Pravi Hrvati i Bošnjaci su uz Đokovića, a strani plaćenici i iskompleksirani pojedinci i dalje slijede svoje gospodare

Novak Đoković
588 komentara

Čitam jutros mainstream medije i smijem se. Ne zbog toga što je najboljem sportašu zabranjen pristup teniskom turniru Australian Open, nego su mi smiješni domaći frustrirani novinari, mediji i pojedinci. Jedva su dočekali Đokovićev progon. Strani plaćenici pišu: “Gotovo je”, “Đoixt”, “Deportiran je”, “Antivakser”, “Lažov”, “Varalica”… Kad imaš nisko mišljenje o sebi i kada si svjestan svoje nebitnosti, boje napisati ni ne možeš. Svaka riječ te odaje i pokazuje tko si, a Đoković ostaje i dalje velik i najbolji.

“Želio bih samo dati kratku izjavu vezanu za današnje saslušanje. Uzet ću neko vrijeme za odmor i oporavak prije nego što dam neki dodatan komentar na ovu temu. Jako sam razočaran odlukom da mi se ukine viza jer to znači da ne mogu ostati u Australiji i natjecati se na Australian Openu. Poštujem odluku suda i surađivat ću s nadležnim tijelima oko mog napuštanja države…Neugodno mi je zbog toga što je fokus posljednjih tjedana bio na meni, nadam se da će sada biti samo na sportu. Želim igračima i svima uključenima sve najbolje. Na kraju, želim zahvaliti mojoj obitelji, prijateljima, timu, navijačima i mojim sunarodnjacima na podršci. Svi vi ste mi davali snagu.”, izjavio je kratko Novak Đoković.

Novak Đoković je otišao u Australiju da igra tenis, a ne da se liječi od prehlade. Zamislite samo prije dvije godine da vam netko uskrati vizu zbog eventualne prehlade? Rekli biste da je lud. Ne, u Australiji je ovakva odluka “liberalna” kao i ministar koji je odlučio.

Što će biti dalje? Ništa, odstranili su najboljeg i sada će gubitnici umjetno postati pobjednici. Tako je najlakše, što su i potvrdili svojim izjavama da je najbolje da Đoković ne igra na Australian Openu.

Slučaj Đoković nije toliko poguban koliko mislimo. Otvorene su nam širom oči. Danas bolje vidimo i razumijemo u kakvim demonkracijama živimo i koje smo do sada slijedili.

Ljutnji nema mjesta. Naprotiv, budimo zadovoljni i ponosni. Nisu ga mogli pobijediti na terenu, pa su ga uklonili. Potvrđeno je ono u što odavno mislimo. Radi se o bagri. Bolja situacija ne postoji za ići naprijed u bolju budućnost.

Mnogi ne znaju, ako je istina izjava Đokovićevog oca, da su Novaku Đokoviću na početku karijere perfidni Britanci ponudili 10 milijuna funti kako bi igrao pod njihovom zastavom. Đoković ih je odbio, ponosan na svoje srpsko podrijetlo.

To je u cijeloj priči možda i najveći problem. Anglosaksonske metode su odavno poznate. Čim prepoznaju talent, pokušavaju ga kupiti, kontrolirati i prisvojiti. Ako ga ne mogu kupiti, onda ga zamole da se skloni i ne smeta. A ako ipak ni to ne upali, onda ga uklanjanju kao danas u Australiji. Ponosnog i sitog balkansko-dinarskog čovjeka je teško ukrotiti. Mi smo specijalna sorta. Sve što činimo, preplavljeno je emocijama. Čak i kada se smijemo, plačemo i ubijamo, nemamo kočnice. Ne znamo kalkulirati, a takve je teško kontrolirati.

Da su dinarski i balkanski narodi pametni, napravili bi svoje sportske turnire. Dovoljno je da svatko investira 1 € kako bi nagrade bile identične zapadnim. Ionako naši sportisti dominiraju u gotovo svim sportovima, a ugovori sa zapadnim markama donose 7 puta više nego turnirske nagrade. Tada bi i Nadal bio za Đokovića, jer mu je novac draži od karaktera.

Novak Đoković je pobjednik Australian Opena i mi mu čestitamo. Raskrinkao je zapadnu bagru koja ne može podnijeti ponosne pojedince. Dragi naši Logičari, idemo dalje. Čeka nas veliki posao. Svaka minuta je bitna u vrijeme propadanja dekadentnog zapada. Budimo ponosni, čvrsti i dostojanstveni kao Novak Đoković.

 

Novak Đoković
Pretplatiti se
Obavijesti o
588 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
2 godine prije

Wimbledon je 1973. bojkotirao 81 igrač – od toga 13 od prvih 16 – jer nisu dozvolili da igra Nikola Pilić:

https://www.tennismajors.com/our-features/on-this-day/june-25-1973-the-day-wimbledon-started-without-the-top-male-players-boycotting-the-tournament-267502.html

Hoće li biti ijednoga na ovogodišnjem Australian Openu u znak podrške Novaku Đokoviću?

Admin
2 godine prije

Ispod ovog članka, zabranjeno je diskutirati mrvičarima i osobama koje više vole zapad nego svoj narod i državu. Imate stotine portala i tamo liječite svoju frustracije.

Hvala na razumijevanju,

Redakcija

2 godine prije zadnji put uredio Logic
Tupko Glupko
2 godine prije

Možemo samo maštati, ali ATP bi mogao uplesti ovdje prste – poništiti ili odgoditi Australian Open zbog neregularnosti, oduzeti Australiji ovaj turnir zbog uplitanja politike u sport.
Znam da se to neće dogoditi, ali lijepo je znati da postoji ta mogućnost.

Lancia Delta S4
2 godine prije

Nietzsche je bio u pravu,bog je mrtav,a dodao bih i da je sadisticko djubre.englezi su bogovi danas.juce.sutra.zivot nije vredan zivljenja.lp

Ime*
2 godine prije

Pravi i krivi 🙂 Da mi je novčić svaki put kad me je neko pokušao izmanipulirati konceptom dobra i zla, danas bi bio milijarder.

Tijana
2 godine prije

Bravo Nole ❤️

Tupko Glupko
2 godine prije

Đokoviću je trebalo u Australiji napraviti krvni IgG test, vidjeti mu razinu Covid antitijela u krvi i temeljem toga odlučiti je li ugroza ili nije za druge sudionike.

Ali odavno znamo da australskoj vlasti nije problem zdravstveno stanje Novaka Đokovića, već nešto sasvim drugo.

Đoković bi upravo trebao napraviti taj krvni IgG test kada se vrati u Srbiju (ili još bolje, napraviti dodatno taj test u nekoj drugoj zemlji da ga ne bi prozivali da je test lažiran), sazvati pressicu za medije, javno ga pokazati i poslati australskoj vlasti, organizatorima Australian Opena i ATP-u.

Otpornik
2 godine prije

Nole je zapravo pobjedio. Razotkrio je svu jad i bijedu australskih vlasti. Napisali su mu da ga deportiraju jer je “idol antivaxerima i kao takav može negativno utjecati na stanovništvo i potaknuti demonstracije”. Da čovjek ne povjeruje. Klasični delikt mišljenja. To je ta pravna država na koju se naši provaxeri pozivaju da bi opravdali postupanje protiv Noleta. Jad i bijeda. Nole, ne samo da si pobjedio, nego si ih ogolio do kosti.

BordoDNK
2 godine prije

Svi ljudi svijeta koji cijene slobodu i pravo izbora pojedinca, su uz Noleta. Nacistički režim Australije je smišljeno kreirao ovu farsu, i na koncu deportovao Đokovića. To je pokušaj demonstracije sile. Oni misle da su pobijedili, ali se grdno varaju. Nisu oni ponizili najboljeg sportistu svijeta, nego su globalno pokazali i najvećim skepticima šta je stvarni cilj farse sa plandemijom. Totalna kontrola. Stoga, u ovoj priči Novak je apsolutni pobjednik. SFSN!

Anti Emigrant
2 godine prije

uhmm, zar nisi upucen ali vec je na sudu dobio rjesenje da su mu papiri uredni. Ova druga sudska farsa nema veze sa njegovim papirima vec je politicki motivirana

Pero
2 godine prije

IMA JOS. ZEMALJA. GDJE JE NOLE.WELCOME . K I N A. PRIJATELJSKA. ZEMLJA.

radoznalo_mače
2 godine prije

Treba nosit bedž:

NEĆE NOLE
NEĆU NI JA

Toni
2 godine prije

Australski Covid-klokani i masončine koji ih (za)vode i koji preko lažne p(l)andemije uvode NWO diktaturu misle da su onemogućavanjem Đokovića za nastup na turniru napravili dobar posao. Budaletine, dali su dreku pljusku jer će tek sada otpor protiv Covid-fašizma postati još jači.

radoznalo_mače
2 godine prije

Bojkot AO!!!! Ko to gleda – pi*ka!

Strava_i_užas
2 godine prije

Ovo je sramota za ljudski rod!

zeus
2 godine prije

Pravo da kažem – mene je razočarao pošto nije nije več u početku toga cirkusa jednostavno poslao onu avstralsku bagru u tri krasne i napustio Avstraliju . Tako sada sve izgleda , kao da je onaj tenis kup nešto bez čega se ne može a on pošto ne smije igrati neke vrste mučenik . nije to , to …

Samuraj
2 godine prije

Znali su da se nije cjepio i da se neće cjepiti, na tome mu naravno svaka čast – pametan čovjek! I onda ga namamili i “dopustili” da dođe i ovako se iživljavali na čovjeku s jedinim ciljem, a to je da pošalju poruku. Klasična zamka sačekuša. Zločesto, jako podlo. Uopće ne sumnjam da će Đoković izaći jači nego ikada poslije ovoga. Đoković je jedno ime, bitan je čovjek, ljudi, svi mi koje u ovom ludilu, trenutku u svijetu, u ovom kontekstu Novak predstavlja. Antivakseri diljem svijeta su uz tebe Đokoviću, znaj jedno – većina smo! Samo naprijed i svako dobro!

Tupko Glupko
2 godine prije

Hoće li ijedan tenisač bojkotirati Australian Open u znak podrške Đokoviću?

To je napravio 81 igrač – od toga njih 13 među top 16 – kada su bojkotirali Wimbledon 1973. u znak podrške Nikoli Piliću.

Davor
2 godine prije

Izbacili ga ni kriva ni dužna i još ga opljačkali sportski i financijski….
Ja da sam na njegovu mjestu na ulazu u avion bi demonstrativno skinuo tenisice i otresao ih o ogradu stepeništa aviona, da simbolično otresem i australsku prašinu s svojih đonova i nikada više ne bi nogom kročio u takvu zemlju…. Tako da njegova bude zadnja i da se zna što im je poručio tim činom…

tomislav
2 godine prije

Konstatacija u naslovu vrijedi i za srbe. Jer i tamo ima plaćenika koji slijede svoje gospodare kao i u svakom narodu na žalost. Da su ostali tenisači slobodni napustili bi Australiju iz protesta. Ne znam što mu je u mislima, ali Đoković se u ovom slučaju bori i za moju slobodu i slobodu svakog čovjeka. Hvala mu.

Dario
2 godine prije

Poštovanje Nole!

hope
2 godine prije

cijelo “sudjenje”je cista farsa!odluka je bila donesena davno.svatko normalan kad je cuo izlaganje tuzitelja zbog cega je djokovic persona non grata,sigurno je prvo bio sokiran da bi nakon toga prasnuo u histerican smijeh.jedan od navoda da je djokovic kriv sto je mali postotak procijepljenosti u srbiji,da se plase da ce utjecati negativno na australijance u svezi cijepljenja,da je antivakser i sl.dakle,ako nam ovo nije otvorilo oci,sve mozdane vijuge,usi,ja neznam sto nam jos treba da shvatimo sto nam se u buducnosti sprema.otvorim 24.sata,clanak nisam imala zeludac da procitam pa sam presla na komentare i na prvom sam stala,dalje nisam mogla!cemu onolika mrznja,bijes,zluradost tih ljudi?sto im je to djokovic strasno uradio?da li je mozda sto je donirao svaki put gdje je trebalo?da li zbog toga sto nikada nije jednu ruznu rijec nikome uputio?da li zbog toga sto je on bio i ostao covjek a oni se pretvorili u nesto sto se ni… Čitaj više »

hope
2 godine prije

mislio je na NORMALNE ljude a mislim da vi to ne shvatate pa je gubljenje vremena da vam se to objasnjava.svu srecu vam zelim u nadi da cete jednom i vi biti taj normalan covjek!

Pero
2 godine prije

DRZAVA AUSTRALIJA JE ISLA PROTIV SEBE,
PREGLEDALA PAPIRE(DRZAVNI. NIVO VICTORIJA,FEDERALNI NIVO CANBERA). IZDALA VIZ. A M E N.

JAK ZAKON I PRIMJENA,DEMONSTRACIJE . …YOU TUBE. STARICU RUSE POLICAJCI, I DVOJICA. POLICAJACA . SPREY…..NA TVOJU MOJU NASU. MAJKU.

OGRANICEN SI, MNOGO JE. VISE JE OD JEDNE VIZE.
KOLIKI SE NOVCI, I PROFIT. OKRECE NA BOCAMA I TESTOVIMA.

NOLE JE BIO 9 (DEVET) PUTA TAMO I TREBAO JE BITI DOCEKAN
KAO R O Y A L T Y .

NOLE ZARAJUJE SVOJE NOVCE SVOJIM ZNOJEM I KRVLJU.
SRAMI S. MAJKA MU JE HRVATICA.

VAKCINA JE. EXPERIMENTALNA. IZ BLIZE POVIJESTI ZNAS TKO JE EXPERIMENTIRAO. NA. L J U D I M A. I. KAZNJEN.

Siniša
2 godine prije

Ne kontam…samo Hrvati i Bošnjaci!?
To opet nekakvo vezanje zastava između vas Bošnjaka i Hrvata 😂😂😂
Sumnjam da mislite da su svi Srbi uz Novak Đokovića jer nisu, posledica komunističkog ispiranja mozga.
Elem…jeste li sigurni da u njegovom interviju posle onog “snarodnici” ne ide još nešto, mislim da niste nešto izostavili!?

hiber
2 godine prije

Na zalast, australska vlada su u prvom redu mediokriteti i sitne duše, kao i gotovo sve ostale bez izuzetka. Savezni suci su im uz to jos i lopovi-reketari jer kakvi su to sudski troskovi od 500.000 dolara za 2 sata. Zapravo, iskonski strah im se krije u cinjenici da bi Đokoviću da je osvojio 10 turnir na ulazu morali staviti bistu.

Hash
2 godine prije

Bravo za naslov, nisam pročitao tekst, ali ne mogu odoliti da komentarišem novi fašizam. Na žalost, svjedoci smo, 77 godina nakon poraza Hitlera i njegovih, da je fašizam pobjedio. Ovo je dokaz da istinski fašizam nije njemačko, japansko, italijanski, nego anglosaksonski, a cilj su prvenstveni Sloveni.
No mi smo još uvijek zaglupljeni i neobrazovani, pa se trošimo na međusobne sukobe, koje produkuju anglosaksi.
Crkli da Bog da i anglosaksi i njihove sluge!

preseren3
2 godine prije

Gledao sam izlaganje g. Woodsa, u jedan poslije ponoči…
Kako je iscjepao australskog ministra u parčad. Svaku od njegovih tvrdnji…
Osramotio ga.
Ali, osvojili su odluku, suprotnu pravu, suprotno zdravoj pameti.
Osramotili su sport, jer je politika JEDNE zemlje uzela pravo, da određuje, ko smije igrati, ko ne.
Na Austalian OPEN! Nadam se da znate, šta znači OPEN?
Šta je razlog? Zamislite, da Đoković pobedi na turniru…
Plaše se ga, zbog njegovog rankinga, snage, koju bi MOGAO upotrebiti, a nisu uspjeli dokazati, da ju je uopšte ijednom upotrebio…
Cjelo vrijeme priča samo jedno: Hoču pravo, da odlučujem šta če biti ubrizgano u mene!
Kao i milijoni, stotine milijona po čitavom svijetu!
A nije važno, on je svoje “rekao”, bez riječi…
I sad je postajo največi, ne samo tenis igrač, največi čovijek na svijetu, koji je smio, da se suprostavi SISTEMU, koji vas tera u ogradu, kao ovce…

Throne
2 godine prije

Jos jednom bravo za Dzokovica, prokazao je demokraciju anglosaksonskih tvorevina – farmaceutski globalni fasizam u vecini zemalja cormovelta. Mi na balkanu smo mali ali imamo ljude velike bilo kakve nacije da li su hrvati, srbi, slovenci, makedonci, bosnjaci imamo u sebi nesto sto nas istice u odnosu na druge narode. Ako neko misli na primitivizam, divljastvo vrlo grijesi mi smo kulturniji i sto se tice nacionalnih povjesti bogatiji od drugih evropskih naroda. Imamo brojne kroz povjesti humaniste, matematicare, knjizevnike, znanstvenike. E na tome moramo biti ponosni. U srednjem vijeku na nasim balkanskim podrucjima imali smo veliku karantaniju, hrvatsko kraljestvo i srpsko carstvo, kulinovu banovinu, samouilovu drzavu. E to je sasvim dosta. A jade australci i amer samo sto nije malo indijansku i aboriginsku kulturu koju su doseljeni britanski kolonizatori puritanci i zatvvorenici doslovno unistili.

petar schroder
2 godine prije

ON JE ZA MENE VELIKI POBJEDNIK Nije se lako boriti sa farma mafijom, ali ga nisu uspjeli slomiti BRAVO DOKOVICU To je prva zemlja koja je uvela logore za zdrave ljude.Sve su preslikali sta je Hitler radioZidovima Jedan bivsi politicar je prosle godine u Australiji dao ostavku kada je SAZNAO DA JE PFIZER REKAO VLADI DA CE PLATIT PREDSJEDNICKU KAMPANJU AKO PROCJEPE SVE AUSTRALCE To znaci na vlasti u Australiji vlada farma mafija i njeni placenici

Lara
2 godine prije

Razotkrio je svu jad i bijedu politike koja provodi fašizam. Uspjeli su uvjeriti ljude da je zdravi opasan jer nije cijepljen, a ako je prebolio imunitet mu se ne računa jer je njihovo cijepivo bolje od prirodnog imuniteta. Sve vladajuće politike šte, dirigiraju sudovima i medijima, ako rijetki sudac donese odluku koja im ne ide u prilog, naci ce lako drugoga koji ce provesti njihovu namjeru.
Politika se umiješala u zdravlje i u sport, što je slijedeće?

Etz chajim
2 godine prije

Klasično zahodno dejanje Ustvari problem ponudi rešitev, kar oboje je lažna pandemija in mogoče namerno skodovanje Noletu.

Rat je mir
2 godine prije

Nije prvi, ni jedini vrhunski sportista kojega su političari pokušali slomiti.

Setite se Muhameda Alija, ali…

Napravili su samo to, da ni jedna “titula” u boksu nije bila bez mrlje.
Posledica – bekioliko “svetskih” bokserskih organizacija, a Muhamed Ali je u očima svih najkveći svih vremena.

Isto će biti i sa Đokovićem, a pitanje je – da li će uz ATP niknuti još koja “svetska” teniska asocijacija.

Komplicirano
2 godine prije

nisu oni protjerali Novaka Đokovića,,,,protjerali su i mene i tebe ,protjerali su razum,staro normalno,protjerali su mir,zdravlje,čovječnost,,,,a Novak je ostvario NAJVEĆU POBJEDU u karijeri,,nije se poklonio,nije prodao dušu sotoni-lažovu,,,,,vrijeme će pokazati,sigurno,kao što je sigurno da je čovjek biti =slobodan biti,,,okovi novog poretka će biti okovi prodanih duša,,,,,čak niti sotona ne voli te prodane duše,,,,a ljubav,neuhvatljiva,nevidljiva oku,pokretač onoga što životom zovemo,,,putuje,slobodna,jaka,dostojanstvena,,,putuje do Novakova srca od svih onih koji se osjećaju zgaženo u ovom trenutku zla,,,volimo te Nole!

nekoizmase
2 godine prije

Tako je , trebamo napokon biti jedni za druge , a otpadnike iz svih naroda izbaciti kako se to prije u proslosti radilo . Eto pametni ljudi poput Dokovica i Ivanisevica suraduju , a budale broje krvna zrnca (a razlika uopste i ne postoji) razlika je u imanju i nemanju inteligencije i suosjecanja

Goran savic
2 godine prije

Последице овог “суђења” ћемо тек видети.Ноле🙏

BordoDNK
2 godine prije

Neke moje uvažene kolege i kolegice u komentarima navode da se Novak nakon što mu je prvi put suspendovana viza, trebao odmah vratiti kući. Po meni, on je postupio upravo onako kako je trebalo. Dobio je pozivnicu, ispunio uslove medicinskog izuzeća, na prvom ročištu pobijedio. Ostavši do kraja farse, Nole je čitavom svijetu otvorio oči i pokazao da iza svega stoji želja kabalističke gamadi za apsolutnom kontrolom. Vakcinisani teniseri mogu ući, igrati, i slobodno širiti virus, bez problema. Zdrav Nole, ne može igrati. Ostao je s pravom do kraja, iscrpio sve pravne lijekove koje je mogao, i dokazao svima da je ovo politička odluka. Bravo, Nole, svaka ti čast!

G666
2 godine prije

Novi svjetski moto: zdrav čovjek je opasan za bolesno društvo ….sve ostalo je suvišno komentirati..😕

Etz chajim
2 godine prije

V Sloveniji je še slabše kot v Avstraliji pri nas je ustavno sodišče oprostilo našega posvojenaega pacienta trenutnega premierja janso, čeprav je pravilno pravnomočno obsojen zaradi svojih kriminalnih del, ga bomo izpustili, ker lahko demokracija trpi, da dol padeš.

Komplicirano
2 godine prije

ne dao Bog da to želim nikome,,ali,,moglo bi se desiti na ovom festivalu sotonizma u klokanistanu da neki učesnik samo izvrne papke,,naočigled svih,,,,Bože mi oprosti ako sam to imalo poželio u srce ,koliko god bi “pravedno” bilo,,,

Nećemo pretjerivati
2 godine prije

Kao i ostrali mediji, smarate više s Đokovićem. Normalan čovjek bi trebao da se bavi svojim životom a ne ovom telenovelom.

Babaroga
2 godine prije

Đoković od početka nije treba sudjelovati u toj farsi, bila bi veća fora da niti nije išao u Australiju pa im odmah na početku pokazao kako smatra njihove mjere i njihovu politiku besmislenom.Obratiti se priopćenjem Australijskoj vladi, narodu, svojim navijačima da odustaje od sudjelovanja od turnira zbog nepodržavanja cjepljenja uz dužno poštovanje onima koji su to napravili, a kada vlada ukine takva sumanutra pravila da će rado prisustvovati jer ne predstavlja nikakvu ugrozu posebice cjepljenima. Pozdraviti sve, cjepljenje, necjepljenje, svoje navijače.

Ico
2 godine prije

Očekuje se deportacija Rio Tinto iz Srbije, odnosno EU!

Tadija
2 godine prije

Podrzavam ga kao antivaksera,ostalo nista neznam sto je istina,jerih ima previse,da ne recem stotinu.
Tipicno za globalizam,nagomilaj im bezbroj istina,pa nece vjrovati nijednoj.

Nećemo pretjerivati
2 godine prije

Zaboli me ona stvar za Noleta i hoće li ili ne igrati na turniru i da li će ga protjerati. U stvari super stvar što su ga protherali, jer je sam ovo izazvao. Da je gospodin, nikada sebi ne bi dopustio ovakve stvari. Kao da nikada nije igrao ili osvajao ovakve turnire. Ovako se sveo na nivo nekog lokalca koji se svađa i prepire.

Mali zloco
2 godine prije

Bravo Nole naklon do poda,za ovu tvoju borbu protiv fasista i satanista ce se tek pricati.

NE VAKCINI.

Demc
2 godine prije

Nikad si ne bih mislio.. Danas je više demokracije u Afganistanu nego bilo gdje u svijetu! Večini australaca su uspjeli oprat mozak, a ovi koji se ne daju su pod konstantnim pressingom. Australia ima po mom mišljenju evedenu največu torturu nad građanima.. a na Novakom mestu, dok imaju takvu “političku vladavinu prava” moja noga ne bi kročila u onu rupu zvanu Au.

Lara
2 godine prije

Teniski turnir Adria Tour 2020. nastao je na inicijativu Novaka Đokovića kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Hrvatskoj bio je namijenjen izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu.
Tada je i plijenković došao kako bi se slikao s njim, a režimska novinarka koja mu je bila stalno za petama kao najveća obožavateljica, sada je napisala najogavniji od svih tekstova o Đokoviću.
Što je u neku ruku dobro jer je valjda više nećemo slušati kako izvještava s turnira na kojima igra najbolji tenisač svijeta i
s nekih slijedećih Adria Tour kojih se nadamo da će biti.

Azbest
2 godine prije

Bez obzira na Poncija Pilata i njegovu presudu, Novak Đoković je bio i ostao najbolje na svijetu! Hvala

Cupo
2 godine prije

Velika podrska Djokovicu iz Hercegovine👍💪💪

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI