Pentagon izdaje hitnu zapovijed da se što prije cjelokupno osoblje cijepi protiv Covida-19

Pentagon-Cijepljenje
69 komentara

Prema najnovijim podacima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), oko 171 milijuna ili 51,6 % svih Amerikanaca potpuno je cijepljeno protiv koronavirusa. Bijela kuća udvostručila je svoje napore u promicanju cijepljenja ovog ljeta usred brzo-šireće Delta varijante COVID-19.

Američki ministar obrane Lloyd Austin naložio je svom vojnom osoblju obavezno cijepljenje protiv koronavirusa, ali je naložio i visokim časnicima da “nametnu ambiciozne rokove za provedbu”.

“Za obranu ove nacije potrebna nam je zdrava i spremna snaga. Nakon pomnih konzultacija sa zdravstvenim stručnjacima i vojnim vodstvom, a uz potporu predsjednika, utvrdio sam da je obvezno cijepljenje protiv koronavirusne bolesti […] potrebno radi zaštite snage i obrane američkog naroda”, rekao je Austin u dopisu koji je distribuirao Pentagon.

Iako dokument ne daje jasan rok za cijepljenje otprilike 800.000 necijepljenih djelatnika i pričuvnih vojnika, anonimni visoki dužnosnik obrane rekao je za AP da je Austin zapovjednicima dao do znanja kako očekuje da će proces biti dovršen u roku od nekoliko tjedana, a ne mjeseci. Dosad je u SAD-u,u cijelosti cijepljeno nešto više od milijun pripadnika službene službe, pripadnika Nacionalne garde i pričuvnih snaga.

U Pentagonu je započela kampanja obveznog cijepljenja. Prethodila je Uprava za hranu i lijekove koja je u potpunosti odobrila cjepivo Pfizer. Austin je nazvao odobrenje FDA-e za cjepivo protiv COVID-a preduvjetom da postane obavezno za sve postrojbe. Obvezno cijepljenje koje je pokrenuo Pentagon nudit će vojnicima Pfizerov ubod, a ministar obrane rekao je da ima dovoljno zaliha. Međutim, postrojbe su slobodne da same odaberu alternativno cjepivo.

Unatoč tome što je obvezna, kampanja cijepljenja u Pentagonu dopušta iznimke. Ako vojni pripadnik ima “postojeći imunitet” na COVID-19, poremećaj imunodeficijencije poput HIV-a ili alergijsku reakciju na komponente cjepiva, mogu se izuzeti od cijepljenja. Postoji i nekoliko rijetkih administrativnih izuzetaka, na primjer u slučajevima kada vjera neke osobe zabranjuje cijepljenje.

Preko 171 milijuna, ili 51,6 %, svih Amerikanaca do sada je potpuno cijepljeno, a Bijela kuća proširila je svoju kampanju cijepljenja ovog ljeta usred širenja Delta varijante koronavirusa. Istodobno, aktivno promicanje cjepiva izazvalo je zabrinutost Amerikanaca da bi ubodi mogli postati obvezni, što je dovelo do nekoliko demonstracija protiv vladinih mandata o maskama i cijepljenjima.

COVID-19Pentagon
Pretplatiti se
Obavijesti o
69 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lafeta
2 godine prije

Amerikanci cjepivima kojima žele pobiti ljude cjepe vlastitu vojsku, generale…
A pta će se desiti kad cijeli zapadni svijet cjepljen zapadnim otrovom pomre a kinezi, rusi i ostali ostanu….

Lafeta
2 godine prije

Ovakvi članci potkopavaju Vaše višemjesečne napore…. nemojte. Budi dosljedni do kraja i nedotvolite autorima da pišu ovakve gluposti bez ikakvog smisla i potrebe

Pero Pirker
2 godine prije

Ako uzmemo za pretpostaviti da je članak istinit onda je to dobra vijest, zašto?
Zato šta se zna da je ovo tzv. cijepivo koje to nije samo alat za smanjenje broja ljudi na zemlji šta znači da ge te gamadi iz pentagovna umrijeti.
E to je naš san ali stvarnost je drugačija, zar vi svi naivno mislite da će ameri tj. cia ubiti svoje operativce a tko će onda za njih osmišljavati ratove?
Ne budite naivni, amerika tj. hazari koji vode ameriku žele cijepiti cijeli svijet ali svoju elitu i robove u pentagovna ne.

fliflaflu
2 godine prije

Koja to vjera ne dozvoljava cijepljenje, da te nitko ne smije natjerati? Da se odmah prebacimo. Šalu na stranu, možemo li odbiti ubod zbog prigovora savjesti? Neka “cjepiva” su uzgajana na stanicama pobačenih fetusa, ali mislim da nije Pfizer.

JumpingJackFlash
2 godine prije

To im i Talibani žele…

Kažun
2 godine prije

Delta Air Lines to Levy $200 a Month Fee on Unvaccinated Workers🙂 🙂 🙂

Kažun
2 godine prije

Portal nešto šteka danas?

Miro
2 godine prije

Recite mi koja je ta vjera?

Kažun
2 godine prije

Ortodoksni Židovi u Americi,liječe se po
Vladimir Zelenko protokolu.
DR. VLADIMIR ZELENKO TESTIFIES BEFORE ISRAELI RABBINICAL COURT – HRVATSKI PRIJEVOD

BanOvan
2 godine prije

Neka ostanu u Afganistanu poslije 31.08. pa ce ih Talibani cijepiti ucinkovitom vakcinom.

Throne
2 godine prije

Cilj globalne elite unistiti nacionalne vojske i drzave, te stvoriti multikorporavijsku vojsku sastavljenu od interventne policije, vojnih specijalnih snaga (dpecnaz, zelene beretke, seal, vojnih snaga policije kao sto su swat, karabinjeri, zandarmerija te nsoruzane snage civilne zastite organanizirane i utrenirane kao back wagter il wagner. Ove snage dobiti ce tesko naoruzanje i cuvace poredak globslne elite u svijetu.

Max
2 godine prije

Uštedjet će nepriijatelju trud

Alen
2 godine prije

Tako je , btw koji otok u hr mi preporučuješ da ga jamim kad istali pocrkaju..

k,zu,i,k
2 godine prije

Pratim sva ova događanja ali još nisam uspio shvatiti Švedsku.Nema zatvaranja, karantena itd., itd.

Marlov
2 godine prije

Prvo ih Talibani cijepili, sad hoće i sami.

emel
2 godine prije

da..i onda je stigla batina,kao i uvek..
na zalost

Praetorian
2 godine prije

Ispravak netocnog navoda, FDA nije odobrila potpuno ovaj otrov nego je i dalje produljila privremenu primjenu

Lucija, prva
2 godine prije

Neće biti protiv kuge, jer je ta izmišljena 10 godina poslije.
Čovjek koji je otkrio cjepivo protiv kuge i kolere, probao ih je na sebi.
Jednom u Indiji da bi uvjerio domoroce.

Vrlo vjerojatno to u Francuskoj je bilo protiv velikih boginja, što je naravno, počelo u Engleskoj. U 19. st. uspjeli su sniziti smrtnost od vel.boginja za 90%.

Lucija, prva
2 godine prije

“First factor of mortality at the eighteenth century, smallpox killed each year about 50.000 to 80.000 people in France and 25.000 to 30.000 in England. In 1796, Edward Jenner discovered the fabulous properties of the cowpox which, transplanted from cow to human, immunized against the disease. In France, between 1800 and 1850, a few hundreds of vaccinators took part in a significant crusade against smallpox. They went in the villages and the thatched cottages, fought against the routine, and, sometimes, against the hostility of the mayors or the priests. Moreover, the cow-pox often missed or lost its strength. Despite everything, their efforts were crowned success: during the nineteenth century, small-pox mortality drops by 90%.” “…..how France, hesitant about smallpox inoculation, embraced cowpox inoculation and the Napoleonic regime provided strong support and direction. After the first successful vaccination in Paris in August 1800, vaccine was rapidly distributed through France. In 1803,… Čitaj više »

Lucija, prva
2 godine prije

“The first plague vaccine was developed by bacteriologist Waldemar Haffkine in 1897. He tested the vaccine on himself to prove that the vaccine was safe.

Waldemar Mordecai Haffkine, CIE (1860-1930): prophylactic vaccination against cholera and bubonic plague in British India.”

B7ranko Spehar
2 godine prije

Konaćno dobra,sjajna vijest.

Grba
2 godine prije

Očekujem značajan porast pripadnika Amiša u redovima američke vojske

Puž
2 godine prije

Hm, nije sa samo jedne strane došao podatak da su u cjepiva natrpali piz darije koje ljude čine poslušnijim zombijima. Još sredinom 90tih se raspravljalo o mogučnosti da se cjepivima radi puno više osim sterilizacije.
Možda je to efekt modifikacije DNK, možda su teški metali, ali kaj god da je ti moraš bit lud da dopustiš da te neka prostitutka u bijeloj kuti pikne s tim.

Sony
2 godine prije

Uredništvo, opet ste me stavili u pritvor. Molim obrazloženje. Ne blokirate mi sadržaj, nego mene. Opet. E, pa danas sam se uvjerila da mi komentare zadržavate da budu drugima nevidljivi. S tim ste počeli jučer, a odblokirali me danas poslijepodne. To nije čekanje validacije, to je manipulacija. E, a sad sam još i na čekanju provjere – čega? Pisanog sadržaja? Ne, ne. Stopirate me i kad ne napišem ništa, a za samo jedan znak ne radite validaciju jer to nije pisani sadržaj, ni link, ni slika. Ovo je gore od trolanja. To je hakiranje korisnika portala za kojeg radite. Brišete normalne komentare, ostavljate prostačenje i time kršite vlastita pravila, pročitajte povremeno koje su vam dužnosti, jer izlazite iz njihovih okvira.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI