Potpis Huntera Bidena navodno pronađen u dokumentima prodavnice računara, vlasnika kontaktirao FBI

Joe Biden
5 komentara

U srijedu je New York Post objavio članak koji sadrži neke razmjene e-adresa navodno između sina bivšeg američkog potpredsjednika i demokratskog predsjedničkog kandidata Joea Bidena, Huntera, i saradnika u Kini i Ukrajini. Autentičnost e-adresa još uvijek nije dokazana.

Potpis Huntera Bidena pronađen je na papirologiji iz prodavnice računara u Wilmingtonu u Delawareu, koju je navodno posjetio sin demokratskog kandidata Joe Bidena, izvijestio je u ponedeljak Fox News, pozivajući se na dobijene dokumente od aprila 2019.

Dokumenti, čije su slike lokalne novine objavile i na društvenim mrežama, sadrže potpis sa inicijalima „RHB“ koji je navodno sličan potpisu Bidena mlađeg. Fox News nije verifikovao da li potpis zaista pripada sinu bivšeg potpredsjednika.

Novine su rekle da su pribavili dodatne dokumente koji otkrivaju da je američki Federalni istražni biro (FBI) kontaktirao vlasnika „The Mac Shop“, gdje je Hunter navodno predao tri laptopa Mac Book Pro na popravku.

New York Post je u srijedu rekao da je vlasnik „The Mac Shop“ John Paul Mac Isaac osoba koja je prijavila sadržaj prenosnih računara vlastima. Prema dokumentima, Isaac je pozvan 9. decembra 2019. godine da svjedoči na američkom okružnom sudu u Delawareu.

Bidenova kampanja demantovala je izvještaje objavljene u New York Postu da je sin potpredsjednika Hunter Biden razgovarao o navodnoj korupciji koja uključuje sastanak aktuelnog demokratskog kandidata za predsjednika SAD i ukrajinske gasne kompanije Burisma Holdings.

„Istrage štampe, tokom impičmenta, pa čak i dva odbora Senata, koje su predvodili republikanci, čiji je rad kolega iz GOP proglasio„ nelegitimnim “i političkim, svi su došli do istog zaključka: da je Joe Biden sprovodio zvaničnu američku politiku prema Ukrajini i nije se bavio nikakvim nepravdama. Trumpovi zvaničnici administracije potvrdili su ove činjenice pod zakletvom“, rekao je portparol Bidenove kampanje Andrew Bates u izjavi.

Hunter Bidenjoe bidenkinaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hiber
3 godine prije

Stvari sve luđe. Sve što čitamo javno, u pozadini je suprotno. Xijova KP u koaliciji sa multinacionalkama podržava Bidena, a ruši Trumpa kojeg podržava nacionalni kapital. S druge strane Trumpa i dalje protiv Bidena podržava Putin. Ali je Putin trenutno stjeran u samooizolaciju od originalnog virusa. I trovanje Navalnog nije slučajno. Najsumnjiviji su lokalni oligarsi u koaliciji sa Xijovom KP u svrhu ostvarenja monopola nad ruskim izvozom plina. A to je tek vrh sante leđa. A gdje je tek biološki rat sa koronom u režiji Xija i Billa.

Max
3 godine prije

Momak uhvaćen s prstima u pekmezu.

Sara
3 godine prije

Lovac Luka pojeo dva vuka…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI