Postajemo li zarobljenici virusa i cjepiva?

Alma-Demirovic
31 komentar

U emisiji “Argumenti” u ponedjeljak, 22. ožujka u 08:10 pitamo se postajemo li zarobljenici koronavirusa i cjepiva?

Povod ovoj temi je najavljeno uvođenje tzv. COVID putovnica, no i pitanja ograničavanja ljudskih prava i sloboda. Smije li Hrvatska u odlukama o zaštiti zdravlja biti samostalna? Može li „dobrovoljno cijepljenje” država propisati kao obavezno? Jesmo li svjedoci tihog biološkog rata i zarobljenici farmaceutske industrije?

Naši su gosti: prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila, politolog, stručnjak za sigurnost i međunarodne odnose, rektor Privatnog sveučilišta VERN, prof. dr. sc. Aleksandra Korać Graovac, profesorica obiteljskog prava, Pravni fakultet u Zagrebu, Tomislav Sokol, zastupnik u Europskom parlamentu i dr. sc. Alma Demirović, dr. med., predsjednica Hrvatske udruge roditelja aktivista. Urednica emisije: Tanja Maleš.

cjepivoCovidPandemijavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
3 godine prije

Nismo svi zarobljenici ičega jer to što su zarobljeni umovi velike većine je nešto sasvim drugo. Ako ti netko kaže da si rob i ti to prihvatiš, onda si stvarno rob, ali si rob svog uma koji ne procesuira ono što se zove slobodna volja odnosno prirodni ili božji zakoni nego takav um procesuira samo ono što mu je u vidu zakona ponuđeno te ostaje u paradigmi prava potpuno izvan paradigme pravde.

3 godine prije zadnji put uredio Spacevoodoo
preseren3
3 godine prije

Da, ko hoče, postaje. Ja živim normalno, kao prije… Jedino u trgovini, moram nositi masku.

Stara kuka
3 godine prije

Naravno da smo postali zarobljenici vjerojatno nepostojećeg virusa i otrovnih cjepiva. Suvišno pitanje. Bolje bi bilo pitati kako smo si to dozvolili, a najvažnije pitanje je kako ćemo se iz tog zarobljeništva izvući.

Mislim da bi se dvjema potonjim pitanjima trebao puno više pozabaviti umjesto jalovih “analiza” tipa “jesmo li u govnima”. Jesmo i svi to znamo.

Krmak
3 godine prije

NEMA NISTA OD PROJEKTA COVID PASSAPORTE. NA GRANICU SAMO DOCI I PROCI. NIKIDAN SVEDO PRESAO NORVESKU GRANICU I KAD GA ZAUSTAVILI PITAO JE NA KOJE SE ZAKONE POZIVAJU?
3 ILI 4. RAJHA? PUSTEN DALJE.
OVO NIJE SVJETSKA BRIGA O ZDRAVLJU NEGO INSTALACIJA 4.RAJHA.
10 % SAMO CJEPLJENO U SKANDI ZEMLJI. OD TOGA MASU STARACA..
SVI KOJI ZAGOVARAJU COVID PASS CE SADITI KROMPIRE BEZ TURISTA. TURIZAM? LAKU NOC.

Max
3 godine prije

Da zarobljenici smo godinu dana i bit ćemo sve više.

rimtu
3 godine prije

Čim sam vidio obrnjičenu voditeljicu sam ugasio video.

Hvala Vam na validaciji i enormnom egu osobe koja odlučuje.

3 godine prije zadnji put uredio rimtu
mala lu
3 godine prije

Ti, Tomislava Sokol nisi normalan!!!I ti nas zastupaš u EU Parlamentu?!Ti si sramota za Hrvatsku!Pričaš o nekakvim dokazima za prelazak granica Europske Unije?!Pa za kog smo jarca onda ušli u Europsku Uniju ako se ne možemo kretati unutar nje samo s osobnom?!

Amater
3 godine prije

Vrć ide na vodu dok se ne razbije …

Zelinčanka
3 godine prije

A zašto svi nose maske? Možda da socijalni robot Sophia preuzme što prije ulogu spikerice, jer Sophia je imuna na sve mikrobe.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI