Odlična reportaža o ruskim vojnicima islamske vjeroispovjesti, koji pomažu narodu Sirije

Čečenski vojni policajac u Siriji
4 komentara

Iako je ovo stari snimak. Sada ga možemo pogledati uz srpski prijevod. Radi se o ruskim vojnicima islamske vjeroispovijesti iz Čečenije, koji su poslani u Siriju nakon oslobođenja od terorista.

Interesantno je vidjeti izjave vojnika koji odišu smirenošću i razumom, bez imalo arogancije i podcjenjivačkog ponašanja prema narodu u agoniji kojem su došli pomoći. Većina vojnika su očevi i imaju svoju obitelj, tako da rizik od nečasnih postupaka sličnih onim u Iraku je sveden na minimum. Vojnik mora biti časna osoba, kako u ratu, tako i u miru. Čečenski vojnici u ovom dokumentarcu su primjer kako treba izgledati i ponašati se jedan vojnik. Ne izgledaju kao manekeni s naočalima koje smo gledali u filmovima tipa Top Gun. Informacije i istina se više ne mogu prikriti.

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Laki Topalović
Gost
Laki Topalović

Ovi su pretorijanci Ramzana Kadirova, njima treba malo rata , jer su inače “nervozni”. No, šalu na stranu, kao suniti i vjernici, savršeno znaju kako se ponaša u kući muslimana. Žene se ne diraju, ne obraća im se, i druga pravila o kojima drugi moraju učiti mjesecima i godinama i opet pogriješe. To se posebno vidjelo s glupi Amerima u Iraku i Afganistanu.

Red Dog
Gost
Red Dog

Ako me secanje ne vara u ovom dokumentarcu ih zove lokalni da im pokaze skladiste municije IS-a. „Look. Gas. Germany“.

Bambi
Gost
Bambi

Je li ovo vjezbaju za neki slet po ulici?

mosha
Gost
mosha

gladnijeh rusa kalaše i to stare su im dali…daj im nove putine šktrico

POVEZANE VIJESTI

Izbornik