“Otkrijte podatke o biolaboratorijima”, zahtjeva rusko veleposlanstvo od Washingtona

Biolaboratorije u Ukrajini
27 komentara

“Vlada Sjedinjenih Država trebala bi javno objaviti podatke o biolaboratorijima u Ukrajini”, zahtijeva rusko veleposlanstvo u Sjedinjenim Državama.

Rusko diplomatsko odjeljenje inzistira na što skorijem objavljivanju podataka. Veleposlanstvo također zahtijeva objavljivanje specijalnih znanstvenih programa i istraživanja u Ukrajini.

“Zahtijevamo od američke strane da što prije otkrije podatke o vojno-biološkoj aktivnosti u laboratorijima na teritoriju Ukrajine. O kakvom mirnom istraživanju govorimo ako iza cijelog posla stoji Pentagon”, piše veleposlanstvo.

Biolaboratorije je otkrila ruska vojska tijekom specijalne operacije u Ukrajini. Ruska vojska već je preuzela kontrolu nad Hersonskom regijom. Ukrajinska vojska i kontraverzne postrojbe i dalje drže Harkov i Mariupolj, koristeći lokalno stanovništvo kao živi štit, javljaju ruski mediji.

Postojanje biolaboratorija je vruć krumpir za Sjedinjene države. Odavno sumnjalo u postojenje sličnih laboratorija diljem svijeta, pa čak i u Kini iz koje se proširio koronavirus. Dokumenti koje je objavilo Ministarstvo obrane Rusije, jasno pokazuju kako se radi o vrlo opasnim istraživanjima.

Ako se dokaže vjerodostojnost pronađenih dokumenata, Sjedinjene države će ući u povijest kako najveća teroristička država koja je pokušala zaraziti raznih patogenima dio Europe i pola Azije.

Ucjenjeni, preplašeni i kupljeni balkanski politčari, kukavički šute i ne progovaraju. Čak što više, nude se, kako reče prvi hrvatski predsjednik za “Judine škude”.

Biolaboratorijeukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sir Oliver
2 godine prije

Misliš da taj klaun Zelenski zna nesto o labosima. Samo potvrda da su Ameri najveći šljam od naroda ( Indijanci,atomske bombe, koreja, vijetnam…..)

burt
2 godine prije

Amerika ima biolaboratorije u Ukrajini sami su vec priznali

Goc is in the air
2 godine prije

Vrh piramide – INICIJATORI = hazarski trilijarderi + loze rojalnih degenerika, ispod su KREATORI = milijarderi novijeg doba i pri dnu marionete – IZVRŠIOCI = čelnici država, izvršne i sudbene vlasti te čelnici raznih centara i agencija. Ispod smo…. Znamo tko….
Jesam blizu?
Da li je ovo sve kazališna predstava kako neki misle i pišu (znači ovaj sukob, tj. rat je samo dio reseta) u kojoj pušimo mi, pučani, ili je stvarno ovo dizanje iz pepela i otimanje kontroli BP-a? Jer ako je ovo drugo onda je on novi mesija…..

Lucija, prva
2 godine prije

Bio rat je jako jeftin. Svi ti lavovi su koštali samo 32 milijuna. Drugo, neke bolesti se mogu pronaći prirodno u Ukrajini, pa to pomaže prikrivanju, kao što je Krimsko- kongoanska hemoragijska groznica. Dalje se navode slučajevi eksperimenata na vojsci i stanovništvu. “…новац су примиле лабораторије урајинског Министарства одбране у Кијеву, Одеси, Лавову и Харкову – укупно 32 милиона долара… …амерички пројекти у области санитарног и епидемиолошког благостања у трећим земљама, укључујући Африку и Азију, финансирају се преко националних здравствених власти „Није случајно што су те биолабораторије изабрали Управа за смањење претњи Министарства одбране САД и компанија ‘Блеч енд вич’ као извршиоце пројекта УП-8, чији је циљ проучавање узрочника Кримско-конгоанске хеморагијске грознице, лептоспирозе. и хантавируса“, рекао је Кирилов. Према његовим речима, интересовање америчких војних биолога је повезано са чињеницом да ти патогени имају природна жаришта у Украјини и Русији. „Њихова употреба се може ПРИКРИТИ као природна избијања болести. Због тога… Čitaj više »

Bruno
2 godine prije

Ovo me podsjeća na Irak i potragu za oružjem za masovno uništenje. Rusima treba neki izgovor za ovaj besmisleni rat, baš kao i Amerikancima nekada u Iraku.

Svetlo
2 godine prije

Nauštrb zla zapada opravdavati Rusiju i slijepo vjerovati njihovoj možda i velikoj propagandi, zato što se za prvu stranu pokazalo da je propaganda? Kakvog to smisla ima?! Iz jedne zamke upadati u drugu. Deep state, deep church, deep science, sve vam je to isto i u Rusiji i u Americi i u drugim zemljama. Nema svete oslobodilačke zemlje, niti pravednika, nažalost. Ovo je po mom mišljenju ista propaganda kao što je to slučaj i sa zapadnom. A narod se kuha u loncu laži jedne i druge strane i gine. Jedini izlaz je da se sva ta carstva raspadnu i neka se raspadnu! Vrijeme je dobrih zajednica i dobrih ljudi.

veliki putnik
2 godine prije

Zli mocnici planiraju siledzijske orgije na zemlji,ko ce to da zaustavi???

roberto
2 godine prije

Eto,iskreno ne znam,jel ovo istina..pa ako bi se neko potrudio to istražit(možda redakcija logično).Ovo je c/p jednog komentara..sa jednog režimskog medija..

2009,Ternopolj – virus koji je izazvao hemorag.upalu pluća. 2011 kolera, 2014 u Ukrajini kolera ponovo. 2015 u Nikolajevu više od 100 slučajeva kolere.Siječanj 2016,Harkov,virus sličan gripi,više od 200 vojnika hospitalizirano. 2 mjeseca kasnije svinjska gripa. 2017,Nikolajevo,hepatitis A. U ljeto iste godine žarišta infekcije hepatitisa A ,Zaporožje,Odessa,a u jesen Harkov. Ameri lažu,a ukrajinci lažu po njihovom nalogu.

Ja to onako
2 godine prije

Tko ovo pusi ljudi?

marija jurišić
2 godine prije

ako je ovo šta navode rusi točno onda nema sumnje da svijetom vladaju reptili sa sjedištem u londonu i washingtonu

TIIJA
2 godine prije

Poveznica, vezano za financiranje nacista?

Max
2 godine prije

Slažem se sa zaključkom ali i tekstom.

Iva Bg
2 godine prije

To su budalaštine koje su nalupali Lučić i Ljepojević.

Klara
2 godine prije

Da, večina svijeta vidi posljedice, a uzrok koji je i doveo do zla sa strane,( na žalost uvijek strada narod ) Da , globalisti ( zločinci ) svih zemalja šute jer su prihvatili i korona igru, koja je usto dio zločinačke svijetske elite, kao i njihovih a n t e n a pipaka , plačenika po čitavom svijetu. KORONA ZLOČIN === pokretač puno toga pa i ovo zlo je dio te na žalost igre.

Klara
2 godine prije

AUSTRALIJA I ČUVARI NEČEGA, ODNOSNO NIČEGA , ULIČARI SE IŽIVLJAVAJU NAD NARODOM. ĐIVLJE ŽIVOTINJE ZA ODSTREL . M A R Š IDIOTI FAŠISTI I SVE NAJGORE VAM U KRVI.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI