Portal Logično: “Ovo nismo željeli objaviti, ali su nas zapadne obavještajne službe i mainstream mediji na to primorali” – 18+

Zločini u Ukrajini
278 komentara

Portal Logično nikada objavljivao na vrhu stranice žrtve od “strašnog” Covida-19, a ni od “spasonosnog” cjepiva protiv Covida. Odbijamo objavljivati crnu kroniku, jer svako ubojstvo, samoubojstvo i zločin zakonom mimike stvaraju nove žrtve. Odbijamo pisati o poznatim mainstream sponzorušama, predstavnicama i žrtvama dekadentne agende. Ovoga puta ćemo napraviti iznimku zbog psihološkog rata protiv naroda, koji za cilj ima nova ubojstva i tragedije. Želimo prikazati i drugu stranu priče koja je puno tamnija i od prve, a vezana je za ukrajinsko-ruski rat.

Svaki rat je zlo

Rat je sam po sebi zlo. Nebitno, bio on oslobodilački ili osvajački. U svakom ratu izdižu se psihološki bolesnici, profitiraju ratni profiteri, a ginu izmanipuirani mali i pošteni ljudi. Bez iznimke, u svakom ratu svjedočimo ratnim zločinima, neovisno o koji strani govorimo – braniteljima ili agresorima. Identično je i u sukobu Ukrajine i Rusije.

Međutim, zapadne obavještajne službe su dale signal mainstream medijima: “Rusiju treba sotonizirati“, iako ti isti nalogodavci rade ili su činili puno gore stvari u Jemenu, Iraku, Libiji, Palestini, Siriji, Ruandi i mnogim drugim zemljama.

Sjetimo se američkih vojnika koji su sodomizirali ratne zarobljenike. Tjerali ih na prisilni blud s drugim zarobljenicima. Sjetimo se izmasakrirane djece na obali Gaze. Sjetimo se “demokratskih” bombi koje su u Siriji ubile na desetine tisuća civila. Sjetimo se zadnjih trenutaka i ubojstva Libijskog predsjednika Ghadaffija kojeg su sodomizirali željeznom šipkom, a njegovom sinu odrezali tri prsta. Sve su to bile “zapadne” i “demokratske” metode borbe za demokraciju.

Čine li ruski vojnici ratne zločine?

Na ovo pitanje je vrlo lako odgovoriti: “Da”. Ako u svakom ratu svi čine zločine, onda to čine i Rusi. Međutim, obavještajne službe i mainstream mediji ne spominju drugu stranu tj. ukrajinsku, koja također čini, puno veće zločine nego ruska strana. Za rusku stranu dokaza imamo vrlo malo, ali za ukrajinske zločine dokazi su posvuda, samo ne u mainstream medijima.

Pokušali smo naći fotografije i snimke zločina ruske strane, ali za čudo, takvih dokaza gotovo da nema. Imamo fotografije tijela iz Buče, ali ne i video snimaka koje je puno teže falsificirati. Ovdje možete pogledati zapadnu analizu zločina u Buči, gdje u ni jednom trenutku ne vidimo ubojstva ukrajinskih zarobljenika ili masakre. U jednom momentu vidimo biciklistu koji u ratnoj zoni mirno vozi biciklo i biva ubijen od strane ruskih vojnika.

Granatiranje gusto naseljenih kvartova

Čitamo izvješća o granatiranju ukrajinskih stambenih zgrada i vrtića s gotovo tisuću granata, a onda kažu da su bile tri žrtve, ne precizirajući o kome se radi. Previše je i jedna žrtva, ali kako je moguće da tisuću granata na jedno gusto naseljeno mjesto usmrte ti osobe, ako su zapadne granate u Raqqa (Sirija) masakrirale na desetine tisuća civila? Čudno zar ne?

Jedini “dokazi” su dobro osmišljeni naslovi mainstream medija, koji putem psiholoških metoda unose nemir u narod i žele stvoriti mržnju prema ruskom narodu. Cilj je veliki sukob slavenskih naroda i izazivanje što većeg broja njihovih žrtava.

Zločini ukrajinske strane

E sada smo došli do onoga što nismo željeli. Prisili su nas da prikažemo zločine druge strane o kojima nitko ne piše ili čak što više, kriju ih od svoje publike.

Žrtve ukrajinskog režima su etničiki Rusi, “neposlušni Ukrajinci”, Romi i svi oni koji ne podupiri politiku spaljene zemlje.

Masakrirani ruski vojnik


Mučko i svirepo ubojstvo etničkih Rusa i vojnika.


Napad na pravoslavnog popa ne smeta nikome, čak i ni katoličkim svećenicima i imamima koji su se prodali za novac


Provokacija pravoslavne časne sestre koja odgovara pravim riječima


Ukrajinski vojnici tjeraju žrtvu da kopa svoj grob


Dok se ukrajinski zarobljenici vraćaju zdravi kući, ruski zarobljenici izgledaju ovako


Svirepo ubojstvo civila ruske etničke pripadnosti


Ubijanje zarobljenika metkom u potiljak. Odgovor ukrajinske vlasti “Istražit ćemo slučaj”.


Ovo nećete vidjeti na televiziji


Ukrajinski vojnik kuha glavu ruskog vojnika


Odsjecanje glava nikoga ne šokira


Silovanje ruskog vojnika koji preklinje da prekinu


Zapadni novinar “pod bombama”, samo što ga raskrinkava mirna šetnja žene u pozadini


Namjerno ranjavanje ruskih zarobljenika od strane ukrajinske vojske


Ideali za koje se bore ukrajinski vojnici


“Simpatičan ukrajinski dečko” koji na mreži zagovara terorizam nad civilima

7


Grafiti “demokracije” na spomenuku židovskih žrtava, koju financira Zapad.


Ispitivanje teško ranjenog ruskog zarobljenika – Strogo zabranjeno svim međunarodnim konvencijama


Stravično mučenje ruskog zarobljenika


Ukrajinski vojnik se iživljava nad muškarcem


Iživljavanje nad muškarcem


Ukrajinski zarobljenici se vraćaju kući, a ruske ubijaju kao životinje


Ukro-nacističko iživljavanje nad jadnom ženom – Ovo se rijetko gdje viđa


Iživljavanje nad bračnim parom


Iživljavanje nad civilima


Iživljavanje nad ženom od strane ukrajisnkog vojnika i civila


Iživljavanje nad ženama od strane Ukrajinaca


Pokop proruskih civila nakon svirepog ubojstva


Poruka za kraj

Svaki put kada podijelite ili izjavite “Slava Ukrajini” ipak se sjetite ovih slika i snimaka. Sjetite se kako rat čini zlo svima. Ova objava nema za cilj produbljivati mržnju prema Ukrajincima, nego raskrinkati zapadnu bagru koja ovo ne želi objaviti i osuditi, a pogotovo psihičke bolesnike koji zagovaraju rat do kraja. Takvih je svuda, bez iznimke.

Danas su žrtve Ukrajinci i Rusi, a sutra ćete sigurno biti vi. Bagra koja zbog novca produbljuje sukobe, nema empatije, kao ni političari koje su preko mainstream medija postavili na vlast.

Ovo je samo vrh sante leda. Možemo samo zamisliti što se događa, a što kamere još nisu zabilježile. Svijetom je zavladalo zlo i samo ga mudrost i smirenost može pobijediti. Ljudi se dijele na dobre i loše, kao i na svjesne i opijene raznih idelogijama.

Pamet u glavu naši dragi Logičari, bili vi Srbi, Hrvati, Bošnjaci,.. a zašto ne i Ukrajinci i Rusi. Svi smo mi Božja djeca i nismo zaslužili ovu nezamislivu patnju u koju su nas uvukli kreatori kaosa, a koje služe nemoralni i bolesni političari, mediji i pojedinci.

ratni zločinukrajinazločin
Pretplatiti se
Obavijesti o
278 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
target
1 godina prije

Postoje svi razlozi da se vjeruje da je okupacija Ukrajine od strane “globalnog Siona” u fazi aktivnog ciscenja slavenskih-“gojskih” teritorija za vlasnike “Nove Hazarije” koji starom parolom “zavadi pa vladaj” manipuliraju narode. Otuda i vec dugo nerjesen rezultat u evidentno namjestenoj utakmici na tlu “Ukrajine” za koju je i sam cionisticki glumac Zelenski bez pardona rekao da ce biti “veliki Izrael”, na cijem stvaranju mu nesebicno asistira druga cionisticka lutka-Putin, a sve u reziji “Globalnog siona”. Dobro informisani jevrejski insajderi, ukljucujuci i bivseg sefa jevrejske zajednice u Harkovu, Edurda Hodosa odavno upozoravaju da globalno jevrejstvo teritoriju Ukrajine smatra teritorijom za stvaranje “Nove Hazarije”. Plan “globalnog Siona” je i potpuno unistenje svih nacionalnih suvereniteta i nametanje digitalnih valuta kako bi se uspostavila moc “ ‘izabranika’ Bozjih koji gvozdenim stapom ‘pasu’ narode” – totalitarni sustav robovlasnika i robova. Cilj je izgradnja svjetskog cionistickog carstva striktno u skladu sa talmudom, koji poziva na… Čitaj više »

Ivan
1 godina prije

Rat je zlo u kojem se ističu zločinci, ali uvijek na jednoj strani ima više zločinaca nego na drugoj. Tako je bilo i kod nas.

Dawor
1 godina prije

Dragi naš portale “Logično” !!!!
I bez ovih objava sada mi sve to znamo….to koliko pokvaren i zao je “zapad” ….ali to ne mijenja glavni problem ….taj da je uzaludno i beskorisno “plakati nad prolivenim mlijekom”…….na sve to se trebalo prije 10 g. misliti kako sve to spriječiti …..da je idiot ….da dobro ste pročitali ….IDIOT iz Krrmlja (nažalost moram ga tako okvalificirati iako ga poštujem,za razliku od zapadnjaka,Usrane von der Schaden npr.) manje drkao kitu i naslikavao se polugol na jahanju i pecanju
a više radio na sprečavanju jebenog “majdana” sve se to moglo spriječiti …..u redu,netko će reći da tada ni Krim ne bi bio ruski ali ionako uskoro ni neće !!!
P.S. …..nadam se da mi nećete opet izbrisati komentar samo zato što sam objavio surovu istinu !!!
Hvsla !!!

Čudan lik
1 godina prije

A što mislite da će se dogoditi kada i jedna i druga strana puste na slobodu najgore zločince sa doživotnih robija?
Rat je raj za serijske ubojice, silovatelje i općenito dno ljudskog roda.

Nego, mene i dalje muči činjenica zašto su Rusi pustili na slobodu najgore od najgorih, bez da im je falila dlaka s glave???
Ili da se i dalje pretvaramo da smo “zaboravili” puštanje na slobodu vođe i ostalih najkrvoločnijih Azovaca???
Što o tome misle obitelji žrtava Donbasa i ostalih stratišta???

MKD
1 godina prije

1991 …

Uskok Marko
1 godina prije

Slažem se.

1 godina prije

Prvo odgovor na pitanje “Previše je i jedna žrtva, ali kako je moguće da tisuću granata na jedno gusto naseljeno mjesto usmrte ti osobe, ako su zapadne granate u Raqqa (Sirija) masakrirale na desetine tisuća civila?” Rusi izbegavaju granatiranje područja sa civilima, pre dejstva obavezno provere ko je prisutan na mestu dejstva – tako su radili i u Siriji, to im je standardna procedura… jer sve drugo je ratni zločin! Ameri se baš i ne potresaju zbog civilnih žrtvi jer su oni i svedok i tužilac, sudija, porota… tj. bili su do sada. ————————- Kada se pažljivo pročita Sun Cu-ovo “Umeće ratovanja” shvati se da su se još u to vreme koristile dezinformacije u cilju zbunjivanja i demoralisanja protivnika. Zapad je stvorio alat koga zove “demokratska međunarodna zajednica” i “samo su informacije sa te strane istinite dok su sa suprotne propaganda”. To su Srbi dobro osetili u ratovima 90tih, uvek… Čitaj više »

Kornel
1 godina prije

Rat u Ukrajini je i počeo planiranim i od obaviještajnih službi organiziranih zločina paljevinom prosvjednika zatvorenih u zgradi sindikata u Odesi poćetkom petog mheseca 2014 godine dok joś nije niti jedna puška opalila ni sa jedne strane. Čak bi neke od onih prosvijednika koji su skakali s prozora goreće zgrade dolje doćekivali i polomjene dokrajčili. Oni koji su na terenu organizirali i izvršavali te zločine, ne da uopće nisu sudski procesuirani, nego su napredovali u vlasti i neki od njih završili u Vrhovnoj Radi kako Ukrajinci zovu njihov Sabor ili Skupštinu. I u nas je bilo sistematskih zločina, a u organizaciji najvećih sudjelovale su strane tajne službe. Još iz iskustva WWII se može vidjeti kako narod neke države nije znalo za zločine koji su se u ime tog naroda radili. P8jedinačnih zločina ima uvijek i svugdje, ali organizirani zločini se lako prepoznaju jer takve zločine vlast rijetko kad procesuira ili… Čitaj više »

držnedaj
1 godina prije

Možemo pričat sta nas je volja, al Ipak su gojimski izrodi najzahebanija sorta od svi stvorova na planeti !!

Tupko Glupko
1 godina prije

Svaki rat je ogromno zlo, i za napadnutu stranu i za stranu koja se brani.

Monstrumi koji čine ovakve zločine su fizički živi, ali duhovno mrtvi – to što su napravili progonit će ih cijeli život, u noćnim morama i svakodnevnim mislima, trpit će i njihove obitelji ako ih imaju, a mnogi će napraviti i samoubojstva. Neki će biti nagrađeni i ordenjem za to što su napravili, neki i mirovinama.

Na kraju – kada sve završi pregovorima, a uvijek završi pregovorima – shvatit će besmisao rata. Onda počinje još veća agonija ovakvih.. ne mogu reći životinja, bila bi ogromna uvreda životinjama. Ovima kojima će ratnim mirovinama biti riješeno materijalno pitanje za čitav život imat će još više vremena za razmišljanje..

Balašević je napisao pjesmu “Čovek sa mesecom u oku” koja mi je pala na pamet čitajući ovaj članak.

Otpornik
1 godina prije

Nemam želudac za gledati bolesnike koji se iživljavaju nad drugim ljudskim bićem. Ne volim to gledati niti u igranom filmu, a kamoli stvarne snimke. Možda se nekom od novinara koji siju mržnju probudi savjest. Možda netko od njih shvati da njihovo sijanje mržnje za posljedicu ima buđenje animalnih strasti kod ljudi. Možda se njihovo sijanje mržnje na kraju okrene protiv njih, pa oni dožive tako nešto na vlastitoj koži. Ljudi, opametite se! Nikad nije kasno za priznati vlastitu pogrešku i krenuti u drugom smjeru.

Viktor
1 godina prije

Slike su disgusting…zapadni zlocini se glorificaju, Amerika je uzrok sveg zla.

eukolonija
1 godina prije

Od medija koristim samo par provjerenih. Vidjeli ste što su radili i kako su manipulirali samo preko Twittera. Problem nazi Bidena i njegove bazi demokratske partije ali i njihovih europskih podguznih muva je to što moraju ulagati minimalno deset puta više napora samo da spriječe da istina ispliva a koja će isplivati prije ili kasnije sama od sebe. Istina ti je kao tijesto. Buja i raste

Vox
1 godina prije

Historia se repetit “ Ovo je cisto ponavljanje svega onog vec prezivljenog u Ukrajini 1941-1944 a na kraju ce se i zavrsiti kao u Drugom svjetskom ratu….

BordoDNK
1 godina prije

Svaki rat, pa tako i ovaj, izbaci na površinu najgori ljudski šljam, koji u vremenu ludila ” dobije dozvolu”, tako to oni vide u svom izopačenom umu, da čine monstruozne zločine, ljudskom umu nezamislive. Tako zadovoljavaju morbidne porive, suspregnute u miru, zbog straha od zakona. Sukobljene strane svjesno regrutuju ovakve monstrume, puštaju ih ” s lanca”. Nažalost, veliki broj ovih zlikovaca, neposrednih izvšilaca zločina, nakon rata ne biva procesuirano. Mi to u Bosni najbolje znamo. Postoji i drugi profil ljudi, oni kod kojih rat izvuče ono najplemenitije, oni koji ostanu čisti i neokaljana obraza. O njima se malo govori, mainstream mediji ne vole takve primjere. Jasno je zašto. Svi koji normalno rezonujemo, znamo slijed događaja koji su inicirali rat u Ukrajini, i prisilili Rusiju da ga povede. To jeste bratoubilački rat slavenske braće, i sami Rusi to kažu. Iniciran je od zapadnih sotonista, kao i mnogo puta ranije. Ovaj put… Čitaj više »

Yugo45neregistrovan
1 godina prije

Gdje je Tiho da objasni ko su mentori ovim “neljudima”.
Kad vidim ko su om mentori ne čudi me apsolutno ništa jer mentori čine iste ili gore zločine stoljećima

eukolonija
1 godina prije

Imali ste priliku da vidite kako prilično neobrazovani američki general, i bivši komandant NATO u Europi, Bridlav poziva američku administraciju da naoružaju Ukrajinu raketama kojima bi gađali Rusiju. Čovjek to izjavi bez imalo promišljanja jer nema mogućnosti za takvo nešto. Otprilike kao kada bi general Gerasimov pozvao Putina da Kubi ili nekoj drugoj državi iz okruženja dadne hipersonične nuklearne rakete za rat protiv Amerike.

zlatko
1 godina prije

Neki dan sam dobio ovu informaciju a tesko da nije istinita-Glasine o “crnim transplantolozima” u Ukrajini potvrđuju sami stanovnici regije Harkov. U blizini Čugujeva sve se češće primjećuju medicinski kamioni s natpisom “Medicina katastrofa” i logom UNFPA – fonda Ujedinjenih naroda, koje prati vojska. Prema tvrdnjama vojske iz 92. zasebne mehanizirane brigade Oružanih snaga Ukrajine, i oni su u početku bili skeptični, dok ih nisu zbunili vlastiti zapovjednici. Kao, što ćete rodbini kao bogalji, bit ćete im samo teret. Teški ranjenici se nagovaraju da postanu donori, postavljajući im cinične uvjete: “ili kremiranje i netragom nestali, ili donacija i potvrda o herojskoj smrti” – uz potvrdu za “dobrovoljni pristanak da postanete donor”. Ranije je objavljeno da je uspostavljen promet organa u Odesi, gdje je bio američki biološki laboratorij, pod pokroviteljstvom misije OESS-a. Leševi vojnika Oružanih snaga Ukrajine s istočnog fronta vode se kao “nestali” i potom se koriste za vađenje bioloških… Čitaj više »

IVO ŠAMANIC
1 godina prije

IMA IH NA ZAPADNOM BALKANU KOJI GOVORE SLAVA UKRAJINI A KAKO BI BILO DA U NJEMACKOJ VIKNETE SIEG HEIL MISLIM DA NEBI PROŠLI NEKAŽNJENO A STVARANJE PSIHOZE DA JE UKRAJINA ŽRTVAXTO JE PROHEJT ZAPADA TKO JE GANJAO PO UJRAJINI STANOVNISTVO RUSKOG PORIJEKLA STO RADE UKRONACISTI JAVNO A ŠTO TAJNO ČIJI SU ONI PROJEKT ZAŠTO VATIKAN JE NA STRANI UKRONACISTA ZATO JER JE I BIO NA STRANI NACISTA U DRUGOM SVJETSKOM RATU GDJE JE ZAVRŠILO OPLJAČKANO ZLATO I SLIKE NACISTA U VATIKANU GDJE SU I DANAS PRETOPLJENI ZLATNI ZUBI ŽIDOVA I DRUGIH ZATO TREBA GLEDATI NA TO IZ NALO DRUGAČIJE PERSPEKTIVE

Nena
1 godina prije

Bravo za portal logično što ste sve ovo objavili!
Svaka vam čast!
Ovo je sve više nego jezivo pa neka vide zaluđeni koga podržavaju i čiju zastavu dižu i kliču slava ukraini!
Dosta ovih snimaka sam videla a ove neke nisam imala hrabrosti ni da otvorim..
Svim ovim žrtvama neka Bog podari rajska naselja,jer su stradali što su pravoslavni hrišćani..

baltik
1 godina prije

duhovni rat. ovi sta to rade su već ranije opustošeni u duši i inicirani, demoni djeluju kroz njih. ne želim gledati jer ionako znam sto bih mogao vidjeti. pokoj božji mučenicima.

Ivan Bgd
1 godina prije

Vec sam postavio taj komentar, ali on mnogo govori: Gospodja Bajden je objavila fotografiju kako je ukrasila Belu kucu za Bozic, i na centralnom mestu se vidi glava Bafometa.
Sta hocu da kazem, oni koji vladaju na zapadu praktikuju satanizam, zato svi ovi uzasi njima ne smetaju, sta vise…

Throne
1 godina prije

Nemam sto vise reci ovi video klipovi dokazuju da mentori zapadne osvajacke nato alijanse i dalje rade svoj posao prije kod sieijskih demokratskih oslobodilackih snaga isis, al quaida i drugih, danas u ukrajni kod isto tako demokratskih snaga banderasa i galicijasa sljedbenika ss divizije galicija i ostalih naci ukrajinskih jedinica. Pokrovitelji zapadne demokracije trude se da guraju tu ideju svojski bez obzira na zrtve, slicno kao sto je fedmarsal lor pisao i obecavao hitleru da ce 1943 biti na balkanskom podrucju konacno mir mir groblja i tisine. To se isto danas dogadja u ukrajni a prije u siriji.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Mene samo zanima gdje su komentatori koji su tvrdili kako ce svemoguci pomoci, kako nece dozvoliti ovo, ono…

gigi pinna
1 godina prije

Ajde više sve je jasno odavno već tko je tko i što je što u ovom ratu. Više mi na živce ide ovo rusko prenemaganje – čas bi ratovali, čas ne bi, nisu u stanju odbaciti Ukre niti od Donjecka, Putko ne bi htio naljutiti “zapadne partnere”, Kadirov s pravom govori da umjesto da su Ukre odbacili sve do Dnjepra gotovo su svakodnevni napadi u samoj Rusiji… Ako je CIA mogla slati Nulandicu i ostale nakaze da “mute ariju” po Ukrajini tih godina uoči Majdana, zar nije Rusija mogla poslati i svoje ljude da likvidiraju takve škovace, a ne čekati da ti izazovu rat u susjedstvu. Kako je bez problema zauzet Krim, moglo se Blitzkriegom riješiti još puno toga, bez ovolikih žrtava i razaranja na obje strane. Ukri rade totalna sranja jer znaju da imaju podršku zio-nazi sotonjara. A Rusiji bi bilo pametnije privesti ovo mučenje kraju, a to se… Čitaj više »

Tone
1 godina prije

Veliki postotak ljudskog ološa postoji na kugli zemaljskoj. U ratu 90-tih, sve su tri strane počinile svirepe zločine. Rat je stao, zločinci nisu osuđeni, naprotiv, njihove nacije ih slave kao heroje. Žrtve su zaboravljene od svih, samo ih se njihove obitelji sjećaju. Svi su ratovi poraz ljudskosti, i sve dok ljudi ne osude patološke zločince unutar vlastitog naroda, užasi će se ponavljati.

Schroder
1 godina prije

Ovo je strasno strasno Svi oni koji salju oruzje ovim ubicima neka se srame Prikazuje se samo jedna slika a o drugoj straini je zabranjeno Za ovo je se Amerika i zapat pripremali godinama STRASNO STRASNO

Herc
1 godina prije

Jednom će rat u Ukrajini završiti a onda tek počinje pravi za teritorij kakav mafijaški klanovi vode.Sve je to naoružano i ludo a prvi koji će se obračunati u Kijevu je Kličkov ukrajinski klan protiv
klana Židova Zelenskog.Trenutno je primirje jer imaju pametnijeg posla Ovo dvoje je najviše istureno a gdje su oni druga ,treća garnitura pa prijeratni klanovi koji su se momentalno primirili.

alexosijek
1 godina prije

U Donjecku zadnjih tjedana ima oko 200 civilnih žrtava…Wagnerovci su doveli zatvorenike oko Bahmuta i broj žrtava tamo na obje strane je ogroman
Apsolutno je jasno ako MSM nesto napiše, točno je možda nešto iz toga ali sa totalno suprotnim predznakom…
Moram ovdje pitati kao pripadnik katoličke crkve: gdje je i šta to radi, odnosno ne radi taj poglavar crkve?? Poziva na mir? Nisam bas primjetila…i ne samo ja. Nikada ovoliko akumuliranig zla nije bilo na kugli zemaljskoj i moramo činiti sto mozemo, pa evo i pomoliti se ili pomisliti na dobro makar pred spavanje…kako neki ovdje kažu: sve je u frekvenciji, zlo ili dobro, i osjeti se…
Hvala portalu na ovoj objavi, jako je loše i poznato većina događaja pod američkom upravom u Ukrajini zadnjih godina – boli njih ona stvar za bilo šta, najmanje ljude…
Bog neka čuva sva Bozja stvorenja..lp

Oki nava
1 godina prije

Bravo! 👍 veoma hrabro . Istina uvik izađe vanka .🥂

Ante
1 godina prije

Kada sam to sve spomenu jednom čovjeku na nekom forumu sa kojim se raspravljam o ovakvim temama on mi jer je rekao da Amerika mora gledati prvo svoje interese i da on potpuno razumije Američku politiku. Znači taj čovjek sve se svodi na interese političara koji nikada nisu vidjeli rata. Mislim da to dosta govori o kakvim se ljudima radi.

Promatrac
1 godina prije

Istu manipulaciju koju radi “zapad” radi i istok. Ovdje sam viđao puno onih koji podlijegnu Telegram propagandi istoka, do te mjere da optužuju cijeli zapad. Hej, mali su ljudi zapada naredili ruskim vojnicima da uđu u Ukrajinu, zar ne?
Pokušaš ih urazumiti onda te proglase rusofobom.
Puno toga tu još nki ljude ne žele shvatiti što ostavlja gorak ukus. Russke i zapadne elite provode propagandu kakkvu god žele, imaju utjeccaja i kapitala podvaljivati što god žele. Žrtve su mali ljudi kojima manipuliraju. Pa neće valjda Putin kao vrhovni zapovjednik oružanih snaga ići u rat. Tko je to vidio da vrhovni zapovjednik bude u ratu? Neka ginu Rusi i Ukrajinci za manijakalne težnje elita.

TheBan
1 godina prije

Hvala na hrabrosti.

Mrčikola
1 godina prije

Ha, primorali…”jadna ti je sirotinja čija god da bila”…vjerujem da su ovaj “aksiom” znale citirati i druge babe, a ne samo moja. Nisam gledao ove fotografije i snimke ali i ono malo, što čak ni u brzom “skrolanju” nisam uspio izbjeći, je bilo taman toliko previše. Kako je i u prošlom ratu bilo ljudskog šljama i “ratnih junaka” spremnih raditi ovakve gnjusobe, snimke su, nažalost, vrlo vjerojatno, autentične, ali isto se tako, s današnjom tehnologijom, moglo “naštancati” brdo lažnih uradaka, pa je u tom smislu ovo objavljivanje, po meni, besmisleno..? 😁 …ali cilj ovoga rata (onih iza ovoga rata) je i da poluči što veći odjek na globalnoj razini, a tajne službe su tu da se pobrinu da što više zemaljskog življa učine indirektnim sudionicima ili barem navijačima ovoga rata s krajnjim ciljem ekonomskog, a još više, energetskog iscrpljivanja. Očito je procijenjeno da među komentatorima i pratiteljima još uvijek ima… Čitaj više »

SIRIUS
1 godina prije

Šta dodati, Target je na vrhu objasnio SVE!

Гавран
1 godina prije

Rat ne vode “agresori” rusi u Kanadi 450 km od Vašingtona, nego “odbrambeni” nato savez u Ukrajini 450 km od Moskve. Kada su rusi tražili imena poginulih u Buči, nisu ih dobili. Bili su rusi. U prve linije ukrajinske vojske se bez obuke šalju rusi…

burt
1 godina prije

NATO je napravio navlakušu ruskoj vojsci u Bakhmutu, pustili su ih da krenu u napad a tamo su koncentrirane velike ukrajinske snage regularna vojska, nacionalana garda, teritorijalna obrana, jedinice Britanaca, Kanađana, Amerikanaca, Poljaka, Bjelorusa, Gruzijaca, Čečena itd. Wagnerovci i ruski rezervisti su desetkovani, Čečeni su povučeni sa fronta i mornarička pješadija iz Vladivostoka, najvažniji trenutak bit će kad ukrajinska vojska dođe na granicu Krima, tada će se vidjeti hoće li Putin upotrijebiti neko od nekonvenciionalnih oružja

hiber
1 godina prije

Pretpostavljam da ovo znači da je redakcija konačno uvidjela da Putin gubi rat. Danas je plin 800 eura 1000 m3, nafta 80 dolara. Gasprom zapomaže da se otvori Yamal. Ocenički mole da se pojača tursko čvoriste gdje se plin prodaje uz diskont Sultanu, a onda ide kao turski u Europu. Od veljače pada proizvodnja ruske nafte za 10%. Proračun se urušava, a stanje u vojski je sve gore. U Bahmutu ne mogu dalje jer ih je zaustavila čelična kiša a lov na Wagnerovce je slobodan. Međutim, najgore je kinesko pismo sa pitanjem kada završava rat. Uz to kineze je pomela korona. Sto bi rekli, đaba su zatvarali.

tihobl
1 godina prije

Hvala LR sto nije stavio najgroznije snimke. Izabrao je umjerenije.
Mozda je ipak trebalo staviti najgore da svi vide sta se radi i sa kim se ima posla.

Mamajev Kurgan
1 godina prije

S ima vama Koji vodite LOGICNO cestitam na hrabrosti I zelim vam od srca svako dobro I svevisnji gospod Bog da vas zastiti.blagoslovi.
AmiAmin Amin

Max
1 godina prije

Ja ukrajinske slogane ne dijelim nikome Čisti sotonizam.

Slovenac123
1 godina prije

Jednog dana ce opran narod vidjet sta rade ukrainci i tada katarza

Bunicar
1 godina prije

Jadno je kada se cijela price svede na floskule. “Oni su prvi poceli”, “mi smo se branili”, “oni su pocinili vise zlocina”. Kao sto je pisac clanka naveo SVAKI rat je zlo. U SVAKOM ratu dogadaju se zlocini. NI JEDAN zlocin nemoze se opravdati. Sto se propagande tice odavno je ona dio svakog sukoba. Odavno je shvaceno da je bitno ubjedivati “nase” da su oni drugi najvece zlo na svijetu. Odavno se zna da su “ONI” svi otjelovljenje zla a kod nas su “evenetualni” zlocini tek djelo pojedinaca koji su se eto “zgrozeni postupcima neprijatelja” malo vise “zaigrali”. Zar nije i kardinal Kuharic tamo “ranih 90-ih” javno ustvrdio da hrvatski vojnik ne moze pociniti ratni zlocin “jer se brani”. Sve u svemu kao sto napisamo: rat je ZLO a zlocini su dio SVAKOG rata. Sa preko 2000 dana u “nasem” ratu i ponesto “medunarodnmog” iskustva vjerujte da znam o cemu… Čitaj više »

DJ Krmak
1 godina prije

Neki dan sam vidio snimku gdje oca i sina izvode iz kuće u Hersonu, i neki vojnik ih obojicu ubije. Netko se sakrio u neku šupu i snimio.

Vojni analitičar
1 godina prije

Vidio sam većinu ovih snimaka već ranije. A zašto sam ih vidio? Zato jer sam ih želio vidjeti. Jer sam od početka ovog rata shvačao da je on isporvociran od strane zapadnih obavještajnih službi i politike i da je u Ukrajini pokupljen najgori šljam koji sada za interes svoih nalogodavaca čini ove strahote. I da se razumijemo. Iako su moje simpatije u ovom ratu na strani Rusije, ne vjerujem ni njihovoj propagandi ništa više nego zapadnoj. Zato ni sve ove snimke ne uzimam zdravo za gotovo. Uvjeren sam da ogroman dio ukrajinskih vojnika ne čini nikakve zločine. Kao i svi vojnici u ratu pucaju i ubijaju da ne bi bili sami ubijeni. Ne smatram Ukrajince nekakvom zlom i kvarnom nacijom iako je tu sliku lako steći ako se vjeruje onome što smo recimo ovdje vidjeli. Ali problem je u tome što su se ljudi uglavnom opredijelili na osnovi propagande. I… Čitaj više »

Kio
1 godina prije

Treba treci put, treca opcija. Ovom zlu s jedne i druge strane Europa se mora oduprijeti

Karma
1 godina prije

GMO hazaria. Zlo

gogo
1 godina prije

od samog poćetka trvrdim da su ukrajinci zadnja stoka, iz hrvatske sam i nito ne vjeruje za sranja koje rade.Od prokletog židova do zadjeg vojnika. prži to nukleeranom

Komplicirano
1 godina prije

Neljudski,jadno,odvratno,kukavicki,sunovrat civilizacijski,naprosto cisto zlo,tzv.ljudi koji su do savrsenstva dosegli pokvarenost,,,u najmanju ruku ravni svome ucitelju,mentoru,,,palom andelu,ime mu necu pominjat

mrdo
1 godina prije

Istorija nam kazuje da je Galicija, Južna Ukrajina, leglo gamadi. Djedovi i pradjedovi nisu bili ništa bolji od današnjih Galicijana. Stepan Bandera rođen u Galiciji, naravno.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI