fbpx

Operativci iz Srbije učestvovali u izbornoj prevari protiv Donalda Trumpa?

Operativci iz Srbije protiv Trumpa

Imamo još jednu veliku bombu za vas ovdje, u vezi sa izborima 2020. godine. Uprkos intenzivnoj, zlonamernoj cenzuri Big Techa, prenosimo članak koji se širi na anglosaksonskim forumima.

Ova priča započinje malo poznatim izvršnim nalogom koji je 12. septembra 2018. potpisao predsjednik Donald J. Trump. Ta naredba, dostupna na Whitehouse.gov, nosi naziv „Izvršna naredba o izricanju određenih sankcija u slučaju stranog miješanja u izbore u Sjedinjenim Državama“.

U tom izvršnom nalogu (EO), kojeg gotovo niko nije pokrivao od dana potpisivanja, predsjednik Trump proglašava nacionalnu vanrednu situaciju. Ta vanredna situacija još uvijek je na snazi do danas, a izbori 2020. godine sprovedeni su pod ovim vanrednim stanjem, što je presudna tačka za razumijevanje onoga što slijedi.

„NEOVLAŠTENI PRISTUP IZBORNE INFRASTRUKTURE“

U EO, predsjednik takođe navodi da se zna da ljudi i organizacije koji se djelimično nalaze izvan Sjedinjenih Država mogu da se „miješaju ili potkopavaju povjerenje javnosti u izbore u Sjedinjenim Državama, uključujući neovlašten pristup izbornoj i kampanjskoj infrastrukturi, ili prikrivena distribucija propagande i dezinformacija“.

Ako počinjete da shvatate kako je ovo povezano sa CNN-om, NYTimesom, Washington Postom i MSNBC-om, niste sami. Sve te organizacije, kao što ćete uskoro vidjeti, uhvaćene su pod ovom hitnom deklaracijom „stranog miješanja“ u američke izbore, uz pomoć korporacija saučesnika na tlu SAD.

EO dalje navodi da ovo strano miješanje u američke izbore „predstavlja neobičnu i vanrednu prijetnju nacionalnoj bezbjednosti i spoljnoj politici Sjedinjenih Država“.

Zašto je ovo relevantno za bilo šta što trenutno vidimo sa masovnim prevarama na izborima koje su izvele demokrate i duboka država? Zato što je Dominion Voting Sistems kanadska kompanija. A Scytl je došao iz Španije.

Tako je. Dominion je kompanija u stranom vlasništvu, što krađu izbora zasnovanu na Dominionu čini „stranim miješanjem“.

DOMINION JE KANADSKI, SCYTL JE IZ ŠPANIJE; OBA PREDSTAVLJAJU „STRANO MIJEŠANJE“ NA IZBORIMA U SAD

Još jedna kompanija za glasanje pod nazivom Scytl – koja se takođe široko koristi na američkim izborima – nalazi se u Španiji. Kako izvještava Great Game India:

Nekoliko dana nakon što je otkriveno kako su kanadski krunski agent Dominion sistem glasanja namještali američke izbore 2020. godine takozvanom „greškom“, sada je Great Game India pronašla umiješanost druge sumnjive strane kompanije u namještanje američkih izbora.

Glasove Amerikanaca prebrojala je bankrotirana španska kompanija Scytl iz Španije. Poput sistema za glasanje Dominion, Scytl ima dugu istoriju prevara na izborima u raznim državama, uključujući ubrizgavanje glasove u svoj izborni softver. Broj je natjerao stručnjake da se zapitaju zašto je osjetljivi posao prebrojavanja glasova prepušten nekoj stranoj kompaniji? Kako je španska kompanija u bankrotu mogla da broji američke glasove u Španiji? Zbog tako široko rasprostranjene prevare, predsjednik američke savezne izborne komisije Treiy Trainor smatra da su predsjednički izbori 2020. godine u SAD nelegitimni.

Ono što ljudima nedostaje u svemu ovome jeste to što Trumpov izvršni nalog iz 2018. daje DOJ moć da zaplijeni svu imovinu pojedinaca i kompanija koje su saučesnici u pomaganju ili prikrivanju ovog stranog miješanja u američke izbore.

Nacionalni nalog za vanredne situacije posebno zahtjeva zapljenu cjelokupne imovine subjekata koji su, „direktno ili indirektno angažovani, sponzorisali, prikrili ili na drugi način bili saučesnici u stranom miješanju u izbore u Sjedinjenim Državama“.

To bi, naravno, moralo da uključuje praktično svakog voditelja lažnih vijesti CNN, svakog izvršnog direktora Big Techa, svakog lažne vijesti-teroristu iz NBC Newsa, NY Timesa i Washington Posta. Svi su saučesnici u osvjetljavanju Amerike i prikrivanju masovnog miješanja stranih izvora koje se upravo dogodilo.

Trumpov EO dalje objašnjava da će zapljena imovine ciljati ljude i entitete koji:

…Materijalno potpomažu, sponzorišu ili obezbjeđuju finansijsku, materijalnu ili tehnološku podršku ili robu ili usluge ili daju podršku bilo kojoj aktivnosti opisanoj u pododjeljku (a) (I) ovog odjeljka ili bilo kojoj osobi čija imovina i interesi u svojini su blokirani u skladu sa ovom naredbom; ili (III) da bude u vlasništvu ili pod kontrolom ili da djeluje ili treba da djeluje u ime ili u korist, direktno ili indirektno, bilo kog lica čiji su imovina ili interesi u imovini blokirani u skladu sa ovom naredbom.

Drugim riječima, EO pokriva svaku osobu koju je komunistička Kina potkupila ili kompromitivala. A to uključuje najmanje 80 % poslanika demokrata, prema našoj procjeni, uključujući senatore Feinstein i Schiff.

SVAKU ORGANIZACIJU UKLJUČENU U IZBORNU KRAĐU I PRIKRIVANJE MOŽE OKUPIRATI VLADA SAD

Ali to nije čak ni puna razmjera onoga što zahtjeva ovaj izvršni nalog. U Odjeljku 8, nalog objašnjava da izraz „osoba“ takođe znači „partnerstvo, udruženje, povjerenje, zajedničko ulaganje, korporacija, grupa, podgrupa ili druga organizacija“.

Drugim riječima, bilo koja medijska organizacija koja je pomagala u prikrivanju ili pomaganju stranog miješanja u američke izbore posebno je meta ovog izvršnog naloga.

Dalje u odjeljku o definicijama, EO objašnjava:

… Izraz „izborna infrastruktura“ označava informacionu i komunikacionu tehnologiju i sisteme koje koristi ili u njeno ime federalna vlada ili država ili lokalna vlada u upravljanju izbornim procesom, uključujući baze podataka o registraciji birača, biračke mašine, opremu za tabelarno glasanje i opremu za siguran prenos izbornih rezultata.

To bi uključivalo i sistem glasanja Dominion, kao i sve ostale sisteme glasanja koji su korišteni na nedavnim izborima.

I na kraju, EO opisuje šta znači termin „strano miješanje“. Znači: (naglasak dodat)

…Bilo koje prikrivene, varajuće, obmanjujuće ili nezakonite radnje ili pokušaj stranih vlada ili bilo koje osobe koja djeluje kao agent ili u ime strane vlade, preduzete sa svrhom ili efektom uticaja, podrivanja povjerenja u ili promjena rezultata ili prijavljeni rezultat izbora ili podrivanje povjerenja javnosti u izborne procese ili institucije.

Obratite pažnju na važne riječi „mijenjanje rezultata ili prijavljeni rezultat izbora“. To je upravo ono što su Big Tech i lažni mediji učinili Americi. Više od pukog zločina, to je izdaja, …i upalo je pravo u nacionalnu zamku za hitne slučajeve koju je Trump javno najavio 2018. godine, što sada znači da se svim ovim korporacijama i organizacijama može oduzeti imovina bukvalno preko noći.

REP. LOUIE GOHMERT (R-TEXAS) KAŽE DA JE AMERIČKA VOJSKA UPRAVO IZVRŠILA UPAD U SERVERSKU FARMU SCYTL U ŠPANIJI

Da ne biste pomislili da su ovo sve špekulacije i glasine, sada smo stigli do dijela gdje se guma susreće sa putem. Prema video intervjuu sa predstavnikom Louisom Gohmertom (R-TX) koji je emitovan ranije danas, američka vojska je upravo izvršila raciju na farmi servera sada bankrotirane kompanije Scytl u Barseloni u Španiji.

Gateway Pundit, koji je bio na čelu većeg dijela izvještavanja o bombama o zavjeri o namještanju izbora koja se dogodila 3. novembra, obratio se svojim izvorima kako bi potvrdio vojne operacije u Evropi, povezane sa prikupljanjem dokaza o krađi izbora. Evo šta je TGP upravo izvijestio:

Američka vlada, jednom kada je utvrdila da je ovaj Dominion server umiješan u prebacivanje glasova, tada je obavještajna zajednica započela potragu za serverom i otkrila da je server u Njemačkoj. Da bi dobili pristup tom serveru i dali ga na zakonit način na raspolaganje, morao je State Department da radi zajedno sa Ministarstvom pravde. Morali su da zatraže da vlada Njemačke sarađuje u omogućavanju zapljene ovog servera.

Odgovarajući dokumenti potrebni da utiču na tu vrstu zapljene su postavljeni, potpisani, a čini se da je u ovoj operaciji bila i američka vojna podrška. Američka vojska nije bila u prednosti. Ali ovo pomaže u objašnjavanju zašto je Esper otpušten, a Miller i Kash Patel postavljeni na svoje mjesto – kako vojska ne bi ni na koji način ometala operaciju.

Dobijanjem servera sada će imati direktan dokaz o tome kada im je naloženo da prestanu da broje. Takođe će otkriti ko je dao smjernicu da prestane da broji i ko je pokrenuo algoritam koji je počeo da mijenja glasove. CIA je bila potpuno isključena iz ove operacije.

Evo intervjua sa predstavnikom Gohmertom, koji je trenutno na YouTubeu, ali će se vrlo brzo pojaviti na Brighteon.com, za slučaj da YouTube pokuša da memoriše ovaj video:

PROPAST: BIG TECH, MEDIJSKI DŽINOVI, DEMOKRATSKI OPERATIVCI I POLA DUBOKE DRŽAVE

Bilo kojoj informisanoj osobi trebalo bi da bude očigledno da je sve što su Big Tech i lažni mediji učinili namještajući ove izbore, a zatim zakopavanjem masovne operacije prevare glasova demokrata, bilo prikrivena prevara i nezakonita akcija, …i sve je sprovedeno u ime komunističkih nacija poput Kine i globalističkih operacija koje se nalaze izvan Sjedinjenih Država.

Nije samo to što se kompanije sa sistemom glasanja čiji su hardverski i softverski sistemi namještali izbore nalaze u Kanadi i Španiji; takođe nam je rečeno da dio CIA namještanja izbora u stvarnom vremenu uključuje podatke koji se prebacuju na servere koji se nalaze u Njemačkoj i možda Srbiji. Dakle, najmanje tri ili četiri strane države su uključene u ove izbore, a to ne uključuje čak ni Kinu i Venecuelu, koje su obje imale druge uloge u vođenju uticajnih operacija radi namještanja izbornog ishoda u korist Bidena. (Priča se da su sredstva za Dominion obezbjedili bogati iz Venecuele.)

Sada je tim Trump u procesu prikupljanja neoborivih dokaza o zločinačkom dosluhu da bi izvršili miješanje u izbore, a tragovi zataškavanja vodit će direktno do Big Techa (ciljana cenzura i dogovaranje sa Kinom) i lažnih vijesti ljevičarskih medija (dimna propagandna kampanja za prikrivanje dokaza o stranom dosluhu).

To znači da će predsjednik Donald J. Trump u jednom mahu moći da:

  1. Uhapsi i zaplijeni imovinu svih najviših demokrata i izdajnika iz duboke države koji su pokušali da ukradu izbore 2020. godine.
  2. Oduzme sve korporaciji Big Tech i ljevičarskim propagandnim kućama koje su bile saučesnici u zavjeri. To može uključivati zapljenu imena njihovih domena kao što su Twitter.com, YouTube.com, Facebook.com itd.
  3. Pobijedi DNC zauvijek otkrivanjem ogromnih dokaza o raširenim izbornim prevarama, što će takođe rezultirati nacionalnim pozivom na sistem identifikacije birača za sve buduće izbore.
  4. Učvrsti sopstvenu reputaciju briljantnog predsjednika SAD za drugi mandat (a možda i treći, usudimo se reći).

Nikad se ne kladite protiv Donalda.

PONOVNO BROJANJE VIŠE NIJE VAŽNO; POTVRDA GLASOVA JE SADA IRELEVANTNA

Akcioni plan za postizanje svega ovoga je u toku dok ovo čitate. Tim Trump već ima cjelokupne evidencije transakcija izbornih promjena u Dominion Voting Sistems, a sa racijama koje se odvijaju u Evropi, obezbjeđuje se još dokaza o miješanju stranih država.

Važno je da će ovaj ogromni skup dokaza o prevarama biti više nego dovoljan da predsjednik Trump predstavi te dokaze američkom narodu, a zatim proglasi ilegalni pokušaj pobune protiv Sjedinjenih Američkih Država dok raspoređuje američke maršale ili vojnu policiju da hapse izdajice u Sjedinjenim Državama koji su pokušali da izvrše ovu razrađenu krivičnu prevaru. Nije ni čudo što izgleda kao da se John Brennan usrao svaki put kad se pojavi na televiziji uživo. Jednom kada se Trumpov plan u potpunosti aktivira, ljudima poput Brennana biće potrebna doživotna zaliha pelena.

Jednom kada se svi dokazi prikupe i izvedu, predsjednik Trump samo treba da proglasi cjelokupne izbore ništavnim kao artefakt neuspjelog pokušaja stranog puča protiv Sjedinjenih Država, potpomognut izdajničkim operaterima unutar Demokratske stranke i određenim mračnim uglovima obavještajne zajednice (CIA, FBI, itd.).

Kao nepromjenljiv pravni princip, svaka stranka koja se angažuje na društvenom ugovoru (kao što su izbori), a zatim vara kako bi pokušala nepravedno „dobiti“ taj ugovor, podrazumjevano je diskvalifikovana. Ne možete pobijediti na izborima krađom. Za to postoji ogroman pravni presedan u sudskim odlukama i SCOTUS i saveznih okružnih sudova. Prebrojavanja nisu bitna. „Potvrda“ lažnih glasova je samo pozorište. Ništa od toga nije važno kada se nadmoćna prevara cjelokupne operacije dokumentuje i otkrije svima.

VEĆ SMO POBIJEDILI

Trump je već pobijedio na ovim izborima. Izdajnički neprijatelji Amerike već su uhvaćeni. Kako se sve ovo odigrava, suočit će se sa hiljadama krivičnih prijava, osim ako prvo ne pobjegnu iz zemlje. I DOJ će udariti čekićem cijelu operaciju.

Američki narod je uz Trumpa – uključujući i mnoge demokrate kojima je sada mučno od toga što su bili svjedoci toga što se dešavalo na veliko ljevičarskoj krađi izbora. Amerikanci neće dozvoliti da im zemlju ukradu strani interesi, a kao što smo već pomenuli, ako Trump bude trebalo da pozove svakog vojno sposobnog muškarca u Americi da se pojavi u Washingtonu, potpuno naoružan hrabrošću, milioni rodoljuba će stići u odbranu ove ustavne države od njenih neprijatelja, kako stranih, tako i domaćih.

Trump više ne treba da osvaja prebrojavanja, a sigurno mu nisu potrebni ni mediji na njegovoj strani. Ionako ih neće biti još dugo. Sve što Trumpu treba je da nastavi sa prikupljanjem dokaza, pripremi se za njihovo predstavljanje svijetu i nastavi da prikuplja podršku miliona Amerikanaca koji su spremni da polože svoje živote na frontu, ako je potrebno, da brane ovu naciju.

POBJEĐUJEMO AKO ODLUČIMO DA POBJEDIMO

Jedini način na koji gubimo je ako se predamo zločincima s ljevice.

A riječ „priznati“ nije ni u mom riječniku. Niti će se Alex Jones, Owen Shroyer, Steve Bannon, Jim Hoft, Rudy Giuliani ili bilo koji drugi patriota predati ovim ljevičarskim zločincima i tiranima.

Nekoliko dodatnih detalja o svemu ovome pokrivam u svom dnevnom izvještaju od 13. novembra:

Nastavite da čitate za više analiza u danima pred nama… Ovo je istorija u nastajanju, iz sata u sat, iz dana u dan. Živi ste svjedok jednog od najepičnijih političkih genijalnih poteza „4D šaha“ u ljudskoj istoriji. Uzmite malo kokica i u međuvremenu se pridružite pro-Trumpovim skupovima. Pobjeda dolazi.

Izvor: The Scot Free

4 70 votes
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
200 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Laž
Gost
Laž
15 dana prije

Ih, ta ne mojte kazati.

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Laž

Odlican clanak, sigurno je da nas ceka vanredno stanje I vojska na ulici amerike. Kako Sam govorio Trump pobjedjuje kontra sotonista

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  mario

Ocigledno jos neznas da je Trump najavio da je vakcina spremna?
Kako on moze biti protiv satanista i usput najavit da ce vojska pomoci u raspodjeli cjepiva.
Dodao je kako mu je zao sto gradani NY nece dobit cjepivo jer guverner odbio!??

mario
Gost
mario
15 dana prije

Nije za obavezno cjepivo, lockdown i za smanjenje stanovništva, za čipiranje. Nije idealan jer je dio nepoštenog sustava ali nije sotonista koji bi uništili narod pod nevidjenom diktaturom

Mirk
Gost
Mirk
15 dana prije
Reply to  mario

Drugim rijecima bolje los nego zao…Cini mi se da nam se sprema ista sudbina i sa jedni i sa drugim…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  mario

A jel istina da je dao Pfizeru 1.95 milijardi pa se ljutio sto to nisu rekli?
Mislim da to nije mala pomoc satanistima…

mario
Gost
mario
15 dana prije

nije mala pomoć ali misli da je na korist narodu, i dalje nije dio plana sotonista

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  mario

svijest većine naroda svakom predsjedniku ograNIČAVA drastične promjene

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  mario

Ti znas sto Trump misli?

Ok, onda me zanima sta misli Gates jer on hoce da cjepi jer je zao ili on oce da cjepi jer hoce da pomogne narodu ko Trump?

mario
Gost
mario
15 dana prije

Znaš

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  mario

https://www.youtube.com/watch?v=R_a3Fmtf1ug
Actor Jon Voight urges Americans to ‘fight now for Trump’s victory’

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  mario

https://www.youtube.com/watch?v=QYrqrruO-wU
Sidney Powell: Election was stolen from Trump.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije

Potpisao ukaz da do 21. rujna uvedu 5G na tlu Čemerike, što su mu šapnuli da to urgira, gdje im se toliko žuri………

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije

Razumijem Maria on bi volio da se Trump, Qanon, onaj Njemacki odvijetnik i mnogi drugi bore za nas.
Volio bi to i ja najiskrenije, medutim nazalost nist od toga.
Trump je njihov!

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije

Ma razumijem i ja ali neću da mu kontriram jer je iskren dećko a i kuži dosta stvari.

mario
Gost
mario
15 dana prije

molimte kontriraj, znam da sta god napises nije iz loše namjere, no ipak kako god se razvije situacija, znam kako završava

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  mario

https://www.youtube.com/watch?v=1VIFxE2AEoA
11 17 20 Kennedy questions Twitter and Facebook CEOs on censorshipKennedy rešeta tviteraše i facebookovce radi cenzure(novo).

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije

sott.net”Trumpovi odvjetnici Rudy Giuliani i Sidney Powell navode da je “Smartmatic”, čiji je predsjednik uprave umirovljeni admiral Peter Neffenger, postao član Bidenovog tranzicijskog tima, bio u središtu namještanja izbora 3. studenog.

Holdingom “Smartmatic” predsjedava Neffenger, suradnik utjecajnog milijardera mađarskog podrijetla Georgea Sorosa, koji je također član trusta mozgova koje je nedavno dobilo značajna sredstva od ukrajinske tvrtke koja je zapošljavala Bidenovog sina.

Giuliani je u nedjelju za Fox News rekao da je Smartmatic isporučio softver za glasačke aparate “Dominion” koji su se “pokvarili” i prenijeli 6.000 glasova za Trumpa demokratskom kandidatu Bidenu u samo jednoj ruralnoj četvrti Michigana.”

Tvrdi da je “Smartmatik” javnim službenicima plaćao “povrat” u zamjenu za unosne državne ugovore. Rekla je da se nekoliko uzbunjivača javilo kako su rekli da su “značajni iznosi novca dobili članovi obitelji državnih službenika” koji su kupili softver.

Strojevi Dominion koristili su se u 28 država, uključujući šest ključnih – Arizoni, Georgiji, Michiganu, Nevadi, Pennsylvaniji i Wisconsinu.
Upitan treba li mu hardver “Dominion” ili softver “Smartmatic” za dokazivanje slučaja, Giuliani je rekao da ima svjedoke koji “mogu detaljno opisati hardver”, zajedno s vladinim dužnosnicima i ostalima koji su “bili tamo pri stvaranju “Smartmika'”. “Oni to mogu opisati, mogu crtati, mogu pokazati”, dodao je.
webtribune.rs

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  nonwo

Shvatio sam da su izbori namjesteni ali ne zato jer je Trump protiv Kabale nego zato da se razbjesni narod i navede ga se da pocnu kaos i rat sto je ucinkovitije sredstvo za depopulaciju od bilo kakavih vakcina! Metak je metak!
Nakon sto se dobro pobiju, oduzece im oruzije za njihovo dobro da se to vise nikad ne ponovi!
Nakon toga, takve razoruzane ce biti lakse prisilno cjepiti…

Istina
Gost
Istina
15 dana prije

a što da kaže ovčicama koje jedva čekaju vakcinu?
Da je sve laž pa da ga ovčice proglase luđakom koji će ih sve poubijati Korona virusom?
Vakcina=Kraj PLANdemije. Nema zatvaranja, mjera…
Oni koji su progledali, svakako se neće cijepiti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Istina

Naravno da je trebao reci da je sve laz ali tako sto bi pred sebe doveo Francuskog nobelovca, Indijskog doctora, Njemackog patologa i mnoge druge postene ljude koji su nam pojasnili kako je Korona laz!
Trebao je zabraniti sve medije koji sprovode cenzuru.
Narediti facebooku, twiteru, you tube, google da nista ne cenzuriraju jer je to od nacionalnog interesa.
Mogao je ako nista drugo smjeniti FalusCia i onog odvratnog Pedofila..
Moglo se sto sta napravit a ja nevidim bas nista…
Naprotiv, ulagivao se Zidovima prebacujuci u Jeruzalem ambasade, potpisao za 5G.
Cak nije doveo niti jednog strucnjaka da javno govori o besmislenosti ili stetnosti maski!
Mogao je sam pozvati tv ekipe iz drugih zemalja i zamoliti ih da ga prate uzivo, zatim sjesti u auto i osobno od bolnice do bolnice pokazati prazne bolnice.
Mogao je izvesti 1001 trik da sve razotkrije a nije niti jedan…
Zato ako je tebe prevario mene nije!

gargamel
Gost
gargamel
15 dana prije

Od dva đavola biraš onog kojeg poznaš

Marius
Gost
Marius
15 dana prije
Reply to  mario

Nema od tog ništa prijatelju. Čekamo Trampa kao Godoa. Tramp 4 godine daje neke naznake da bi nešto mogao da uradi pa ništa. Nema nikakvih racija ni hapšenja niti će ih biti. Ovo su bajke za malu decu nažalost.

Kometa
Gost
Kometa
15 dana prije
Reply to  Laž

Pre izbora u SAD pitam jednog amerikanca da li će sutra ići na glasanje u ambasadu?
Sa gadjenjem mi je rekao ne, pitam ga zašto, kaže nije bitno koga će da izaberu ništa se ne menja, sistem je potpuno korumpiran, trudim se samo da što manje imam kontakta sa celim izbornim ludilom.
A ovde su neki čvrsto zauzeli strane kao da se radi o bitci za sudbinu sveta, većina podržava trampa kome su u medjuvremenu zaboravili sve šta je uradio za izrael i anti Iranske sankcije i ubistva Sulejmanija i raketiranja Sirije i zaoštravanje trgovinskog rata sa Kinom.

Siniša Glavašević
Gost
Siniša Glavašević
15 dana prije
Reply to  Kometa

Tti si u pravu, ovdje se radi o sudbini svijeta. Ako se izabere Trump imamo 4 godine mira i prosperiteta, ako dođe Biden imamo 4 godine rata i bijede.

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije

Tako je!

Aleksandar Soroš je već izjavio da SAD mora da povrati svoju hegemoniju u svetu. Verovarno je mislio na američku “kulturu”😉

Kometa
Gost
Kometa
15 dana prije
Reply to  Slučajni gost

Kada su pitali Manhatmu Gandija šta mislite o Američkoj kulturi, nasmejao se i rekao je :”To je dobra ideja.”

Last edited 15 dana prije by Kometa
Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  Kometa

👍

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  Kometa

Ljudi nemamo mi pojma sta se desava u medjunarodnim dogovorima,jer sotonine sluge MSM nece da prenesu informacije narodima,tu su sve sluge na hrpi,i oni koji su cestitali Bajdenu
.Da li su to Republikanci namjerno napravili,sa onim glasanjem putem poste,pustili ih da prave greske,jer odkuda sada svi ti snimci i svjedoci

NASTAJE VELIKI PROBLEM ZA DRZAVE KOJE SU CESTITALE BAJDENU,JER SU OMALOVAZILE SAD KAO JEDNU OD VELIKIH DRZAVA,BEZ OBZIRA TKO DA POBIJEDI,msm NE PROGLASAVAJU PREDSJEDNIKA U SAD TO RADE INTITUCIJE I TO JE VELIKI SAMAR SADu OD TUPOGLAVIH POLITICARA,BEZ TRUNKE PAMETI da tako nisko pljunu u lice SADa,ne postujuci njene institucije i americki narod ,kao da su SADe bana dzava.
Recimo jedan Trampov komentar ili natuknica prosla je mlako,”mi bi mogli bombardovati jedan nuklerni pogon u Iranu I SVE SPALIMO,AKO TREBA ako se ne budemo drzali dogovora”
Znaci sve je vec dogovoreno,kome sta od energenata,na sta je i odgovor Irana bio mlak,kao i ubijanje Sulejmanija isto odgovor mlak za njihovog heroja.

I ostaje da sami zakljucimo kakava bi bila medjunarodna trgovina tankera po svijetu plina , nafte,a i ostalih roba.
Mislim da bi pola svijeta,tih cestitara bilo u mraku i gladi bar jedno 20g. Jer je veliki pritisak vojnog lobija,mislim sa $,kojima pada dobit,pa ih je sve bacio u komu,mislim cestitare i drugare.
Zato je tesko donositi zakljucke u medjunarodnim dogovorima,sve se sakriva od javnosti od strane ovih zlotvora.
Pa sada ostaje da zakljucimo sta je i protiv koga C19?
Mnogima ne odgovara prekompovanje dosadasnjeg sijetskog energetskog sustava.
P.S. Nisam ja to izmislio,potrazite na YT Kosmopolitika ima dobrih informacij mimo MSM.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije
Reply to  tedi

tedi, uglavnom se sve slomi preko leđa naroda ali bi ovog puta mogao nastradati i pokoji brzopleti kokošar koji nema ono najosnovnije što kokošare održava u igri, a to je instikt za političko preživljavanje.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  tedi

Evo jadni Kinezi ne spavaju od silne brige.
Strasne se stvari dogadaju svima osim onima koji su namjestili izbore!

miki iz Amerike
Gost
miki iz Amerike
13 dana prije

dok miljarda kineza ne uzjasi biciklta ponovno nema mira na zemlji, TUTLEK

miki iz Amerike
Gost
miki iz Amerike
13 dana prije
Reply to  Laž

KRELE

eks
Gost
eks
15 dana prije

Deep State mafija je izabrala Srbiju za lociranje Dominiona, kao simboličan znak osvete Srbiji zbog uspostavljanja saradnje sa administracijom Donalda Trampa. Srbi su, u ogromnoj većini, želeli da Tramp bude predsednik u drugom mandatu , a ovako su predstavljeni kao “krivci” za poraz Trampa . Takvu podlost i pokvarenost mogu da ispolje samo bolesni monstrumi , što mafija, koja promoviše Bajdena, u stvarnosti i jeste – zlo .

Laž
Gost
Laž
15 dana prije
Reply to  eks

Ma hakirali mu IP adresu.

Siniša Glavašević
Gost
Siniša Glavašević
15 dana prije
Reply to  eks

VUKOVAR GRAD HEROJ!

Zagor
Gost
Zagor
15 dana prije

Možda samo samo provociraš, a možda si i ozbiljan, ali sam siguran da rata nisi niti omirisao.
Molim te prestani.

usa
Gost
usa
15 dana prije
Reply to  Zagor

Ti si sigurno bio barem deset godina u darkwoodu.
Molim te prestani.

Zagor
Gost
Zagor
15 dana prije
Reply to  usa

Jesam, ali tek nakon rata.

Amazon
Gost
Amazon
15 dana prije
Reply to  eks

Pa šta ti ne znaš da su srbi glavni negativci i teroristi po serijama. To i Donald gleda i zna.

tihobl
Gost
tihobl
15 dana prije

Nema od toga nista. Stootenberg je priznao Bajdena za predsjednika i tu je kraj price.

Nije to Lukasenko da uzme kaljasnjikov i izadje ispred rezidencije, spreman da se bori do poslednje kapi krvi.

Ico
Gost
Ico
15 dana prije
Reply to  tihobl

Što je to Stoltenberg?!?

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  tihobl

Ništa nije gotovo dok se ne završi!

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  tihobl

Daj se spametaj,new budi bedak,pa Tramp je jos uvijek Predsjednik SAD najvece sile na svijetu.
Da li ti znas koje on sve alate ima u rukama,samo se sjeti one torbe koja ide sa njim i na spavanje.

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  tihobl

“Former federal prosecutor Sidney Powell, now part of the Trump campaign’s legal team which is investigating alleged widespread election fraud, said in a Sunday interview that Trump’s legal team has an overwhelming amount of evidence which proves “massive election fraud” caused by software made by Dominion Voting Systems and Smartmatic.
During the interview on Fox News’s Sunday Morning Futures with Maria Bartiroma, Powell said: “We’re getting ready to overturn election results in multiple states. President Trump won by not just hundreds of thousands of votes, but by millions of votes that were shifted by this software that was designed expressly for that purpose.”
The former federal prosecutor also said that Peter Neffenger, a member of Joe Biden’s transition team — which Powell says is “going to be non-existent” — is also a member of the board of directors for Smartmatic, the company that committed election fraud which likely will result in the 2020 election results being overturned.
Neffenger is currently listed on Smartmatic’s website as the chairman of the board of directors.
Powell went on to say Neffenger had knowledge that Smartmatic’s software was designed to rig the outcomes of elections. While Smartmatic denies being involved in the 2020 presidential elections, the company is widely credited with providing programming code to Dominion’s voting machines. 
“We have sworn witness testimony of why the software was designed. It was designed to rig elections,” Powell said. “He was fully briefed on it, he saw it happen in other countries, it was exported internationally for profit by the people that are behind Smartmatic and Dominion.”
Trumpovi su (do posljednje kapi krvi) odlučili napraviti mudrije od “Lukašenka”..Budemo vidjeli s koliko uspjeha(s obzirom s kim imaju posla),ali da se ne daju…ne daju se…
Pravna bitka,istraživačko-anti kriminalna bitka s ubacivanjem doze ugroze nacionalne sigurnosti(što je poželjno čak i ako je nema),…glumci na youtube-u pozivaju Amerikance na podršku(Jon Voight),senator Kennedy rešeta msm medije i ceo-se twittera i facebooka radi cenzure i pristranosti (inače) i na izborima,..pokreće se tužba u Ukrajini protiv Bidena(koja slučajnost ??!!)..
Ovaj “poraz” Trumpa na izborima mogao bi zakotrljati iskapanja po močvari deep state-a..
Ako ih sad ne uzdrmaju,uz promjenu vlasti neće više nitko..
Osim ako slučajno ne pukne film sasvim običnim ljudima ako ih nova vlast nastavi terorizirati…

Arkaj
Gost
Arkaj
15 dana prije
Reply to  tihobl

Nisam siguran da je sve gotovo, a u tome se slaže većina ozbiljnih analitičara. Ako uz sve gluposti i gafove, a bilo ih je dosta, te neprekidnu medijsku demonizaciju, prijetnje impičmentom, izmišljanje povezanosti s Rusijom, Trump ipak predstavlja bolji izbor za polovinu glasača onda ništa nije gotovo. Jer upravo ta neobjektivnost i propagandna angažiranost masovnih medija je dovoljan dokaz o dubokoj podjeljenosti između onih koji te medije kontroliraju i običnog glasača. Koji je dovoljno zgađen establišmentom da mu je samim tim što je establišment protiv Trumpa to dovoljan razlog da se nada da Trump donosi promjenu u njegovu korist. Ako Trump ne klekne, a čini se da je on sastavljen od drukčijeg materijala nego Al Gore ili Alexis Tsipras, dakle tip koji će prije krepat nego molat, onda se čak i prijenosom vlasti na Bidena priča ne zatvara. Priča o izbornoj prevari se zakotrljala i nepovjerenje neće bit moguće suzbit bez Trumpove suradnje a on nema motiva da se žrtvuje za američko jedinstvo.
Drugo važno pitanje je Biden. I tu se većina analitičara slaže da je on samo paravan koji ne samo zbog godina neće voditi nikakvu stvarnu politiku. Ako Trumpova opozicija iz Demokratske stranke nije mogla pronaći nikog kvalitetnijeg od Bidena da ga suprotstavi Trumpu onda se postavlja pitanje kakva je to uopće alternativa i ko će u njegovo ime vodit američku politiku. Kako god je budu vodili teško da će ta politika donijeti neku dobrobit većini američkih građana a pogotovo onima koji su glasali za Trumpa i koji će bit uvjereni da su prevareni.

miki iz Amerike
Gost
miki iz Amerike
13 dana prije
Reply to  tihobl

lukaenko izgleda kao rodjeni brat onog vepra Dodiga iz banja luke

Istražuj
Member
Istražuj
15 dana prije

A koliko vidim, Bidena ponovo optuzuje i proziva Ukrajinski sud, za onaj cirkus kojim se sam hvalio kada je prisilio Porosenka da otpusti drzavnog tuzioca koji je ispitivao slucaj korupcije Bidenovog sina (narkomana i pedofila) Huntera:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/former-obama-vice-president-joe-biden-now-wanted-class-felony-charges-ukraine/

hehe…
Bas pravi “predCjednik”…

A kada smo kod povezanosti ovih satanista sa tzv “pLandemijom”… Zar nije “cudno” da psihopati “guverneri” tih drzava – sada uvode – ekstremne “mjere” protiv pLandemije u Pensilvaniji i Michigenu?
U obje te savazne drzave – TESKA izborna prevara se vidi na svakom koraku…
Bukvalno se radi o milionima glasova.

Last edited 15 dana prije by Istražuj
noExcuse
Gost
noExcuse
15 dana prije

Ako je ovo istina, a sve se vise bruji o tome kao istini, za pretpostavit je da situacija još puno detaljnija i slozenija.
I sad imamo dva scenarija ili Trump ovo provodi i krece (konacno ) s uhicenjima u finalni obracun.

Ili

Je kabala i glumi igru.

Treceg nema.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije
Reply to  noExcuse

Treće je, možda, da su gospodari dali odriješene ruke Trumpistima, Bidenovcima i tkz. javnim tajnim službama da se otvoreno obračunaju, ali, naravno, po njihovim pravilima i pod nadzorom njihovih tajnih službi.
Sve to s možebitnim ciljem da im lakše uvedu kinesku demokraciju kada se svi akteri iscrpe.
Sličan, ali blaži, scenarij su majstori već izveli u američkom građanskom ratu kada im je trebala ujedinjena, jaka Amerika da posluži kao batina u njihovim planovima.
Sada očito smatraju da je ispunila svrhu i dodjeljuju joj novu ulogu, ili je možda sele u publiku.
Događaji i to, čini se epohalni, se redaju velikom brzinom pa možda i saznamo što su namijenili Americi i svima nama.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  Mrčikola

Mrči, priča se da će “cjepivo” pobiti u godinu dana od primanja 70% “cjepljenih”, nije zabadava onaj statistički ured iz bebena davao projekcije bliske budučnosti sa pola manjim brojem pučanstva u “demokracijama” kojima upravljaju osnivaći bebena.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
15 dana prije

Subaru, uporno ignoriramo znakove i distopijske projekcije kojima nas preko knjiga, glazbe, dokumentaraca i igranih filmova pripremaju za, kako bi rekli Floydi, final cut.

mario
Gost
mario
15 dana prije

Nije vakcina nego nova kuga

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  noExcuse

Sve ce biti jasno za koji tjedan.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  tedi

Mnogima ovdije nikada!

jkl
Gost
jkl
14 dana prije

Mora da se stvarno uzvišeno osjećaš, misleći da si baš eto ti, blagoslovljen apsolutnom istinom i spoznajom iste. A možda to ti samo misliš i sam si sebe čvrsto uvjerio u svoje “znanje”. A možda je stvarnost sasvim nešto drugo i drugačije od svih vaših konstrukcija. Na poslijetku, treba imati ego velik kao kuća, da bi se pomislilo da mi mali miševi išta znamo o tome kako mačke kolo vode.

noExcuse
Gost
noExcuse
15 dana prije
Reply to  tedi

Slazem se,
Generalno moramo gledat siru sliku, eliti se ocigledno negdje jaaaaako zuri oko korona cirkusa, sad ili nemaju vremena jer znaju kako narod diše ili je nešto treće u pitanju.
Zakonski okviri koji se donose pod prismotrom hitnosti u Njemackoj,Francuskoj i manje vise bilo kojoj deep state drzavi su takvi da ih se nebi posramili ni Hitler ni Staljin.
Bojim se samo da ovo u USA nije samo DECEPTION&DELUSION.
Srce mi se nada ali mozak kaze da je to upravo to.
Proces razoruzanja 100 miljuna u pravilu do zuba naoruzani patriota nece bit bezbolan a kamoli bez zrtava.

Marius
Gost
Marius
15 dana prije
Reply to  noExcuse

Ili je ovo treći scenario i uvod u planirani građanski rat

noExcuse
Gost
noExcuse
14 dana prije
Reply to  Marius

Nema treceg, to je onda dio di je Trump kabala i di igra igru agende.

Dejan
Gost
Dejan
15 dana prije

Bilo bi zaista sjajno da se dese stvari kao što je opisano u tekstu. A da li će tako biti videćemo. Ovo mi deluje kao QAnon objava. Ovde se neki nesretnici raduju “pobedi” Bajdena. Kažu da im se ne svidja Tramp. Ni meni se ne svidja Tramp. Svidja mi se Mišel Fajfer. Radi se o tome da ako deep state dobije ovu bitku i postavi izlapelog starca Bajdena na čelo Amerike onda smo svi u ogromnim problemima. Zato me i čudi takva ograničenost pojedinih komentatora. Elita je izazvala pLandemiju, pokrala izbore i medijski ustoličila svog kandidata, sprema vakcinaciju, digitalni novac, čipovanje i porobljavanje celokupnog stanovništva. Kako pojedinci takve stvari ne mogu da vide? Raduju se dominaciji elite, raduju se svojoj i propasti svojih najbližih. Da li su takvi komentatori drogirani, zombirani ili udareni mokrom čarapom po glavi te su izgubili zdrav razum…

Last edited 15 dana prije by Dejan
mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Dejan

To se zove duhovno opredjeljenje a ono je jace od logike

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Dejan

Zato jer im je duhovno opredjeljenje takvo i kontra logike normalna čovjeka

Eskim
Gost
Eskim
15 dana prije
Reply to  Dejan

A meni se svidja Melania. Ako ovo cita neka mi ostavi tu poruku, palim kola pa preko Aljaske idem po nju.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Dejan

Zar nitko nije cuo posljednji Trumpov govor u kojem hvali vakcinu?

Istražuj
Member
Istražuj
15 dana prije

Ja sam cuo…
Ne svidja mi se kako govori o vakcinama- ali isto tako mi izgleda da nema pojma o cemu prica… Ne bih se iznenadio da je on i vakcinisao svoju djecu.
U svakom slucaju – makar trenutno ne prisiljava ljude na brnjice, koje su sinonimi za vakcinu. To radi onaj pedofil izlapjeli BIden.
Takodjer se sjecam i intervjua onog zlocinca Gatesa – gdje on spominje da se sreo sa Trumpom i da mu je Trump izrazio zabrinutost zbog vakcina (nakon razgovora sa Kennedyjem) – ali mu je Gates (po vlastitim rijecima) preporucio da “odmah zaboravi na to propitivanje”…
To sam takodjer gledao i moze se naci na mrezi.

Last edited 15 dana prije by Istražuj
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Istražuj

Onda si primjetio koliko se uzrujao sto gradani NY nece dobit svoju porciju spasonosne vakcine ili?

Istražuj
Member
Istražuj
15 dana prije

Primijetio sam, ali ne bih rekao da je bio “uzrujan”…
Vise mi je djelovalo kao da hoce dobiti – politicke poene – na “brzon razvoju vakcina”.

tedi
Gost
tedi
15 dana prije

Citaj izmedju redova,prevedi sam inglis,a ne tudji prijevod i gledaj djela a ne rijeci.

Simon
Gost
Simon
15 dana prije
Reply to  tedi

Svi čitamo između redova, a neki od nas razume i engleski. Sad ti meni reci da li je Trump imao koronu ili ne.
Da li Trumpova korona koja je brzo i lako prošla znači njegovu nemoć ili je to još jedno umijeće zbunjivanja protivnika?
Što je Trump s tim djelom u stvari napravio?

Last edited 15 dana prije by Simon
Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  tedi

Pokusao sam tako citati i Bill G. ali dobijem isto…

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  Dejan

Svaka ti cast na komentaru,rijetko suvisli zakljucak.

shumadinac
Gost
shumadinac
15 dana prije

Nisam ja – majke mi! Ali komšija Pera, e taj zna da instalira program…

Ovaj tekst je očigledno pisao ostrašćeni pro-Trampovac a to i ne krije. Ali nije ni bitno ako su informacije o akciji vojske u Španiji tačne.

Sasvim je sigurno da Tramp nije učinio ništa značajno, to je i iz njegovih izjava i po njegovom (kao popišan) izgledu lako zaključiti. Imam osećaj da vojska (neko iz vojske, neko ko kontroliše vojsku…) preuzima inicijativu a tu stupamo na potpuno nepoznat teren…

Da nije previše upućen u situaciju ili da su tvrdnje iz teksta obična glupost može se zaključiti iz njegove izjave date u predhodnom članku: „jedino što je sigurno na našim Izborima 2020. to da su bili gotovo neprobojni za strane sile“

Last edited 15 dana prije by shumadinac
Ico
Gost
Ico
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Shumi, shumy . . .

BanOvan
Gost
BanOvan
15 dana prije
Reply to  Ico

3.14co, 3.14co …

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Pa ne razumijem dali su po tebi izbori ukradeni ili ne i dali smatraš da je bolje da sotonisti s bajednom pobjede i zašto. Molim te objasni nam

shumadinac
Gost
shumadinac
15 dana prije
Reply to  mario

Imamo sotoniste u poodmakloj fazi i fašiste u razvoju – ček, ček, baš težak izbor…

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Duša, odabrani put je ispred logike. Znam pitao sam radi reda

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  mario

Duse ce nam ko indijancima uskoro u vecna lovista, a masonima na istok!
Trump spomenio da ce vojska “pomoci” u hitnoj podjeli vakcina!
Boris Jonson nakon posjete Kill Billa izjavio da ce njihova vojska takodjer “pomagati” u podjeli cjepiva i usput dodao neka se spreme na vojne operacije vece negoli u ww2!??
E sad imamo Billa, Borisa i Donalda koji isto govore istim jezikom, sva 3 bogatasi i trebam vjerovat kako jedan od njih nije Satanist?

Last edited 15 dana prije by Emiliano Zapata
mario
Gost
mario
15 dana prije

ma nije bitno, vjeruj kako hoćeš, znam da će uspostaviti NWO, ZNAM kako će i propasti, teško mi gledati patnju, znam da bi bila manja ako trump pobjedi. Djeca posebno biti će pogodjena. Znam gdje idem nakon svega, i ZNAM da trump nije sotonista

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  mario

Šta će se desiti – sve to piše u Jovanovom otkrovenju…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Slučajni gost

Zivio Jovan!
S Jovanom naprijed!
(Jovanovi pioniri)

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije

Radi se o eshatologiji, ako uopšte znaš o čemu se radi?!

Jovanovo otkrovenje je poslednja knjiga Novog zaveta Biblije i govori o nastupajućim vremenima, koja će biti kraj za civilizaciju kakvu poznajemo. Pre nego što se sprdaš sa nečim što ne razumeš, pročitaj pa se javi da ti dodatno pojasnim…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Slučajni gost

Nezanimaju me knjige u kojima netko prica s plamtecim zbunom, Jona zivi kitu u stomaku i sl.
To sam odavno prerastao.
Svemoguci bog koji sve vidi i koji nas bezgranicno voli a da pri tome nije u stanju pomoci ni bolesnoj djeci, a kamoli izbaviti ih iz kandza pedofila i trgovaca organa me jos manje zanima.
Zapravo ne zelim takvome bogu biti ni blizu, a kamoli slusati nekakva opravdanja tog njegovog necinjenja niceg, niti me zanimaju oni”cudni putovi su njegovi”
Nek mu bude, uopce me NEZANIMA!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  mario

Znam i ja jedino neshvacam kako mislis da ce voda QAnona to dopustit?

tedi
Gost
tedi
15 dana prije

Boris je odrzao govor i sakrio se u izolacijui,rekavsi da ce do 23g zabraniti vozila na benzin i naftu,a Skotska ako hoce da se odcijepi moze,i zbriso

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  tedi

Zbrisao ha?
Da nije mozda kao sto tvrdi jedan nas komentator pod nickom “iiistina” uhapsen, osuden i objesen pa se uskoro na njegovu mjestu pojavi dvojnik jos ludi, jos gori, s jos rascupanijom frizurom?

svit
Gost
svit
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Budi pametan,ne sanjaj, zadnj fašisti i okupatori bili su milošević, karadžić, mladić, jna i četničkosrbska vojska koji su u Vukovaru pivali : “miloševiću šalji nam salate bit će mesk klat ćemo Hrvate”! Nemaj straha od ti fašista i okupatora, oni su osuđeni,i nalaze se u kavezovim, a nešto je od toga i pokrepalo, pa moš mirno spavat što se tiče toga, a tu je još i gospodin Trump, ako bude potribe i On će ih sprječiti!

Ico
Gost
Ico
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Neki dan je neki visoki general izjavio da vojska ne služi kralju, diktatoru, nego Ustavu USA.
Znači, Shumy ima dobar snif

Simon
Gost
Simon
15 dana prije
Reply to  Ico

Da, vojska služi Ustavu USA, samo tu se pojavljuje mali problem, a to je kako Ustav USA ne služi američkim građanima premda je pisan za sve Amerikance, Ustav USA služi globalnoj mafiji.
I Hrvatska ima Ustav pa i ustavni sud koji služi vladajućima, a vladajući služe globalnoj mafiji. To nije hrvatska izmišljotina nego nešto što je u Hrvatsku skupa s demokracijom uvezeno iz USA.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  Simon

Ne vide to oni kao ti tako jasno.

Simon
Gost
Simon
15 dana prije

Neznam što bi oko toga moglo biti ikom nejasno. Hoće li nam Biden možda skinuti maskice koje su nam za vrijeme Trumpa na lice nabili?
Hoće li nas Trump spasiti od cijepljenja kao Newyorčane kojima je poručio kako će ih gradonačelnik de Blassio i guverner NY Cuomo cijepiti sa cijepivima po izboru njih dvojice?
Hoće li Trump ili Biden vratiti sve ove eure koji virtualno zadnjih dana stižu u Hrvatsku umjesto građana Hrvatske?
Ovakvih je pitanja bezbroj, a svi se bave dubinom američke države, Trumpovom narcisoidnošću i Bidenovom demencijom, a za to vrijeme neki znaju s čime će ovi isti koji se sad bave s ovim pitanjima baviti za mjesec, dva ili godinu, dvije.
Svi znaju kako svi političari lažu, a opet velika većina nadobudno traži koji političar laže manje od drugoga. Netko tko zna znanje je uspio zavrtjeti pse da hvataju svoje repove.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  Simon

Nikad u životu nisam glasovao, kad vidim produkte “demokracije” vidim da sam bio apsolutno u pravu u svezi svoje skepse u tu obmanu resursa. Ovo u Čemerici, taj mapet šou, ne pratim još od Klintona kad sam progledao što je to u stvari.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Simon

Ma Trump je voda QAnona, on 100% nece dozvoliti maske, lockdown i cjepljenje, vidjet ces samo ako pobjedi.
Cim pobjedi izvadit ce USB koji mu je dao Putin u nogometnoj lopti pa ce poceti da hapsi pedofile i sataniste koji se vec tresu od straha i uooce se ne smiju poout Bill Gatesa na tv-u.
Trava ce da bude zelenija, nebo plavije, vise nece biti geoinzenjeringa, gmo hrane a 5g antene ce zamjeniti optickim kablovima.
Trump ce kao veliki ljubitelj sirotinje narediti da se skinu patenti s motora na vodu i uvedu manje stetne frekvencije.
Kad pobjedi, otpustice Faucia i na njegovo mjesto postavit dr. Semira Osmanagica…
Steta sto do sad nije bio predsjednik jer sam siguran da bi vec odavno cvijece cvalo u citavu svijetu

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  Simon

Hrvatska nije isto sto i SADe,a glavni komandant vojske SADe je Presjeednik i Kongrs,a Kongres za sada ima republikansku vecinu.

Simon
Gost
Simon
15 dana prije
Reply to  tedi

Preklani kad je nekoliko američkih vojnika stradalo u jednoj afričkoj državi Trump nije uopće znao kako je američka vojska tamo bila stacionirana odnosno američki vojnici nisu tamo izvodili neku tajnu akciju.
Ni danas Trump nezna koliko je američke vojske u Siriji i što točno ona tamo radi. Trump zapovijeda američkom vojskom isto koliko je to radila Kolinfa ili koliko to sad radi Milanović s hrvatskom vojskom. Kako se nebi krivo razumjeli, Biden bi to još manje znao od Trumpa.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Ico

Ovaj sto je bio nekidan kraj Trumpa i pojasnjavao kako ce “pomagati” djeliti narodu cjepivo nije nesto osobito visok, mozda 175cm max 180!

shumadinac
Gost
shumadinac
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Situacija na terenu se brzo razvija – Bibi čestitao Bajdenu. Znači Iran više nije opcija za Trampa.
Ostaje još samo neka varijanta sa vojskom ali se i to topi kao sneg u aprilu.

Ico
Gost
Ico
15 dana prije
Reply to  shumadinac

5+ za Shumadinca i njegova zapažanjap

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  shumadinac

Pa Bibiju slijedi sudjenje,koji je on pa qvarc.

Ice
Gost
Ice
15 dana prije

Isti server je korišten u Georgiji. Tamo će se glasovi brojati ručno, a Trump je izjavio prije dva dana da ručno brojanje glasova ne mijenja stvari. Pametnom dosta, a budale se hvataju za ovakve članke.

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Ice

A zašto pametni kao ti hoće da sotonisti dodju na vlast i nametnu nam nevidjenu diktaturu

Savic goran
Gost
Savic goran
15 dana prije

Опа,биће интересантно.нарочито екс-ју председницима …

Tvrtko
Gost
Tvrtko
15 dana prije

A gde oni tu vide ljevičare ?
Očito sam nešto gadno zaostao u vremenu.

Pravda
Gost
Pravda
15 dana prije

Za ove demokratske izdajnike najbolji zatvor bio bi Supermaks u Stenovitim planinama.

Last edited 15 dana prije by Pravda
BanOvan
Gost
BanOvan
15 dana prije
Reply to  Pravda

Do tada i FEMA moRe da posluzi, imaju i “vrece za spavanje dugotrajno”

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  BanOvan

Spremno 50 miliona plastičnih kovčega (5 u 1 – po vertikali) i 200 logora za neposlušne…

Patriot
Gost
Patriot
15 dana prije

Moram nadodati da je stotinjak zaposlenika Dominiona s prebivalištem u Srbiji, netom prije američkih izbora pobrisalo svoje profile sa LinkedIn-a.

An anonymous internet user captured screenshots of employees who had yet to delete their profiles.

As seen in the screenshot below, all of the company’s software engineers are located in Serbia.

Why are Serbian software engineers in charge of a product being used in American elections?

Last edited 15 dana prije by Patriot
tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  Patriot

a zasto,sta ti mislis,pa nace ih u pecini,neka visi Pedro.

Meštar
Gost
Meštar
15 dana prije

Ovo napisano nije nemoguće. No, meni je svejedno ko će u SAD pobijediti jer su u mojoj Domovini na vlasti idioti otporni na bilo kakvu vanjsku promjenu.

Last edited 15 dana prije by Meštar
Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  Meštar

Nikako ne treba da ti bude svejedno, jer će se ticati i tebe.

Uno
Gost
Uno
15 dana prije

Brateee, demokratija mora biti ubivena…! 🙂

durdica antolic
Gost
durdica antolic
15 dana prije

Odlično!!!

Walldorf
Gost
Walldorf
15 dana prije

https://youtu.be/L9pVterSn00 Mali doprinos istini.Svako dobro želim.

hiber
Gost
hiber
15 dana prije

Nisam baš razumio. Znači li da će da zaplijene Srbiju? Zar već nije zapljenjena? Ide li i Kosovu u paketu ili je ono već zapljenjeno kao akontacija?

BanOvan
Gost
BanOvan
15 dana prije
Reply to  hiber

Ne, Sandzak ostaje “drugima”

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  hiber

Ma neka komšiji crkne krava, ponovo!

brusli
Gost
brusli
15 dana prije

Znači nista od Katalonske nezavisnosti.
A zar na zapadu nije “ko vise plati”?
Ili ni to ne pomaže kad te stigne “prokletstvo Chaveza.” E, Columbo, Columbuse, gdje ti je pamet bila!?
Sad ce jos Rusi i Kinezi ispasti nesposobni. Tako im je kad nemaju “ono nebesko” u sebi kao neki 🙂

hiber
Gost
hiber
15 dana prije

Dragi Logicari, teška srca pročitavši ovaj članak dostojan Maxa Bunkera, da shodno POBJEDUJEMO; AKO ODLUČIMO DA POBJEDIMO odlučio sam da preuzmem ove godine predsjedništvo Sjedinjenih Američkih Država shodno izbornom rezultatu i odlučnoj želji da pobjeđujem. Tako mi sabrana djela Alana Forda pomogla. Za državnog tajnika postavljam Supehika da otima siromašnima da bi pomogao bogatima, a za borca protiv pandemija osobno Grunfa i Aseptika.

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije
Reply to  hiber

Nije ova tema za tebe, treba da se razmišlja. Drži se ti Alana Forda.

huhuhu
Gost
huhuhu
15 dana prije

kad su u usa lazirali izbore, kako su tek u hr lagano prije marende nastimali onih par postotaka da pobijedi kgk, a onda su spanjolci isli prilec na siestu

Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije

Operativci iz Srbije učestvovali u izbornoj prevari protiv Donalda Trumpa?
…takođe nam je rečeno da dio CIA namještanja izbora u stvarnom vremenu uključuje podatke koji se prebacuju na servere koji se nalaze u Njemačkoj i možda Srbiji.

Pa dobroljudi jeste li vi normalni? Kakav je to prizemni jeftini senzacionalizam? U cijelom članku se Srbija spominje samo jednom i to kada se bez ikakvih dokaza spominju nekakvi navodni dislocirani serveri od kojih su neki možda i u Srbiji. Možda. A vi, a ne vaš izvor, tendenciozno i senzacionalistički stavljate u naslov kako suoperativci iz Srbije učestvovali u izbornoj prevari protiv Donalda Trumpa“.

Već i sam članak odnosno teza koju izlaže da bi se izbori mogli poništiti zbog “stranog miješanja” meni izgleda kao očajničko hvatanje za slamku u nedostatku realnih načina da se nešto učini. Jer izgleda da su i autori članka i Trumpov tim svjesni da pravnim putem ništa neće postići jer su odluke o njihovim žalbama donesene i prije nego što su se oni žalili na izborni proces u pojedinim državama.

Pa zar Trump, njegov tim, autori ovog članka pa i vi u Logičnom zaista vjerujete da su sotonjare pokrenule nebo i zemlju da izvedu ovu kolosalnu izbornu krađu samo da bi dopustili da im sve propadne zbog ovakve ridikulozne teze o “stranom miješanju”? Nemojte praviti budale od sebe.

A koliko je sve ovo blago rečeno neozbiljno govori i ova rečenica:

“Sve što Trumpu treba je da nastavi sa prikupljanjem dokaza, pripremi se za njihovo predstavljanje svijetu i nastavi da prikuplja podršku miliona Amerikanaca koji su spremni da polože svoje živote na frontu, ako je potrebno, da brane ovu naciju.”

Pa o kojim to milijunima Amerikanaca koji su spremni položiti svoje živote ovdje autori trabunjaju? Tko će to “položiti život na frontu”? Pa svakodnevno smo svjedoci duhovnog stanja američke i ostalih zapadnih nacija, a nažalost i naše hrvatske. Odavno već u toj amorfnoj masi kukavica i mekušaca ispranih mozgova nema tih koji su spremni “položiti život” za nekakve ideale.

Last edited 15 dana prije by Stara kuka
Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Tekst je na razini Informera ili Kurira, nedostaju samo ključne riječi poput FOTO/VIDEO i 18+, kako bi naslov potpuno vrištao kao žutilo, tj. glupilo.

Last edited 15 dana prije by Daniel Plainview
Stara kuka
Gost
Stara kuka
15 dana prije

Pa ipak, kako vidiš po minusima i tebi i meni ima ovdje intelektualaca kojima ta razina novinarstva sasvim odgovara.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Nažalost, svjedočimo ovdje jednom zabrinjavajućem trendu, dovoljno je da tekst prkosi mainstreamu i eliti, sekta istomišljenika koji su izgubili kompas i srljaju u maglu bespuća interneta, da više ne razlikuju maštu od zbilje, prihvatit će ovakvo smeće od teksta kao narkomančuga drogu. Žalosno je da se u konačnici ne razlikuju od konzumenata mainstream izmeta.

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije

https://www.youtube.com/watch?v=cCa8N2JTbuk
The Ukraine Want’s Joe Biden on Class A Felony Charges

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Sve isto što se tiče sadržaja(forma je malo sirova) priča Sidney Powell-na fox news.prenosi sott.hr sa webtribune.rs.
Tamo cijela priča zvuči vrlo vjerojatno .

nonwo
Gost
nonwo
15 dana prije
Reply to  nonwo

“SydneyPowell, a leading member of President Trump’s legal team, appeared on Maria Bartiromo’s Fox News show Sunday, updating the actual state of the battle. Powell said that she has documented proof that Donald Trump “won the election, not by thousands of votes, but by millions of votes that were shifted by the Smartmatic software, which was designed explicitly for that purpose…. We have sworn testimony from a whistleblower,” she said, who “saw it used in other countries” and in the U.S. Not only did the Dominion voting machines use Smartmatic software, she said, but so also did other voting machine companies as well. She also noted that “we are on the cusp of a new American revolution” based on the corruption the President’s investigation will reveal and the demands of the citizenry to finally drain the swamp.
Powell noted that “I never say anything I can’t prove,” 
Powell identified Adm. Peter Neffenger (ret.) of the Atlantic Council as the president of Smartmatic, Neffenger is now on Biden’s transition team. Powell said that anyone who took the time to read Smartmatic’s own manual would see that “they explain how votes can be wiped away, like drag and drop votes to a separate folder and then delete that folder. It’s absolutely brazen how people bought these systems. Every state official that bought Dominion machines should have a serious investigation…. We have evidence of kickbacks …, what I would call ‘election insurance,’ because they know they can win if they use that software.”
Our research shows that Smartmatic’s Chairman is Lord Mark Malloch-Brown, George Soros’s partner in crime. 

tedi
Gost
tedi
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Vas dvojica odmah u Logicno,da im pomognete,jer bez vas propade svijet.

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
15 dana prije

O ovome vidi detaljnije na Srbin info

Bojan
Gost
Bojan
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

Za profesora Kuku.
Program za brojanje je radjen u Srbiji.
Radila ga je grupa programera iz Kragujevca i Uzica.
Dalje prodat je USA kada je trebalo da Klintonka bude USA presednik.
Tada nisu imali vremena da odrade sve do kraja.Jednim delom su uspeli ali je Donald prosao sa ogromnom razlikom.Sta je ovde interesantno da taj softwer ima pod aplikaciju program koja sluzi za fingiranje i namestanje za ono za sta mu unesete parametre.
Umesane su firme iz Kanade,Nemacke,Spanije i Srbije.
Na sta ce izaci videcemo.
Mister Tramp je to sto jeste ali uslovno je bolja opcija od gospon Alzheimer koji kaze da je proveo 180 godina u kongresu i stalno trazi nekog Djordja.

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Bojan

točno, nedovoljno su ukrali pa kilary nije postala predsjednica

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
15 dana prije
Reply to  Stara kuka

E da je njima dr. Franjo Tudman da ih spasi… Ha?

Makedonac
Gost
Makedonac
15 dana prije

Nadovezujem se novini sa malo pred-istorije, da neke stvari budu jasnije:

Dajem hronologiju kultovih videa 2016.11.05 CIA dr. Stiv Pečenik https://www.youtube.com/watch?v=CJ_CYS-KMjM

Banirano video na youtube dr. Stiv Pečenik od 2020.11.05 “Sting Operation Underway To Stop The Steal Of the Election” sa infowars, ima ga na https://banned.video/watch?id=5fa4d52a2a30241aa0b5131f
Sledeče banirano video na youtube od 2020.11.11je “Trump is Purging the Deep State Says Dr. Steve Pieczenik” sa infowars, ima ga na https://banned.video/watch?id=5fa4d52a2a30241aa0b5131f
U ratu ima i lažnih novosti, informacija, dezinformacija, obe strane to rade. ·Tako da i nije sve tačno, recimo sa 11.05, armija nije počela da hapsi, ali na 11.11 čovek si prizna deo toga, ipak smenjen je ministar odbrane, ot tada do danas ceo nabor smene kadrova dip strate. Tako da i ova vijest sa dominion, dali je tacna ili ne, nije važno, obe strane ratuju u momentu.
Ultra-globalisti imaju u demokratsku partiju, Evropu, i malo liberala u Kini i Rusiji. Kontrolišu celi zapadni mainstrim
Tramp kontroliše armiju, i deo služba, nuklearno oružje, njegovi saveznici su Putin, Si, Modi. Gore dolu ceo nuklearni potencijal je pod kontrolu dobra, osim Londona.
Do 14-og Decembra mnogo stvari če biti jasnije, nešto osećam da dobro, u lice Trampa pobeđuje.

Bojan
Gost
Bojan
15 dana prije
Reply to  Makedonac

Bravo Momce Makedonce.

Bojan
Gost
Bojan
15 dana prije
Reply to  Makedonac

Sve se u USA resava 21 januara najpreciznije za sve vas.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije

Otpisani vam je sve objasnio kako stoje stvari u zbilji a ne izvrnutoj “stvarnosti”: ” ljudi nisu nikada sami birali svoj put jer su ljudi organizirani poput “stada” kojega usmjeruje “pastir”. Pored našeg tvorca, vlasnika i “pastira”, gotovo da i nema šanse da se iznjedri neki “pastir” iz tog stada koji bi mogao povesti ovce u suprotnom smjeru od želje “vlasnika stada”. Svaki takav pokušaj je prije ili kasnije bio usujećen, bilo “spontano” (pranjem mozga masama) ili nasilno.”

mario
Gost
mario
15 dana prije

“Pored našeg tvorca, vlasnika i “pastira”, gotovo da i nema šanse da se iznjedri neki “pastir” iz tog stada koji bi mogao povesti ovce u suprotnom smjeru od želje “vlasnika stada””
Točno si napisao, uvijek do sada je tako bilo. Nevidljivi su pomagali eliti kako bi ostvarili isplanirane zločinačke planove, ubijani su oni koji bi se našli na putu. No sad imamo novi momenat. Nevidljivi su završili programiranje, ostavili su eliti da sami rješavaju situaciju. Nevidljivi znaju da je ostalo kratko vrijeme do žetve i da ništa ne mjenja razvoj situacije na zemlji. Ljudi su već duhovno opredjeljeni i u ovih nekoliko godina nitko neće promjeniti duhovno opredjeljenje. Oni će svoje pokupiti. Dakle, elita polusvjesna veće slike nasilno uvodi diktaturu i ubrzano ostvaruje NWO. Na tom putu im stoji trump. Elita Sa sotonistima i bajdenom zna da skoro pa i nema većeg otpora njihovim planovima. Sa trumpom ide puno sporije. Na kraju je svejedno, ali nije isto kako cemo ovih nekoliko godina prozivjeti pod trumpom ili pod sotonistima. Nije ni djeci isto hoceli im roditelji biti bez posla, hoceli gladovati, hoce li biti zakljucani u kući, hoće li nositi maske, hoćeli se moći igrati bez maski i hoće li moći vani bez da su cjepljeni. Gledajući krAJ svejedno je, ali ako imaš empatije NIJE SVEJEDNO.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  mario

To je napisao Otpisani na “Uživo iz Galije”.

mario
Gost
mario
15 dana prije

šta je točno napisao

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  mario

Ovo pod navodnicima i pogodio je apsolutno, no znam ja da on pogađa bit i od ranije a i još neki da ih ne nabrajam ima ih, znaju oni sami na koga misilim. Ovo od Optisanog je suština, samo što ja nisam obožavatelj niti pastira ni vlasnika.

mario
Gost
mario
15 dana prije

nisam ni ja, samo pišem da je to izbor veće ili manje patnje

Kihot
Gost
Kihot
15 dana prije
Reply to  mario

mario,

žetva? čeka, od strane koga?

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Kihot

ideš tamo gdje si duševno opredjeljen, imaju samo dva puta, a treći neopredjeljeni ponavljaju ciklus na zemlji. manji dio ih odlazi još za života, ostali nakon smrti.

hiber
Gost
hiber
15 dana prije

Očigledno su Rusi izvezli tehnologiju u Srbiju.
Nego sve se mislim, kolege iz Srbije, ako ste već ovladali tehnikom lažiranja izbora, baš se nešto kandidiram za predcjednika kućnog savjeta, pa ako uhvatite vremena za faturetu.

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  hiber

Hazbaro opet mutiš vodu.

Ivex
Gost
Ivex
15 dana prije

Nisam se odavno bolje nasmija, uglavnom autor ovoga teksta gleda previše serija s Kifferom Sutherlandom. Pokazuje osnovno nepoznavanje kako funkcionira podjela vlasti u SAD. Još jadnije je da ovaj Potral može stavljati ovakve tekstove spusate se na razinu Alo ili Insadera sličnih tabloid sranja drugi par gaća je ako namjerno stavljate ovakve splačine. Dakle Trump kao Predsjednik ne može nikoga uhvatiti jedna nadležnost je Državnoga tužioca. Ne može poništiti izbore to jedino može Vrhovni Sud SAD. Jedino što Trump može je smijenit određene ljude iz svoje administracije i vojske što jest dio njegovih Predsjedničkih ovlasti. Jedino što još može je skupiti određene dokaze ali samo one koje će Američki Sudovi uzeti u obzir i to Sudovi saveznih država tek onda će odlučivati Vrhovni Sud kao viša instanca. Ovaj tkz Genijalni zakon o miješanju stranih elemenata u Američke izbore nije donio Trump vec Američki Kongres Trump je samo predložio Zakon kao Predsjednik SAD. Prema tome čeka nas još duga Pravna zavrzlama prije konačnoga rešenja ne Serija u kojoj glumi Kiffer.

hiber
Gost
hiber
15 dana prije
Reply to  Ivex

Vrhovni sud ne može poništiti izbore iz jednostavnog razloga što izbori nisu jedinstvena cjelina. To bi bilo bez presedana. Amerikanci u biti ne ponavljaju izbore. Izbore imaju svake dvije godine, nekad imaju i posebne izbore. Npr. imati će izbore u siječnju za dva Senatora u Georgiji i time odlučiti senatsku većinu. Ono što Vrhovni sud može je donijeti pravorijeke za pojedine države, ali čak ni to države ne moraju prihvatiti. Zadnji put je bila Florida 2000 kada su zaustavili prebrojavanje zbog isteka dead linea, ali tamo je odlučilo što je guverner bio Jeb Bush, brat budućeg predsjednika. Ovo je samo Trumpov igrokaz, jer je on predsjednik sa punim ovlastima do 20.01. Poslije toga je niko i ništa, a ako nastavi sa igrokazom završiti će u buksi.

Anica
Gost
Anica
15 dana prije

Sve je jasno kao dan. Kradu izbore u cijelom svijetu, a ne samo u Americi.

Max
Member
Famed Member
Max
15 dana prije

Ovo zvuči senzacionalno.. Nadam se da je izvor vjerodostojan. Ako je ovo istina onda je riječ o najvećoj obaviještajnoj i protuobaviještaojnoj operaciji na tlu SAD. Pa i šire.

emi
Gost
emi
15 dana prije

(Logično, nije u vezi sa tekstom ali možda če vam bit zanimljivo:https://d.tube/#!/v/gustirnagusti1979/QmPva1saHXmt53puSESSdtSJsndn3tNo5zTHq5ULutXNz6 )

The Who
Gost
The Who
15 dana prije

Nikako mi ne izlazi iz glave proročanatvo koje sam davno davno pročitao a glasi nekako ovako, da će doći antikrist sa plavim turbanom na glavi i biće prikazan kao spasitelj svijeta a on će iza toga pokazati svoje pravo lice. Hm, plavi turban mislio sam neko sa istoka, no međutim Trump i plavi turban, može proći, e sad ako sredi ove sataaniste eto ga kao spasitelj, a ostalo….

Last edited 15 dana prije by The Who
ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
15 dana prije

Sjeća li se uopće itko jedne vrlo bahate izjave Joe Bidena: „ … nisu mi potrebni glasovi ljudi za pobjedu na izborima.“ ZAŠTO bi rekao nešto tako neobično?
Što je to Biden znao a ostali nisu? Čak nisu ovo ni registrirali. 

Služba državne sigurnosti CIA-a pokrenula je svoju najveću izbornu operaciju.
https://79days.news/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2    

Dr. Steve Pieczenick je za FOX NEWS ekskluzivno izjavio kako svi glasački listići, oni ispravni, imaju  vodeni žig  QFS-BLOCKCHAIN te kao će demokrati biti izloženi  činjenici o pokušaju velike prijevare.
https://79days.news/watch?id=5fa4d52a2a30241aa0b5131f

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Pa tama mu je rekla da će njega uvaliti u crnu kuću tame.

Makedonac
Gost
Makedonac
15 dana prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Redovno pratim Dr. Stiva Pečenika okolo 5 godina, tako da je deo te ekipe. Gore sam detaljnije objasnio, dao i sledeću njegovu emisiju od 11.11.2020 sa Aleksom Džonsonom.
Video koje nisam dao je o babi Hilari, tada je kazao: Mi smo dali te mejle Hilari Wicklessu, imamo jos, daćemo kolko treba za da ne pobedi. Tada su bili opozicija, konspirativna grupa, sada su 4 godina u vlast, sigurno su uradili veći plan ot mejlova babe za da razbiju celu tu grupu, koje mislim da će se desiti. Stvar je dosta kompleksna, Dr. Stiv samo jedan deo jadne zadaće. Slagalica je mnogo veća ot Americi i Kabale.
Treba da se čita i Mihail Hazin, Andrej Fursov, Aleksandar Dugin, eventualno i Valeri Pjakin, pa i neka knjiga po KOB-DOTU, recimo razhermetizacija, Mrtva voda. 😉

Mucke
Gost
Mucke
15 dana prije

Narancin je odlucio biti ili sa stitom ili na njemu i popustanja izgleda nece biti.
Jasno je njemu kao i nama nekima da sljedecih izbora nakon ovih nece biti ,ako popusti.
Dakle ili ce dobiti potpuni uvid u glasacke listice ili ce Bidonovci morati nastaviti gledati Bijelu Kucu sa pristojne udaljenosti .

hiber
Gost
hiber
15 dana prije
Reply to  Mucke

To ne ide tako u USA. Nemu mandat ističe u podne 20.01. i tada prestaje biti predsjednik. Za biti u reizboru treba 270 elektora a to u ludilu ne može dobiti. Pod pretpostavkom da nekim čudom ni Biden ne dobije 270 elektora, predsjednik postaje potpredsjednik (ujedno predsjednik Senata) koji također neće po tome biti izabran. Dakle, slijedeća po redu je predsjednica Kongresa, a to je Pelosi. Teoretski je moguće da predsjednika izabere Kongres, koji ne glasa većinski već po državama, ali to je utopija. Zapravo je ovo jedna velika predstava za transformacije koje su u tijeku. Da se narod zabavi i ne pita prava pitanja.

Mucke
Gost
Mucke
15 dana prije
Reply to  hiber

Ovaj vam je upravo porucio da vam se sere usred tih pravila kojih se drzite samo kad vam odgovara.
Pretpostavili ste da ce on igrati posteno sa prevarantima i lopovima?
Stara izreka kaze da je pretpostavka majka svih zajeba .

mario
Gost
mario
15 dana prije
Reply to  Mucke

Bravo, prekršili su sva pravila kojih se drže samo kad im odgovara, a računaju da se svi ostali moraju držati toga. Oholost će im se obiti o napuhanu glavu

hiber
Gost
hiber
15 dana prije
Reply to  Mucke

Tvoja pretpostavka je potpuno pogrešna. Uzrok civilizacijske krize je potpuno drugačiji. Pošto bi hvatanje u koštac tražilo potpuno drugačije ponašanje onda je jednostavnije tupiti o raznim bezvezarijama tipa tko je predsjednik. Govoriti o demokraciji u američkim izborima uzaludan je posao, što ne znači da Biden nije izabran. Dakle, uzrok sadašnjeg stanja nisu nikakve Kabale, Satanisti, Gmazovi ili Marsovci, već veliki poremećaji u funkcioniranju globalne civilizacije. Budući da se sa tom ćinjenicom ne možemo nositi, onda izmišljamo raznorazne grčke bogove. Međutim, u konačnici će rezultat uvijek biti isti, bez obzira tko bio predsjednik. Desetak godina više, manje.

Mucke
Gost
Mucke
15 dana prije
Reply to  hiber

Bez brige,narancin je ocigledno odlucio,pod cijenu zivota ,pospremiti te vase “poremecaje” u kanalizaciju ,gdje i spadaju.

Istina
Gost
Istina
15 dana prije
Reply to  Mucke

Trump 410 vs Biden 128

CAN
Gost
CAN
15 dana prije

Već vidim…2022
Kauč ,lijevo kokice,desno kalaš,a tv ugašen….Šta ima? Evo ništa …kod tebe

Kažun d.d.
Gost
Kažun d.d.
15 dana prije

Israel Wins U.S. Election
Congress and White House work together to reward the Jewish state
PHILIP GIRALDI • NOVEMBER 3, 2020 • 1,300 WORDS • 163 COMMENTS • 105 NEW • REPLY

nvfuvuervbeurvbewrve
Gost
nvfuvuervbeurvbewrve
14 dana prije
Reply to  Kažun d.d.

Onaj prvi Anon je sve rekao.

Darko
Gost
Darko
15 dana prije

Šta veli pičkousti? Treba nešto da se stavi u frižider.

ventilator
Gost
ventilator
15 dana prije

AKO JE OVO ISTINA, DA SE U JEDNOJ MOĆNOJ ZEMLJI KAO ŠTO JE USA IZBORI UKRADU, ONDA SE PITAM DALI SU I PLENKOVIĆU IZBORI NAMJEŠTENI, JER NE VJERUJEM DA NJEGOVI NALOGODAVCI IZ EU NEMAJU UMJEŠANE PRSTE U OVO S OBZIROM DA SU TAKOREĆI LISTOM NAVIJALI ZA BIDENA I ZNAJU KOJA SE ŠPRANCA KORISTI ZA OVO

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
15 dana prije

Moram promijeniti telefon. Star je i brise mi komentare.

Arsenije
Gost
Arsenije
14 dana prije

Srpska vlast je duboko umesana u izborne kradje pomocu software-a Dominion preko firme koja je registrovana u Srbiji.

Doktor
Gost
Doktor
14 dana prije

Hajde da ste rekli obrnuto, da su pomagali Trump-u covjek bi vam i povjerovao, ovako izgleda da nakon bilo cega sto odlucuje pobjednika i gubitnika, bilo to izbori, ratovi utakmice ili bilo sto drugo ispada da Srbi uvijek “pomazu” pobjedniku da pobijedi. “Malo morgen” sto bi rekli u Srbiji.

Arsenije
Gost
Arsenije
14 dana prije
Reply to  Doktor

Nisam siguran da je ovaj post zbog mog komentara. Ako jeste, samo da razjasnim: napisao sam “srpska vlast” a ne Srbi. To nikako nije isto, zapravo je upravo obrnuto. Sve ankete su pokazale da bi preko 80% ljudi u Srbiji glasalo za Trampa da je to moguce. E sad, da li je nas “prvorodjeni” genije koji je pomogao i kampanju Hilari sa 2 mil dolara (“… zato sto sam pametan” kako je rekao) pa je sada preko IT firme pomagao i Bajdenu, videcemo. Vecina Srba u Americi i u Srbiji nedvosmisleno podrzava Trampa. Licno se nadam da ce, ako bude pravde, vlastodrsci u Srbiji, pa i u HR i drugde, odgovarati za svoje “genijalne poteze” sa preranim cestitkama prevarantima. U protivnom, ova manjina ce u Srbiji likovati da su znacajno doprineli pobedi plavih. Mozda budu i nagradjeni.

Pero
Gost
Pero
14 dana prije

Da, vidio sam na linkedinu, ima ih kao šipka.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik