PRED NAMA JE NAJVEĆI NURNBERG SVIH VREMENA: Reiner Fuellmich s ostalim njemačkim odvjetnicima oko kolektivne tužbe

Reiner Fuellmich

Britanski  UKCOLUMN  ( https://www.ukcolumn.org/community/ ) i autor Jean Michael Grau 17. veljače 2021. objavio je zanimljiv tekst o pripremi drugog Nurnberškog suda za kolektivnu tužbu tisuća odvjetnika širom svijeta u organizaciji američko-njemačkog odvjetnika  Reinera Fuellmicha, koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.

S tim u vezi, vrijedi podsjetiti da je Reiner Fuellmich odvjetnik koji je uspio osuditi automobilskog diva Volkswagen u slučaju neovlaštenih katalizatora. I upravo je odvjetnik  Fuellmich uspio osuditi Deutsche Bank kao zločinački pothvat.

Prema Reineru Fuellmichu, sve prijevare koje su počinile njemačke tvrtke smiješne su u usporedbi sa štetom – krizom koju je tzv. pandemija Covid-19 prouzročila i koja i dalje traje. Ovu krizu Covid-19 trebalo bi preimenovati u “Skandal Covid-19”, a svi odgovorni trebali bi biti procesuirani zbog građanske štete zbog manipulacija i krivotvorenih protokola ispitivanja. Stoga će se međunarodna mreža poslovnih odvjetnika izjasniti o najvećem deliktnom slučaju svih vremena, skandalu o prijevari Covid-19, koji se u međuvremenu pretvorio u najveći zločin protiv čovječnosti ikad počinjen.

Istražno povjerenstvo Covid-19 osnovano je na inicijativu skupine njemačkih odvjetnika s ciljem pokretanja međunarodne kolektivne tužbe koristeći anglosaksonsko pravo.

Ovdje možete pročitati sažeti prijevod posljednje komunikacije dr. Fuellmicha od 15.02.2021., citiram:

„Saslušanja oko 100 međunarodno poznatih znanstvenika, liječnika, ekonomista i pravnika, koja je od 10.07.2020.  provodila Berlinska istražna komisija u vezi s aferom Covid-19, u međuvremenu su s vjerojatnošću koja je gotovo sigurno pokazala da Skandal Covid-19 ni u jednom trenutku nije bio zdravstveni problem. Umjesto toga, radilo se o učvršćivanju nelegitimne moći (nelegitimne jer je pribavljena kriminalnim metodama) korumpirane “Davoske klike” prenošenjem bogatstva ljudi na članove Davoske klike, uništavajući, između ostalog, male i srednje posebno velika poduzeća. Platforme poput Amazona, Googlea, Ubera itd. Mogle bi tako prisvojiti svoj tržišni udio i bogatstvo. ”

Status istrage odbora Covid-19:

  1. Covid-19 kao diverzijska taktika korporativnih i političkih “elita” kako bi se tržišni udio i bogatstvo preusmjerilo s malih i srednjih poduzeća na globalne platforme kao što su Amazon, Google, Uber itd.
  2. Doprinos audiovizualnog poreza rekonstrukciji novog medijskog prostora koji nudi uistinu neovisne informacije
  3. Osiguranje regionalnih poljoprivrednih struktura
  4. Izrada sigurne regionalne valute kako bi se spriječilo da nova valuta dođe „odozgo“ koja će se dodijeliti u slučaju dobrog ponašanja.
  5. Psihološka razmatranja situacije: kako je došlo do nje?

Tužbe za poništavanje odobrenja cijepljenja, podnesene protiv Europske komisije, suđenje u New Yorku o statusu PCR testova, njemačka suđenja, kanadska suđenja, australska suđenja, austrijska suđenja, suđenja na Međunarodnom sudu pravde i Europskom sudu ljudskih prava.

„Vidjeli smo ono što je potvrđeno iznova i iznova: stupanj opasnosti koji virus predstavlja približno je isti kao i sezonska gripa, bez obzira radi li se o novom virusu (u cijelosti ili djelomično proizvedenom) ili smo jednostavno suočavanje s gripom preimenovanom u “pandemiju Covid-19”. U međuvremenu, Drostenovi PCR testovi ne mogu nam reći ništa o zaraznim infekcijama. Da stvar bude gora, zdravstvena i ekonomska šteta prouzročena mjerama zabrana i zaštite toliko je poražavajuća da moramo govoriti o razini uništenja koja je povijesno jedinstvena. »

“Činjenica da zdravlje nikada nije predstavljalo problem posebno je očita, osim što injekcije genetski eksperimentalnih tvari maskiranih pod” cijepljenje “sada masovno nalažu ozbiljnu štetu, uključujući smrtne posljedice. Svjetska populacija korištena je kao zamorčić za ove eksperimentalne injekcije gena i postupno i izuzetno brzo. Kako bi se stanovništvo bacilo u paniku, uvedene su opasne i štetne mjere ograničavanja (čak i prema WHO-u) obveznog, nepotrebnog i opasnog nošenja maski i socijalnog distanciranja, nepotrebnog i kontraproduktivnog. Stanovništvo je tako bilo “spremno” za injekcije. ”

„U međuvremenu, sve više i više ljudi, ne samo odvjetnika – i s pravom – zahtijeva, pored trenutnog prestanka tih ubojitih mjera, i sudsku reviziju uistinu neovisnog međunarodnog suda po uzoru na suđenja u Nürnbergu. Primjer takvog zahtjeva i dirljiv izvadak iz govora engleskog liječnika dr. Vernona Colemana možete pronaći na sljedećoj poveznici: (https://youtu.be/T3DNV7v5i74)

Uz to, intervju s uzbunjivačem u berlinskom staračkom domu pokazuje da je od 31 osobe cijepljene tamo, neke od njih prisilno, u nazočnosti vojnika Bundeswehra i koji su prije cijepljenja bili negativni, 8 ih je umrlo, a 11 je dobilo  ozbiljne nuspojave. ” (2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/)Nun

Izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid u srijedu 17. 02. 2021.:

“U tom kontekstu, izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid održao  se u srijedu 17. 02. 2021, uživo i s brojnim gostima koji su sudjelovali putem Zooma.

Od 14:00 sati nadalje, sažet će se stanje. Uz to, raspravljalo će se o tome kako se doprinosi od poreza na naknadu za audiovizuelnu licencu mogu zadržati i koristiti za rekonstrukciju novog medijskog prostora koji uistinu služi slobodi izražavanja i kako se doprinosi već plaćeni za besmislenu propagandu posljednjih 11 mjeseci mogu povratiti putem službene obavijesti.

Bilo je priloga i rasprava o tome kako se opskrba hranom može osigurati, posebno jačanjem regionalne poljoprivrede; ali i stvaranjem regionalnih valuta, ako je potrebno povratkom EU u EEZ, kako osigurati da se politika „klike Davos“, koja se temelji na tiskanju novca iz ničega, zaustavi i vrati stabilnim valutama.

Iznad svega, stručnjaci su objasnili kako se moglo dogoditi da se nađemo u ovoj nezamislivoj situaciji ucjene i prije godinu dana.

U drugom dijelu sesije, s početkom u 19 sati, svjetski poznate ličnosti na visokoj razini komentirale su stanje trenutnih međunarodnih pravnih sporova, uključujući razne kolektivne radnje, kao što je gore sažeto. No, raspravljalo se i o tome kako glavni počinitelji, posebno politički počinitelji ovdje počinjenih zločina protiv čovječnosti mogu i moraju odgovarati prema građanskom i kaznenom zakonu u okviru novog Međunarodnog suda pravde koji će biti uspostavljen u skladu s smjernice suđenja u Nürnbergu s međunarodnom distribucijom. ”

Ovdje objavljena veza do posebne sjednice Odbora Covid  dostupna je od 17. 02. 2021. putem web stranice Odbora:  corona-ausschuss.de

I na kraju, kako bismo u potpunosti razumjeli što je sve na kocki ovog novog tribunala u Nürnbergu koji bi sudio najveći deliktni slučaj svih vremena, povlačenjem  laži dr. Drostena

o falsificiranju protokola testiranja PCR-a u ime Davoske klike, sve će doći na red: sponzori financijske oligarhije, Klaus Schwab, veliki arhitekt ovog gigantskog projekta, političari na čelu EU, potom krak izvršenja Drostenovih i WHO direktiva na temelju kojih su sve zapadne vlade  donijele razorne odluke o zatvaranju, policijskom satu, obveznom nošenju maski i socijalnom udaljavanju, a danas i smrtonosnih cjepiva za najstarije među nama.  A potom i sve ostale.

“Upravo će te istine srušiti maske odgovornih za počinjene zločine. Političarima koji su vjerovali u ove korumpirane brojke “, kaže dr. Fuellmich,” činjenice koje su ovdje predstavljene spas su koji će im pomoći da započnu toliko potrebnu znanstvenu raspravu, a koji će pasti zajedno s tim zločincima i šarlatanima.

Osim toga, u svjetlu ove najnovije komunikacije dr. Fuellmicha, od posebnog su interesa dva prijedloga s izvanrednog sastanka odbora Covid u Berlinu:

Prvo, način na koji se opskrba hranom može osigurati, što se čini donekle nadrealnim s obzirom na trenutnu situaciju. Prema planiranju Klausa Schwaba za Forum u Davosu, to nije slučaj. Predvidio je prekid u prehrambenom lancu s kraja druge polovice 2021.

nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/

Drugo, stvaranje regionalnih valuta.  Jasno da Berlinski odbor Covid već predviđa krah svjetske burze koji dolazi i koji financijska oligarhija Foruma u Davosu namjerava iskoristiti za uspostavljanje europske digitalne valute u očekivanju da će svjetska valuta stvoriti socijalni kredit u kineskom stilu o kojem će postati ovisna srednja klasa svih naroda uništenih zatvaranjem njihovih tvrtki, male i srednje industrije i tvrtki, kulturne i turističke industrije, sportskih objekata itd.

Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa.

Zbog toga bi svatko od nas trebao učiniti sve što je u našoj moći kako bi osigurao da ova međunarodna pravna koalicija što prije počne s radom. U tu svrhu svi mi koji se želimo pridružiti kolektivnoj akciji francuskih pravnika da bismo sudjelovali u ponovnom osvajanju naših sloboda trebali bismo HITNO stupiti u kontakt s kolektivnom akcijom:

francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me -virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau-de-paris

Naše preživljavanje i preživljavanje naše djece ovise o ovome.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
177 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
VOLGA VOLGA

Ao je istina,BOGU HVALA

Cupo

Samo kolektivno,udruzeno na svjetskoj razini mozemo pobijediti ovo zlo….

bauštelac

jedini je problem što spodobe imaju svoj izopačeni plan i puno pod plaćenika tako da ništa kad vidite sudstvo u hr šta je tek globalno

Legendarni Grk

O daljinskoj kontroli suvremenih automobila Neovisni novinar Michael Hastings (1980-2013) je objavljivao opasne podatke o CIA, kao Snowden, pa su mu hakirali auto. FBI, CIA i ostale tajne službe štite interese Oligarhije – Kabale i uklanjaju svakoga za koga misle da je potencijalno opasan za njihov poredak. Kontrolori robova iz… Pročitaj više »

gargamel

Austrijski kancelar Sebastian Kurz želi europsku putovnicu za cijepljenje. Ova putovnica, kojom ljudi mogu dokazati da su cijepljeni protiv virusa korone, daje tim ljudima slobode koje inače nemaju. Na taj način mogu tada “slobodno putovati” između različitih europskih zemalja. Uoči summita EU-a koji se bavio ovom vrstom pitanja, Kurz je… Pročitaj više »

Puž

Šta reć osim Ajmo Reiner!!
Bilo što što može požuriti RASPAD sistema koji dopušta ovakvu globalnu manipulaciju i parazitizam nad životom.

ja sam

Posljednja poveznica u tekstu ne radi

shumadinac

Ahahahaha… čekaj da dođem do daha! Prvo: globalistički advokat (da li ovo treba objašnjavati obzirom na tužbu VW i Dojče banke?) vrhunskog kalibra – tuži globalističku elitu!??!!!???!? Koliko neko mora da bude fanatičan u prihvatanju svega što podržava njegovu teoriju da bi u ovo poverovao? Kao da ne znamo ko… Pročitaj više »

Ana

Ovo zlo treba sto prije zaustaviti jer su posljedice katastrofalne. Odvjetnicima puno srece i uspjeha !

ledeno doba

u povjerenstvu za koronu- ili odboru za koronu, skupini njemačkih nezavisnih aktivista, liječnika, pravnika i drugih, sjede časni i pošteni ljudi, između ostalih i poznati dr. Wolfgang Wodarg i dr Sucharit Bhakdi.. namjera dr Fuellmilcha je dobra, i svaki aktivizam je za svaku pohvalu, jer ti ljudu stvarno posvećuju svoje… Pročitaj više »

Max

Živjeti u slobodi ili umrijeti boreći se protiv Tiranije! Ljudi probudite se.

Jack Shadow

Bravo!

ledeno doba

"...Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa..." —————– ima ona izreka koja kaže, otprilike: da bi zlo pobjedilo, dovoljno… Pročitaj više »

Simon

Sve je to lijepo i bilo bo dobro kad bi zapravo uspilo, međutim tu ima jedan veći i puno manjih problema. Glavni problem je tko će ustanoviti taj sud i tko će imenovati suce. Među ostalim problemima je to što se već sad spominje sud u Nunbergu koji je bio… Pročitaj više »

Novi kolac

Obecanje,ludom radovanje.

Diego

Uz svo uvažavanje za gospodina Rainera i respekt za sve što radi,šansa da nešto epohalno uradi na sudovima su iste onima kao da je Poljska tužila Nemačku 1942,a za to bio nadležan Sud u Berlinu. Za novi Nirnberg će nažalost morati potoci krvi da teku,stotine hiljada, milioni žrtava da padnu.Ako… Pročitaj više »

Stara kuka

Vidjeli smo i na ovom portalu razgovore sa liječnicima, znanstvenicima, pa čak i novinarima koji se protive kovid teroru i govore otprilike isto što i ovaj njemački odvjetnik. Ali nigdje nismo vijdeli nijedan razgovor na tu temu s nekim našim odvjetnikom, profesorom prava ili pravnikom općenito. Zar u Hrvatskoj i… Pročitaj više »

piždro

jedan kratki koment izbrisan! ni vređana ni bilo što..

Mudonja

Ma samo da se nama anemije riješiti i hrvatska je na pola spašena!smrt hdz-u,sloboda narodu

piždro

.

promatrač

Ti mora da si imao teško djetinstvo. Jadni…

Mar jol

BOZE POMOZI SVOM NARODU DA SVI ODGOVARAJU LAŽOVI I SOTONE NA SUD I U ZATVOR DOŽIVOTNO I NAŠI POLITIČARI SVI U NINBERG JAVNO SVI DA VIDE KOJI SU I STOŽER UZASNI SU SVI A MI U NJEMAČKOJ OD POČETKA SMO REKLI DA JE LAŽ SVIMA SMO GOVORILI DI JE GRIPA… Pročitaj više »

Farree

Fuellmich je iskren i častan čovjek, ali po mom mišljenju i naivan. Ovakva tužba podrazumijeva postojanje pravne države da bi imala barem nekih izgleda za uspjeh. Takvo nešto ne postoji na zapadu. To znamo najkasnije od 9/11, Assanga ili recimo Trumpovih pokušaja da preko suda ponovo uspostavi pravni poredak. Dok… Pročitaj više »

Mateja

Nič ne bo. Bo pa, ko se bodo pojavile dolgoročne posledice in se bo izpolnila želja Donalda Ewena Camerona. Takrat se pa ne bo sodilo na sodišču, ampak na ulici in po starem naravnem pravu.

eks

Već sam dosadio koliko ponavljam da su najveći zločinci na planeti pohlepne psihopate koje čine korporativnu mafiju, sa sedištem u USA . Oni su stvorili imperiju zla. Svo zlo dolazi iz USA . To zlo je uzrokovalo nesreću i tragediju mnogim narodima, pa i Amerikancima .

KISIK

PRIČA O ISTINI Prema legendi iz 19. stoljeća… Jednoga dana susrele su se Istina i Laž. Laž reče Istini: “Danas je zaista predivan dan!” Istina pogleda prema nebu i uzdahne … jer dan je zaista bio predivan. Provele su dosta vremena zajedno, da bi se u jednom trenutku zatekle blizu… Pročitaj više »

marty

Peticija čiji ste link stavili na kraju članka je već završila.
Sprema se najveći Nürnberg svih vremena. Ažuriranje 2: postupak je u tijeku

.....

Ja bi ih za sve do sada sto si nabrojao,oslobodio. Ali bi ih kaznio za sve ono sto slijedi sutra i u budicnosti. I ni jedan ne bi ziv ostao. Ovo sto je do sada bilo je kamilica u odnosu na ono sto slijedi i sto planiraju. Ali kako ubijediti… Pročitaj više »

Mr.T

“smrtonosnog virusa koji bi bez mjera
sprecavanja pandemije virusa Covida19.usmrtio desetine ako ne i stotine milijuna ljudi.”
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

indy

podržavam isto,al kako da odradiim?Francuski nerazumijem.Budimo ponovno slobodnii.Živil,nema predaje,teško je,nerazumno je al vridi ustrajat,ajmo budimo ljudi bez gledat vjeru,rasu,naciju,samo humanost.Znam,kolko puta bit i naporan u komentarima,i nesuvisal svakih toliko,izvinite.Podržimo sve pozitivno,što je za budučnost naše dice.Ljepi pozdrav svima.

indy

samo prepisati Nurnbrešu optužnicu.

RENEW

Naši strahopetci ne bodo naredili ničesar. Toda, ko bo prišlo do množice deformacij in bolezni njihovih otrok jih bo strahopetnost minila. Takrat se zna zgoditi, da bodo začeli loviti in obešati zdravstvene delavce in politike.

Blade Gunner

Ovo je po meni strahovito važno gibanje, premda smo svi svjesni toga da presuda može (i vjerojatno i hoće) biti u korist globalističke mafije. Postoje otprilike 2 ishoda: tužba uspije u većini zapadnih zemalja -> pandemija i cijeli udruženi zločinački poduhvat se rasformira, najveći profiteri plandemije barem dio profita vrate… Pročitaj više »

Majk Majers

Ko će ih uhapsit? Njihovi pasi čuvari murjaci koji bi svoje ukućane prije zatvoriliu ime poslušnosti? Ko će im sudit? Njihovi potrčci suci? I ko će ih sprovest u zatvor?

FATIH

ZADNJA RIJEC BIT CE OD ALLAHA DZ.S.
KABALISTICKO HAZARSKA UROTA U REZIJI SOTONE.

Mr.T

Tajni snimak iz starackog doma, gdje je umrlo 8 demento bolesnih korisnika od 31 cijepljenih.

https://t.me/Corona_Investigative/870

Samir

Čitam komentare i ne čudim se. Po starom dobrom običaju, zavuci glavu u pijesak dok ne pregrmi, a niko ne zna čija će do zore. Kad bi g. Fuellmich i njemu slični na takav način razmišljali, odavno bismo svi mi već bili u toru. Uzgred, uprkos tome što je ovaj… Pročitaj više »

damjan

to bi trebao biti veliki reset, ali ne ovaj koji je banda očekivala. i ne stati samo na covid-u, nego suditi i ratnim zločincima za zaljevske ratove, 911, afganistana, arapsko proljeće i sve ostalo: nirnberg za lažove i zlikovce kao što su clintoni, bush, blair, berlusconi, powell, rice, albright i… Pročitaj više »

Slobodanka Obradovic

GOD BLESS YOU ! Di Davos Elite glaubt wohl, wir könnten alle weder zählen noch lesen ! Sie unterschätzen unsere Intelligenz ! Diese “Elite” unterstellt uns die Verschwörung, jedoch sie sind Verschwörer gegen die Menschheit, den Kulturreichtum, die Wunder des bisherigen Menschenschaffens, wobei sie nichts Anderes taten als durch Steuer… Pročitaj više »

K....

Link na dnu clanka ne radi

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.