Pet policajaca hapsi uplakanu 9-godišnju curicu jer nije imala Covid potvrdu u muzeju

Uhapsena curica zbog Covid potvrde
44 komentara

Unatoč osiguranju rezervacije u muzeju, osiguranje je odbilo pustiti grupu unutra bez pokazivanja putovnice za cjepivo. Nakon svađe, muzejsko osiguranje je navodno odvelo prosvjednike u jednu prostoriju u muzeju, tamo ih zadržalo i pozvalo policiju New Yorka.

 

Tiho, uz vrlo malo medijskog izvještavanja, mirne skupine koje često dovode cijele obitelji sudjeluju u sjedećim protestima u raznim restoranima. Prosvjednici će sjesti i pokušati naručiti hranu bez pokazivanja digitalnih putovnica za cjepivo ili kartona s cjepivom. Vjeruje se da je većina prosvjednika protiv mandata necijepljena, međutim, objavljeno je da su cijepljeni Njujorčani također pokazali solidarnost s tim skupinama i sudjeluju u sjedećim protestima.

Ove skupine imaju tendenciju da budu multirasne i često dovode svoju malu djecu na ove mirne prosvjede.

Često restorani odbijaju poslužiti prosvjednike bez papira za cjepivo, grupe neće otići, a restoran će pozvati policiju. Bilo je više uhićenja na mjestima u rasponu od Applebee’s, Cheesecake Factory i Olive Garden.

Ovi mali prosvjedi počeli su kada je bivši gradonačelnik de Blasio pokrenuo propise o cjepivima za zatvorene prostore. Kada je de Blasio necijepljenoj djeci zabranio ulazak u restorane i većinu zatvorenih prostorija, pokret se okrenuo intenzivnom fokusu na ovaj drakonski i neznanstveni mandat.

Prosvjed je zakazan u Washingtonu, DC, protiv mandata cjepiva za zapošljavanje i za ulazak u zatvorena mjesta, posebno protiv gradova koji nalažu djeci da se cijepe. “Defeat the Mandates: An American Homecoming” je marš i skup 23. siječnja, a Robert Kennedy Jr. bi trebao govoriti, uz jednog od najpopularnijih komentatora vijesti u Americi, podcastera Joea Rogana.

U Prirodoslovnom muzeju, jedna žena po imenu Joy govorila je svoje mišljenje dok je demonstrirala unutar zgrade, rekavši: “Trebali bismo moći, kao stanovnici New Yorka, imati pristup pogodnostima i uslugama koje ovaj grad ima jer ja plaćam poreze.”

“Trebalo bi mi dopustiti pristup ovome, ali mi nije dopušteno”, dodala je. “Opet je Jim Crow.”

Drugi prosvjednik, Mike, rekao je da odlazi u muzej od malih nogu.

Nastavio je, rekavši: “Teško je da se držim podalje, jer kao netko tko je devet godina radio za sigurnost muzeja u MET-u, izvrće se moje srce da smo u ovom trenutku u povijesti.”

Na kraju su stigli policajci NYPD-a i uhitili ukupno šest demonstranata, uključujući devetogodišnju djevojčicu po imenu Jayla koja je plakala dok ju je policija vodila do policijskog automobila.

“Traumatizirate malo dijete”, rekli su prosvjednici policiji. “Ovo je zlostavljanje djece!”

Nezavisni mediji sa sjedištem u NYC-u izvještavali su o ovom sjedećem događaju i kasnijim uhićenjima.

cjepivoCovidcovid propusnicafašizamnew yorkvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sticky fingers
2 godine prije

Ne samo da nema covid potvrdu nego nema ni masku!!! Uzas!!! Sto si to dijete umislja?? Ona bi u muzej bez potvrde?! E mala moja pa nije ti ovo 2019. pa da se tako ponasas!! Di su ti roditelji, ha? Sigurno ni oni nemaju potvrde. Sve to treba pohapsit i cijepit, cijepit, cijepit…

057
2 godine prije

This land is your land,only if you’re mrna modifated? Okrenuli se brat na brata,roditelj na dijete. Može li gore????

NeBudiOvca
2 godine prije

Dobro je prošla da je nisu još posprejali suzavcem. To bi joj se vjerojatno u Australiji desilo.

Mirko
2 godine prije

Jesam protiv mjera i kovid prevare, al ovo moze bit izven konteksta ko zna dali je ovo zaista zbog toga, ili je ubacen tekst samo da se napravi dezinformaciju. Ja bi ovakve sa malo distance uzimao.

Slonica
2 godine prije

Što je u ovoj situaciji surovije..
Roditelji koji svjesno vode djecu u potencijalno nesigurne prostore ili privođenje za kojeg nema adekvatne riječi.
Agenda je nadišla sve aspekte ljudskosti i iole pametan roditelj neće uključivati djecu u svoje bitke.

DEDA
2 godine prije

SAMO AMERIKA ZNA ŠTO JE NAJBOLJE ZA NJU I SVIJET.AJMO SJEVER JUG KO NEKAD SE POTUCITE.

Jadranka S.
2 godine prije

Voditi dijete na takva mjesta s namjerom protesta i cekati da policija dode i odvedu ti uplakano dijete je apsurd apsurda.
Razuman nikada nebi izlagao svoje dijete rizicima, jer je sustav, sustav zla i samo mu dajes povoda da ti oduzmu dijete,…..

indy
2 godine prije

Zar u SAD-u nije zabranjen nacizam i bilo koji totalitarizam,il sam nešta prespavao pa je dan D bila invazija hitlerove Njemače na SAD i koliko vidim invazija je bila uspješna,te su asimilirali i druge rase da provode svjetsku politiku NSDAP-a.Bože mili,da zaspim pa da se probudim u svjetu di su ipak saveznici pobjedili naciste.

pirat sa kariba
2 godine prije

sta izmet fauci napravi

Incog
2 godine prije

POTOMCI ŠESTE LIČKE, PRVE PROLETERSKE, I OSTALI, PRIPREMITE SE POLAKO!

Štijef Pušća Dolnja
2 godine prije

A je gdo kije videl pametnega polijajca?

Emiliano Zapata
2 godine prije

Zamislite kad za koju godinu policiju zamjene roboti,robocapi i terminatori pa kad krenu na bebe i kazu: “imate 8 secundi da pokazete potvrdu, 7, 6, ukoliko nemate biti cete eliminisani na licu mjesta kako bi spasili ostale gradane, 5, 4, 3 ….”
(dalje zamislite,nije tesko pratit kamo sve ide)…

Perun
2 godine prije

ako netko od komentatora na Logicno Hr smatra da je USA normalna drzavna tvorevina ,u redu postujem to misljenje….Ali ako vecina smatra da USA nije normalna drzavana tvorevina vec kanta g..ova..a…molim vas akceptirajte i i …to misljenje…..USA postaje kloaka ,,demokratizma ” …..SFSN

ad astra
2 godine prije

U jednom dječjem kazalištu u Americi bila je organizirana predstava za predškolski uzrast. Došlo je oko 100 tinjak djece. Nisu imali Covid potvrdu i zaposlenici su se u strahu od nemira obratili US Marine Corps. Došlo je oko 300 do zuba naoružanih marinaca i uz veliku muku obuzdali nezadovoljnu djecu. Priča se da su marinci čak tražili i zračnu potporu poznatih F 35.

Jomla
2 godine prije

Znamo već više od dva milenija da je demokracija ubleha!
Nemojte vjerovati meni, čitajte (čini mi se) Aristotela…
Jbg…

Mali zloco
2 godine prije

Koje ljige su ovi iz Covid gestapoa.

Tim Kunić
2 godine prije

Nema druge nego normalne i cijepofile raseliti svakog na svoj kraj i pričekati tko će preživjeti.

Max
2 godine prije

Zlostavljanje djece.

Sokratov Dajmonijum
2 godine prije

  Strašno što NACISTIČKA POLICIJSKA “improbitas natura” (zla narav) drilana POLICIJSKA GOVNA sebi dopuštaju privode i hapse DJECU, majku i djecu im jebali svi infrahumani primati svijeta. OTVORENI TEROR – NASILJE nad djecom i narodom i to pod zastavom parlamentarne demokracije, dali je narodu jasno da je pokrenut GLOBALNI GENOCID sa ciljem drastično smanjiti broj stanovnika na prekrasnoj planeti Zemlja i to za enrichissez-vous, dakle bankarsku-danistakratsku i korporacionu elitu ultra bogati milijardera u službu su im se stavili političari, vlade, premjeri koji medijski šire paniku, zastrašuju, prijete, ucjenjuju građanke i građane u svijetu. U Hrvatskoj PLENIPOTENTNI MASONSKI GADE – ULJEZ – Epicuri de grege porcum Plenković i članovi njegovog kabineta potpisali su Derner – Cri NEOLIBERALNIH KRVNIKA, dakle te bankarske – danistakratske i korporacione aristokracije koja preko agenata CIA i BRITANSKIH SPECIJALACA sjedi bu kabinetima EU – Hrvatske i svake članice EU, njihvo zadatak je nadležne ministre, premjere držati u… Čitaj više »

Silvestar
2 godine prije

Ponosna drotovska bagra. Nabijem murju od SAD-a do Njemačke i Hrvatske: Nema ni najmanjih razlika. Samo govnari zadnjih godina dobivaju taj posao, i to nisu moje riječi, već ljudi koji su dugo u sustavu ili su bili dio sustava. Izuzetaka ima na prste jedne ruke (ali one operatera na cirkularu).

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI