Pravni tim njemačkog advokata parničara predao tužbu zbog štete od gripa / COVID-19

Dr. sc. Reiner Fuellmich
140 komentara

Licenciran već 26 godina za bavljenje advokaturom u Njemačkoj i Sjedinjenim Državama, advokat parničar Reiner Fuellmich jedan je od četvorice članova njemačkog Korona istražnog odbora koji učestvuju u dokumentovanju štete zbog, kako on to naziva, izmišljene američko-zapadne „korona krize“.

Na osnovu onoga što je već poznato, preimenovao je to u „Skandal sa Koronom”, ističući:

Odgovorne stranke „moraju biti krivično gonjene i tužene za građansku štetu“.

Zajedno sa preko 1.000 pravnika i više od 10.000 medicinskih i naučnih stručnjaka, on i njegov tim započeli su pravne postupke protiv CDC i WEF, koje kontroliše Pharma, zbog svih stvari povezanih sa gripa / covid zločinima protiv čovječnosti.

Pored maski koje ne štite i rizikuju respiratorne probleme, PCR testova koji gotovo uvijek griješe kada su pozitivni i narušavanja normalne interakcije socijalnim distanciranjem, Fuellmich smatra gripa / covid vakcine, dizajnirane da naštete zdravlju, a ne da štite i čuvaju kako je pogrešno tvrđeno, kršenjem Ženevskih konvencija, Nirnberškog zakonika i drugih zakona o ljudskim pravima.

Objašnjavajući svoju misiju, rekao je da su on i drugi članovi Korona istražnog odbora počeli da slušaju (dokaze su iznijeli) veliki broj međunarodnih naučnika i stručnjaka kako bi pronašli odgovore na pitanja o tome „šta se događa od početka prošle godine“.

Veliki slučajevi korporacijske „korupcije i prevare blijede u poređenju sa obimom štete koju je koronska kriza prouzrokovala i koju i dalje nanosi“, naglasio je, dodajući:

„Na političkom nivou, sve se mora učiniti kako bi se osiguralo da niko više nikada ne bude u poziciji takve moći da može prevariti čovječanstvo ili pokušati manipulisati nama svojim korumpiranim planovima“ – posebno u onome što se odnosi na zdravlje i blagostanje.

Naveo je „tri glavna pitanja na koja treba odgovoriti u kontekstu pravosudnog pristupa skandalu oko korone“, kako slijedi:

  1. „Da li postoji pandemija korone ili postoji samo pandemija PCR testa? “ „Da li pozitivan rezultat PCR testa znači da je testirana osoba zaražena (gripom / kovidom), ili„ da test nije dizajniran za mjerenje virusnih infekcija već je dio masovne obmane oko kovida koju sponzoriše država?
  2. Da li takozvane „antikoronske mjere, kao što su zaključavanje, obavezne maske za lice, socijalno distanciranje i propisi o karantinu, služe za zaštitu svjetske populacije od korone, ili ove mjere služe samo za stvaranje panike da bi ljudi vjerovali – bez postavljanja bilo kakvih pitanja – da su njihovi životi u opasnosti, tako da na kraju „Pharma može ostvariti veliku zaradu?
  3. „Da li je tačno da je njemačka vlada (u velikoj mjeri) lobirana“ da se složi sa majkom svih prevara napravljenom u SAD?

„Njemačka je posebno disciplinovana  i izabrana je za uzor ostatku svijeta zbog svog strogog i  uspješnog pridržavanja koronskih mjera.“

Odgovori na gore navedena i srodna pitanja „hitno su potrebni“ jer, uprkos tvrdnjama da grip / covid ugrožavaju zdravlje i blagostanje kako bi podstakli toksično masovno vakcinisanje, nema „viška mortaliteta bilo gdje u svijetu, i sigurno ne u Njemačkoj . “

Ipak, mjere za borbu protiv izmišljene prijetnje „prouzrokovale su gubitak nebrojenih ljudskih života i uništile ekonomsko postojanje nebrojenih kompanija i pojedinaca širom svijeta“.

Ono što je najvažnije je „utvrđivanje činjenica“ zasnovanih na nauci medicinskih i naučnih stručnjaka, naglasio je Fuellmich.

Rezime onoga što on i njegov tim žele da utvrde je:

  1. „Koliko je virus zaista opasan?
  2. Kakav je značaj pozitivnog PCR testa?
  3. Kakvu kolateralnu štetu su nanijele covid mjere, kako u pogledu zdravlja svjetskog stanovništva, tako i u pogledu svjetske ekonomije? “

Pozitivni rezultati PCR testa su osnova na kojoj se zasniva majka svih prevara.

Prema brojnim „visoko cijenjenim naučnicima“ i medicinskim stručnjacima, ne postoji „pandemija korone samo pandemija PCR testa“ zasnovana na lažnoj analizi.

U septembru 2020. godine, bivši glavni naučnik kompanije Pfizer za alergije i zarazne bolesti dr Michael Yeadon i kolege naučnici rekli su sljedeće:

„Zasnivamo svoju vladinu politiku, ekonomsku politiku i politiku ograničavanja osnovnih prava, vjerovatno na potpuno pogrešnim podacima i pretpostavkama o koronavirusu.“

„Da nije bilo rezultata ispitivanja o kojima se neprestano izvještava u medijima, pandemija bi bila gotova jer se zaista ništa nije dogodilo.“

„Postoje najmanje četiri koronavirusa koji su endemični i uzrokuju neke od uobičajenih prehlada koje imamo, posebno zimi.“

„Svi oni imaju zapanjujuću sličnost sa koronavirusom, a s obzirom na to da ljudski imuni sistem prepoznaje sličnost sa virusom koji je sada navodno nedavno otkriven, imunitet T-ćelija već dugo postoji u tom pogledu.“

Nekih „30 posto populacije je to imalo prije nego što se navodno novi virus uopšte pojavio“.

„Stoga je za takozvani imunitet stada dovoljno da je 15 do 25 procenata stanovništva zaraženo navodno novim koronavirusom da se zaustavi dalje širenje virusa. I ovo je odavno slučaj“.

Na PCR testovima, Yeadon i saradnici rekli su „da je vjerovatnoća da je očigledno pozitivan slučaj lažno pozitivan između 89 i 94 procenta ili skoro izvjesna.

Ono što PCR testovi zapravo mjere je „prisustvo djelimičnih sekvenci RNK prisutnih u netaknutom virusu, što može biti dio mrtvog virusa, koji ne može razboljeti ispitanika, ne može se prenijeti i ne može nikoga drugog razboljeti“.

Ništa nije opravdavalo drakonsku politiku zaštite od navodne prijetnje koja je u najmanju ruku suviše malena.

Fuellmich je citirao njemački list pod nazivom „Lažni alarm“.

Prema njegovim riječima, zaključio je da „nije bilo dovoljno dokaza o ozbiljnim zdravstvenim rizicima“ koji bi opravdali nametanje drakonske politike, dodajući:

Mnogi medicinski i naučni stručnjaci, kao i pravnici i pravosudni naučnici, znaju da je masovna obmana koja podstiče strah podstaknuta od strane države zamijenila vladavinu zakona totalitarnom kontrolom – imajući na umu dijaboličke ciljeve.

Američka / zapadna politika uspostavljena za borbu protiv izmišljene virusne prijetnje nanijela je ogromnu zdravstvenu i ekonomsku štetu nebrojenim milionima – zahtijevajumo obeštećenje.

Fuellmich vjeruje da će se sve stvari protiv gripa / srodnih bolesti i srodne činjenice dokazati istinitim na jednom ili više sudova širom svijeta.

Činjenice zasnovane na nauci „skinut će maske sa lica svih odgovornih za ove zločine“, rekao je, dodajući:

„Političarima koji vjeruju tim korumpiranim ljudima, ove činjenice se nude kao sredstvo kojim mogu pomoći oštećenim stranama da se prilagode i započnu davno zakašnjelu javnu naučnu raspravu kako bi se šarlatani i kriminalci proglasili“ odgovornim za svoje velike zločine protiv čovječanstva.

Autor: Stephen Lendman

CovidPandemijaReiner Fuellmich
Pretplatiti se
Obavijesti o
140 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
gostgost
2 godine prije

Zar ovo nije već odavno predano? Koja je uopće situacija s ovim?

čitalac
2 godine prije

Puno sreće vam želimo!
Od srca!
Borite se za sve nas!

Brko
2 godine prije

1. Nema 1000 odvjetnika, već manje od 100
2. Nema 10000 medicinskih radnika
3. Nikakav Numberg ni suđenje neće biti u 9 mjesecu
4. Evo vam link gdje on lijepo to sve kaže:
https://www.facebook.com/230479655035982/posts/475789647171647/?sfnsn=mo

Prvo provjerite informacije prije nego što stavljate na portal

Prle
2 godine prije

Mlacenje prazne slame. To ti je isto da se ovca zali vuku za pokolj ovaca od strane vukova.

Mike
2 godine prije

Deseci doktora umrli u Indoneziji, cijepljeni dvaput (naravno ne od cjepiva kazu …)
https://www.dhakatribune.com/world/south-east-asia/2021/06/26/over-a-dozen-vaccinated-doctors-dead-as-indonesia-s-virus-cases-surge

Stotine Madjara umrlo nakon cijepljena , 2021-04
https://dailynewshungary.com/hundreds-have-died-in-hungary-after-receiving-the-coronavirus-vaccine/

https://www.euronews.com/2021/03/31/despite-vaccination-success-hungary-sets-daily-record-covid-deaths

I tako za svaku zemlju , jedino kod nas kaze beros, papak, markotic da su cjepiva
potpuno sigurna.

Pravednik
2 godine prije

Ništa od toga biti neće, nema tu sreće, nema tu sreće

Emiliano Zapata
2 godine prije

Na prvome Nunbergu je objeseno samo 11 zlikovaca koji su skrivili smrt 50 mil. ljudi.

Krle
2 godine prije

Kad autor poistovjećuje gripu i covid-19 nekako mi se dalje i ne čita

Abe 04
2 godine prije

Neću da mi ni neki nađvinski, Vlahov, ž. Karin, voditelji s radija i tv, lauc, Đikić, gradonačelnik, načelnik, doktor, pravnica Barić, vođe civilne zaštite svakog sela i kvarta, … i brojni takvi nakon svega nastave na slobodi, na svojim pozicijama neokrznuti i da samo promijene ploču! Monstruozna djela, ‘monstruozne’ kazne. Zabrana rada u doticaju sa javnošću, oduzimanje liječničke licence, titula, oduzimanje imovine za naknadu odšteta, zatvor.

2 godine prije zadnji put uredio Abe 04
Diego Delgado
2 godine prije

Poštovani Admine
jutros rano je bio strašan članak na vašem portalu, možda čak i najbolji do sada, koji puno toga otkriva međutim jako brzo ej uklonjen, ne mogu shvatiti zašto?
Tema je bila tko je financirao Hitlera i pojašnjava jako puno.
Ne znam da li su vas prisilili i ste to sami uradi ali ne vidim smisao da se uklanjaju članci, sve da je i 100% u krivu neka ga netko demantira ali nisam za zabrane.
Stoga Vas molim da čim prije vratite taj članak.
HVALA

Diego Delgado
2 godine prije

Neka požuri s kaznom, da ga nebi cia i mossad skratili za glavu.
Tako vam guba hazarska radi, i na isti način im treba vratiti.

יהודי מת יהודי טוב

Sardelino
2 godine prije

Proces suđenja bi trebao startati do kraja jeseni ove godine. Mila Alečković govori o kasnoj jeseni.
Živi bili pa vidjeli.

A neg.
2 godine prije

Sreća u nesreći je da je sudstvo neovisno al ipak u istoj masonskoj loži sa tuženim…a vjerovatno i tužiteljima…

booh
2 godine prije

predao tuzbu…kome? kada?

piždro
2 godine prije

Odvjetnik Reiner Fuellmich: “Oni su u panici”! U većini zemalja, posebno u Njemačkoj, sudovi nisu neovisni. Nisu svi sudovi potkupljivi, uvijek postoji nekoliko sudaca koji ne igraju igru, rekao je odvjetnik Reiner Fuellmich u svom trećem intervjuu za Jerm Warfare. Jedan od tih sudaca je Christian Dettmar iz Weimara, koji je nedavno donio odluku o mjerama COVID u dvije škole, izvršio je pretres kuće. Slušao je stručnjaka Fuellmicha. “Dobio je veliku potporu i znam da postoji mnogo drugih sudaca koji nisu korumpirani, ali koji se boje”, rekao je odvjetnik. A što više slučajeva pobijedimo, više će sudaca izaći ispod svojih stolova i doći na slične presude, on očekuje. “Na to se usredotočujemo i zato podnosimo što više tužbi”, rekao je Fuellmich. Nekoliko slučajeva već je pokrenuto u Sjedinjenim Državama i Njemačkoj. “Nažalost, kao što sam rekao, većina sudova nije neovisna i na njih se vrši pritisak.” Nedavno je na sud… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio piždro
gostgost
2 godine prije

Gospođo Arna, da li imate kakvih saznanj o statusu nadolazećih tužbi? U ovom članku je potpuno nejasno o kojoj se tužbi radi (Fuellmich puno toga spominje). Da li općenito ima ikakvih konkretnih informacija? Kome je predato? Da li je predato? Kada se očekuje odgovor? Status u drugim zemljama itd…? Izgleda kao da je negdje zapelo.

promatrač
2 godine prije

Eto, došli smo do toga, kako nije ništa podnijeto sudu. Lažna nada. Priprema se nešto več godinu dana ali nikako da se pripremi. Izgleda, da če se pripremati još koju godinu ili dve, tri… Dok nas ne procijepe. Tad nam tužbe ne koriste, vrijeme radi za njih, ne za nas.
Trebamo pronači drugu slamku, koju čemo se uhvatiti.

čudila se aman ja
2 godine prije

…jasno da se ne može sve reći i da ne možemo znati sve, moraju biti oprezni i raditi u tajnosti , a sama birokracija, i da je najobičnija stvar u pitanju, odnosi puno vremena i energije.A mi, ne trebamo čekati besposleni.

Malimali
2 godine prije

Koji konfuzan članak – najavljuje predaju tužbe )što god to značilo) u naslovu, a kasnije sve samo ne to.
Sa dopuštenjem: loše urađeno.

Lucija, prva
2 godine prije

to file a suit = uložiti tužbu

A lawsuit is a formal legal complaint that’s filed with your local court. It basically tells the court that another person (the defendant) was negligent and hurt you (the plaintiff) in some way. By FILING A LAWSUIT, you’re asking the court to step in and order that person to compensate you for the harm they’ve caused.”

Max
2 godine prije

Za slobodu.

Mentalist
2 godine prije

Fitilj je zapaljen, virus je ubačen u matični brod, buba(uholaža) je ušla u uho, treba pričekati. Božje je to. Dolijat će zlikovci, nema sumnje u to.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI