Pogledajte kako nas lažu – Forbes objavio tekst o Covid vakcinama pa ga ekspresno izmjenio

CJepivo
37 komentara

Ugledni financijski magazin Forbes nekidan je objavio tekst pod nazivom: „Da, cjepiva mijenjaju vaš DNK. Samo malo. Ali to je dobro“. Nakon što se taj članak proširio društvenim mrežama, kao dokaz za ono što govorimo već godinama, Forbes je brže-bolje modificirao članak i promjenio naslov pa sada piše: „COVID cjepiva ne mijenjaju vaš DNK – ona pomažu odabrati stanice koje pojačavaju vaš imunosni odgovor“. Ovaj novinar je očito stavio „krivi naslov“ i odmah je bila intervencija. Zanimljivo je gledati kako se gube u svojim lažima.

Članak možete pronaći na ovome linku, i ako pažljivo pročitate http link vidjet ćete da on još uvijek sadrži stari naslov:

https://www.forbes.com/sites/stevensalzberg/2021/11/29/yes-the-vaccine-changes-your-dna-a-tiny-bit-thats-a-good-thing

Sam članak nema potrebe da čitate, radi se o standardnom pranju mozga, evo prevest ćemo vam samo prvi paragraf i sve će vam biti jasno:

„Jedna od uobičajenih teza među anti-vaxxerima u posljednje vrijeme je da Covid-19 cjepivo “mijenja vaš DNK”. Oh, strahote! Znaju li uopće što pod tim misle? Gotovo sigurno ne. Anti-vaxxeri općenito nemaju pojma kako biologija funkcionira; često su toliko zbunjeni da sam u iskušenju reći da niti nisu u krivu. Čak i kada su u nečemu u pravu, to je iz pogrešnih razloga.“

Dakle radi se o još jednom primjeru vrijeđanja svih koji ne podržavaju službeni narativ i tzv gaslightinga, riječi za koje nema prijevoda, a definicija kaže – manipulirati nekime na način da posumnja u vlastiti zdravi razum.

Jer službeni narativ kojeg svi factchekeri podržavaju je da mRNA cjepiva ne mogu promijeniti DNK, iako je to laž. Postoji puno dokaza i studija poput ove sa Stanforda u kojem čak i sami kažu da to cjepivo mijenja DNK i da koristi istu tehnologiju kao Pfizer.

cjepivoforbesmRNAStanfordvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
2 godine prije

Gledam vec 2 godine kako nas lazu i to me vise ne zanima,samo rjesenja ovog istrebljenja svih naroda,rasa i religia…
Vrijeme je da svi nesto ucinimo.
Vi bi npr.mogli konacno uklonoti sluge tirana koji ovdije pisu i prave se da Pandemija postoji…

preseren3
2 godine prije

Zašto toliko svađe?
Imamo na netu prezentaciju direktora Moderne, gdje fino, sa grafičnom podporom, obrazloži, da oni smatraju da je DNK operacijski sistem u kojeg oni stave novi segment.
Problem nastane, kada daj segment ulazi na poljubnim mestima i menja osobine na hiljadama mesta… Uzrokuje posledice, o kojim se torcima ne sanja….

Zagten
2 godine prije

Ovdje se, s njihove strane radi o igri riječi. Da bi DNK mogao kodirati proteine i generalno izgraditi tijelo, pokrenuti neophodne biokemijske procese u tijelu i ostalo, geni se moraju prepisati u RNA, i na temelju te informacije obavljaju se u “tvornicama” tj ribosomima potrebni procesi. Ovo je maksmalno moguće pojednostavljenje koje isključuje mnoštvo enzima i drugih molekularnih mašina. Poanta je da DNK ne može ništa producirati sama, nego se prethodno kopira u mRNA. Znači, potpuno je svejedno da li njihova mRNA postaje dio DNK što neki nespretno tvrde izrazom “mijenja se DNK”, ono što je bitno da se kroz njhov vakcinaški mRNA daje uputa za proizvodnju nečega što primarno radi i pokreće samo DNK, odnosno geni, software života, koji kodira proteine. A oni su se tu malo odlučili poigrati.

Zagten
2 godine prije

Možda je to bilo retoričko pitanje, budući da imamo situaciju da ljudi koji se sami truju svaki dan, nose maske sačinjene od štetnih materija, puše cigarete, piju kavu, hrane se sa leševima životinja (Srbija je koliko znam prva u Europi po konzumaciji svinjetine) , piju alkohol, ne postavljaju pitanje chemtrailsa, odjednom zapeli za ekologiju. Zamislimo da se organiziraju prostitutke i ostale “otvorena uma” i krenu organizirati proteste za javni moral, protiv predbračnog seksa, to je otprilike ista groteska.

Sticky fingers
2 godine prije

Buhahaha koji majstori…ono kad objavis jedno pa malo kasnije mijenjas jer si vidio da si se zahebao? Koji amateri😁

Ivan Grozni
2 godine prije

Ma na svim zvaničnim medijima važno je ono:
Kaj čeznem date zeznem,a ti nemoj da me zvizneš kada treba ja zeznem.

Dabljuhite
2 godine prije

Tko smije napisat istinu u ovo zadnje vrijeme, pa svi majnstremci su uškopljeni.

tadija
2 godine prije

Postaju sve drskiji,može im bit,kad su im mediji podkupljeni,novinari bijede,stožeraši sljam,političari zlotvori.
Trpi narode dok ne prikipi.

Slonica
2 godine prije

Neki dan je sramežljivo iskočio članak o dva Hr liječnika pulmologije,koji su dobili medis nagrade u Ljubljani.
Bez puno pompe, izjava ili pokoju riječ o pandemiji.
Ništa.
Dok recimo Diana Meyer velika zagovarateljica maski i nepotrebnog okupljanja(između tv gostovanja)hodočasti po koncertima i društvenim iventima sa svojim novim odabranikom bez poštivanja istih.

Brk Adolfa H
2 godine prije

Ocekujem da Faktograf reagira na ovaj clanak

Pp pp
2 godine prije

Ono kad pokušaš cenzurirati naslov ali zaboraviš URL rewrite 🙂

ledeno doba
2 godine prije

drugi put izostavite ovu poštapalicu “ugledni”.. oni su sami sebi nadjenuli taj pridjev “ugledni”.. Tako ih kite uvijek Index, Jutarnji, Večernji, N1 i ostala kabalčad, kada pišu o Forbesu, Timeu, Economistu, BBC-ju i drugiom kabalinim medijima,– kojima pripadaju i naši kabalini mediji. Zato ih ljigavo kite sa “ugledni”, ali ovaj portal to ne mora

inače, pada u oči, autor ovog članka u Forbesu, se zove Steven Salzberg,- gle čuda, tko bi to reko, pripadnik bezgrešnog i izabaranog naroda

Boba Lazarević
2 godine prije

Tekst članka i na službenoj i na arhiviranoj adresi je naoko isti, ali su izmijenili dva dosta bitna detalja.

original:
The DNA in these special “memory” B-cells is a little bit different from the DNA in all of your other cells, and it’s different because of the vaccine.
izmijenjeno u:
The DNA in these special “memory” B-cells is a little bit different from the DNA in all of your other cells.

original:
your DNA is a tiny bit altered after you get any vaccine
izmijenjeno u:
the overall mixture of DNA in your body is a tiny bit altered after you get any vaccine

Mucho interesantno.

Pogledaj
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/AhIPjSUX0Hf1/
Kako je umro dr. Andreas Noack, svjedočanstvo njegove djevojke

Max
2 godine prije

Lažu kad prolazi.

Histrion
2 godine prije

Moj pajdo iz sjeverne Njemačke bježi u domovinu. Ne može više. Jedini nije pelcovani, stišću svi a pogotovo njemačka obitelj. Žena, njena braća, punica… svi ga pritišće. Prevršilo je mjeru kad je žena, bez njegovog znanja, dala cijepiti dijete od 11 godina, dok je on bio u Hrvatskoj. Ja sam sretan što se vraća, snaći će se, ali znam da je on pun gorčine i bijesa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI