija, te je stvoren iz komponenata više poznatih i nepoznatih virusa. Pa zato i na njegove mutacije lijekovi protiv malarije, ebole, HIV-a i sličnih nekad daju razultate, a nekad ne. Ali što je sigurno kod tog virusa je, da razbija barijeru između gornjih disnih puteva i pluća i to na način, da otvara hermetički zatvorena pluća. Nakon toga tamo ulaze sve bakterije i virusi, koje već imamo i to izaziva kolaps. Sam virus samo stvara uvijete za devastaciju već postojećih parazita u tijelu i tu je njegova opasnost i vjerojatni laboratorijski izvor…
Isto tako je jako čudno što Rusi i istočni narodi obolijevaju u velikom broju, ali je smrtnost jako mala u usporedbi sa zapadom. Nisam pobornik neoliberalnog kapitalizma i pederskog liberalizma, koji dolazi sa zapada, ali isto tako na tom zapadu je nastalo i mnogo dobrih stvari. Na kraju su nam oni i dali Internet, koje koristimo za čitanje vijesti sa našeg omiljenog portala. Da o znanstvenoj metodi, koja isto dolazi sa zapada i ne pričam… Po meni treba naći model, koji vuče dobro iz zapada i istoka i omogućava suživot a ne rat do istrebljenja…
Ali stvarno je nešto čudno u tolikoj razlici smrtnosti na zapadu i istoku. Tako da prije konačnog suda dajmo malo vremena i sve će biti jasnije. Ako ili kada dođe drugi valovi novog virusa korona, vidjet ćemo tko je bio u pravu i čiji model borbe protiv virusa je bio pravi. Imam članove šire obitelji u Bjelorusiji i nije tamo s tim virusom baš lako. I nije njihov zdravstveni sustav baš tako zlatan. Sve možeš dobiti za male novce, to je istina, ali su i primanja jako mala, pa su zapravo po pitanju zdravstva u sličnoj situaciji, kao i mi, možda imaju malo više kapaciteta u bolnicama i više pomoći od države za sam sustav… A oboljelih zadnjih mjeseci tamo ima jakooo punooo… Info iz prve ruke. Pustimo par mjeseci vremena i vidjet ćemo sve… Nadam se, da nećemo mi na Balkanu opet povući kratku…

LP!

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Andreey

Andreey, uvažavam to što pišeš, imam teškog hroničnog bolesnika u porodici, takvima i sezonska gripa može biti smrtonosna. Nešto drugo je ovdje u pitanju.

Borik
Gost
Borik
6 mjeseci prije

Tada je Moskva bila prevelika da padne. Šabe je nikad ne bi modgle osvojiti. Osim toga sve je bilo premješteno u Samaru.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Borik, izgladnjivali bi je kao i Lenjingrad. Nije ni cilj bio ulaziti i osvajati ulicu po ulicu.

Borik
Gost
Borik
6 mjeseci prije

Tadmur Palmirovic
Ni Lenjingrad nije pao bez obzira na izgladnjivanje i neprestno bombardiranje, čak je i jedna mornaička baza koja je bila u potpunomm okruženju švaba izdržala opsadu do kraja rata i žstoko uzvraćala.
Guderijan je ispušio kod Tule jer nije moao presjeći želježničku vezu sa Moskvom i trpio je stalne napade sa boka pa ga je Alojz smjenio. Kod Tule su prvi put uvedene kaćuše. Ima i pjesma o tome ://www.youtube.com/watch?v=q4v1nDa7tLY
isplati se pogledati.

SLAVA RUSIJI !!!

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
6 mjeseci prije
Reply to  Borik

Samara i Kujbišev ,tamo je mnogo toga premješteno od industrije do administracije.Staljin je ostao..Žukov je zgazio Guderiana kod Tule i to si u pravu.Zar nije Vermahtova grupa Armija centar prva popušila Katjuše?!? A ne jug..?!To nisam znao.

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije

@Tadmur Palmirovic Stav je bitan, realni a ne minusi i plusevi!! Ja jedan dan tonu pluseva, naredna dva dana tonu minusa, što me briga, pišem realno i objektivno i ne naginjem niti na jednu stranu!

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije

Tadmure, nad Moskvom puštaju bespilotne letijelice koje nose 5G provjeraju scenario da tamo gdje nema tog oružja kako će funkcionirati ako neki rus pobjegne u šumu, onako priprema se Nosferatu za sljedeću košersku plandemiju koju vidi vraga i on najavljuje.

Šule
Gost
Šule
6 mjeseci prije

Opet te uhvatila 5G mreža i stvorovi koji napadqaju..daj malo ohladi sa pandemijom

Brave new world
Gost
Brave new world
6 mjeseci prije

Tadmure, ostrašćenost ti je malo pomutila razum, a nazivanjem Putina izdajnikom radi parade stavljaš sebe u poziciju kao da si ti netko i nešto u Rusiji, a zapravo si jedan obični balkanski k…c od ovce.
Daj se malo prizemlji…

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije

Brave new world, ku*ac od ovce te napravio i nije poslao u školu što je evidentno jer nisi u stanju vidjeti da samo iznosim svoje mišljenje koje se kosi sa tvojim potomče kur* od ovce.

Brave new world
Gost
Brave new world
6 mjeseci prije

Tadmure pa nemoj tako odmah na nož, stani malo, treba i drukčije mišljenje uvažiti.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije

Brave, prvi su počeo sa uvredama. Nema dočekivanja na nož.

Brave new world
Gost
Brave new world
6 mjeseci prije

Tadmure, k. od ovce nije uvreda, to je standard muške rasprave i vratiš istom mjerom a ne vrijeđaš se, a ako si neka uvredljiva plačip..čka onda stavi uložak i čekaj menzes…

Siniša
Gost
Siniša
6 mjeseci prije

Eto pa on ne zna šta radi, reci mu.

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije
Reply to  Siniša

@Sinisa O drago mi te je “vidjeti” nakon dva mjeseca na portalu, nadam se da su ti roditelji dobro i zdravo? Kako si ti? Jedva čekam da se počnemo ti i ja prepucavati oko skoro svega na portalu, iskreni pozdrav tebi!

Zvrk
Gost
Zvrk
6 mjeseci prije

Ali Putin, odnosno nosferatu je sluga kabale.
Tako da ništa nije očekivano. Nas desetak komentatora ovog portala smo jedina enklava slobode u ovom dijelu europe.

Dalibor milohnic
Gost
Dalibor milohnic
6 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Nasi zapadni partneri kako je tepao.. Sada znamo da nijr tepao bez veze sa figom u džepu vec su to doista partneri!

Zsphere
Gost
Zsphere
6 mjeseci prije

Polako sa komplimentima Tadmure, mozda nije sve tako kako mi mozemo razumjeti.
Mislim da je prilicno naivno na taj nacin jednostavno suditi o ovako slozenim vremenima i dogadjajima.
Dok uistinu ne budemo razumjeli sta se stvarno desava nema mnogo smisla odredjivati stranu pojedinim sudionicima a pogotovo ne nekima koji su maltene jedini decenijama predstavljali svjetlo u noci ove civilizacije.
Lako je iza tastature ispaljivati plotune bez ikakve odgovornosti, a kamoli odgovornosti za milione zivota.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Zsphere

Tadmur je progledao sa kostrešom ti još nisi, i dalje vjeruj u zabludu koju su ti implatirali.

Zsphere
Gost
Zsphere
6 mjeseci prije

Subi

mislim da su vama implatirali zabludu koja bi se sa njihovog gledista mogla opisati kao dezorjentisati (dez)informacijama i napraviti razdor u protivnickim redovima. No cisto sumnjam da na te redove ozbiljna drzava kao RF racuna, vjerovatno su predvidjeli sveopste rasulo i konfuziju odredjenog dijela populacije pa i intelektualaca no moze se a i mora se i bez njih

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Zsphere

Budeš shvatio jednog dana, Z.A., Mrčikola i Tadmur su shvatili.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Zsphere

Zsphere

Ne. Nego ih on pokušava implantirati nama.
Navodi prave aktere – bankare- sa krivom motivacijom ili – suludom, pa naravno, nitko neće povjerovati.

2012. Izašli su značajni papiri o 2. svj.ratu tj skinuta je s njih oznaka tajnosti u Britaniji.

Ukratko, jedina motivacija onih koji su Hitlera doveli na vlast – predsjednik Reichbanke (nakon dogovora u Usa)+još 17 bankara/industrijalaca, natjerali su na to Hindenburga- bila je UNIŠTENJE SSSRA.

A koji je 32. završio svoju prvu “petoljetku” i osnvao na tisuće poduzeća i – tešku industriju.
Što je značilo da neće nimalo – kao prije- ovisiti o milosti Zapada.
Kada nisu htjeli prihvatiti zlato kao sredstvo plaćanja – nego su tražili – žito. Pogađate – to je dovelo do gladi.
I komletna naftna postrojenja u Bakuu su morali uništiti Crvenoarmejci jer nisu mogli živjeti od stranih vojnih intervencija…
Uvijek se na Rusiju gledalo kao na koloniju i izvor sirovina.

Uglavnom, i taj predsjednik banke koji je, većina povjesničara se slaže, upravljao Njem. a ne Hitler, je bio na sudu za ratne zločine…oslobođen.

U Njem. je uliveno kapitala za 4 god. kao u SAD za 40! Zato je i postala 2. ind.sila 39.

Dodatni dokazi: Englezi i Ameri imali su plan za napad na Rusiju prije završetka ratnih operacija tj prije kapitulacije Njemačke. Mislim da se zvala operacija “Nezamislivo”(?).

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije

@Tadmur Palmirovic Pišem ovih dana često kao metafore poslovice iz mog djetinjstva u Bosni. U Bosni ima jedna poslovica koja glasi ‘Nije majka sina kudila što se kockao, nego što se vadio’, e tako i Vladimir se nakon COVID-19 i nakon pada cijene nafte, koje su mu prilično poljuljale status u običnom narodu i pokvarili planove oko “referenduma” po kojem, kao kineski i turski predsjednici ima predsjednički mandat do 2036. godine ili do kraja života i sada se, tipično nama na Balkanu, “vadi” jer narodi imaju memoriju kao zlatne ribice, zaborave sutra ono što je bilo danas!

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Željko

Ova ti je dobra Željko. 😁😁Imam i ja Bosanskih koliko hoćeš.

istrazuj
Gost
istrazuj
6 mjeseci prije

Tadmur,
Ja se u potpunosti salzem sa vama.
Ovo sto je Moshiah ben David uradio – jeste nevidjena sramota.
Jos i gore!
Ono sto Moshiah ben David namjerava uraditi ove jeseni – to je vec suludo!
Dakle, mislim licno – da samo ludjak ili totalno indoktrinirani glup#ak – ne vidi da je ova lazna “pandemija” kosmicka prevara!
Prevara je pokazala:
1. da su sve drzave pod kontrolom iste mafije
2. da je izuzetno glo#acima zvanim “ljudska rasa” – posmetnuti sta god zele – jer cijeli sistem koji je ta prije svega bankarska (a onda i tzv “naucna”, i informativna, i politicka) naprosto funkcionise bezprijkorno!
Bankari su podijeli li kredite svima, a svi u strahu da ne ostanu bez tih “povlastica” – prakticno ne smiju niti da prdnu!
Tzv “doktori” (najveci dio njih) – pokazalo se da su obicne bitange korumpirane!
Za tzv “novinare” i “politicare” i ne treba trositi rijeci…
Mene je licno iznenadilo – da je prakticno ISTI sistem i ISTA banda – na vlasti i u TZV Rusiji:
Namjerno “TZV” – jer nakon ovog sto im je Moshiah napravio – tesko da ce ikad biti Rusi.
A kako je Moshiah navalio – uskoroce ih – porokati Gatesovim “vakcinama” – koje ce se prodavati kao “ruske”…
Mozda neko sumnja, medjutim – ja ne bas.
Oni iz Yakutije i oni iz Michigena – mozda opstanu.
Dobro su naoruzani… Ovi iz gradova – NULA bodova.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istražuj@..vidi, nije on nikakav luđak, vrlo dobro zna šta radi. Pozz.. Čitam tvoje komentare redovno. Moje saučešće ruskom narodu.Stradali su kao i mi. Doduše, mi se nemamo čemu nadati, kakve nas bitange vode ali Rusi teki moraju da se razočaraju.

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije

E gospodine predsedniče Vladimire, mogli ste i da otvorite oči narodu i svima drugima ukazivanjem na ovu farsu od pandemije. Ali ne, vi ste postupili kao ostali, vi ste se priklonili planu elite, a sve tobož zaštite naroda od korona virusa… Da li ste gospodine predsedniče ikada pomislili da zbog epidemije gripa ili zbog epidemije drugih bolesti koje su mnogo smrtonosnije odložite paradu? Sigurno vam to nije ni palo na pamet. Ali pokrenuta farsa sa koronom u kojoj ste se spremno priključili, pa čak i uzgred usvojili kontroverzni digitalni gulag, govori da ste učesnik u toj velikoj planetarnoj zaveri. Gospodine predsedniče vi niste spasitelj planete, vi ste samo jedan viši službenik elite.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Ukratko Dejane PREVARA. Priznajem i sam mu vjerovao.

Brave new world
Gost
Brave new world
6 mjeseci prije

Lično sam predsjedniku maločas prenio kako su Dejan i Tadmur razočarani njime, štoviše i jako ljuti, i da im se ispriča i obeća da više nikada neće odgađati paradu. On me pitao tko su uvažena razočarana gospoda, a ja sam odgovorio da su to dva najobičnija balkanska k…ca od ovce iz vukoj….ine donje.
Predsjednik je rekao ako su od romanovske ovce da možda razmisli, a ako nisu e da onda teško može slučaj uzeti u proceduru.
Nestrpljivo čekujemo daljnji razvoj događaja….

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije

brave
kad se sledeći put budeš čuo sa gospodinom predsednikom, uputi mu moje pozdrave i prenesi mu da je otkrivena njegova igra za elitu.

Bilo kuda, Kiki svuda
Gost
Bilo kuda, Kiki svuda
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Razočarani mogu biti samo tisti, koji so od njega ocekivali vise, nego od sebe.

Svi mi smo isti, samo se razlikujemo od nivoa krajiista nama lastne percepcije.

Armagedon
Gost
Armagedon
6 mjeseci prije

Polako ljudi….ne donosite ishitrene zakjucke , puno tog se kotrlja sto mi neznamo , iako san misli nesto ka ivi
Ali dajmo malo vrimena , neki komentatori su dobro zakjucili da , ako se nesto dogosi da bi ga njegovi protivnici razapeli, posebno medi koji rade za mocvaru.
Nece proc jos puno vrimena posebno , u jesen kad ce mnoge stvari bit jasnije.
Previse je pitanja a malo tocnih odgovora
Ovo je najosijetljivije vrime krize , i sto god se dobro napravi u sekundi moze biti katastrofalno
jer mocvara je u prednosti sto uvik ima korak isprid.
Posebno pucaju na drugi val , koji su tvrdili da ce biti u Oktobru , medutim kad se pocelo pustati ljude iz karantene , odma su poceli cviliti da je drugi val vec poce , sto nam daje na znanje da ce na svaki pozitivni potez reagirati kontra , da isfrustrirs ljude da bi popizdili i napravili kaos.
Misli sam da je mocvara puno jaca u Americi , medutin sad vidim da je ako ne i jaca u Rusiji.

Iako mislim da znam kraj ove drame , jer sve ide kako je zapisano.
jos uvik se nadam da ce dobro pobijediti.

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Lakse malo, da je bilo koji od heroja otadzbinskog rata umro nakon parade (a ima ih da svake godine napune tribine) optuzili bi Putina da ih je lincno ubio koronom. Niko se nebi zapitao od cega je umro, svi bi znali da je umro od korone i ko je kriv za to. Iovako je umrlo na vrhuncu epidemije nekoliko umjetnika u dubokoj starosti pa su sve novine pisale o nenadoknadivom gubitku za Rusiju. Putina bi razapeli po novinama da je nakon parade umrlo neki od metuzalema sa masom ordenja, a sanse da stogodisnjaci odapnu su velike.

Znas kako se kaze u narodu – sve je dobro sto se dobro svrsi. Parada ce se odrzati, a prije neje zavrsice se gradnja bolnica. Putin je iskorstio epidemiju za izgradnju bolnica. Sjecate li se od prosle godine petogodisnjeg plana za zdravstvo? Zahvaljujuci epidemiji zavrsice ga prije roka. Neko koristi epidemiju da se obogati, neko da se uvali u nove kredite, a neko da ojaca zdravstvo i ispuni petogodisnji plan.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Ti starci koji su jedva živi radije bi umrli na tribinama za ono zašto su se borili a ne u domovima ko stoka. Ne možeš fekaliju Nosferatua obraniti, zekskraten fekos uvijek dismr na šerko.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije

U pravu si Subaru, manji broj vojnika fizička distanca na tribinama i kolonama, samo da se da do znanja da se misli na heroje i u najtežim vremenima. Besmrtni Puk bi prije umro na Crvenom Trgu nego na respiratoru, to stoji.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije

Kad pomislim kako su hrabro poginuli ti rusi Tadmure i ja bi sutra za tu Rusiju poginuo. Tko to nema u sebi ne razumije te heroje.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije

Subaru, ne smijemo zaboraviti ostale Ruske i Sovjetske narode..Moj frende Subaru, takve heroje koji su pri kraju života zapostaviti zbog Korone, mnogima je ovo zadnji mimohod. Teško će to shvatiti mnogi i na ovom portalu.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
6 mjeseci prije

Tadmure, ta šaka preživjelih heroja WW2 je vjerojatno repetirkama jurišala na pancere i tigrove, a vidi sad šta im njihovi rade zbog tko zna čijih interesa, izmišljene pandemije.

Ovo je ogromna sramota.

Mucke
Gost
Mucke
6 mjeseci prije

Ma to ti je bio samo jos jedan vrhunski sahovski potez u stilu ,”a boga ti kakva je presa sa paradom,nisu ni geyevi imali svoje pa vidi ih.”

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije

Sipak. Sto si stariji teze se rastajes sa zivotom. Ruski penzioneri vec 2 mjeseca ne izlaze iz stanova.
Lako je kod Staljina biti hrabar – ili se boris junacki ili dobijes prekomandu u strafbat. Sad se cuvaju maksimalno da pozive jos koju godinu. Zato su dobili avijaticarski dio parade.

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

tihobl
šta ti napisa u nekoliko redaka… Oda Putinu. Pogledaj malo situaciju bez pristrasnosti, objektivno. Uvek možeš odredjenu situaciju prikazati na način koji tebi odgovara. I elita je naš najveći dobrotvor jer je organizovala celu planetu u karantin da bi zaštitila ljude jer su njoj ljudi najveća briga i tim je potezom elita napravila najveću humanost – e tako zvuči tvoj komentar.
mogla je parada da se održi na razne načine, sa publikom, uz odstojanje ili bez publike, bez starih veterana rata koji bi možda mogli da negde pokupe virus. A jesi li čitao moj post gde sam rekao da epidemija gripa nije nikad ni u mislima mogla da odloži paradu, a i od gripa su mogli da umru ti veterani ali su dosad na paradama ti veterani bili uvek u prvim redovima i u velikoj gužvi. To što bi Putina razapeli po novinama – pa oni ga i ovako razapinju po novinama i to 20 godina. Da, Putin izgradjuje bolnice, kao da ih dosad nije bilo dovoljno… A za šta izgradjuje? Za drugi talas nepostojeće epidemije?

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejane znas li ista o problemima ruskog zdravstva? Znas li ista o petogodisnjem planu u vezi ove oblasti? Znas li ista koliki je obiman program pokrenut? Znas li za opiranja nizih nivoa vlasti – recimo o ovjeri dozvole za gradnju koja stoji godinu dana? Putin je iskoristio situaciju da progura za pola godine ono sto bi mu trebalo 5x vise vremena. Dobro je odradio. Jos da je iskoristio situaciju i opozicionarima utvrdio pozitivan test i masovno ih potrpao u karantine bio bi do kraja zadovoljan. U svakom slucaju ova kriza mu je dobrodosla da uvcrsti Rusiju. U tvojoj EU situacija je suprotna i to je ono sto te jede.

Zvrk
Gost
Zvrk
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Preostrašteni komentari.
Ne razumijete niti želite razumjeti politiku. Nema nikakvog mjesta emocijama.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Zvrk, malo oštriji komentari i to je to. Na uvrede koje neki nesretnici pišu treba odgovoriti istom mjerom i opet :to je to.

Zsphere
Gost
Zsphere
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

@guest_426101

Da li si ti ikada pomislio da mozda taj kojem se obracas je malo bolje informisan od tebe i mene a razlozi za njegove poteze su tebi i meni nedostupni i nejasni, odnosno ne znamo nista o njima?
Sve sto mi mozemo znati je javno dosupno svima no ako bi se ozbiljna drzava kao RF vodila informacijama koje svako moze naci na internetu ne bi daleko dogurala. Razmisli malo o toj logici prije nego sto se raspistoljis sa optuzbama.
Njegovi potezi su nama nejasni ali to je dobro jer i trebaju biti nejasni, ne zbog komentatora naravno.
Ukoliko pogledas godinama u nazad potezi RF u odnosu na bilo koji dogadjaj su uvijek bili nepredviljivi, suprotno misljenju ili zeljama vecine komentatora. Ali vjerovatno su bili isto tako nepredvidljivi i za koga su trebali.
Svi su ocekivali da se RF odmah zestoko usprotivi ovoj ludnici pa su ocekivali da napadne Tursku zbog onog aviona za kojeg se kasnije saznalo da ga nije Tr ni srusila i tako dalje tako dalje. Ako ti mozes predvidjeti neciju reakciju ti si onda spreman za tu reakciju vec ako ne mozes predvidjeti sta onda

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije
Reply to  Zsphere

Zsphere
Prvo da ti se zahvalim što si mi otvorio oči. Do sada mi nije ni na pamet palo da je predsednik Rusije, svetske sile bolje informisaniji od mene. Kako li mi je to moglo promaći? A bio sam uveren da sam ja mnogo informisaniji od Putina…
Elem, na osnovu neke logike, a i intuicije mogu da sagledam odredjene stvari. Tako da sam razmislio i napisao. Ponašanje Putina u vezi korone je vrlo diskutabilno. Ponašanje svih država u vezi korone je vrlo diskutabilno. Sama pandemija je velika farsa. Hoćemo u detalje? Prvo tesiranja na korona virus nisu validna. To je valjda i tebi jasno. Ako nisu validna kako se onda prikazuju zaraženi, a zatim i umrli? Brojke se pumpaju u stvaranju straha i panike kod ljudi od “opasnog” virusa. Ali je baš zgodno za mnoge vlade da pojačaju kontrolu i represiju uz ovu pošast od korone.
Nemoj uporedjivati geoplitičke poteze Putina prema nekim dešanjima izmedju država, kao npr prema Turskoj. Putin tu dobro igra, on je veliki strateg. Ovde govorimo o tome da je on igrač elite. Nije nezavisan od elite. I u vezi ove pandemije se to dobro pokazalo. Elita drži sve igrače i Rusija, Kina, Amerika i njihovi odnosi je sve predstava za narod. Elita uvek dobija. Kao u kockarnci, kuća uvek dobija.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Bravo Dejane😁😁😁😁Prva rečenica je vrh. Zato te i čitam. 👍👍👍👍 A druga rečenica još bolja. Moj savjet:ne trudi se praviše. Ne vrijedi.

Zsphere
Gost
Zsphere
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

@guest_426255

Pa RF je u ratu vec vijekovima sa najopasnijim mogucim neprijateljima na ovoj Zemljici i svake sekunde su spremni da ispale hiljade nuklearnih projektila ali to se moze i po RF veoma negativno odraziti na raznim nivoima postojanja, to je veliki rizik
Sama zastita tolikih granica u takvim uslovima zahtijeva napore i sisteme koje mi ne mozemo ni zamisliti da postoje ali definitivno moraju postojati.
I prije sveg ovog ludila tamo je kontrola stanovnistva zbog terorizma i svih mogucih opasnosti u poredjenju sa nasim prcijama bila svjetlosnim godinama ozbiljnija stvar. Nesto sto bi mi sa podsmijehom nazvali diktatura a da nemamo pojma o malo dubljim razlozima.
Taktike u takvom ratu mogu biti beskrajno slozene.

Ako sve ovo iznad izuzmemo onda mozemo pricati tako ovaj je pod kontrolom elite onaj je pod kontrolom elite a ne razumijemo ni kakve su to kontrole ni kakve su to elite ni sta se zapravo desava.
Trebalo bi biti jasno da postoje i momci koji mogu u djelicu sekunde sve ovo rijesiti na materijalnom nivou u tvoju ili moju korist pa da zivimo kao bubrezi u loju.
No bubreg u loju nije neka napredna forma postojanja i ako ne shvati da je poenta zivota duhovni razvoj a ne bahatost kako prema samome sebi tako i prema ostalima u zajednici lako se moze transformisati u ove negativce na koje se toliko zestimo. Tada je logicno pitanje zasto pomoci. No pomoc je vise nego prisutna, postoji veliko strpljenje za nas.

Da se vratimo na nesto konkretno i jestivo
To sto si pisao o brojkama i ponasanja raznih vlada uopste nije diskutabilno vidi se kom taboru pripadaju.
Sve su bili spremili izgleda no neko ko ima puno strpljenja za nas metlom im je pomeo planove pa sada brojke ispadaju netacne.
No sto se slicno ponasa i RF to ne znam moze biti jako puno razloga ali sigurno nije iz istog kao druge zemlje ako mene pitas.
Jer to nema nikakve logike zasto bi onda pravili tolike rakete bili spremni na rat do istrebljenja i mlatili se na sve strane a sad da se udruze ili cak da totalno padnu pod uticaj pa oni imaju i najbolju zastitu na svijetu od takvih vrsta ratova.
Jedino logicno je da je to neka njihova taktika da sve zjale pomisle da su sigurne i izadju iz svojih rupa a sad sto se poklapa sa taktikom protivnika moze biti neki stari dzudo zahvat nesto kao iskoristis kretanje protivnika pa ga jos i ubrzas u smjeru u koji se krece pa onda nagli okret.

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

@Dejan Ž. Pišem stalno da svi “veliki” imaju iste šefove! Kinez, Putin, Donald, etc. svi oni imaju istoe šefove!

Volim prirodu
Gost
Volim prirodu
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Posto vecina zemljana misli da su kinezi krivi za coronu, i posto se zna da su kinezi i rusi u dobrim odnosima, moje je misljenje da su rusi reagirali ko i svi ostali onako kako jesu iz vise razloga. Mislim da zbog toga jer iako su znali da je ovo sve namjestaljka i posto je korona krenula iz kine, da nebi pokazali sliku da su oni umjesani u to su postupili ko i drugi. Ako bi dali slobodu svojim gradjanima, neko bi mislio da su oni kreirali koronu sami ili skupa s kinezima jer kao “oni su je plasirali u svijet a sebi u dvoriste nisu” pa da to ne izgleda tako su napravili sto i drugi jer su i ovako na velikoj meti sotonista. A kad bi se stvorila slika da su kreatori korone skupa s kinezima svijet bi ih definitivno drugacije gledao i sotonisti bi to mogli iskoristiti ko razlog za intervenciju na njih jer kao imaju opravdanje, i onda tko zna sto bi se tek bilo. Ako sam u krivu neka mi netko objasni jer bas me zanima sta je na stvari, kad jos imam povjerenje u Putina a nisam bas update-an sto se tice informacija.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Volim prirodu

Trebao si se apdejtat još od wor on teror kad se prokazao tko je i što je i za koga radi.

Zsphere
Gost
Zsphere
6 mjeseci prije
Reply to  Volim prirodu

@Volim prirodu
Bez uvrede ali tako naivno kako si napisao nije sigurno.
Prije ce biti ona stara poslovica, ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da svaki vrag otkrije trag.
Rusija je izuzetno velika i komplikovana drzava i da bi se tamo rijesili problema najlakse je napraviti tako da problem sam izadje na povrsinu.
Ovo bi mogla biti majstorica nevidjena do sada.

Dejan
Gost
Dejan
6 mjeseci prije
Reply to  Volim prirodu

Volim prirodu
Možeš tako gledati na stvari, imaš puno pravo na svoj stav. Ali neke stvari treba da se pogledaju – nisu Kinezi, Rusi ili Ameri pustili virus. Šta to znači? Predsednici tih država su rešili da puste virus? virus je nastao u laboratoriji. Nadnacionalna elita, za koju rade vlasti svih zemalja je rešila da pojača kontrolu nad ljudima. Pandemija je savršena stvar za njih. I ova pandemija je napravljena da traje. Kao što traje rat protiv terorizma… može da se oduži u nedogled. Kad se isforsira korona,koja je prosečne jačine onda može da se pusti mnogo ozbiljniji virus. Elita maestralno koristi ovu situaciju sa pandemijom.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejane, wor on teror je bio da nam u međuvremenu dok smo zaokupljeni tom glupošću uvale binarne lance kojih nismo ni svjesni a wor on kostreš će izroditi bukvalno borga dok će zemljani drhtati po kućama i stanovima od umjetnog kostreš straha a ni svjesni neće biti da će se probuditi na serveru.

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  Volim prirodu

@ Volim prirodu:
Nemoj se zbunjivati. Sad su englezi pustili novi spin da Putin radi za Bila Gejtsa posto im je prosao nezapazeno spin da je virus utekao iz sovjetske labaratorije. Spinuju da epidemije nema u Rusiji i da je sve naopako sto je Putin uradio, a istovremeno pustaju spin da lazira broj umrlih i da je masovan pomor u Rusiji. Sizofrenija.
Trolovi u Srbiji dobili su 200.000$ za neutralisanje “ruskog i kineskog malignog uticaja”. Za ostale drzavice nemam iznose, ali nisu puno manji. Ne obracaj paznju na njih.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

tihobl

Ma vidiš i ovdje koji su zadnja 3-4 mjeseca…za njih je to previše love…kakvi su …😃
Izvođači. Vođe timova su sigurno stari iskusni višegodišnji trolovi. Oni bi mogli “omastiti brk”.

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejane, kako bih volio da netko od ruskih političara ovo čita, na žalost neće, ne zanima to njih a ruski narod si pomoći ne može baš kao ni mi.

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Procitali su jos prije pola godine. Sta mislis sto su poslali vojsku da se seta po NATO zemljama i to za vrijeme najvece vojsne vjezbe od osnivanja saveza? Zaboravlja se da se u Italiju iskrcalo 20.000 americkih vojnika (najvece iskrcavanja od 1943) kad ono dodjose ruske trupe da spartaju Italijom dok su natovci bili zatvoreni po kasarnama. Sta ono bi sa najvecom vojnom vjezbom NATO pakta onako pompeznog naslova?

Ne brinite za ruse i kineze – znaju sta rade. Guvernerima i regionalnim politicarima je odletio citav niz ovlasti zbog “epidemije”. Hong Kong dobija novi zakon. Dok se SAD i EU raspadaju po savovima neke drzave se ucvrscuju.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Tihobl, iskoristit ću od Starine ingeniozni citat Luciji da se obratim tebi preko njega: “vjerojatno nije tvoj problem intelegencija nego moralno opiranje istini”, ti i dalje koristi inteligenciju da kao odvjetnik braniš neobranjivo………….

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije

Sve sam ovo prosao kad su turci srusili Su-24 i ubili ruskog ambasadora. Skuzio sam sta Putin i Lavrov tade i pokusao objasniti onima koji su zeleli momentalnu objavu rata. Znas li da je taj suhoj najskuplje placen avion u svijetu? Vremenom se pokazalo da je Putin bio u pravu. Sad anglosaksonska kuhinja izbacuje nove spinove koji se imati istu sudbinu.

widfviqwfrviqrwfbqrwfqrw
Gost
widfviqwfrviqrwfbqrwfqrw
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Još vjeruješ Tihobl i koristiš ganglije da kontrbateriraš, ima vremena, probudit češ si i ti.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa

A na što je Lucija odgovorila , otprilike, da se do istine dolazi intelgencijom i spoznajom. Moral nema nikakve veze s tim.

GNOSEOLOGIJA (epistemologija) je jedno, a ETIKA drugo…

Jasno je meni, a do sada i je to vidjelo i više ljudi da sam ja “primary target” trolčina.

Poštovana redakcijo.
Bilo bi zgodno uvesti pravilo da se ne spominju ljudi kojih nema u komentarima.
Zbilja nemam želje u ovo doba pisati komentare. A prisiljena sam.
Subaru
JTM

Starina
Gost
Starina
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija
Ljudi zastupaju određena stajališta iako dobiju protu argumente kojima su ta stajališta pobijena. To je zato jer su ponosni da priznaju da su u krivu, ili zato jer imaju neku korist od zastupanje laži, ili se boje da će izgubiti neke privilegije. A to su sve moralne kategorije.
Koji je tvoj razlog neprihvaćanja činjenica nego tvrdo zastupanje neobranjivog?! Usput budi rečeno nikad ne komentiraš argumente kojim ti se pobiju tvoje tvrdnje nego ih potpuno izignoriraš, i onda otvaraš nove teme nakon toga..
Neki ovdje otvoreno priznaju da su imali pogrešna stajališta o raznim temama nakon što ih događaji i dokazi demantiraju. To ne bi trebao nikome biti problem! Nije to sramota, osobito na forumu gdje te nitko ne pozna.

x@y
Gost
x@y
6 mjeseci prije
Reply to  Starina

Starina
Ignoriranje priznavanja pogreške i provokacije drugih uvrijedama i pametovanje drugima bez neosnovane tvrdnje jesu osobine malignih narcisoidnih osoba poput te Lucije. Nema smisla od takvih očekivati kulturne protuargumente.
Komentar Vam je 100% na mjestu.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Starina

Starina

KONKRETNO, molim.
U čemu sam ja u krivu? Sada ili prije? I koji su protuargumenti?

Ma naravno da ću gluposti – ignorirati. Život je kratak. O čemu se može raspravljati s nekim tko misli da virusi – ne postoje?

Starina
Moram ja vama nešto reći: vi vrlo često iznosite citate iz Biblije. Jeste kada pročitali Bibliju na – drugom jeziku? Sporedno.
Bitno: vama izmiče DUH kršćanstva.
Još gore, većina nezna – osnove.
Lako vidljivo, ako se pogledaju komentari ispod teksta “Ledeno doba”.

Molim vas da obratite pažnju što pišete, jer ovo čitaju i pripadnici drugih religija. A neki svoje vrlo dobro poznaju. Bez obzira na tumačenja.

Btw, nemoj pokušavati mene “vozati” neodređenim optužbama.
Taj stil čuvaj za…nekog drugog. 😊

Starina
Gost
Starina
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija
“Gluposti” pišeš ti pa ih ja ne ignoriram nego ti nastojim dati dokaze koji će ti logično i razumno pomoći da pogledaš.
Takvo ponižavanje sugovornika lukavim riječima je jadno.
Eto izvrtanja mojih riječi, ja nikada nisam rekao da virusi ne postoje, nego da nisu živi organizmi i da nisu prenosnici bolesti, nego da bolest dolazi iznutra od domaćina. Evo šta piše na ženskom portalu, tračerskom: “Virusi su pak najmanji oblici života poznati na zemlji, manji su od bakterija čak od 10 do 100 puta. Neki znanstvenici čak smatraju da virusi nisu živi organizmi, nego da se radi o DNA i RNA informacijama koje s prenose „nasilnim“ putem s jedne stanice na drugu. Virusi nisu jednostanični organizmi poput bakterije, nego su nestanični organizmi, jer imaju samo proteinski omotač i jezgru koja nosi genetski materijal, DNA ili Rna. ” Ima li potrebe da prenosim još neke ozbiljnije stranice ako to piše na ovoj trač?! Ako nisi pročitala nešto pa ti netko donese neku novu informaciju onda to nije glupost nego otkriće za tebe. Ali ti si očito preponosna da mijenjaš mišljenja.
Zbog čega bi bilo važno čitati Bibliju na nekom drugom jeziku? Čega je to znak?!
Ali, inače čitam na još dva strana jezika Bibliju svakodnevno.
Pričaj mi molim te malo više od duhu kršćanstva..
Migao bih povaditi konkretne dokaze iz svih tema, ali čemu ako ti sama već ne znaš to. Mogu ti crtati danima ali slaba vajda od toga.
Kad odlučiš mijenjati kriva mišljenja, stavove i način komunikacije svi ćemo to ovdje vrlo brzo primijetiti.

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Starina

Starina

“Ako nisi pročitala nešto pa ti netko donese neku novu informaciju onda to nije glupost nego otkriće za tebe…”

Za koga? Za koga je to novo otkriće?

Majstore, ja sam završila gimnaziju, prigodni smjer. Sa puno biologije i kemije.
Ti ćeš meni objašnjavati što je – virus?

Uz pomoć “ženskih tračerskih portala”?
Pa nisu svi čitatelji senilni da neznaju što si ti tvrdio, skupa sa @ istrazuje?

Lucija
Gost
Lucija
6 mjeseci prije
Reply to  Lucija

“Kad odlučiš mijenjati kriva mišljenja, stavove i način komunikacije svi ćemo to ovdje vrlo brzo primijetiti.”

Ja nemam ni kriva mišljenja ni stavove. Da, način komunikacije mogao bi biti drugačiji. Ali sumnjam da bi onda poruka bila efikasna. A i ja bih bila manje efikasna.
A kao treće – ma – vidiš kako je ovo kratko i koncizno – zabole me ” što ćete vi primjetiti”.
*ebo bi ti u mozak ljude.
E, ne prolazi svugdje.

Ursus
Gost
Ursus
6 mjeseci prije

Sprdačina i šou za nisko intelektualne mase

Komentar ceka odobrenje
Gost
Komentar ceka odobrenje
6 mjeseci prije
Reply to  Ursus

Izmisljena histerija corone izbacila I Putina iz takta

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije

Za one koji to nisu znali svoje si lice Nosferatu pokazao sa kazališnom kostreš predstavom, ne vadi se iz blata, ostani u njemu sa svojom braćom……………

Šule
Gost
Šule
6 mjeseci prije

Evo Varan opet Putina naziva Nosferatu a tu mnogi komentatori pojma nemaju šta je to..opet neki stvor iz bajki ili slični stripovski junaci koje ovaj gore redovito čita.Njemu se stvor ukazuje u svakoj državi i tako već godinama..nije tebi lako wertzuiopšpouzrtr

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Šule

Šule, Vlad Cepeš Drakul, zvani Nosferatu. Putin malo liči na njega pa je zato dobio nadimak. Neko možda zna..😁😁..

VasilisaPremudra
Member
Famed Member
VasilisaPremudra
6 mjeseci prije

comment image

Ne brinite, copyright photo by autor vasilisapremudra
😉

P.S.
#Ne brinite se. Komentar samo čeka validaciju zbog velikog broja provokatora koji ometaju naš rad. Brzo ćemo pogledati poruku i validirati je. Hvala na razumijevanju…

Mda.
Tri i pol sata bas i nije neka brzina…

Siniša
Gost
Siniša
6 mjeseci prije

Propast će Rusija…gasovod Jamal preko Poljske ne radi a Poljska od danas kupuje gas od Njemačke.

Željko
Gost
Željko
6 mjeseci prije
Reply to  Siniša

@Sinisa Reagirajmo mi moj Siniša lokalno, “daleko su Istanbul i Beč” što bi kazala jedna pjesma!

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  Siniša

Siniša, pa treba gasovod-plinovod odplatiti, zna to i rus ali ga ne brine, ima stalnog i sigurnog kupca koji uvjek plaća na vrijeme.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

U Rusiji zabranjen uvoz nafte i prerađevina.

mislim
Gost
mislim
6 mjeseci prije

izgleda da stvarno rusi prodaju zlato za svoju valutu.
vrijednost zlata pada ,a rublja raste.

Mikojan
Gost
Mikojan
6 mjeseci prije
Reply to  mislim

vidiš, oni daju zlato a neki napišu na papir “dužan sam ti”, pa sad ti misli što je vrednije !?

Tony
Gost
Tony
6 mjeseci prije
Reply to  mislim

Pogledaj cijenu zlata prije godinu dana i sada, pa onda prosudi dali cijena zlata raste ili pada. Mislim …

Brainstorm
Gost
Brainstorm
6 mjeseci prije

off topic:
cure i decki,
redakcijo ako smatrate zanimljivim za citateljstvo,

zadnjih tjedana bilo je moguce pogledati film “planet of the humans” od michael moore. film razradjuje enviromentalisticki pokret i politiku; dokazuje besmisao, laziranje, nestrucnost. pogodjeni su nasli nacina da udare cenzuru. zabranili su dvosatni film po osnovi par sekundi zanemarivanja autorskog prava. svjetski mediji pisu o.
trenutno se ne moze naci na internetu a ako tko uspije neka dojavi.

Mucke
Gost
Mucke
6 mjeseci prije
Reply to  Brainstorm

Moze, odgledao sam 1 sat i 40 minuta preko YT i zahvaljujem na informaciji.Iako je poanta Gibbsa i Moore-a da nas ima previse i treba nas dobro razrijediti,dokumentarac je vise nego vrijedan gledanja cisto radi otrijeznjenja budala koje vjeruju da je covjek dovoljno mocan da utjece na prirodne procese kao sto su mjeseceve mjene , vrtnja zemlje oko vlastite osi ,godisnja doba ili klimatska dogadjanja.
Ovo je nakon “Event 201” i “Rose-Icke 2” treci po redu eye opener.

Max
Member
Max
6 mjeseci prije

Dakle parade će biti.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Max

Parada traje od polovine Marta. 😁😁

Zvrk
Gost
Zvrk
6 mjeseci prije

Misliš šarada?

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
6 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Kako god zvrk..

Tony
Gost
Tony
6 mjeseci prije
Reply to  Max

Rista … ne brini, ne ljutim se ja na tebe što si mi obrisao šaljivi komentar. Razumijem ja da ti moraš braniti svoje poslodavce. Samo ova Zvrkova “šarada” je isto škakljiva … ne misliš li ?

Patriot
Gost
Patriot
6 mjeseci prije

I dok traju parade, dok se prica o koroni, Hong Kongu, Trumpu; UN je konacno oficijelno najavio NWO.
Nadam se das ce proci link:

https://2012-transformacijasvijesti.com/novi-svjetski-poredak/un-pokrenuo-web-stranicu-pod-nazivom-novi-svjetski-poredak

istrazuj
Gost
istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Patriot,
Odvratno!
Maske spadaju nevidjenom brzinom!
Ako nakon ovoga – i jedan jedini “predsjednik” – pristana da cak i ode u to smece zvano UN – jasno je da je samo rob koji je postavljen “da demokratski vlada”…
Problem je jedino, sto je tzv “Svjetska banka” – ili FED – prakticno iza svake cenralne banka i svih ovih proslih i “sadasnjih korona” kredita!
Svima.
Pokupovali su drzave, a “predsjednici/premijeri” su i od ranije bili samo marva koje je izvrsavala naredbe nalagodavaca poput Rotschilda. Zato su svi u kakofoniji pjevali “korona pjesmice”.
Strah da ne izgube “privilegije” i kredite… to je ono sto ce nas ukopati.
.
Kao kad busmani love majmune…
Naspe mu u malu rupicu kikiriki, a kad majmum zavuce ruku i zahvati kikirikija – ne moze izvuci ruku (zajedno sa kikirikijem)!
Rjesenje je jednostavno. kad bi pustio kikiriki -mogao bi slobodno izvuci ruku…
Ali ne…
Takvi smo ocito i mi – ljudska rasa. Rotschildi su nam da li “blagostanje” i kredite (kikiriki), a platicemo ga na kraju glavom…
Kao i majmun.

Mucke
Gost
Mucke
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj
Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Mucke
Pogledao sam ga 10ti dan, a vec tad je imao preko 5 miliona predleda!
Generalno – sva ona banda zvana “zeleni” i sve “zelene tehnologije” – jesu obicna farsa.
Iza njih, kao i iza svih “filantropskih”aktivnosti – stoji ista eugenicarska banda.
Banda, koja je milijarde i moc zaradila u zadnih 100tinja+ godina, kroz “industrijalizaciju i digitalizaciju”.
Cilj tih “zelenih” (mislim iskljucivo na vodje, jer oni zaglupljeni – nece shvatit niti nakon filma) – jeste TOTALNO unistenje prirode na Svijetu, cime ce izazvati (uz veliku podrsku medije u vlasti eugenicara milijardera) – SAMOISTREBLJENJE prekobrojnih ljudi na Svijetu.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istražuj, nemaš se što čuditi za nwo od đu en a, planovi su milenijski ali za one koji nas kloniraše vrijeme ide brže, nije zemaljsko pa je njima to tek koji naš mjesec.

Mucke
Gost
Mucke
6 mjeseci prije

Pogledaj ovaj dokumentarac koji spominje @Brainstorm ,poslao sam link ali ne prolazi.

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Vidio sam da si ga nahvalio kao treći po redu za osvježavanje očiju zaspalih.

VasilisaPremudra
Member
Famed Member
VasilisaPremudra
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

#”Kao kad busmani love majmune…
Naspe mu u malu rupicu kikiriki, a kad majmum zavuce ruku i zahvati kikirikija – ne moze izvuci ruku (zajedno sa kikirikijem)!
Rjesenje je jednostavno. kad bi pustio kikiriki -mogao bi slobodno izvuci ruku…
Ali ne…
Takvi smo ocito i mi – ljudska rasa.”

Zapravo…
Mala djeca reagiraju potpuno isto…

Armagedon
Gost
Armagedon
6 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Od 10 kraljeva zemaljskih , i zadnja tri ce pasti i 10 krajeva predat ce vlast i moc zvijeri , ne pitajuci narod , koja ce trajati 3 i po godine , Takvog zla i progona ljudi jos nisu vidili . krv nevinih tece u potocima, i da se Bozja sila ne umijesa , niko ziv ostao nebi
i tada ce zvijer biti unistena i nastaje mir za 1000 godina ….

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Patriot Buš stariji je davnih ’90 pocetkom 2000 sluzbeno najavio inaguraciju NWO
Evo ovaj kratki video to pokazuje. Iz njegovi-zmajevi usta izlazi ‘mi imamo Nwo’ iz njegovi očiju ćes vidjet planen svjelonose… video:

Proof of NWO from George Bush SR New World Order

Makedonac
Gost
Makedonac
6 mjeseci prije

Oseća se jedan lagani vetar u rusiji, skoro če postati oluja.
Kultovi film ot Nikita Mihajlov, “Бесогон ТВ – У кого в кармане государство?” https://www.youtube.com/watch?v=uTOC8pXW0Y8&feature=emb_logo koje je cenzurisano od RT1
Pitaju analitičara Mihaila Hazina šta misli o tom predavanju, kaze da iza Nikite stoji velika sila. 😉
Liberali se klate jako, svi su kao posrani, ruši se ceo liberalni red, kada nestanu njihove gospodare iza okeana, kome treba da služe?
Graf, Nabuilina… se kriju kao pacovi, istovremeno od svih strana neke čudne sile ih dave…
Odozdo ne možemo da vidimo točno ko je jači, i dali neko radi za drugu stranu, živi zdravi videćemo.
Glavno je da ekonomski korona virus je varijanta liberala za pokriće starog pred korona liberalnog sveta, I globalistima i Putinu je jasno da puće balon, tako da korona teatar mora da se odigra, ali to ne znaci da su neokoni nešto iskoristili od korone za sada, to je vise kao alibi da se stara liberalna elita prefarba u novu neliberalnu elitu, pod uslov da pobede rat.
Kada če točno biti prelom, finansijski krah, rušenje svih banka, ne znam, nadam se da je Putin od dobrih i pobedi.
Teorija postoji od davno, mislim da Putin zna šta radi.
Lijepo ja da covek čita i po neku knjigu, korisno je i za mozak, dajem vam jednu jaku knjigu za korona ekonomskog virusa koju baš sada čitam “Хазин Михаил – Воспоминания о будущем 2019 ”
Za one koje razumeju više u KOB DOTU, da razmisle kako jedni robovi u drevnom egiptu su mogli da napisu Kabalu, ili kako iz ničega Habard napise nauku o upravljeniju Scientologija, ili Hazin da bas sada dobije prosvetljenje i resi taj ekonomski rebus i daje rešenje. A ta znanja nisu deo kabale i ne moze da dođu od nje, pitanje je koja je ta sila?

istrazuj
Gost
istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  Makedonac

Makedonac,
Kolega i Graf, i Nabuilina… (a i onaj Medvedev) – su vec godinama okarakterisano kao “Atlantisti” tj oni koji su obucavani na Zapadu, i ne zele nista dobro Rusiji i Ruskom narodu.
Zasto su jos tu gdje jesu?
Sto se tice NIkite, to je druga prica. Prije nekoliko sedmica sam takodjer postavio njegov video – koji je cenzurisala drzavna televizija…
Meni se cini da je najgori od svih – upravo Moshiah.
On je samo laznjak, a sve “uspjehe” na vanjskoj politicai – mislim da mozemo pripisati tzv “geopolitici” (koju ja sad vec smatram totalnim cirkusom) – koja je vijekovima kontrolisana i manipulisana od iste bande…
Ovdje je bio jedan kolega koji prati ruske medije i portale.
Nadam se da ce i on neste detaljnije opisati situcaiju o Rusiji i raspolozenje glede ove nevidjene – prevare od lazne “pandemije”.

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istrazuj – ti da si na putinovom mjestu pokrenuo bi gradjanski rat u Rusiji razracunavajuci se sa liberalima. Putin je drugog kova, on ne suta svaku loptu koju ugleda. Liberale hoce da iskoristi za jacanje Rusije kao sto je uradio sa Turskom (tad su slicni tebi ocekivali da baci atomsku na Ankaru). Covjek ima drugaciji pristup, neda se uvuci u besmislene obracune, drugacije rjesava stvari. I to se pokazalo efikasnim. Makedonac je u pravu – Putin koristi krizu da izvuce ruski brod na suvo prije oluje.

istrazuj
Gost
istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

tihobl,
Cuj kolega,
Ja bih stvarno volio da – nisam u pravu, a da si ti 100% u pravu.
Dakle – da je sve – tzv “geopoliticka” igra.
Medjutim, gledajuci ovu laznu pandemiju – i to poprilicno detaljno gledajuci! – lako se dalo zakljuciti da su prakticno svi tzv “politicari” u raljama iste eugenicke bande!
Meni licno – dakle meni – izgleda sada da je svako naprdivanje o tzv “geopolitici” obicna bajka djeci za laku noc.
Sve ono “izuzetno pametno i sahovski mudro” – sto je Putin napravio – sada mi djeluje, kao obicni igrokaz!
Lako je biti “mudar sahista” – kada obje strane igraju za ISTOG gazdu.
Prica o “geopolitickoj” strategiji – pada u vodu onog momenta kad recimo pogledamo par stvari:
1. Kina sa skoro 2 milijarde ljudi (prakticno kad ljunes – pljunes na nekoga!) – nije imala karantin!
Imao je samo grad Wuhan (svega 64 dana) i oblast grada Wuhana (svega 10 dana)!
2. tzv “smrtonosni virus korone” – se iz nekog cudnog razloga – nije sirio na multimilionske gradove i oblasti Kine, ali se eto…sirio po “gusto naseljenom” Sibiru! Cak su i stanovnici Yakutije (“Smrznute zemlje”) – morali sjediti (i jos sjede) u karantenu zbog lazne (Moshiahove) “pandemije”!
3. Susjedena Belorusija – nije imala nikakve restrikcije (dakle svi muzicki i sportski dogadjaji – po normali) – a manje je ljudi umrlo sveukupno ove godine nego proslih!
Dakle, cak i kad su “istrazivali koronu” sa onim laznim PAPAJA-testovima, Belorusi nisu pisali za svakog da je “umro OD korone” – ako je covjeka udario auto ili pao sa prozora! Rusija pod vodjstvom “slobodarskog, mudrog stratega i sahiste” Moshiaha – upravo je radila sve to!
Sta vise, nekoliko govnjivih “novinara” iz Rusije – dosli su za vrijeme odrzavanja Parade Pobjede u Minsku – i pokusali su da “diskredituju” belorusijski pristup laznoj “pandemiji” – snimajuci pogrebnu povorku (nekog ko zna od cega umrlog) – i pokusavajuci pokazati – kako eto “Lukasenko laze za umrle – i pravi paradu”!
Ja mislim da su ovi “novinari” – zasluzili METAK u celo, ali su samo dobili – protjerivanje iz Belorusije.
Ipak se nadam da ce im neki RUSKI patriot – ipak smestiti taj zasluzeni – metak u celo. Ima jos vremena. I RUSI uce…

Eto… volio bih dakle da si ti u pravu – ali mi ove tacke (a ima ih jos masa) – ne dopusttaju da tako gledam…
Pozdrav

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

@Istražuj
Jesam u pravu na zalost sorosevaca, nedovaca, usaidovaca i ostalih europejaca.
Pazi. Putin pravi svoju vakcinu. Da je pristao na kupovinu bilovog proizvoda i bilove aplikacije za pracenje prvi bi ga optuzio da je sluga vampira, pardon elite.
Prati malo, spremaju se da uvedu zakon da nevakcinisani ne mogu putovati. U prevodu – Putin mora vakicnisati ruse. Zato radi na svojoj vakcini. Na zapadu spremaju se da uvedu nadzor kretanja pomocu aplikacija (Kina i Izrael su vec uveli). Da se kladimo da se se pojaviti ruska aplikacija. Kopira ih, ali li nije u kolu sa njima. Zapad tone u fasizam, a putin koristi siruaciju da zavede diktaturu. Meni to ne smeta – trebace mu staljinova diktatura da se odupre ovom trecem naletu ujedinjenog zapada (ili cetvrtom). Demokratija ne moze da se odupre. Da je Staljin bio mlakonja Rusija bi bila pregazena.
Nego ne brine mene Rusija, oni ce se izvuci. Vise me brine sta ce biti sa nama uz ovakvu politicku elitu – sve prodane duse.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  tihobl

@guest_426139
Postovani kolega,
razmisljao sam da li da ti odgovorim na ovo ili ne…
Sve kontam, mozda je bolje da ljudi vjeruju u nesto, jer ni ja nemam pojma – prakticno o nicem…
Onda sam odlucio da ti ipak kratko odgovorim – bez ikakve namjera da tvrdim da sam u pravu (sta vise, ponavljam, volio bih da sam u krivu!), jer #ebi ga, na istom smo brodu…:
Evo recimo da Rusi prave “svoje vakcine” – zbog “geopoliticke strategije”…
1.
ZASTO prave “vakcine” kada prije svega:
– tzv “testovi” kojima se kao “otkiva smrtonosna korona” – jesu obicno – smece (voce (papaja) takodjer je – pozitivno!)
– ako su ti “testovi” smece (a to tvrdi i ogroman broj doktora koji imaju “mooda”),… ako bukvalno NIKO od tzv “eksperata” – pojma nema protiv cega se to “bori”, … ako je manje ljudi umrlo ove godine (uz sve lazi i Zapadne i RUSKE MSM) – nego prosle godine…
… Cemu onda tzv “vakcine” u opste???
(Evo kolega @guest_426409 je dolje postavio neke linkove, a i ranije sam upratio da je Putinova kcerka – postala direktorica “mikrobioloskog instituta” u koji Putin ulaze 2 milijarde US$… da nije zato?…)
2.
Ako samo pogledamo tacku 1 – zar ti ne bi imao i djelic sumnje – da pored “geostrategije” tu postoji jos nesto?
A ako postoji jos nesto – sta je to NESTO?
Koliko me sjecanje sluzi – Putin (i Rusija) su od njegovog dolaska na vlast – uvijek zagovarali jacu ulogu UN!
Zasto?
Da nije slucajno potreba Rusije za “Sjetskom Vladom”?
Evo danas gledamo sta tzv “Svjetska Zdravstvena Organizacija” – RADI cijelokupnoj ljudskoj populaciji!
A nema apsolutno nikakve sanse da ta SZO – sakrije ZLOCINE u kojima je direktno ucestvovala – na zahtjev danas vec apsolutnih financijera famijije Gates i Rockfeller!
Dakle SZO – jeste PRIVATNA KRIMINALNA fondacija! (Pogledaj sam, na ovoj temi imas i moj koment:)
https://www.logicno.com/politika/otkrivamo-kako-nas-farmaceutski-lobi-ugrozava.html
3.
Ako je UN (bukvalno) napravljena zalaganjem Rockfellera i na ZEMLJI koju je on “velikudusno” poklonio za zgrade UN….
Ako je SZO (kao dio UN) – jedna PRIVATNA KRIMINALNA fondacija (u vlasnistvu eugenicara Gatesa i Rockfellera)…
Ako Putin – od samog njegovog dolaska na vlast- zahtjeva “jacu ulogu UN”…
Ako je Putin “stari jaran” – sa zlocincem Henri Kisindzerom (Rockfellerov operativac!) – i to niko ne krije ….
Ako Putin ZNA (a ZNA!) – da je sve ovo sto spomenuh tacno ( a tacno je i dokumentovano! )…..
… a ipak se “bori” protiv nepostojece “pandemije” – dajuci vlastitoj kcerki (koja je takodjer izucila “skole” na Zapadu!)” 2milijarde US$ za “borbu” protiv nepostojece bolesti tako sto ce – “razvijati vakcine”…
– Da li bi ti i nakon svih ovih (provjerenih i starih ) informacija – bez ikakve dvojbe – primio Putinovu vakcinu?
Ja za sabe znam…

tihobl
Gost
tihobl
6 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Kad Putin kaze “nasi zapadni partneri” da li osjetis ironiju u njegovom glasu?
Ja osjetim i u tome je cijela prica. Ti izgleda ne. Zato izvlacis ovakve zakljucke. Pratis placenicke medije i mislis da je cijela Rusija zakljucana kao Moskva, a nije. Imas gradova koji nisu uvodili nikakve mjere kao Bjelorusija. Obrati paznju na detalje i vidjeces da situacija nije ni blizu slicna onoj u spinovima anglosaksonske kuhinje.
Sto se tice testova o kojima ce se trebati napisati citava knjiga propustio si vijest da su rusi u saradnji sa japancima razvili svoje testove. Nisu dopustili da im neko prodaje muda pod bubrege.
Sto se tice imeniovanja putinove kcerke na vaznu poziciju – da si na njegovom mjestu koga bi tu postavio: nekog od akademika (a skoro svi su prozapadno orjentisani) ili nekog kome vjerujes?
U vezi UN – imas na Sputnjiku interviju sa ruskim ambasadorom i mozes vidjeti ruski stav. Ukratko: rusi su protiv rusenja medjunarodnih sporazuma za koje su trebale decenije da budu dogovoreni i americkih jednostranih izlazaka (najnoviji o otvorenom nebu). Svjesni su da su ti sporazumi manjkavi, ali bolje ista nego nista. Oni su za to da se sporazumi doradjuju jos koju godinu umjesto da se krene iz pocetka i trose decenije. Prati izjave Lavrova i znaces stav ruske drzave. Nema nikakvih teorija zavjere ni spinova iz anglosaksonske kuhinje (Rusija ce okrenuti ledja Kini, Rusija ce napustiti Siriju i ostale koje povremeno pustaju – to ostaju njihovi mokri snovi).

Mene je Putin dosta puta naljutio svojom mlakom reakcijom. Ja bi reagovao daleko jace. Ali vrijeme bi pokazalo da je bio u pravu. Nije se pecao na zabacene udice kao ja. Vremenom sam shvatio da zna sta radi. Ne treba sutirati na prvu nabacenu loptu, vec ustopati, razmisliti, a onda sutnuti u pravom smijeru.

PS. jedan dodatak: da li si pratio situaciju u Dagestanu? Dosao ramazan, niko nije postovao mjere iz Kremlja, buknula epidemija i Putin prebacuje vojne mobilne bolnice, ljekare i ostalo. Putin spasioc.

Revolt
Gost
Revolt
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

V.V.Putin – ‘mali čelavi’ se vrača iz
svog skloništa, pa je potrebno
nešto ‘spina’, da se stvori pozitivna
slika o čovjeku, koji več 20 godina
‘uzdiže’ Rusiju sa koljena.
Prvenstveno se mali čelavi sakrio
u bunker, da mu se slučajno ne
podmetne neki stvarno ubojiti
virus, a covid19 bi bio idealno
opravdanje za njegovu smrt. U
vertikali vlasti, koja je trenutačno
na snazi u Rusiji postoje
pojedinci, koji vide sebe na mjestu
Putina. Jedan od njih je i
gradonačelnik Moskve Sobjanin,
koji je tokom koronarežima
previše digao glavu, a znalo bi se
desit, da u buduče i ostane bez
nje (politički).
Na početku ‘plandemije’ Putin se
lišio odgovornosti i predao
punomoč guvernerima regiona.
Sve mjere samoizolacije koje su
se provodile u Moskvi bile su
primenjene i u ostalim
guvernijama Rusije, ali svejedno
Moskva vodi po rigoroznosti
represije nad građanima.
(Video od 0:50” ) i od ( 6′:28” ) :

https://www.youtube.com/watch?v=GjoPvnKTdc8
Znači mali čelavi je ubio dvije
muhe jednim mahom.
Odlaskom u bunker zaštitio je svoj
život, a predajom vlasti
guvernerima našao je sebi
figure (guvernere) ,koje če po
potrebi i riješiti dužnosti, samo da
se narod ‘napije krvi’, a Putin
ostaje ‘čistih ruku’ i vrača se jači
nego prije.
Njegova partija liberala ‘Jedina
Rusija’ več je počela sa agitacijom
za promjenu ustava, pa volonteri
več posječuju umirovljenike
(geriatriju) i donose jim sladke
poklone, a uvjet je, da se ti isti
registruju na stranicama partije
‘Jedine Rusije’, a time automatski
daju svoj glas za promjenu ustava,
koji dozvoljava malom čelafku da
caruje još 20 godina.
Još video pod naslovom ‘Brigada’,
putinski drugovi i kako je sve
počelo u Leningradu:

https://www.youtube.com/watch?v=dQGZw2XeSII
Dvorci Putina i njegovih drugova:

https://www.youtube.com/watch?v=CxsXn8IKHv0
‘Zlatna Mladež Rusije’:

https://www.youtube.com/watch?v=hkeaiQrSiWA

istrazuj
Gost
istrazuj
6 mjeseci prije
Reply to  Revolt

Revolt,
Ovaj video je stvarno sokantan!
Zar je moguce da su ruski policajci tolika govna?
(A jasta su, kao i 99% uposlenika tzv policije, koji jedino cuvaju ovu – eugenicku bandu sto kontrolise banke i cijeli sistem)
Interesuje me – kakav je tvoj utisak – sa tih diskusionih foruma koje posjecujes?
Da li ima iko
– ko vjeruje da je ova lazna pandemija “stvarna pandemija”?
– ko vjeruje da je Mohiah – stvarno “mudri sahista” – i koliko je takvih po tvojoj procjeni?

Revolt
Gost
Revolt
6 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Kakva je razlika između VOĐE
(radi za javno dobro) i Šefa (radi
samo za svoju guzicu):

https://www.youtube.com/watch?v=ht-K_zn5qMU

@ istrazuj
Pošto igrokaz ‘korona’ završava
prvo poluvrijeme (a očito gubi na
svim frontovima), sada svi
nacionalni lideri (koji su uzgred
lažovi ili nazovimo ih demokratske
marionete) pokušavaju zadržati
dostignuti stepen kontrole, pa tako
svaki državni ‘šef’ pokušava izvuč
maksimalan broj poena kroz igru
Mrkve i palice.
Pošto je u Rusiji u proteklih dva i pol
mjeseca bilo mnogo Palice(batina i
novčanih kazni), sada dolazi period
Mrkve, a to znači da če se zbog
ustavne kampanje u Rusiji djeliti
ljudima prepotreban novac (iako je
Putin več 3 puta obečavao novčanu
potporu građanima a isto tako 3
puta novac do ljudi još nije stigao),
vjerovatno su putinske glave do
24juna (parade pobjede) naumile
da novcima i raznim spinovima
ljudima ‘objasne’, da je Putin taj, koji
uvjek sve spašava. Kontra njemu
idu mnogi političari i blogeri, kojima
je to što vlast radi več davno jasno i
takve su korake vlasti več
predvidjeli. Mnogi ljudi putinu i
njegovoj kamarili neče oprostiti
njihovo ponašanje tokom te
plandemije. Zadnji službeni podaci
o K-virusu u Moskvi pokazuju, da je
umrlo 3000ljudi (što je dosta manje
od 1% -više jih umire od gripe),
a 15% moskovskog življa(2.5mln) je
‘preboljelo’ K-virus bez simptoma.

Zvrk
Gost
Zvrk
6 mjeseci prije
Reply to  Revolt

pa ovo se naš kućni trol ponovno reinkarnirao!

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije
Reply to  Makedonac

Makedonac, vidim da proučavaš, simplificiraj to sve, SVI rade za istoga i samo dobro glume loše ili dobre policijote. Za vrijeme wor on terora su nam uvaljivali binarne bukagije a nastavak tog wora zvani kostreš će biti potpuni matrix uskoro. Vidmo se ko avatari pogonjeni teslom a upravljani kubitima kvantnih računala umjetne inteligencije prikljućene na sve živo i mrtvo na planetu.

xda
Gost
xda
6 mjeseci prije

pun kur-ac sestokrakih

VasilisaPremudra
Member
Famed Member
VasilisaPremudra
6 mjeseci prije

Mda.

Hoce li itko barem prosetati oko spomenika Crvenoj Armiji u Batini?

oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
Gost
oisfgvuawrfawrfawrfuawrfa
6 mjeseci prije

Bio sam ja gore, imao jednu žensku pa sa njom gore išao, pogled je veličanstven.

Ive
Gost
Ive
6 mjeseci prije

Svaki narod i drzva je onoliko jaka koliko su im jake vodje, lideri, oni koji upravljaju drzavom i narodom.
Malo je drzva u kojima vlada toliki zanos i odanost gradjana domovini. Mi smo u bivsoj nam drzavi imali taj i takav zanos i odansot dok se nisu pojavile tri budaletine koji su drzavu unistili zbog osobnih bolesnih ambicija. Bili smo drazava poosa a sada imamo plemenske zajednice nesposbne za smostalni zivot. Tri budaletine koje su sanjale o Dusanovu carstvu, velikoj Kraljevini Hrvatskoj i Evropskoj Dzamahiriji, nadam se da se przite na raznjima Pakla.

Legionar
Gost
Legionar
6 mjeseci prije

Slava Ruskom narodu ali ne ruskim politicarima. Ne znam za Vas al nakon ove korone meni je Rusija isto ko i SAD. Svi su oni dio iste kabale.

piždro
Gost
piždro
6 mjeseci prije
Reply to  Legionar

legionar djelim tvoje misljenje

mladen
Gost
mladen
6 mjeseci prije
Reply to  Legionar

naravno ni na kraj pameti ti nije da si možda TI u krivu, skupa sa svojom malom sektom? Jer da, cijeli svijet se urotio, države koje broje 7 milijardi ljudi ukupno, sve su dio istoga plana. Jel si pomislio barem na trenutak da si možda u krivu i da je (iako pretjerana) reakcija država ipak bila uvjetovana strahom od nepoznatog virusa?
kako, ali samo kako vjeruješ da su Rusija i Iran dio istog tog plana, kada vidimo koliko su u ovih 10 godina napravili da budu samostalniji? kako se u roku od 2 mjeseca uspije ljude izmanipulirati da ponište vjeru u učinjeno? da li ste pomislili da vas upravo obavještajci manipuliraju kako biste izgubili vjeru u alternativne snage na onome ŠTO JE BITNO? virus došao i prošao, stvari će se manje-više vratiti na staro (zapravo već jesu u većinskoj mjeri barem u Hrvatskoj) a vama ostaje mržnja i pjena u ustima prema Putinu, Iranu i Kini. Razmislite dobro i gledajte širu sliku.

Kkk
Gost
Kkk
6 mjeseci prije

Strelkov je prodao medalju koju je dobio za krim, i rekao da je predsjednik rusije americka prostitutka.Na medalji je s jedne strane krim, a na drugoj putin prikatzan kao cezar s lovorom na glavi.

pantagana
Gost
pantagana
6 mjeseci prije

Hebo vas Putin…..evo mu ih prijatelji, hoce li i oni biti na paradi i na koje i vi odje svrsavate…..

Published: 10:59, 27 May 2020
Girl, 13, is ‘beheaded by her father while she slept in Iranian honour killing’: Victim ‘had fallen in love with an older man.
Romina Ashrafi, aged 13, was killed with a sickle in her family home in Hovigh, Talesh county, Iran, as a form of ‘punishment’, local media have reported.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik