Policija i vatrogasci u Los Angelesu formiraju grupu za otpor obaveznim vakcinama

Vatrogasci
14 komentara

“Naš cilj je zaustaviti obavezne vakcinacije za sve zaposlenike Grada, kao i za građane ove velike zemlje.”

Policija i vatrogasci u Los Angelesu formirali su grupu otpora protiv obaveznih vakcina protiv COVIDA-19 za državne službenike u gradu, navodeći da imaju za cilj „očuvanje ljudskih prava, ustavnih prava, građanskih prava i građanskih sloboda kao suverenih prirodnih sloboda ljudskih bića, i američkih građana.”

Kako je izvijestio LA Times, dvije odvojene policijske i vatrogasne grupe okupile su se kako bi se suprotstavile obaveznim vakcinama.

Grupa „Firefighters 4 freedom“ (vatrogasci za slobodu) objavila je izjavu na svojoj internet stranici uz napomenu: “Naš cilj je zaustaviti obavezne vakcinacije za sve zaposlenike Grada, kao i za građane ove velike zemlje. Želimo bez cenzure donijeti obrazovanje i istinu ljudima.”

U saopštenju se dalje napominje da grupa vjeruje u “pravo na rad, slobodnu volju, lični izbor, medicinske slobode i pristanak bez prisile, odmazde, prijetnji, disciplinskih mjera ili otkaza”.

Nastavlja se: „Ovo nije pitanje vakcinisani nasuprot nevakcinisanih, ovo nije političko pitanje lijevice protiv desnice. Ovo je pitanje ljudskih prava.”

“Nadamo se da ćete stati uz nas, jer vjerujemo da svi članovi i građani imaju slobodu izbora i prirodna prava. Vaše tijelo, vaš izbor. Moje tijelo, moj izbor”, zaključuje se u saopštenju.

U međuvremenu, LAPD policajci pridružili su se pokretu pod transparentom „Roll Call 4 Freedom“ (patrola za slobodu).

LAPD narednik Veronica Saucedo izjavila je:”Podržavamo individualna prava, lični izbor i upravljanje vlastitim zdravljem.”

Do razvoja dolazi nakon prvih hitnih intervencija u Oregonu koji su pokrenuli tužbu protiv države i guvernera zbog nametanja obavezne vakcinacije.

COVID-19obavezne vakcine
Pretplatiti se
Obavijesti o
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
2 godine prije

Nemora policija bas nista poduzeti.Samo nek se sklone u stranu kad bijesna rulja krene na politicare…

iudfnviusenvnserufna
2 godine prije

Dok se ne udružite sa naoružanim milicijama ništa od toga, još vijek radite za stvora, njegovi ste uposlenici……………

Max
2 godine prije

Otporr naprijed

Grom iz oblaka
2 godine prije

Što prvo ubode u oči kod ove grupe Firefighters 4 freedom jeste odmah na početku mogučnost “donate”, znači opasna i jaka neka grupa vatrogasaca. Ili to neko želi na račun vatrogasaca malo popuniti svoju kesu, jer antivaksera spremnih pomagati ima mnogo.

tihobl
2 godine prije

Prije 15 godina u BL je strajkovala policija. Napravili su demonstracije, a policija je napravila kordon. I onda su jedni drugima psovali mater. Smjesno je bilo gladati: sa jedne strane policija u uniformama, sa druge policija pod punom opremom, pa jedni drugima spominju familiju.

ZriBra
2 godine prije

Novonormalna vijest za nesvijest,Slob.Dalmacija danas.
“U našu školu upala je skupina ljudi bez maski..Djeca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici“, uzbuđeno nam priča ravnatelj škole Samson Štibohar. Ravnatelj otkriva kako nije prepoznao nikog od prosvjednika-antimaskera.”

Mirko
2 godine prije

Kalifornija je vrlo liberalna, sta ce tek bit u konzervativnijih dravama, Teksas, Florida, Montana…? Nece ovo proci mirnim putem

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI