”Pandemija će nestati tek kada SVAKI POJEDINI čovjek na planeti bude bio cijepljen,” izjavila je Merkel na summitu G7

Angela Merkel zabrinuta
186 komentara

Koronavirus može se smatrati pobijeđenim tek kad se svi na svijetu cijepe protiv Covid-19, rekla je njemačka kancelarka Angela Merkel, nakon što se sastala s čelnicima G7 na virtualnom summitu u petak.

Obraćajući se novinarima, Merkel je rekla da je u svojim primjedbama skupini naglasila kako “pandemija neće biti gotova sve dok se svi ljudi na svijetu ne budu cijepili,” dodajući: “Svi MORAJU sudjelovati.”

“Pandemija koronavirus] posebno je pokazala koliko se u svijetu razilazimo.”

U petak je čelnica izvršnog tijela EU, Ursula von derLeyen, rekla da će blok izdvojiti 100 milijuna eura (121 milijun dolara) za financiranje uvođenja cjepiva Covid-19 u Africi.

Predsjednik Komisije rekao je da će EU pomagati u “povećanju” proizvodnih kapaciteta na cijelom kontinentu, prema ugovorima o licenciranju cjepiva, kao i u kupnji opreme i obuci osoblja.

27-člani blok također je rekao da će udvostručiti svoj doprinos postrojenju za dijeljenje cjepiva Covax, na milijardu eura.

U međuvremenu će Njemačka doprinijeti 1,5 milijardi eura svjetskim naporima protiv Covid-19, dok će G7 u cjelini izdvojiti 10,3 milijarde eura, od kojih će neki ići prema Covaxu.

Covax je inicijativa Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) kojom se pokušava osigurati jednak pristup cjepivu između svjetski razvijenijih gospodarstava i siromašnijih država.

U četvrtak je generalni direktor SZO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus pozvao zemlje proizvođače cjepiva neka doniraju cjepiva Covaxu, umjesto pojedinačnog djelovanja.

Trenutna globalna podjela oko pristupa cjepivima znači da su neke siromašnije zemlje još uvijek bez cjepiva za Covid-19, dok su druge, uključujući Kanadu, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Australiju i one u EU, naručile više doza nego što je to tehnički potrebno.

Angela MerkelCOVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
186 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tvrtko
3 godine prije

Samo dva upita za gdju Merkel, cijepivo nas štiti od čega i kako dugo ?

Freedom Fighter
3 godine prije

Kako izbjeci cjepivo ako bude doslo da je obavezno? Takoder kako izbjec cjepljenje ako kazu izgubit ces posao ako se ne cjepis, neces moci preci granicu ako se ne cjepis i slicne akcije?
Zanima me ima li netko nekakvu ideju? Znate li koja drzava ce biti sigurna u kojoj se nece morati cjepiti? Pomazite ljudi, trebat ce nam te informacije…

jfvjrjfgvjerfvwerfvw
3 godine prije

Bemti ja terma varansku.

piždro
3 godine prije

uh još i onaaaa… nastavili logičari danas sa slavnim likovimaaa s one strane..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Krokodil
3 godine prije

A onda ces imat revoluciju i pakao na ulicama. A mozda ti se dogodi kao onoj babi u Francuskoj da ti narod demokratski glavu na giljotinu stavi? Francuska ima fine tradicije. Treba njegovat denokraciju ne volju ludjaka 4 rajha.

... ....
3 godine prije

Ne misli se samo na aktualno cjepivo nego i sva naredna sa novim ‘mutacijama’, iako to sad ne kaže. Ne bi sad Mutti previše da muti.
Možda naredna i neće trebati.

ledno doba
3 godine prije

”Pandemija će nestati tek kada SVAKI POJEDINI čovjek na planeti bude bio cijepljen,” Ovom izjavom ova gušterica (pogledajte joj samo facu), je zapravo priznala da je sve organizirana prevara. Dakle; svrha pandemije je da se svakog čovjeka cijepi (čitaj:kratkoročno ili dugoročno pošalje u smrt i ropstvo) A ja kažem: pandemija će nestati, teka kada svaki pojedini sotonjara iz globalne elite bude nestao. Očigledno je, odnosno zna se, da im plan cjepljenja ni blizu ne ide kako treba i zato sada pokušavaju ucjenama na sve načine. sada zapravo otkrivaju sve karte. Otvoreno govore i najavljuju da bez certifikata o cjepljenju (žiga zvjeri), nitko neće moći ići u kazalište, restorane, neće moći putovati, itd… i njihove firme kao avionske i turističke kompanije ( sve velike firme su u njihovom vlasništvu), po njihovoj naredbi, već najavljuju uvođenje tih mjera.. A sada je ova ilumintaska gušterica potpuno otkrila karte i zapravo indirektno priznala da… Čitaj više »

slavko
3 godine prije

samoprovjeravam da li sam još u kazni 🙂

Lobos
3 godine prije

Merkel: “Pandemija koronavirus] posebno je pokazala koliko se u svijetu razilazimo.”. Razišli ste se vi i od naroda i od zdravog razuma!! Vi služite samo eliti, Big Pharmi i svom džepu.

Slonica
3 godine prije

Jeste ‘l čuli djeco vjerujte bez šale..
Šteta da nije prognozirala na koji rok će nestati pandemija, da razmislim jel se isplati …

Ili drugim riječima dok se i zadnji čovjek ne cijepi sigurni smo od novog virusa.
Ovakvo nešto reći,mogu samo veliki proroci.

Tao
3 godine prije

Pandemije nikad nije ni bilo i ovaj cirkus ce bit gotov bez tvojih cjepiva i bez obzira na tebe i tvoje kompanjone nedraga Frau Hitler

Suzy
3 godine prije

Koja je ovo kucka! Unuka nacizma i prijateljica naseg zlotvora velikog vođe Plenkovića

3 godine prije zadnji put uredio Suzy
Amelija
3 godine prije

bill rekao borisu, boris rekao angeli.

Kos
3 godine prije

Iz Knjige Istine(prorecena u Danielu, Biblija), u koju nitko ne vjeruje, i datum kad je prorok primio poruke.. : WW3 is ahead, USA and EU fall, antichrist emerges into war as the peacemaker and he is someone from the east. Do not take the chip(mark of the beast) for it will mean hell if taken(and not in the ‘state of Grace when taken) . Gods chastisements(weather, nature, ..) will escalate(mild form is seen as climate change) and we can repent only while alive. There will be a personal experience: ”cross will appear in the red sky/two comets will collide +supernatural earthquake will be felt” – Gods proof of His existence and a chance to save our souls prior Second Coming. Seal of the Living God is a prayer contained in the Book of Truth…This is in short what Book of Truth is about. .take care and have a nice day.… Čitaj više »

The Who
3 godine prije

A bježi babo jedna, razmišljaj ti polako o svom odlasku sa ovog svijeta

Osion
3 godine prije

Može li mi neko reci odgovor na pitanje koje niko nije postavio
Evo postoje te dvije vrste te genetske vakcine fajzer i moderna . Da li ti znači da su ostale vakcine sigurne jer ne počivaju na istoj tehnologiji . Koliko sam vidio ove fajzerove i modernine vakcine dobijaju uglavnom bogate države dok ostale ruske kineske dobijaju siromašne države . Čitavo vrijeme se govori o opasnosti Mrnka vakcina a niko da primjeti da nju dobijaju samo bogate države , pa mi tu nije jasno , da li žele pobiti samo zapadno stanovništvo ili je nešto drugo u pitanju

Trt
3 godine prije

Mrš babo nacistička.

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Nacistkinja! Bez kučeta i mačeta, bez potomstva. Cjepi se ti, stara stasijevko.

Tupko Glupko
3 godine prije

Onda svake godine “mutirani” soj za koje “treba” novo genetski modificirano cjepivo. za koje će nam ovi mentalni bolesnici reći da se opet svi trebamo cijepiti.
Ne dajte se cijepiti – ako nas bude više od 50%, mogu samo onanirati na svoje fantazije.

3 godine prije zadnji put uredio Tupko Glupko
M.Glišić
3 godine prije

“Kancelarka Merkel” ima “želju” da “vakciniše” sve,ali…!?
Tu njenu “želju” koče 2 međunarodna pravila, prvi je IHR,a drugi je “Sirakuza principi”.
Po IHR “vakcinacija” je dobrovoljna!
Po “Sirakuza principima” nisu se ispunili svi uslovi za sprovođenje navedenih principa!
Na osnovu ovih činjenica svaka njena izjava,namera ili težnja spada u teško krivično delo protiv čovečanstva!

Ana
3 godine prije

Sta ti znas o coroni i cjepivima? Licemjerko! Ovo ste vi globalisti sve isplanirali. Vrsite genocid , sram vas bilo!

dinko grgat
3 godine prije

A što drugo i očekivati od zle i glupe babuskare.A kada se može očekivati da će biti pobijeđeni karcinomi???!!!Jel’,kada će cijepiva protiv karcinoma???Koliko dugi niz godina ih već bezuspješno tražite,a ova ste pronašli u roku kračem od godine dana.

Ive
3 godine prije

Graz A. Merkel, koliko vas je i tko za ovu izjavu platio, da nije MODERNA, farmaceut and investment company.

vetmaniac
3 godine prije

nein mein frau- du bist stasi sau

Farree
3 godine prije

Da vam prepričam priču koju sam danas pročitao i koja me je pravo dojmila. Godina 1856, Južna Afrika. Narod Xhosa se do tada uspješno odupire nastojanja Britanaca da im otmu njihovu plodnu zemlju iznađu 2 rijeke. Odjednom se pojavila nekakva Epidemija među govedima i već su mnogi izgubili dosta od svog stočnog fonda. Jednog dana, djevojčica po imenu Nongqawuse je čula “duhove” kako joj se obraćaju iz bunara šaljeći joj poruku da je neophodno da se pobija ukleta.stoka i uništi ukleta žetva, te da će to voditi do toga da umrli Xhosa ožive i da će oni onda pomoći da otjeraju Britance, a i da će ubijena stoka iso oživjeti. Uplašena djevojčica je otrčala kući i ispričala ujaku šta je doživila. Da skratim, nakon što je djevojčicina priča bila “potvrđena” od strane “stručne komisije (kriznog štaba)” Xhaso su pobili svu svoju stoku (400000 goveda) i zapalili svu svoju “ukletu” žetvu.… Čitaj više »

mladen
3 godine prije

pitanje je samo s kojim cjepivom Dok se ne dogovore.
,čije je najbolje a cjepiva i tak nema.

Irena
3 godine prije

Dakle, NIKAD. Psihopati svuda oko nas.

Karma
3 godine prije

Frau und kabala

Ninđa
3 godine prije

Nazi doktrina i dalje živi.

3 godine prije zadnji put uredio Ninđa
Max
3 godine prije

Portal je na ovo upozoravao puno prije njezine izjave.

Ana
3 godine prije

Tko ce nas od vjestice zastititi?? zar je vrag jos nije iz fotelje odnio? Slatka vlast pa se babetine ne da otjerati!!

Marko Predator
3 godine prije

NeNe kaže se CJEPIPVO NEGO VAKCINACIJA!

xda
3 godine prije

Sie is eine alte Scheiß-Fotze!

3 godine prije zadnji put uredio xda
Siniša
3 godine prije

Nema potrebe za time.

Boba Lazarević
3 godine prije

Nek se cijepi sama s kalibrom 0.50.

john q
3 godine prije

Nekakva “cudna” masa postoji na ovom portalu .. velik postotak od onih 15% statisticki “probudenih” u najmanju ruku nisam samo ja lud haha. Ako stvarno ovako razmislja stotinjak ljudi ne vjerujem da nema rijesenje .. zasada mogu zakljuciti da
1) treba izaci iz grada
2)imat koliko je moguce svoju hranu te planski raditi visak iste za trgovanje
3) biti skroman
4)povezati se sa istomisljenicima i razviti organiziranu robnu razmjenu
5)razviti alternativni nacin komunikacije medu istomisljeniciima
Nastavite dalje …
Svako sebi sistem ne prolazi ali zajednica od 100 ljudi je vec samoodrziva
Nema od tipkanja nista samo delanje

Dupla Kamilica
3 godine prije

Pošteno majku vam j….

Hrvoje
3 godine prije

Korona će trajati onoliko dugo koliko ćemo mi slobodni ljudi pristati da traje.Ako ćemo slijediti upute WHO trajati će zauvijek..ili će biti u pitanju neka nova a slična bolest.Angela samo govori ono što joj gazde kažu

Blentavi
3 godine prije

Georgia guidestones – R.C. Christian

kinez
3 godine prije

Koji idiot treba biti da vjerujes u ovu merkelicinu tvrdnju. Od kako je vijeka i svijeta virusi su tu i biti će.

3 godine prije zadnji put uredio kinez
Gost
3 godine prije

Spremna sam oružjem braniti svoj život i tjelesni integritet. Samoobrana. Odnosi se i na moju obitelj.

Tina
3 godine prije

2021-02-06, Njemacka, u klinici u Braunschweigu od 88 zaposlenika koji su cijepljeni u četvrtak, njih 37

bilo je privremeno nesposobno za rad, a sve zbog “reakcije na cjepivo”

izvor: https://croexpress.eu/na-sjeveru-njemacke-bolnice-zaustavile-cijepljenja-cjepivom-astrazeneca-37-medicinskih-djelatnika-nesposobno-za-rad/

// tu je bil orginalni link , al su ga maknuli u medjuvremenu
 https://www.welt.de/vermischtes/live221095606/Corona-live-Briten-wollen-bis-Ende-Juli-allen-Erwachsenen-erste-Impfung-anbieten.html?fbclid=IwAR0qiVD8NZmpCak_mX3FG6-4JjeVJAzbVuSdYsyRujCdvwBD8Avj5LQH7zY&wtrid=socialmedia.socialflow….socialflow_facebook

Spektator
3 godine prije

Mutti ima vrlo značajnu ulogu u provodjenju planova elite, pa tako i Covid-19 scenarija. Čuveni PCR test predložili su u članku objavljenom u časopisu Eurosurveillance 23.1.2020 grupa virologa s dr. Drostenom iz Berlinskog instituta za virologiju. Tjedan dana ranije, 17.1.2020, WHO je definirao taj test referentnim za Covid-19 kada je u svijetu bilo 6 mrtvih od Corone. Poduzeće jednog od suautora na članku već krajem 2019. organizira proizvodnju i prodavaju PCR testova. S preporučenih 45 ciklusa PCR test se pokazao vrlo nepouzdan, pa je broj lažno pozitivnih vrlo velik. Prema podacima objavljenim u Hrvatskoj izdaci za PCR testiranje nadmašuju sve troškove liječenje od korone bolesnika u bolnicama. Dr. Drosten, postaje glavni savjetnik g. Merkel u corona krizi, njemački dr Fauci, koja i dan danas zaogovara najoštrije mjere protiv korone. U medjuvremenu se provodi istraga oko njegovog doktorata koji bi se mogao pokazati lažnim. Drugi veliki problem dr. Merkel je cjepivo… Čitaj više »

Kmet
3 godine prije

Svijet je u kandzama MANIJAKA. MEDICINSKA ZLOCINACKA UDRUGA vrsi teror i tjera ljude u depresiju i financijski slom. Gdje je mala gripa nestala? Virus je mrtva mikro prasina koja podivlja u slabom tijelu. Trenirajte i jedite zdravo. Iskljucite tv i nakaze iz novina.

Antinwo HR
3 godine prije

Jebi si mater kurvetino stara odurna židovska

Komunjara
3 godine prije

To opet neko konačno rješenje?

Puž
3 godine prije

Od.ebi KRAVO Merkel u 3 P.M. i ti i Bill Rockefeller Gates i sva ostala super bogata gamadi koja kao da si dopuzala iz samog pakla i cilj postojanja ti je bogaćenje i manipulacija ljudima i prirodom.
Mene čete cijepiti jedino ako me prvo uspijete UBITI.

Braco
3 godine prije

Jako dalabu….majko mila.

niki
3 godine prije

To znači nikad! To znači da je umjetno stvorena!

RENEW
3 godine prije

Če bi se izpolnila želja Donalda Ewena Camerona… Takrat bi se v Nemčiji končala pandemija. Če bi Nemci ugotovili, da so sterilni bi se nehali afnati.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI