fbpx

Operativci iz Srbije učestvovali u izbornoj prevari protiv Donalda Trumpa?

Operativci iz Srbije protiv Trumpa

Imamo još jednu veliku bombu za vas ovdje, u vezi sa izborima 2020. godine. Uprkos intenzivnoj, zlonamernoj cenzuri Big Techa, prenosimo članak koji se širi na anglosaksonskim forumima.

Ova priča započinje malo poznatim izvršnim nalogom koji je 12. septembra 2018. potpisao predsjednik Donald J. Trump. Ta naredba, dostupna na Whitehouse.gov, nosi naziv „Izvršna naredba o izricanju određenih sankcija u slučaju stranog miješanja u izbore u Sjedinjenim Državama“.

U tom izvršnom nalogu (EO), kojeg gotovo niko nije pokrivao od dana potpisivanja, predsjednik Trump proglašava nacionalnu vanrednu situaciju. Ta vanredna situacija još uvijek je na snazi do danas, a izbori 2020. godine sprovedeni su pod ovim vanrednim stanjem, što je presudna tačka za razumijevanje onoga što slijedi.

„NEOVLAŠTENI PRISTUP IZBORNE INFRASTRUKTURE“

U EO, predsjednik takođe navodi da se zna da ljudi i organizacije koji se djelimično nalaze izvan Sjedinjenih Država mogu da se „miješaju ili potkopavaju povjerenje javnosti u izbore u Sjedinjenim Državama, uključujući neovlašten pristup izbornoj i kampanjskoj infrastrukturi, ili prikrivena distribucija propagande i dezinformacija“.

Ako počinjete da shvatate kako je ovo povezano sa CNN-om, NYTimesom, Washington Postom i MSNBC-om, niste sami. Sve te organizacije, kao što ćete uskoro vidjeti, uhvaćene su pod ovom hitnom deklaracijom „stranog miješanja“ u američke izbore, uz pomoć korporacija saučesnika na tlu SAD.

EO dalje navodi da ovo strano miješanje u američke izbore „predstavlja neobičnu i vanrednu prijetnju nacionalnoj bezbjednosti i spoljnoj politici Sjedinjenih Država“.

Zašto je ovo relevantno za bilo šta što trenutno vidimo sa masovnim prevarama na izborima koje su izvele demokrate i duboka država? Zato što je Dominion Voting Sistems kanadska kompanija. A Scytl je došao iz Španije.

Tako je. Dominion je kompanija u stranom vlasništvu, što krađu izbora zasnovanu na Dominionu čini „stranim miješanjem“.

DOMINION JE KANADSKI, SCYTL JE IZ ŠPANIJE; OBA PREDSTAVLJAJU „STRANO MIJEŠANJE“ NA IZBORIMA U SAD

Još jedna kompanija za glasanje pod nazivom Scytl – koja se takođe široko koristi na američkim izborima – nalazi se u Španiji. Kako izvještava Great Game India:

Nekoliko dana nakon što je otkriveno kako su kanadski krunski agent Dominion sistem glasanja namještali američke izbore 2020. godine takozvanom „greškom“, sada je Great Game India pronašla umiješanost druge sumnjive strane kompanije u namještanje američkih izbora.

Glasove Amerikanaca prebrojala je bankrotirana španska kompanija Scytl iz Španije. Poput sistema za glasanje Dominion, Scytl ima dugu istoriju prevara na izborima u raznim državama, uključujući ubrizgavanje glasove u svoj izborni softver. Broj je natjerao stručnjake da se zapitaju zašto je osjetljivi posao prebrojavanja glasova prepušten nekoj stranoj kompaniji? Kako je španska kompanija u bankrotu mogla da broji američke glasove u Španiji? Zbog tako široko rasprostranjene prevare, predsjednik američke savezne izborne komisije Treiy Trainor smatra da su predsjednički izbori 2020. godine u SAD nelegitimni.

Ono što ljudima nedostaje u svemu ovome jeste to što Trumpov izvršni nalog iz 2018. daje DOJ moć da zaplijeni svu imovinu pojedinaca i kompanija koje su saučesnici u pomaganju ili prikrivanju ovog stranog miješanja u američke izbore.

Nacionalni nalog za vanredne situacije posebno zahtjeva zapljenu cjelokupne imovine subjekata koji su, „direktno ili indirektno angažovani, sponzorisali, prikrili ili na drugi način bili saučesnici u stranom miješanju u izbore u Sjedinjenim Državama“.

To bi, naravno, moralo da uključuje praktično svakog voditelja lažnih vijesti CNN, svakog izvršnog direktora Big Techa, svakog lažne vijesti-teroristu iz NBC Newsa, NY Timesa i Washington Posta. Svi su saučesnici u osvjetljavanju Amerike i prikrivanju masovnog miješanja stranih izvora koje se upravo dogodilo.

Trumpov EO dalje objašnjava da će zapljena imovine ciljati ljude i entitete koji:

…Materijalno potpomažu, sponzorišu ili obezbjeđuju finansijsku, materijalnu ili tehnološku podršku ili robu ili usluge ili daju podršku bilo kojoj aktivnosti opisanoj u pododjeljku (a) (I) ovog odjeljka ili bilo kojoj osobi čija imovina i interesi u svojini su blokirani u skladu sa ovom naredbom; ili (III) da bude u vlasništvu ili pod kontrolom ili da djeluje ili treba da djeluje u ime ili u korist, direktno ili indirektno, bilo kog lica čiji su imovina ili interesi u imovini blokirani u skladu sa ovom naredbom.

Drugim riječima, EO pokriva svaku osobu koju je komunistička Kina potkupila ili kompromitivala. A to uključuje najmanje 80 % poslanika demokrata, prema našoj procjeni, uključujući senatore Feinstein i Schiff.

SVAKU ORGANIZACIJU UKLJUČENU U IZBORNU KRAĐU I PRIKRIVANJE MOŽE OKUPIRATI VLADA SAD

Ali to nije čak ni puna razmjera onoga što zahtjeva ovaj izvršni nalog. U Odjeljku 8, nalog objašnjava da izraz „osoba“ takođe znači „partnerstvo, udruženje, povjerenje, zajedničko ulaganje, korporacija, grupa, podgrupa ili druga organizacija“.

Drugim riječima, bilo koja medijska organizacija koja je pomagala u prikrivanju ili pomaganju stranog miješanja u američke izbore posebno je meta ovog izvršnog naloga.

Dalje u odjeljku o definicijama, EO objašnjava:

… Izraz „izborna infrastruktura“ označava informacionu i komunikacionu tehnologiju i sisteme koje koristi ili u njeno ime federalna vlada ili država ili lokalna vlada u upravljanju izbornim procesom, uključujući baze podataka o registraciji birača, biračke mašine, opremu za tabelarno glasanje i opremu za siguran prenos izbornih rezultata.

To bi uključivalo i sistem glasanja Dominion, kao i sve ostale sisteme glasanja koji su korišteni na nedavnim izborima.

I na kraju, EO opisuje šta znači termin „strano miješanje“. Znači: (naglasak dodat)

…Bilo koje prikrivene, varajuće, obmanjujuće ili nezakonite radnje ili pokušaj stranih vlada ili bilo koje osobe koja djeluje kao agent ili u ime strane vlade, preduzete sa svrhom ili efektom uticaja, podrivanja povjerenja u ili promjena rezultata ili prijavljeni rezultat izbora ili podrivanje povjerenja javnosti u izborne procese ili institucije.

Obratite pažnju na važne riječi „mijenjanje rezultata ili prijavljeni rezultat izbora“. To je upravo ono što su Big Tech i lažni mediji učinili Americi. Više od pukog zločina, to je izdaja, …i upalo je pravo u nacionalnu zamku za hitne slučajeve koju je Trump javno najavio 2018. godine, što sada znači da se svim ovim korporacijama i organizacijama može oduzeti imovina bukvalno preko noći.

REP. LOUIE GOHMERT (R-TEXAS) KAŽE DA JE AMERIČKA VOJSKA UPRAVO IZVRŠILA UPAD U SERVERSKU FARMU SCYTL U ŠPANIJI

Da ne biste pomislili da su ovo sve špekulacije i glasine, sada smo stigli do dijela gdje se guma susreće sa putem. Prema video intervjuu sa predstavnikom Louisom Gohmertom (R-TX) koji je emitovan ranije danas, američka vojska je upravo izvršila raciju na farmi servera sada bankrotirane kompanije Scytl u Barseloni u Španiji.

Gateway Pundit, koji je bio na čelu većeg dijela izvještavanja o bombama o zavjeri o namještanju izbora koja se dogodila 3. novembra, obratio se svojim izvorima kako bi potvrdio vojne operacije u Evropi, povezane sa prikupljanjem dokaza o krađi izbora. Evo šta je TGP upravo izvijestio:

Američka vlada, jednom kada je utvrdila da je ovaj Dominion server umiješan u prebacivanje glasova, tada je obavještajna zajednica započela potragu za serverom i otkrila da je server u Njemačkoj. Da bi dobili pristup tom serveru i dali ga na zakonit način na raspolaganje, morao je State Department da radi zajedno sa Ministarstvom pravde. Morali su da zatraže da vlada Njemačke sarađuje u omogućavanju zapljene ovog servera.

Odgovarajući dokumenti potrebni da utiču na tu vrstu zapljene su postavljeni, potpisani, a čini se da je u ovoj operaciji bila i američka vojna podrška. Američka vojska nije bila u prednosti. Ali ovo pomaže u objašnjavanju zašto je Esper otpušten, a Miller i Kash Patel postavljeni na svoje mjesto – kako vojska ne bi ni na koji način ometala operaciju.

Dobijanjem servera sada će imati direktan dokaz o tome kada im je naloženo da prestanu da broje. Takođe će otkriti ko je dao smjernicu da prestane da broji i ko je pokrenuo algoritam koji je počeo da mijenja glasove. CIA je bila potpuno isključena iz ove operacije.

Evo intervjua sa predstavnikom Gohmertom, koji je trenutno na YouTubeu, ali će se vrlo brzo pojaviti na Brighteon.com, za slučaj da YouTube pokuša da memoriše ovaj video:

PROPAST: BIG TECH, MEDIJSKI DŽINOVI, DEMOKRATSKI OPERATIVCI I POLA DUBOKE DRŽAVE

Bilo kojoj informisanoj osobi trebalo bi da bude očigledno da je sve što su Big Tech i lažni mediji učinili namještajući ove izbore, a zatim zakopavanjem masovne operacije prevare glasova demokrata, bilo prikrivena prevara i nezakonita akcija, …i sve je sprovedeno u ime komunističkih nacija poput Kine i globalističkih operacija koje se nalaze izvan Sjedinjenih Država.

Nije samo to što se kompanije sa sistemom glasanja čiji su hardverski i softverski sistemi namještali izbore nalaze u Kanadi i Španiji; takođe nam je rečeno da dio CIA namještanja izbora u stvarnom vremenu uključuje podatke koji se prebacuju na servere koji se nalaze u Njemačkoj i možda Srbiji. Dakle, najmanje tri ili četiri strane države su uključene u ove izbore, a to ne uključuje čak ni Kinu i Venecuelu, koje su obje imale druge uloge u vođenju uticajnih operacija radi namještanja izbornog ishoda u korist Bidena. (Priča se da su sredstva za Dominion obezbjedili bogati iz Venecuele.)

Sada je tim Trump u procesu prikupljanja neoborivih dokaza o zločinačkom dosluhu da bi izvršili miješanje u izbore, a tragovi zataškavanja vodit će direktno do Big Techa (ciljana cenzura i dogovaranje sa Kinom) i lažnih vijesti ljevičarskih medija (dimna propagandna kampanja za prikrivanje dokaza o stranom dosluhu).

To znači da će predsjednik Donald J. Trump u jednom mahu moći da:

  1. Uhapsi i zaplijeni imovinu svih najviših demokrata i izdajnika iz duboke države koji su pokušali da ukradu izbore 2020. godine.
  2. Oduzme sve korporaciji Big Tech i ljevičarskim propagandnim kućama koje su bile saučesnici u zavjeri. To može uključivati zapljenu imena njihovih domena kao što su Twitter.com, YouTube.com, Facebook.com itd.
  3. Pobijedi DNC zauvijek otkrivanjem ogromnih dokaza o raširenim izbornim prevarama, što će takođe rezultirati nacionalnim pozivom na sistem identifikacije birača za sve buduće izbore.
  4. Učvrsti sopstvenu reputaciju briljantnog predsjednika SAD za drugi mandat (a možda i treći, usudimo se reći).

Nikad se ne kladite protiv Donalda.

PONOVNO BROJANJE VIŠE NIJE VAŽNO; POTVRDA GLASOVA JE SADA IRELEVANTNA

Akcioni plan za postizanje svega ovoga je u toku dok ovo čitate. Tim Trump već ima cjelokupne evidencije transakcija izbornih promjena u Dominion Voting Sistems, a sa racijama koje se odvijaju u Evropi, obezbjeđuje se još dokaza o miješanju stranih država.

Važno je da će ovaj ogromni skup dokaza o prevarama biti više nego dovoljan da predsjednik Trump predstavi te dokaze američkom narodu, a zatim proglasi ilegalni pokušaj pobune protiv Sjedinjenih Američkih Država dok raspoređuje američke maršale ili vojnu policiju da hapse izdajice u Sjedinjenim Državama koji su pokušali da izvrše ovu razrađenu krivičnu prevaru. Nije ni čudo što izgleda kao da se John Brennan usrao svaki put kad se pojavi na televiziji uživo. Jednom kada se Trumpov plan u potpunosti aktivira, ljudima poput Brennana biće potrebna doživotna zaliha pelena.

Jednom kada se svi dokazi prikupe i izvedu, predsjednik Trump samo treba da proglasi cjelokupne izbore ništavnim kao artefakt neuspjelog pokušaja stranog puča protiv Sjedinjenih Država, potpomognut izdajničkim operaterima unutar Demokratske stranke i određenim mračnim uglovima obavještajne zajednice (CIA, FBI, itd.).

Kao nepromjenljiv pravni princip, svaka stranka koja se angažuje na društvenom ugovoru (kao što su izbori), a zatim vara kako bi pokušala nepravedno „dobiti“ taj ugovor, podrazumjevano je diskvalifikovana. Ne možete pobijediti na izborima krađom. Za to postoji ogroman pravni presedan u sudskim odlukama i SCOTUS i saveznih okružnih sudova. Prebrojavanja nisu bitna. „Potvrda“ lažnih glasova je samo pozorište. Ništa od toga nije važno kada se nadmoćna prevara cjelokupne operacije dokumentuje i otkrije svima.

VEĆ SMO POBIJEDILI

Trump je već pobijedio na ovim izborima. Izdajnički neprijatelji Amerike već su uhvaćeni. Kako se sve ovo odigrava, suočit će se sa hiljadama krivičnih prijava, osim ako prvo ne pobjegnu iz zemlje. I DOJ će udariti čekićem cijelu operaciju.

Američki narod je uz Trumpa – uključujući i mnoge demokrate kojima je sada mučno od toga što su bili svjedoci toga što se dešavalo na veliko ljevičarskoj krađi izbora. Amerikanci neće dozvoliti da im zemlju ukradu strani interesi, a kao što smo već pomenuli, ako Trump bude trebalo da pozove svakog vojno sposobnog muškarca u Americi da se pojavi u Washingtonu, potpuno naoružan hrabrošću, milioni rodoljuba će stići u odbranu ove ustavne države od njenih neprijatelja, kako stranih, tako i domaćih.

Trump više ne treba da osvaja prebrojavanja, a sigurno mu nisu potrebni ni mediji na njegovoj strani. Ionako ih neće biti još dugo. Sve što Trumpu treba je da nastavi sa prikupljanjem dokaza, pripremi se za njihovo predstavljanje svijetu i nastavi da prikuplja podršku miliona Amerikanaca koji su spremni da polože svoje živote na frontu, ako je potrebno, da brane ovu naciju.

POBJEĐUJEMO AKO ODLUČIMO DA POBJEDIMO

Jedini način na koji gubimo je ako se predamo zločincima s ljevice.

A riječ „priznati“ nije ni u mom riječniku. Niti će se Alex Jones, Owen Shroyer, Steve Bannon, Jim Hoft, Rudy Giuliani ili bilo koji drugi patriota predati ovim ljevičarskim zločincima i tiranima.

Nekoliko dodatnih detalja o svemu ovome pokrivam u svom dnevnom izvještaju od 13. novembra:

Nastavite da čitate za više analiza u danima pred nama… Ovo je istorija u nastajanju, iz sata u sat, iz dana u dan. Živi ste svjedok jednog od najepičnijih političkih genijalnih poteza „4D šaha“ u ljudskoj istoriji. Uzmite malo kokica i u međuvremenu se pridružite pro-Trumpovim skupovima. Pobjeda dolazi.

Izvor: The Scot Free

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
198 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Laž
Gost
Laž
1 godina prije

Ih, ta ne mojte kazati.

eks
Gost
eks
1 godina prije

Deep State mafija je izabrala Srbiju za lociranje Dominiona, kao simboličan znak osvete Srbiji zbog uspostavljanja saradnje sa administracijom Donalda Trampa. Srbi su, u ogromnoj većini, želeli da Tramp bude predsednik u drugom mandatu , a ovako su predstavljeni kao “krivci” za poraz Trampa . Takvu podlost i pokvarenost mogu… Pročitaj više »

tihobl
Gost
tihobl
1 godina prije

Nema od toga nista. Stootenberg je priznao Bajdena za predsjednika i tu je kraj price.

Nije to Lukasenko da uzme kaljasnjikov i izadje ispred rezidencije, spreman da se bori do poslednje kapi krvi.

Istražuj
Member
Istražuj
1 godina prije

A koliko vidim, Bidena ponovo optuzuje i proziva Ukrajinski sud, za onaj cirkus kojim se sam hvalio kada je prisilio Porosenka da otpusti drzavnog tuzioca koji je ispitivao slucaj korupcije Bidenovog sina (narkomana i pedofila) Huntera: https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/former-obama-vice-president-joe-biden-now-wanted-class-felony-charges-ukraine/ hehe… Bas pravi “predCjednik”… A kada smo kod povezanosti ovih satanista sa tzv… Pročitaj više »

noExcuse
Gost
noExcuse
1 godina prije

Ako je ovo istina, a sve se vise bruji o tome kao istini, za pretpostavit je da situacija još puno detaljnija i slozenija.
I sad imamo dva scenarija ili Trump ovo provodi i krece (konacno ) s uhicenjima u finalni obracun.

Ili

Je kabala i glumi igru.

Treceg nema.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije

Bilo bi zaista sjajno da se dese stvari kao što je opisano u tekstu. A da li će tako biti videćemo. Ovo mi deluje kao QAnon objava. Ovde se neki nesretnici raduju “pobedi” Bajdena. Kažu da im se ne svidja Tramp. Ni meni se ne svidja Tramp. Svidja mi se… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
1 godina prije

Nisam ja – majke mi! Ali komšija Pera, e taj zna da instalira program… Ovaj tekst je očigledno pisao ostrašćeni pro-Trampovac a to i ne krije. Ali nije ni bitno ako su informacije o akciji vojske u Španiji tačne. Sasvim je sigurno da Tramp nije učinio ništa značajno, to je… Pročitaj više »

Ice
Gost
Ice
1 godina prije

Isti server je korišten u Georgiji. Tamo će se glasovi brojati ručno, a Trump je izjavio prije dva dana da ručno brojanje glasova ne mijenja stvari. Pametnom dosta, a budale se hvataju za ovakve članke.

Savic goran
Gost
Savic goran
1 godina prije

Опа,биће интересантно.нарочито екс-ју председницима …

Tvrtko
Gost
Tvrtko
1 godina prije

A gde oni tu vide ljevičare ?
Očito sam nešto gadno zaostao u vremenu.

Pravda
Gost
Pravda
1 godina prije

Za ove demokratske izdajnike najbolji zatvor bio bi Supermaks u Stenovitim planinama.

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije

Moram nadodati da je stotinjak zaposlenika Dominiona s prebivalištem u Srbiji, netom prije američkih izbora pobrisalo svoje profile sa LinkedIn-a. An anonymous internet user captured screenshots of employees who had yet to delete their profiles. As seen in the screenshot below, all of the company’s software engineers are located in… Pročitaj više »

Meštar
Gost
Meštar
1 godina prije

Ovo napisano nije nemoguće. No, meni je svejedno ko će u SAD pobijediti jer su u mojoj Domovini na vlasti idioti otporni na bilo kakvu vanjsku promjenu.

Uno
Gost
Uno
1 godina prije

Brateee, demokratija mora biti ubivena…! 🙂

durdica antolic
Gost
durdica antolic
1 godina prije

Odlično!!!

Walldorf
Gost
Walldorf
1 godina prije

https://youtu.be/L9pVterSn00 Mali doprinos istini.Svako dobro želim.

hiber
Gost
hiber
1 godina prije

Nisam baš razumio. Znači li da će da zaplijene Srbiju? Zar već nije zapljenjena? Ide li i Kosovu u paketu ili je ono već zapljenjeno kao akontacija?

brusli
Gost
brusli
1 godina prije

Znači nista od Katalonske nezavisnosti. A zar na zapadu nije “ko vise plati”? Ili ni to ne pomaže kad te stigne “prokletstvo Chaveza.” E, Columbo, Columbuse, gdje ti je pamet bila!? Sad ce jos Rusi i Kinezi ispasti nesposobni. Tako im je kad nemaju “ono nebesko” u sebi kao neki… Pročitaj više »

huhuhu
Gost
huhuhu
1 godina prije

kad su u usa lazirali izbore, kako su tek u hr lagano prije marende nastimali onih par postotaka da pobijedi kgk, a onda su spanjolci isli prilec na siestu

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

“Operativci iz Srbije učestvovali u izbornoj prevari protiv Donalda Trumpa?” “…takođe nam je rečeno da dio CIA namještanja izbora u stvarnom vremenu uključuje podatke koji se prebacuju na servere koji se nalaze u Njemačkoj i možda Srbiji.” Pa dobroljudi jeste li vi normalni? Kakav je to prizemni jeftini senzacionalizam? U… Pročitaj više »

Makedonac
Gost
Makedonac
1 godina prije

Nadovezujem se novini sa malo pred-istorije, da neke stvari budu jasnije: Dajem hronologiju kultovih videa 2016.11.05 CIA dr. Stiv Pečenik https://www.youtube.com/watch?v=CJ_CYS-KMjM Banirano video na youtube dr. Stiv Pečenik od 2020.11.05 “Sting Operation Underway To Stop The Steal Of the Election” sa infowars, ima ga na https://banned.video/watch?id=5fa4d52a2a30241aa0b5131f Sledeče banirano video na… Pročitaj više »

fijgnbirgjeiceocmiei
Gost
fijgnbirgjeiceocmiei
1 godina prije

Otpisani vam je sve objasnio kako stoje stvari u zbilji a ne izvrnutoj “stvarnosti”: ” ljudi nisu nikada sami birali svoj put jer su ljudi organizirani poput “stada” kojega usmjeruje “pastir”. Pored našeg tvorca, vlasnika i “pastira”, gotovo da i nema šanse da se iznjedri neki “pastir” iz tog stada… Pročitaj više »

hiber
Gost
hiber
1 godina prije

Očito mora u čorku jedno 2.000 godina zbog utaje poraza. Ovako će se vaditi na ludilo. Najvjerojatnije će ga odvući u luđačkoj košulji. Vjerojatno će se moći i proglasiti Američkim carem. Bilo ih je nekoliko u povijesti. Zadnji je umro u Kaliforniji.

hiber
Gost
hiber
1 godina prije

Očigledno su Rusi izvezli tehnologiju u Srbiju.
Nego sve se mislim, kolege iz Srbije, ako ste već ovladali tehnikom lažiranja izbora, baš se nešto kandidiram za predcjednika kućnog savjeta, pa ako uhvatite vremena za faturetu.

Ivex
Gost
Ivex
1 godina prije

Nisam se odavno bolje nasmija, uglavnom autor ovoga teksta gleda previše serija s Kifferom Sutherlandom. Pokazuje osnovno nepoznavanje kako funkcionira podjela vlasti u SAD. Još jadnije je da ovaj Potral može stavljati ovakve tekstove spusate se na razinu Alo ili Insadera sličnih tabloid sranja drugi par gaća je ako namjerno… Pročitaj više »

Anica
Gost
Anica
1 godina prije

Sve je jasno kao dan. Kradu izbore u cijelom svijetu, a ne samo u Americi.

Max
Member
Max
1 godina prije

Ovo zvuči senzacionalno.. Nadam se da je izvor vjerodostojan. Ako je ovo istina onda je riječ o najvećoj obaviještajnoj i protuobaviještaojnoj operaciji na tlu SAD. Pa i šire.

emi
Gost
emi
1 godina prije

(Logično, nije u vezi sa tekstom ali možda če vam bit zanimljivo:https://d.tube/#!/v/gustirnagusti1979/QmPva1saHXmt53puSESSdtSJsndn3tNo5zTHq5ULutXNz6 )

The Who
Gost
The Who
1 godina prije

Nikako mi ne izlazi iz glave proročanatvo koje sam davno davno pročitao a glasi nekako ovako, da će doći antikrist sa plavim turbanom na glavi i biće prikazan kao spasitelj svijeta a on će iza toga pokazati svoje pravo lice. Hm, plavi turban mislio sam neko sa istoka, no međutim… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 godina prije

Sjeća li se uopće itko jedne vrlo bahate izjave Joe Bidena: „ … nisu mi potrebni glasovi ljudi za pobjedu na izborima.“ ZAŠTO bi rekao nešto tako neobično? Što je to Biden znao a ostali nisu? Čak nisu ovo ni registrirali.  Služba državne sigurnosti CIA-a pokrenula je svoju najveću izbornu operaciju. https://79days.news/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2     Dr.… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

Narancin je odlucio biti ili sa stitom ili na njemu i popustanja izgleda nece biti. Jasno je njemu kao i nama nekima da sljedecih izbora nakon ovih nece biti ,ako popusti. Dakle ili ce dobiti potpuni uvid u glasacke listice ili ce Bidonovci morati nastaviti gledati Bijelu Kucu sa pristojne… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Već vidim…2022
Kauč ,lijevo kokice,desno kalaš,a tv ugašen….Šta ima? Evo ništa …kod tebe

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
1 godina prije

Nije ova tema za tebe, treba da se razmišlja. Drži se ti Alana Forda.

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
1 godina prije

Israel Wins U.S. Election
Congress and White House work together to reward the Jewish state
PHILIP GIRALDI • NOVEMBER 3, 2020 • 1,300 WORDS • 163 COMMENTS • 105 NEW • REPLY

Darko
Gost
Darko
1 godina prije

Šta veli pičkousti? Treba nešto da se stavi u frižider.

ventilator
Gost
ventilator
1 godina prije

AKO JE OVO ISTINA, DA SE U JEDNOJ MOĆNOJ ZEMLJI KAO ŠTO JE USA IZBORI UKRADU, ONDA SE PITAM DALI SU I PLENKOVIĆU IZBORI NAMJEŠTENI, JER NE VJERUJEM DA NJEGOVI NALOGODAVCI IZ EU NEMAJU UMJEŠANE PRSTE U OVO S OBZIROM DA SU TAKOREĆI LISTOM NAVIJALI ZA BIDENA I ZNAJU KOJA… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije

Moram promijeniti telefon. Star je i brise mi komentare.

Arsenije
Gost
Arsenije
1 godina prije

Srpska vlast je duboko umesana u izborne kradje pomocu software-a Dominion preko firme koja je registrovana u Srbiji.

Doktor
Gost
Doktor
1 godina prije

Hajde da ste rekli obrnuto, da su pomagali Trump-u covjek bi vam i povjerovao, ovako izgleda da nakon bilo cega sto odlucuje pobjednika i gubitnika, bilo to izbori, ratovi utakmice ili bilo sto drugo ispada da Srbi uvijek “pomazu” pobjedniku da pobijedi. “Malo morgen” sto bi rekli u Srbiji.

Pero
Gost
Pero
1 godina prije

Da, vidio sam na linkedinu, ima ih kao šipka.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik