Pogledajte kako nas lažu – Janša, Fiala i Kaczynski nisu uopće bili u Kijevu!

220 komentara

Prema službenoj verziji događaja, premijeri Slovenije Janša, Češke Fiala, i potpremijer Poljske Kaczynsky, otputovali su 15. ožujka u ratnu Ukrajinu. Putovali su 2 sata  vlakom do Lviva, zatim još 7 sati kroz ratnu Ukrajinu do Kijeva, te potom nazad istim putem. Samo kako bi pokazali „potporu“ ukrajinskom režimu. I to dok Rusi aktivno bombardiraju pruge kako bi spriječili dolazak oružja.

Međutim sve je više dokaza da je navodni sastanak na vrhu istočnoeuropskih čelnika, čiji je domaćin u Kijevu bio ukrajinski predsjednik Vladimir Zelensky 15. ožujka, izmislila poljska vlada, a agenti poljske tajne službe igrali su ulogu novinara, a lažne fotografije sastanka, brifinga za novinare i putovanja vlakom pripremio ured za štampu Zelenskog.

Operaciju su osmislili Poljaci kako bi promovirali svoju ulogu u potpori Ukrajini, ukrajinskim izbjeglicama i u obrani Europe od Rusije, te tražili nova sredstva i vojnu opremu NATO saveza. Prema izjavama zviždača, operacija je osmišljena kako bi se promicao narativ da režim Zelenskog kontrolira Kijev i kako bi se ubrzao njihov zahtjev za prijem u Europsku uniju (EU).

Morawiecki i zapadni tisak su lagali – nije bilo sastanka u Kijevu. Umjesto toga, sastanak je održan u gradu Przemysl na poljskom željezničkom čvorištu, 95 kilometara zapadno od Lvova (Lviv) i 20 km unutar granice Poljske s Ukrajinom.

Dokazi prikupljeni iz izvora u Varšavi i analizom videa i fotografija objavljenih na sastanku dokazuju da nije bilo “dugog putovanja”; nema sastanka u Kijevu ili u Lvovu, glavnom gradu regije, koji je operativno sjedište ukrajinske vlade. Sam Zelensky je čini se, također u Poljskoj.

Przemysl, navodna stvarna lokacija sastanka:

Pogledajte dobro sliku koja je objavljena tobože po dolasku u Kijev:

Kao prvo, na slici možemo vidjeti da se radi o otvorenom, vanjskom prostoru. Sunce se jasno odsijeva sa glave predsjednika Janše, a iza vlaka se vidi trava. Kao drugo, obratite pažnju na pločice na peronu, na njihov oblik.

Radi se o pločicama na kolodvoru Przemysl koji također ima i otvoreni krov:

S druge strane, kolodvor u Kijevu, kao i kolodvor u Lvivu, imaju drukčijke pločice na peronima, i osim toga radi se o natkrivenim kolodvorima, gdje sunce ne može prodrijeti.

Ovo su kolodvori u Kijevu i Lvivu:

Osim ovih dokaza, puno je još neobičnih stvari vezano za cijelu tu priču, što sad ne možemo sve analizirati. Sve ukazuje na to da se radi o propagandnoj prevari u režiji poljskih obavještajnih službi. Luksuzni vlak Ukrajinskih željeznica je jednostavno doveden u Poljsku i tamo su obavljena sva potreba slikanja, tako i ova fotografija sa navodnog putovanja

Međutim, to povlači jedno važno pitanje – gdje je Zelensky? On se stvarno slikao sa Janšom i ostalom ekipom. Zanimljivo je da Rusi već dugo vremena govore kako je pobjegao iz Kijeva i da se nalazi upravo u Poljskoj. Zelenski se prekjučer (petak 18.3.) javio iz Kijeva ispred predsjedničke palače, u video koji je očito lažan, odnosno s umetnutom pozadinom.

Taj video objavio je na svom Facebook profilu, možete ga vidjeti ovdje.

Obratite pažnju na nekoliko stvari:

  • U prve 3 sekunde kad Zelenski napravi korak naprijed perspektiva ukazuje da se nalazi u manjoj prostoriji
  • Zvuk je nevjerojatno čist i nema zvukova vanjskog prostora, iako on nema mikrofon. Vjerojatno se studijski mikrofon nalazi iznad glave
  • Pogledajte sliku iza njega – nema nikakvog pomaka, bljeska ne nebu ili biločeg drugog. Radi se očito o „stillimage“ tj umetnutoj fotografiji
  • Pogledajte rubove njegovog tijela, prijelom između studija i slike se može vidjeti pažljivim osmatranjem

Sudeći po svemu viđenom možemo zaključiti da su zapadne tvornice laži ponovo stavljene u puni pogon i serviraju nam lažnu sliku stvarnosti. Zelensky više nije u Kijevu, a premijeri Slovenije Češke i (potpremijer) Poljske su se sastali s njim u Poljskoj.

Naravno, ne sumnjamo da će i dalje biti onih koji vjeruju u službenu priču o tri hrabra pemijera koji hrabro putuju kroz ratom razorenu zemlju dok Rusi bombardiraju pruge. Ako u to vjerujete, sretno.

lažukrajinaVolodimir Zelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
220 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
cool
1 godina prije

Sama informacija je lažna u startu. Kijev i odlazak u grad je glupost, kao eto ratuje se lovačkim naoružanjem. Sve montirano potkrepljuje laž, klasika za koju se znalo odmah.

Weteran
1 godina prije

Imperija Laži i Dvostrukih standarda:
Amatersko montiranje tog promašenog performansa je veoma brzo sklonjeno od strane Producenta!?
A svakodnevni nastup prosečnog glumca je posebna priča!?

DEDA
1 godina prije

NEZNAM NARAVNO ISTINU ALI ME I NEZANIMA.TKO VJERUJE U NJEMU JE PROBLEM SVIJETSKI.

Otpornik
1 godina prije

Današnja zapadna civilizacija temelji se na laži. Od corone, pa do ove ratne propagande koja je 95% laž. Sve što se temelji na laži ne može dugo trajati.

Busola
1 godina prije

U ovo nimalo ne sumnjam , čovjek doslovno izlazi svaki put pred praznu pozadinu ili namještenu praznu animaciju… Amerikanci mogu čuda napraviti , Hollywood je jedan od njihovih najboljih proizvoda…

Rimtutituki
1 godina prije

Budale,nisu morali ni do Poljske,sa danasnjom tehnikom mogli su dat potporu iz kuce. Ovo vise postaje igrokaz veci od kurone,nevidjeno,zadnje godine desi se sto nije zadnjih 300.

Zagten
1 godina prije

A za ovo bi bilo dobro da se javi Faktograf sta ce smisliti..jasno je da biraju teme kojima “brane istinu” da se ne uprljaju previse..

Klokan
1 godina prije

Sve sto dolazi sa mainstreama zapada je laz. I mnogi akteri su glumci, ne stvarne osobe. U to smo se vec vise puta uvjerili

zapadni neimac
1 godina prije

”Pogledajte dobro sliku koja je objavljena tobože po dolasku u Kijev:” na slici se vidi skupina ljudi i zena koji su se mogli slikati bilo gdje i nista ne govori da su u Kijevu. Fotografija sa putovanja predstavlja ljude koji su na putovanju ili se spremaju i sjede u kupeu. A ako budete pitali J. Jansu gdje se susreo sa Zelenskim nece vam moci dati tacan odgovor jer ne zna tacno gdje se susreo sa Zelenskim. Jansa je proruski igrac a ukrajinci nisu bas toliki bekani.

1 godina prije

Eto ti ga! Prije par dana smo ovdje raspravljali sa kolegom komentatorom, koji je posumnjao.
Koja blamaža!

hiber
1 godina prije

Kao da je vazno gdje i kako? Svijet je u transmisiji iz Huxleya u Orwella. Naravno, ovo sa Orwellom je uvjetno, jer destrukcija ide dalje.

Slučajni Čitatelj
1 godina prije

Strašno što nam rade! Hvala na detaljnom raskrikavanju. Ako treba, moramo gledati i pločice , DA! I ne zaboravite da je Janša Slovencima obvezao obvezno cijepljenje farmako-otrovom! Lažljivi konzervativac i prevara. drugo krilo iste odvratne ptičurine zvane totalitarizam.

Mario
1 godina prije

Davno je rekao (i napisao) Erih Maria Remark “NA ZAPADU NISTA NOVO”

Praetorian
1 godina prije

Nekadašnji zastpnik u Ukrajinskom parlamentu i trenutni član regionalnog vijeća u Zaporožju Yevgeny Balitsky, odgovorio je na Zelenkov poziv civilima u Melitpolu da uzmu oružje u ruke i napadaju Rusku vojsku: “Neka bolje objasne za što smo svi pozvani umrijeti. Za naše ulice i kuće? Pa vi ste ti koji lansirate sada rakete na Melitopol. Za ukrajinsku zemlju? Pa Kijevske vlasti su prodale ovu zemlju ne pitajući narod, bez ikakvog referenduma. Za pogone i tvornice? Znači odavno nisu naši, otkupili su ih njihovi oligarsi. Neću se boriti za Zelenskog. 1991. glasao sam za Ukrajinu, za neovisnost, ali sam glasao za drugu zemlju. Ne zato da nam oduzmu pravo da govorimo ruski, ne zato da nam preimenuju ulice ne pitajući nikoga. Sve se radilo bez nas. A sad, kad je vruće, kažu – ajde domoljubi, idite i borite se.”

Toni
1 godina prije

Laž je osnovni dio strategije NWO a mediji su glavni operator za masovno plasiranje istih.

Čudan lik
1 godina prije

Da li je još netko primjetio prazne police u trgovinama širom zapadne Europe?
Jeste li vidjeli cijene goriva?
Znate li da u Njemačkoj farmeri imaju zaliha stočne hrane samo još za dva mjeseca i da su počeli drastično smanjivati stočne fondove? Znate li da se najavljuju nestašice mesa?
Znate li da je, nekim čudom, moguće odvesti u Ukrajinu oružje ali navodno nije moguće vratiti nazad žito, suncokret, stočnu hranu, ugalj,…???

Emiliano Zapata
1 godina prije

Od kad to politicari lazu???
Bas svasta…

ogo
1 godina prije

Mi ne lazemo samo govorimo neistine

nekoime
1 godina prije

Dobro je da se nisu sastali na Mjesecu, da Amerima ne propadne scenografija.

Detektor
1 godina prije

Ovo nije prvi video gdje se Zelenski naslikava pred lažnom pozadinom. Bio je prije desetak dana još jedan ispred neke kijevske crkve na kojem je isto bilo očigledno da je njegov lik naknadno umetnut i da se radi o montaži i to prilično nevješto izvedenoj.

Prle
1 godina prije

Za jednog probudjenog covjeka ova vijest je sasvim bespotrena. To se ionako podrazumjevalo.

Mali zloco
1 godina prije

Cekam kad ce zapadni mediji da jave i da nam posalju snimak kako je zeleni sletio na mesec.

Zorule
1 godina prije

– osvjetljenje Zelinskog je neutralno-bijelo, dok je osvjetljenje pozadine žuto (natrijeve žarulje).
– neki spominju da nema pare iz usta, e sad ja nisam tu ziher jer temperatura u Kijevu je iznad nule, tek pred jutro pada ispod nule, ta tvrdnja je na granici, ali mislim da ima vec dovoljno pokazatelja da je snimka lažnjak.
– navodno na početku filma u prvoj sekundi ima glitch gdje je njegovo lijevo rame prozirno pa se vide stepenice u pozadini, meni na mobitelu je početak snimke toliko loše rezolucije i mutan da uopće ne vidim taj dio.

Kobac
1 godina prije

Tipkajte u pretraživače bilo koji termin“Kyiv real time camera ” i kada Vam se otvori bilo koji sajt u Kijevu ili Ukrajini koji ima kamere u realnom vremenu videćete da su svi snimci stali do 26.02.2022 e godine. Dakle sajt za KAMERE U REALNOM VREMENU koji snima Kijev radi ali prikazuje slike samo do 26.02.2022 e godine. Zanimljivo je reći da svaka kamera odnosno svaki sajt koji je prikazivao snimke ulica u realnom vremenu više ne prikazuje snimke. Ako im je efekat straha od “virusa” uspeo 2020 e godine putem medija ne razumem zašto im ne bi i ovo ispalo sada kao “strah od rata”? REALNOST JE DA NEMA NIKAKVOG RATA. Pogledajte BILO KOJU FOTOGRAFIJU “RATNIH DEJSTAVA IZ UKRAJINE”.Svaka fotografija se snima u kadru koji je maksimum 15 metara u polju kamermana.SVAKO DRVEĆE JE NETAKNUTO bez ikakvih PALJEVINA a sve oko DRVEĆA JE “ZAPALJENO”. Momci koji rade retuširanje u photoshop… Čitaj više »

Paolo
1 godina prije

Zelenski je redatelj, glumac i igra svoju veliku ulogu ovaj puta u reziji Amerikanaca

tihobl
1 godina prije

Jos na pocetku specijalne operacije prenio sam objavu mog ruskog izvora da je Zelenski u Ramstajnu i da sve sto izgovori je pripremljen tekst kojeg uvjebava sa americkim scenaristima.

Ali ovo nije najveci fejk. Snimak gdje Zelenski obilazi ranjenike u bolnici je lazan, jer doktorica pored njega na snimku umrla je pocetkom godine.

Juce sam cuo da je Slovenija priznala Tajvan.

mrkruki
1 godina prije

Taj prem. slo. je ratni zločinac kao prvo,odgovoran za strijeljanje golobradih dečkića jna ,jeb… gad

MilanCZ
1 godina prije

Što je pozadina sukoba u Ukrajini Problem Ukrajine i Rusije datira još za vrijeme SSSR-a ali nije u to doba dolazilo do posebnih konflikata ili političkih neslaganja.Nakon raspada SSSR-a došlo je do unutar Europe i šire do političkih,strateških promjena a Ukrajina je počela dobivati na svom značaju.U svemu tome ima na stotine analiza raznih političara,geopolitičara i sve to može biti istina ili ne ali običnom čitatelju takvih informacija teško je prepoznati što je istina a što laž. Na osnovu svih tih dosadašnjih projekata svijet već godinama počiva na sadašnjoj konfrontaciji nuklearnih sila.U svemu tome geopolitičkom događanju jako važna stvar je kako prepoznati koji je koncept Amerike u tom geopolitičkom košmaru koji se trenutno odvija u svijetu.Mnogi postavljaju pitanje, tko je jači Rusija ili Amerika?Takva pitanja su besmislena jer postoje dvije različite vojske a koncepcije obrane i napada su sasvim različite.Američka strategija se zasniva na putovanju po svijetu i formiranje svojih… Čitaj više »

MilanCZ
1 godina prije

Mnogi s epitaju,gdje je kraj ove krize u Ukrajini? Kraj ove krize i rata biti ce onda kad Rusija bude zadovoljna što je postigla,bude zadovoljna učinkom i stavljanja pod kontrolu ukrajinske vlasti, ukrajinskih tehnoloških kapaciteta, stavljanje pod kontrolu političkih manijaka pod imenom Banderovci i grupacije Azov.Kad se politička-socijološka strategijska situacija svede na minimalnu opasnot za Rusiju.Onda ce Rusija da sjedne za stol i da se pogađa sa ukrajinskim političarima koliko desno,koliko lijevo njihova vlast može da ide ali uz Ruski ultimatum nema montaze projektila SM-3, nema približavanja balističkog štita Rusiji, nema mjenjanja lansera MK-41 da dođe raketa SM-6 da moze pogoditi bilo koji nuklearni silos u Rusiji i protiv vazdušne obrane.Po procjenama kako se tvari dovijaju,strateškog interesa Amerike i istovremeno Rusije,ovaj rat u Ukrajini trajati ce najmanje do kraja 2025 godine.Nakon toga doci ce ciklus raspodijela sila u Evropi i šire .Znači,retorika zapadnih političara, dezinformaicje medija,raznih tupih novinara imaju za cilj da… Čitaj više »

Cocolo
1 godina prije

Filmska industrija je odavno u ratu sa rusima ,nista novo . Sto je nagore ,zapadni mediji kao zele po vlastitim izjavama odvojiti lazne slike i izvore informacija od istinitih ,i kao korsite nekoliko alata da bi otkrili prevare , a sami kreiraju i objavljuju lazne informacije.. Licemjeri do srzi , sve po usa scenariju .

ogo
1 godina prije

Htjeli smo biti hrabri ali strah je bio jaci od nas .
Toliko toga imamo jos za zamraciti u svojim drzavama da bi bilo steta ostaviti kosti u
Ukrajini.
Obecavamo nasim biracima kad se Rusi povuku na Sjeverni Pol da cemo posjetiti Kijev.

łedeno doba
1 godina prije

vjerovatno nisu bili u Kijevu… ali nije to važno i nije to poanta.. Već je poanta u tome, da se sada najgori kabalini kriminalci, koji sprovode najgore plandemijske mjere, kao slovenski kriptić i stara kabalina udbašina, Janez Janša, – koji je kasnih 80-ih, glumatao borca za demokraciju, protiv komunističkog totalitarizma u YU)-sada sebe insceniraju kao nekakvi dobrotvori i borci za pravdu, za mir, za podršku Ukrajini… Tako da se navijačima geopolitike i rata odvuče pažnja, od njihovih kriminalnih fašističkih djelatnosti za vrijem plandemije.. Janša je odmah 3 dana, nakon početka rata u Ukrajini, se kurchio u prvim redovima tobožnje demonstarcije za mir u ljubljani, a isto tako upadljivo se kurchio u prvim redovima režimske demonstracije u Berlinu, njemački Beroš, psihopat i masovni ubojica, dr Karl Lauterbach, u isto vrijeme, par dana nakon početka rata… I sam je napravio selfi sa mobitelom i to objavio, i poslao poruku, da je on… Čitaj više »

Brzipuz
1 godina prije

Zelenski i sve oko njega i tako je prevara. Jedna više ili manje ništa ne mijenja.

Mahatma
1 godina prije

Ko bi rekao da će se 3. svjetski rat voditi na društvenim mrežama.

Goran Marendić
1 godina prije

Taj od poćetka rata nije u Kijevu oli Ukrajini a pitanje gdi je bio i tada a brača KLIŠKO NE PADAJU DALEKO OD STABLA JEL DA?

Stipe
1 godina prije

Postali su toliko prozirni sa propogandom i lažima da je to postalo već smiješno. Samo totalna budala i slijepac to još puši.

kliker
1 godina prije

To su sve budale na kub
taj rat je ilegalan vode ga banxteri,ekonomski ciklus

GLOBALNONJESRA
1 godina prije

Glavni egzekutor SFRJ sa Miloševićem, Tuđmanom, Izmetbegovićem i ostalim smradovima koji su se na monstruozni način razdružili od SFRJ, sad drugima sole pamet. takvi umjesto da šetaju okolo i izazivaju novo klanje treba da su u doživotnom zatvoru ako već u međuvremenu nisu dva metra bez geometra. ali u ovom cirkusu od sveta sve je moguće.

Mrki
1 godina prije

Zašto obraćate pažnju na taj rat dogovoreno sve iscenirano laž do laži da bi se kriza proširila na svijet agenda ide dalje isto kao i sa sranjem plandemije sotonska kabala uporno ide dalje ali ka svom uništenju garantiram vam uništenje svog zla i ti vrhuška koje su sve u sluzbi sotone

łedeno doba
1 godina prije

Glasnogovornik Međunarodne Legije teritorijalne obrane Ukrajine Damien Magrou u nedjelju je za N1 televiziju komentirao stanje u Ukrajini.
Glasnogovornik ukrajinske Legije stranaca: “Ljudi iz Srbije i susjednih zemalja odlično surađuju”

Magrou kaže da im je došao određeni broj ljudi iz Srbije. “Bilo mi je toplo oko srca kad sam vidio da ljudi iz Srbije i drugih susjednih zemalja vrlo dobro surađuju i čini se da dobro funkcioniraju, što bi možda moglo iznenaditi neke vaše gledatelje”, rekao je.

bruegel the elder
1 godina prije

Točno je rekao Miro Tešević,puno lažnih snimaka i puno animacija.

TIKTAKTIKATAKATAK
1 godina prije

Ovako ne izgledaju ljudi koji su putovali kroz ratnu zonu,niti žene domaćice u ratnoj zoni,ono,na prvu.

Laži, laži me...
1 godina prije

Kad želim vidit kako me lažu upalim tv ili čitam novine.
Kad želim vidit kako me besramno lažu otvorim logično.

bruegel the elder
1 godina prije

Ha,uvijek ja na čekanju,kada je u pitanju R.Marić.Obostrana simpatija?

Miroslav
1 godina prije

Ah,da je Plenković znao mogao se “proslaviti” kao heroj.

bruegel the elder
1 godina prije

Miroslav…..Ah,da je Plenković znao mogao se “proslaviti” kao heroj.

NijeIsto
1 godina prije

Ukrajinu nije moguće uspoređivati s Hrvatskom. 1. Hrvatska nije imala državu, tek ju je stvarala. Ukrajina već jest država. 2. Hrvatska nije imala vojsku, tek ju je stvarala. Ukrajina ima i amerikanci su ih poučavali godinama. 3. Hrvatska nije imala oružje, bio je embargo na oružje, EU je branila naoružanje. Ukrajina ima oružje NATO i EU su na njihovoj strani, još im šalju oružje. 4. Hrvatska nije predstavljala opasnost za susjedne države, ni zbog svoje vojske ni zbog članstva u NATO savezu svojeg, ni susjednih država, jer su susjedne države već dio tog saveza ili nisu protiv njega. Ukrajina predstavlja opasnost za Rusku obranu, jer želi u NATO I EU, NATO bi postavio svoje oružje ne granicu s Rusijom i zbog toga bi Amerika bila u prednosti jer za rušit njihove projektile bi trebalo duže, dok bi oni Ruske mogli brže jer su im na granici. 5. Hrvatska nije imala laboratorije… Čitaj više »

Isto Ime
1 godina prije

Ni Bellingcat ne bi bolje analizirao opisani “dogadjaj” predsjednika!

nessy
1 godina prije

Prilicno je ocito da je pozadina umetnuta. Ali, kaze li netko u videu da je snimano uzivo? Pa, ako je snimano u studiju (a izgleda da je), logicno je da su kao pozadinu ubacili neku vaznu zgradu, bolje izgleda nego jednobojna pozadina iz studija.

Max
1 godina prije

Moj debilni ujak im vjeruje. Onaj što je baku stavio na respirator. Luđak bio i ostao a otkad se cjepio još luđi , Sad je veći Ukrajinac od Zelenskog Tvrdi ds je logor Jasenovac bio tvornica a Stepan Bandera mu je kul.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI