PRED NAMA JE NAJVEĆI NURNBERG SVIH VREMENA: Reiner Fuellmich s ostalim njemačkim odvjetnicima oko kolektivne tužbe

Reiner Fuellmich

Britanski  UKCOLUMN  ( https://www.ukcolumn.org/community/ ) i autor Jean Michael Grau 17. veljače 2021. objavio je zanimljiv tekst o pripremi drugog Nurnberškog suda za kolektivnu tužbu tisuća odvjetnika širom svijeta u organizaciji američko-njemačkog odvjetnika  Reinera Fuellmicha, koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.

S tim u vezi, vrijedi podsjetiti da je Reiner Fuellmich odvjetnik koji je uspio osuditi automobilskog diva Volkswagen u slučaju neovlaštenih katalizatora. I upravo je odvjetnik  Fuellmich uspio osuditi Deutsche Bank kao zločinački pothvat.

Prema Reineru Fuellmichu, sve prijevare koje su počinile njemačke tvrtke smiješne su u usporedbi sa štetom – krizom koju je tzv. pandemija Covid-19 prouzročila i koja i dalje traje. Ovu krizu Covid-19 trebalo bi preimenovati u “Skandal Covid-19”, a svi odgovorni trebali bi biti procesuirani zbog građanske štete zbog manipulacija i krivotvorenih protokola ispitivanja. Stoga će se međunarodna mreža poslovnih odvjetnika izjasniti o najvećem deliktnom slučaju svih vremena, skandalu o prijevari Covid-19, koji se u međuvremenu pretvorio u najveći zločin protiv čovječnosti ikad počinjen.

Istražno povjerenstvo Covid-19 osnovano je na inicijativu skupine njemačkih odvjetnika s ciljem pokretanja međunarodne kolektivne tužbe koristeći anglosaksonsko pravo.

Ovdje možete pročitati sažeti prijevod posljednje komunikacije dr. Fuellmicha od 15.02.2021., citiram:

„Saslušanja oko 100 međunarodno poznatih znanstvenika, liječnika, ekonomista i pravnika, koja je od 10.07.2020.  provodila Berlinska istražna komisija u vezi s aferom Covid-19, u međuvremenu su s vjerojatnošću koja je gotovo sigurno pokazala da Skandal Covid-19 ni u jednom trenutku nije bio zdravstveni problem. Umjesto toga, radilo se o učvršćivanju nelegitimne moći (nelegitimne jer je pribavljena kriminalnim metodama) korumpirane “Davoske klike” prenošenjem bogatstva ljudi na članove Davoske klike, uništavajući, između ostalog, male i srednje posebno velika poduzeća. Platforme poput Amazona, Googlea, Ubera itd. Mogle bi tako prisvojiti svoj tržišni udio i bogatstvo. ”

Status istrage odbora Covid-19:

  1. Covid-19 kao diverzijska taktika korporativnih i političkih “elita” kako bi se tržišni udio i bogatstvo preusmjerilo s malih i srednjih poduzeća na globalne platforme kao što su Amazon, Google, Uber itd.
  2. Doprinos audiovizualnog poreza rekonstrukciji novog medijskog prostora koji nudi uistinu neovisne informacije
  3. Osiguranje regionalnih poljoprivrednih struktura
  4. Izrada sigurne regionalne valute kako bi se spriječilo da nova valuta dođe „odozgo“ koja će se dodijeliti u slučaju dobrog ponašanja.
  5. Psihološka razmatranja situacije: kako je došlo do nje?

Tužbe za poništavanje odobrenja cijepljenja, podnesene protiv Europske komisije, suđenje u New Yorku o statusu PCR testova, njemačka suđenja, kanadska suđenja, australska suđenja, austrijska suđenja, suđenja na Međunarodnom sudu pravde i Europskom sudu ljudskih prava.

„Vidjeli smo ono što je potvrđeno iznova i iznova: stupanj opasnosti koji virus predstavlja približno je isti kao i sezonska gripa, bez obzira radi li se o novom virusu (u cijelosti ili djelomično proizvedenom) ili smo jednostavno suočavanje s gripom preimenovanom u “pandemiju Covid-19”. U međuvremenu, Drostenovi PCR testovi ne mogu nam reći ništa o zaraznim infekcijama. Da stvar bude gora, zdravstvena i ekonomska šteta prouzročena mjerama zabrana i zaštite toliko je poražavajuća da moramo govoriti o razini uništenja koja je povijesno jedinstvena. »

“Činjenica da zdravlje nikada nije predstavljalo problem posebno je očita, osim što injekcije genetski eksperimentalnih tvari maskiranih pod” cijepljenje “sada masovno nalažu ozbiljnu štetu, uključujući smrtne posljedice. Svjetska populacija korištena je kao zamorčić za ove eksperimentalne injekcije gena i postupno i izuzetno brzo. Kako bi se stanovništvo bacilo u paniku, uvedene su opasne i štetne mjere ograničavanja (čak i prema WHO-u) obveznog, nepotrebnog i opasnog nošenja maski i socijalnog distanciranja, nepotrebnog i kontraproduktivnog. Stanovništvo je tako bilo “spremno” za injekcije. ”

„U međuvremenu, sve više i više ljudi, ne samo odvjetnika – i s pravom – zahtijeva, pored trenutnog prestanka tih ubojitih mjera, i sudsku reviziju uistinu neovisnog međunarodnog suda po uzoru na suđenja u Nürnbergu. Primjer takvog zahtjeva i dirljiv izvadak iz govora engleskog liječnika dr. Vernona Colemana možete pronaći na sljedećoj poveznici: (https://youtu.be/T3DNV7v5i74)

Uz to, intervju s uzbunjivačem u berlinskom staračkom domu pokazuje da je od 31 osobe cijepljene tamo, neke od njih prisilno, u nazočnosti vojnika Bundeswehra i koji su prije cijepljenja bili negativni, 8 ih je umrlo, a 11 je dobilo  ozbiljne nuspojave. ” (2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/)Nun

Izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid u srijedu 17. 02. 2021.:

“U tom kontekstu, izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid održao  se u srijedu 17. 02. 2021, uživo i s brojnim gostima koji su sudjelovali putem Zooma.

Od 14:00 sati nadalje, sažet će se stanje. Uz to, raspravljalo će se o tome kako se doprinosi od poreza na naknadu za audiovizuelnu licencu mogu zadržati i koristiti za rekonstrukciju novog medijskog prostora koji uistinu služi slobodi izražavanja i kako se doprinosi već plaćeni za besmislenu propagandu posljednjih 11 mjeseci mogu povratiti putem službene obavijesti.

Bilo je priloga i rasprava o tome kako se opskrba hranom može osigurati, posebno jačanjem regionalne poljoprivrede; ali i stvaranjem regionalnih valuta, ako je potrebno povratkom EU u EEZ, kako osigurati da se politika „klike Davos“, koja se temelji na tiskanju novca iz ničega, zaustavi i vrati stabilnim valutama.

Iznad svega, stručnjaci su objasnili kako se moglo dogoditi da se nađemo u ovoj nezamislivoj situaciji ucjene i prije godinu dana.

U drugom dijelu sesije, s početkom u 19 sati, svjetski poznate ličnosti na visokoj razini komentirale su stanje trenutnih međunarodnih pravnih sporova, uključujući razne kolektivne radnje, kao što je gore sažeto. No, raspravljalo se i o tome kako glavni počinitelji, posebno politički počinitelji ovdje počinjenih zločina protiv čovječnosti mogu i moraju odgovarati prema građanskom i kaznenom zakonu u okviru novog Međunarodnog suda pravde koji će biti uspostavljen u skladu s smjernice suđenja u Nürnbergu s međunarodnom distribucijom. ”

Ovdje objavljena veza do posebne sjednice Odbora Covid  dostupna je od 17. 02. 2021. putem web stranice Odbora:  corona-ausschuss.de

I na kraju, kako bismo u potpunosti razumjeli što je sve na kocki ovog novog tribunala u Nürnbergu koji bi sudio najveći deliktni slučaj svih vremena, povlačenjem  laži dr. Drostena

o falsificiranju protokola testiranja PCR-a u ime Davoske klike, sve će doći na red: sponzori financijske oligarhije, Klaus Schwab, veliki arhitekt ovog gigantskog projekta, političari na čelu EU, potom krak izvršenja Drostenovih i WHO direktiva na temelju kojih su sve zapadne vlade  donijele razorne odluke o zatvaranju, policijskom satu, obveznom nošenju maski i socijalnom udaljavanju, a danas i smrtonosnih cjepiva za najstarije među nama.  A potom i sve ostale.

“Upravo će te istine srušiti maske odgovornih za počinjene zločine. Političarima koji su vjerovali u ove korumpirane brojke “, kaže dr. Fuellmich,” činjenice koje su ovdje predstavljene spas su koji će im pomoći da započnu toliko potrebnu znanstvenu raspravu, a koji će pasti zajedno s tim zločincima i šarlatanima.

Osim toga, u svjetlu ove najnovije komunikacije dr. Fuellmicha, od posebnog su interesa dva prijedloga s izvanrednog sastanka odbora Covid u Berlinu:

Prvo, način na koji se opskrba hranom može osigurati, što se čini donekle nadrealnim s obzirom na trenutnu situaciju. Prema planiranju Klausa Schwaba za Forum u Davosu, to nije slučaj. Predvidio je prekid u prehrambenom lancu s kraja druge polovice 2021.

nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/

Drugo, stvaranje regionalnih valuta.  Jasno da Berlinski odbor Covid već predviđa krah svjetske burze koji dolazi i koji financijska oligarhija Foruma u Davosu namjerava iskoristiti za uspostavljanje europske digitalne valute u očekivanju da će svjetska valuta stvoriti socijalni kredit u kineskom stilu o kojem će postati ovisna srednja klasa svih naroda uništenih zatvaranjem njihovih tvrtki, male i srednje industrije i tvrtki, kulturne i turističke industrije, sportskih objekata itd.

Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa.

Zbog toga bi svatko od nas trebao učiniti sve što je u našoj moći kako bi osigurao da ova međunarodna pravna koalicija što prije počne s radom. U tu svrhu svi mi koji se želimo pridružiti kolektivnoj akciji francuskih pravnika da bismo sudjelovali u ponovnom osvajanju naših sloboda trebali bismo HITNO stupiti u kontakt s kolektivnom akcijom:

francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me -virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau-de-paris

Naše preživljavanje i preživljavanje naše djece ovise o ovome.

NürnbergReiner Fuellmich
Pretplatiti se
Obavijesti o
177 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
VOLGA VOLGA
3 godine prije

Ao je istina,BOGU HVALA

Cupo
3 godine prije

Samo kolektivno,udruzeno na svjetskoj razini mozemo pobijediti ovo zlo….

bauštelac
3 godine prije

jedini je problem što spodobe imaju svoj izopačeni plan i puno pod plaćenika tako da ništa kad vidite sudstvo u hr šta je tek globalno

Legendarni Grk
3 godine prije

O daljinskoj kontroli suvremenih automobila Neovisni novinar Michael Hastings (1980-2013) je objavljivao opasne podatke o CIA, kao Snowden, pa su mu hakirali auto. FBI, CIA i ostale tajne službe štite interese Oligarhije – Kabale i uklanjaju svakoga za koga misle da je potencijalno opasan za njihov poredak. Kontrolori robova iz tajnih službi su daljinski „nagovorili“ njegov auto da se sudari i da spremnik benzina više puta eksplodira. Svi suvremeni automobili imaju ugrađeno računalo i podložni su daljinskoj kontroli. https://net.hr/auto/techmobil/hakiranje-automobila-je-lakse-od-hakiranja-racunala-ili-mobitela/ https://globalanalitika.com/kako-hakirati-automobil-koristeci-pametni-telefon/ https://www.vidi.hr/Pop-Tech/Automobili-su-sve-veca-meta-hakera Ovdje je u praksi prikazana daljinska kontrola automobila: http://www.youtube.com/watch?v=oqe6S6m73Zw http://www.youtube.com/watch?v=oHDwKT564Kk http://www.youtube.com/watch?v=3jstaBeXgAs&list=UUB6PV0cvJpzlcXRG7nz6PpQ Neki majstori tvrde da je daljinska kontrola automobila počela otprilike 2007. godine, tako da oni koji imaju „suvremene“ kompjuterizirane automobile mogu očekivati naglo i neobično otkazivanje poslušnosti svog digitalnog elektromehaničkog ljubimca – bilo zbog greške u računalu, bilo zbog akcije tajnih službi ili nekog hakera koji vas je uzeo na pik. Akcije sa daljinskim vođenjem auta koje izvodi… Čitaj više »

gargamel
3 godine prije

Austrijski kancelar Sebastian Kurz želi europsku putovnicu za cijepljenje. Ova putovnica, kojom ljudi mogu dokazati da su cijepljeni protiv virusa korone, daje tim ljudima slobode koje inače nemaju. Na taj način mogu tada “slobodno putovati” između različitih europskih zemalja. Uoči summita EU-a koji se bavio ovom vrstom pitanja, Kurz je rekao da zagovara “europsku putnu ispravu” za “svakoga tko je cijepljen, upravo je imao koronu i zbog toga je imun ili je testiran negativno”. Ako druge europske zemlje nisu za to, on će to urediti u svojoj zemlji, prema Kurzu prema NRC-u. Gotovo sigurno da se zbog toga ne mora brinuti. Budući da su Španjolska, Portugal i Grčka već naznačile da također žele takav dokument, a u drugim se zemljama to također već neko vrijeme govori naglas. Ne tako davno ovo je bila “priča o uroti virusnih wappija”, ali sada se čini da se to “samo” događa na europskoj razini.… Čitaj više »

Puž
3 godine prije

Šta reć osim Ajmo Reiner!!
Bilo što što može požuriti RASPAD sistema koji dopušta ovakvu globalnu manipulaciju i parazitizam nad životom.

ja sam
3 godine prije

Posljednja poveznica u tekstu ne radi

shumadinac
3 godine prije

Ahahahaha… čekaj da dođem do daha!

Prvo: globalistički advokat (da li ovo treba objašnjavati obzirom na tužbu VW i Dojče banke?) vrhunskog kalibra – tuži globalističku elitu!??!!!???!? Koliko neko mora da bude fanatičan u prihvatanju svega što podržava njegovu teoriju da bi u ovo poverovao? Kao da ne znamo ko uopšte može doći do takvih poslova i kako se to radi…

A sada da vidimo kakva je mračna pozadina (apsolutno nema nikakve sumnje da je mračna) stoji iza ovoga. Koga ovaj napada? Političku, zdravstvenu i ekonomsku elitu koja je uništavala privredu, najveće korporacije koje su iskoristile situaciju i pljačkale…
Ala će to da uzdrma ceo svet, da izazove promene – kako to da nazovemo? Reset? Možda VELIKI reset?

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ana
3 godine prije

Ovo zlo treba sto prije zaustaviti jer su posljedice katastrofalne. Odvjetnicima puno srece i uspjeha !

ledeno doba
3 godine prije

u povjerenstvu za koronu- ili odboru za koronu, skupini njemačkih nezavisnih aktivista, liječnika, pravnika i drugih, sjede časni i pošteni ljudi, između ostalih i poznati dr. Wolfgang Wodarg i dr Sucharit Bhakdi..
namjera dr Fuellmilcha je dobra, i svaki aktivizam je za svaku pohvalu, jer ti ljudu stvarno posvećuju svoje cijelo vrijeme i svakodnevnicu pitanju raskrinkavanja plandemije, međutim pitanje je koliko će se još moći naći poštenih sudaca, koji će uopće htjeti raspravljati o tužbi.

Jer su skoro svi sudovi i suci također zastrašeni i kontrolirani..
Naravno, bilo bi dobro da Fuellmilch i ekipa uspiju… međutim, dok brojne ovčice i dalje se trče tesirati i vjeruju šarlatanima i banditima… iz politike i maisntream medija..

jer ako ovo sa tužbom ne uspije..onda će biti armagedon i nakon armagedona, onda će sudovi biti samo prijeki sudovi, odnosno sudova neće uopće biti, već …će ljudi sami uzimati pravdu u svoje ruke

Max
3 godine prije

Živjeti u slobodi ili umrijeti boreći se protiv Tiranije! Ljudi probudite se.

Jack Shadow
3 godine prije

Bravo!

ledeno doba
3 godine prije

"...Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa..." —————– ima ona izreka koja kaže, otprilike: da bi zlo pobjedilo, dovoljno je da se dobro ne suprostavlja evo sada vidimo da se sve “teorije zavjere” sve više potvrđuju, odnosno postaju praksa zavjere. na ljude se vrši pritisak da se cjepe, jer očitio je da većina to neće sama od seb dragovoljno to učiniti. I to je dokaz da većina ljudi, ipak pored svega, ne vjeruje baš u paničnu propagandu, da je korona tako opasna bolest, da se moraju cjepiti. Jer, inače da vjeruju, onda bi sami trčali da se cijepe, i ovaja pritisak i ucjene i kampanje ne bi bili potrebni. počelo je otprilike prije 2 mjeseca, kada je njemački ministar… Čitaj više »

Simon
3 godine prije

Sve je to lijepo i bilo bo dobro kad bi zapravo uspilo, međutim tu ima jedan veći i puno manjih problema. Glavni problem je tko će ustanoviti taj sud i tko će imenovati suce. Među ostalim problemima je to što se već sad spominje sud u Nunbergu koji je bio prevara isto kao i sud u Haagu. U Nurnbergu je suđeno, i osuđeni su zločinci, ali je to bio samo dio zločinaca iz nacističke Njemačke gdje su pobjednici iz WWII sudili gubitnicima, njemačkim nacionalsoslcijalistima. To suđenje je počelo odmah nakon što su završile egzekucije pobjednika nad gubitnicima WWII, gdje je osim vojnika stradalo još dosta civila i žena koji u ratu nisu okrvavili ruke i za te zločine nikad nikome nije suđeno. Također po padu trećeg reicha odvijala se i operacija “paperclip” u kojoj su mnogi visokorangirani nacistički časnici iz znanstvenih i obaviještajnih struktura prebačeni u SAD gdje su nastavili… Čitaj više »

Novi kolac
3 godine prije

Obecanje,ludom radovanje.

Diego
3 godine prije

Uz svo uvažavanje za gospodina Rainera i respekt za sve što radi,šansa da nešto epohalno uradi na sudovima su iste onima kao da je Poljska tužila Nemačku 1942,a za to bio nadležan Sud u Berlinu.
Za novi Nirnberg će nažalost morati potoci krvi da teku,stotine hiljada, milioni žrtava da padnu.Ako do ozbiljne pobune uopšte i dođe.Najbolje od svega je da eto političari nisu baš načisto šta je istina,da su u zabludi,pa ih dr Rainer sa svojim podacima ubeđuje u suprotno.I onda sve to na Sudu verifikuju poštene sudije,i istovremeno lažna pandemija prestaje,a zlikovci završavaju na zasluženoj doživotnoj robiji.
Opet ponavljam ništa loše za dr Rainera,naprotiv,ali da li neko još može da poveruje u ovakav epilog?Nije li ovo samo samoobmana i davanje lažne nade ljudima?

Stara kuka
3 godine prije

Vidjeli smo i na ovom portalu razgovore sa liječnicima, znanstvenicima, pa čak i novinarima koji se protive kovid teroru i govore otprilike isto što i ovaj njemački odvjetnik. Ali nigdje nismo vijdeli nijedan razgovor na tu temu s nekim našim odvjetnikom, profesorom prava ili pravnikom općenito. Zar u Hrvatskoj i ostalim ex-yu državama nema takvih odvjetnika ili pravnika, pogotovo profesora na pravnim fakultetima koji bi digli glas i ponudili pravnu pomoć ili barem mišljenje koje nije u skladu s vladajućim narativom?

Jer kad treba paru pedera dosuditi pravo na usvajanje djece onda se nađe hrpa odvjetničkih i pravničkih “boraca za ljudska prava” koji se otimaju za takve slučajeve i iskaču iz svake paštete sa svojim “stručnim mišljenjima”. A ovdje cijela ta “časna” struka ni da pisne.

3 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
piždro
3 godine prije

jedan kratki koment izbrisan! ni vređana ni bilo što..

Mudonja
3 godine prije

Ma samo da se nama anemije riješiti i hrvatska je na pola spašena!smrt hdz-u,sloboda narodu

piždro
3 godine prije

.

3 godine prije zadnji put uredio piždro
promatrač
3 godine prije

Ti mora da si imao teško djetinstvo. Jadni…

Mar jol
3 godine prije

BOZE POMOZI SVOM NARODU DA SVI ODGOVARAJU LAŽOVI I SOTONE NA SUD I U ZATVOR DOŽIVOTNO I NAŠI POLITIČARI SVI U NINBERG JAVNO SVI DA VIDE KOJI SU I STOŽER UZASNI SU SVI A MI U NJEMAČKOJ OD POČETKA SMO REKLI DA JE LAŽ SVIMA SMO GOVORILI DI JE GRIPA UMJESTO GRIPE NAZVALI SU OVO ZLO PA RADE DRUGE STVARI PRIKRIVENO NIJE NAROD LUD SVE SE ZNA IZLAZI ISTINA NA VIDJELO

Farree
3 godine prije

Fuellmich je iskren i častan čovjek, ali po mom mišljenju i naivan. Ovakva tužba podrazumijeva postojanje pravne države da bi imala barem nekih izgleda za uspjeh. Takvo nešto ne postoji na zapadu. To znamo najkasnije od 9/11, Assanga ili recimo Trumpovih pokušaja da preko suda ponovo uspostavi pravni poredak. Dok se god to ticalo “drugih” nije bio problem, ali sa koronom se tiče nas i to je onda drugačije. Jedina je nada da će neuspjela tužba probuditi još neke, koji još uvijek iako pod maskama žive u iluzijama. Komunizam (onaj državni 20 stoljeća) je prestao postojati kada su ljudi prestali da vjeruju u njega. Tako će se desiti i sa ovim režimom (ako se naravno do sjete načina da nas pobiju, a bez da sami stradaju)

Mateja
3 godine prije

Nič ne bo. Bo pa, ko se bodo pojavile dolgoročne posledice in se bo izpolnila želja Donalda Ewena Camerona. Takrat se pa ne bo sodilo na sodišču, ampak na ulici in po starem naravnem pravu.

eks
3 godine prije

Već sam dosadio koliko ponavljam da su najveći zločinci na planeti pohlepne psihopate koje čine korporativnu mafiju, sa sedištem u USA . Oni su stvorili imperiju zla. Svo zlo dolazi iz USA . To zlo je uzrokovalo nesreću i tragediju mnogim narodima, pa i Amerikancima .

KISIK
3 godine prije

PRIČA O ISTINI Prema legendi iz 19. stoljeća… Jednoga dana susrele su se Istina i Laž. Laž reče Istini: “Danas je zaista predivan dan!” Istina pogleda prema nebu i uzdahne … jer dan je zaista bio predivan. Provele su dosta vremena zajedno, da bi se u jednom trenutku zatekle blizu zdenca. Laž reče Istini: “Voda je zaista ugodna, idemo se okupati zajedno!” Istina je i ovaj puta bila sumnjičava pa je sama probala kakva je voda i otkrila kako je odista vrlo ugodna. Razodjenule su se i krenule na kupanje. Iznenada, Laž iziđe iz vode, odjene na sebe odjeću Istine i pobježe. Bijesna Istina iskoči iz zdenca i trčala je posvuda kako bi pronašla Laž i vratila svoju odjeću. A Svijet, vidjevši golu Istinu, s prijezirom i ljutnjom odvrati pogled od nje. Ojađena Istina vratila se do zdenca i nestala je u njemu skrivajući se u stidu. Sve od toga… Čitaj više »

marty
3 godine prije

Peticija čiji ste link stavili na kraju članka je već završila.
Sprema se najveći Nürnberg svih vremena. Ažuriranje 2: postupak je u tijeku

.....
3 godine prije

Ja bi ih za sve do sada sto si nabrojao,oslobodio.
Ali bi ih kaznio za sve ono sto slijedi sutra i u budicnosti.
I ni jedan ne bi ziv ostao.
Ovo sto je do sada bilo je kamilica u odnosu na ono sto slijedi i sto planiraju.
Ali kako ubijediti nekoga koji za godinu dana nije shvatio ama bas nista?!

Mr.T
3 godine prije

“smrtonosnog virusa koji bi bez mjera
sprecavanja pandemije virusa Covida19.usmrtio desetine ako ne i stotine milijuna ljudi.”
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

indy
3 godine prije

podržavam isto,al kako da odradiim?Francuski nerazumijem.Budimo ponovno slobodnii.Živil,nema predaje,teško je,nerazumno je al vridi ustrajat,ajmo budimo ljudi bez gledat vjeru,rasu,naciju,samo humanost.Znam,kolko puta bit i naporan u komentarima,i nesuvisal svakih toliko,izvinite.Podržimo sve pozitivno,što je za budučnost naše dice.Ljepi pozdrav svima.

indy
3 godine prije

samo prepisati Nurnbrešu optužnicu.

RENEW
3 godine prije

Naši strahopetci ne bodo naredili ničesar. Toda, ko bo prišlo do množice deformacij in bolezni njihovih otrok jih bo strahopetnost minila. Takrat se zna zgoditi, da bodo začeli loviti in obešati zdravstvene delavce in politike.

Blade Gunner
3 godine prije

Ovo je po meni strahovito važno gibanje, premda smo svi svjesni toga da presuda može (i vjerojatno i hoće) biti u korist globalističke mafije. Postoje otprilike 2 ishoda: tužba uspije u većini zapadnih zemalja -> pandemija i cijeli udruženi zločinački poduhvat se rasformira, najveći profiteri plandemije barem dio profita vrate oštećenima, život nekako nastavi dalje tužba se odbaci i sve ide dalje zacrtanim scenarijima Koliko god da u ovom trenutku tužba i sve vezano uz nju nije u fokusu medija, tako će oni i dalje to ignorirati, ali međutim u jednom trenutku će sigurno sudski proces postati bitna tema i u MSM. Čak i ako se dogodi scenarij 2(za kojeg osobno vjerujem da će na kraju biti), to će biti konačni znak ljudima koji to još nisu prepoznali da ne očekuju pravdu od sistema. A to je ona točka na kojoj prestaje pasivni i počinje aktivni otpor, sa svim svojim… Čitaj više »

Majk Majers
3 godine prije

Ko će ih uhapsit? Njihovi pasi čuvari murjaci koji bi svoje ukućane prije zatvoriliu ime poslušnosti? Ko će im sudit? Njihovi potrčci suci? I ko će ih sprovest u zatvor?

FATIH
3 godine prije

ZADNJA RIJEC BIT CE OD ALLAHA DZ.S.
KABALISTICKO HAZARSKA UROTA U REZIJI SOTONE.

Mr.T
3 godine prije

Tajni snimak iz starackog doma, gdje je umrlo 8 demento bolesnih korisnika od 31 cijepljenih.

https://t.me/Corona_Investigative/870

Samir
3 godine prije

Čitam komentare i ne čudim se. Po starom dobrom običaju, zavuci glavu u pijesak dok ne pregrmi, a niko ne zna čija će do zore. Kad bi g. Fuellmich i njemu slični na takav način razmišljali, odavno bismo svi mi već bili u toru.
Uzgred, uprkos tome što je ovaj članak pisan u najboljoj namjeri, kasni već nekoliko mjeseci otkako je njemački Odbor počeo s radom.

damjan
3 godine prije

to bi trebao biti veliki reset, ali ne ovaj koji je banda očekivala.

i ne stati samo na covid-u, nego suditi i ratnim zločincima za zaljevske ratove, 911, afganistana, arapsko proljeće i sve ostalo:

nirnberg za lažove i zlikovce kao što su clintoni, bush, blair, berlusconi, powell, rice, albright i ostatak.

Slobodanka Obradovic
3 godine prije

GOD BLESS YOU ! Di Davos Elite glaubt wohl, wir könnten alle weder zählen noch lesen !
Sie unterschätzen unsere Intelligenz ! Diese “Elite” unterstellt uns die Verschwörung, jedoch sie sind Verschwörer gegen die Menschheit, den Kulturreichtum, die Wunder des bisherigen Menschenschaffens, wobei sie nichts Anderes taten als durch Steuer das Volk beraubten ! Dies hätte ich mir nie denken können, aber leider ist es wahr.
Bravooooo an alle Rechtsanwälte und Beteiligte !

K....
2 godine prije

Link na dnu clanka ne radi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI