Podnijeta PCP prijava zbog navodne prevare oko pandemije protiv Hancocka, Whittyja, Vallancea i Fergusona

Matt Hancock
15 komentara

Nakon što je Public Health England objavio odluku Savjetodavnog komiteta za opasne patogene kojom prekvalifikuje COVID-19 da se više ne smatra infektivnom bolešću s velikim posljedicama, papiri su predati elektronskim putem u Prekršajni sud u južnom Londonu, u ime Narodnog saveza britanskog momentumaza privatno krivično gonjenje (PCP) protiv Matta Hancocka, Chrisa Whittija, Patricka Vallancea i Neila Fergusona zbog pandemijske prevare.

Početkom sljedeće nedjelje sud će dobiti svežanj dokaza na 1.200 stranica, koji uključuje izjave vještaka dvojice profesora, tri ljekara, stomatološkog hirurga, ostavinskog advokata, matematičara, analitičara podataka nuklearnih podmornica u penziji, nezavisnog analitičara podataka i bivšeg detektiva za CID prevare, koji djeluje kao povjerenik PUB u sprovođenju ovog najozbiljnijeg krivičnog gonjenja na krivičnom sudu.

Tražena deklaracija

Pored optužbi za prevaru lažnim zastupanjem i neotkrivanjem, u materijalnim kršenjima odjeljaka 2 i 3 Zakona o prevarama iz 2006. godine, neformalno podnosimo zahtjev za izjavu, u skladu sa inherentnim ovlaštenjima suda, koji kaže da će se sprovesti obdukcije za sve navodne smrtne slučajeve od COVIDA-19, a koje će se voditi kao dokaz na predstojećem suđenju, s obrazloženjem da imamo svjedočenje vještaka o falsifikovanju smrtnih listova, u skladu sa politikom vlade Velike Britanije.

Takođe tražimo da se moratorijum na programe britanskog gripa i COVID „vakcinacije“ proglasi u periodu od najmanje 90 dana, kako bi se definitivno utvrdilo da li su COVID-19 ili „vakcine“ ti koji ubijaju ljude uz minimalnu stopu smrtnosti od 377 na 100.000 zdravih odraslih, prema objavljenoj studiji bezbjednosti „vakcine“ koju je odobrila SZO, a koju navodimo kao dokaz.

Mnoštvo prima facie dokaza

Rekli su nam da žele još prima facie dokaza kada smo podnijeli posljednju prijavu krajem 2020. godine, tražeći hapšenje Matta Hancocka zbog prevare s neotkrivanjem deklasifikacije COVIDA-19 od strane ACDP.

Eto, sada im je stvarno puno stvari na pultu, pa se pripremite za neizbježnu oluju na bliskom horizontu, nakon što im advokati kažu da je njihova jedina odbrana da se izjasne za grub nemar. Međutim, dokazi su toliko naglašeni da su tačno znali šta rade da će ih porota gotovo sigurno osuditi po optužnici.

Ipak, nemojte očekivati da će optuženi do sutra ujutro biti odvezeni u lisicama do Belmarsha. Iako je sasvim moguće da bi pravno odjeljenje suda moglo da izvrši početnu procjenu slučaja do kraja sljedeće nedjelje, čak i ako se to dogodi tako brzo, stvar će potom biti proslijeđena glavnom sucu pravnog odjeljenja Velike Britanije, koji će vjerovatno trebati još najmanje nedjelju dana da donese svoju procjenu.

Potencijalni preokret

U slučaju da se sve ovo pokrene u naredne dvije nedjelje, slučaj bi se zatim proslijedio višem okružnom sudiji, koji zatim mora da odluči da li će odobriti prijave za pozive i izjavu, bilo na papiru ili na ročištu. Ako se uvaži zahtjev za poziv, ročište za izjašnjavanje o molbi bi se tada održalo u narednih nekoliko nedjelja. To bi nam oduzelo 28 dana i vjerovatno predstavlja najranije vrijeme za koje će optuženi biti pozvani da se izjasne pred Sudom za prekršaje. Neformalna prijava za izjavu takođe bi bila obrađena na tom ročištu.

S obzirom na ozbiljnost optužbi i hitnost situacije, sa jasnim dokazima o prevari sa ubistvenim posljedicama koji su već zavedeni u dokaze, tada ćemo tražiti od suda da zakaže suđenje uz porotu u najkraćem mogućem roku, kojeće se gotovo sigurno održati u Old Baileyu.

Ako i kada se oslanja na presudu jednog okružnog sudije, koji će nužno imati iskustva u radu sa tako ozbiljnim optužbama. Međutim, bivši detektiv za CID prevare i tim iza scene koji su me podržavali na svakom koraku smatraju da je Izjava o slučaju „monumentalna“, „istinski istorijska“ i: „Bez obzira na odgovor pravosuđa na izjavu, kada se informacije pojave u javnoj sferi / svijesti, zajedno sa navedenim dokazima, postat će zapaljive. Optuženi će skvičati kao male svinje“.

Izvor: The Bernician

COVID-19PCP
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
BanOvan
3 godine prije

Kada će već jednom i ove naše pacove stožeraške, krizno-štapske, neko potjerati?

3 godine prije

Pogledajte kako čovjek ide u bit u svjedočenju pred senatskim odborom:
https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM

Sugerira i kako se u 3 mjesecu sve znalo, kako se u stvarnosti moglo još tada sve završiti, ali sve, sve, je išlo prema cijepljenju, plaćenička psihopatska gamad. Osudit, zaključat i bacit ključ

3 godine prije zadnji put uredio Picajzl
Umpah Pah
3 godine prije

A koruptivni eksperti za ispodstolni tenis ?

tedi
3 godine prije

treba DA odgovaraju za SVIJETSKI udruzeni zlocinaki poduhvat,ZAJEDNO SA SVIM VLADAMA DRZAVA KOJE SU IH SLIJEDILE I NAPRAVILE EKONOMSKI SUNOVRAT DRZAVA NA CIJEM SU CELU I UBIJANJE SOPSTVENOG NARODA,KAKO PSIHICKI-STRAH TAKO I TJELESNO MUCENJE I UBIJANJE, i drzati se statistike,o broju oboljelih i umrlih koje su u javnom prostoru same navodile.

ifvesifnvseofvosuenf
3 godine prije

Krivosuđe je stvoreno od istih stvorovih operativaca koji proguraše i stvorovu kurtonu.

Max
3 godine prije

Velika pravna pobjeda..

jablan u žitu
3 godine prije
rimtu
3 godine prije

Bilo bi lijepo, al’ ne da “stvor”.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI