fbpx

PRED NAMA JE NAJVEĆI NURNBERG SVIH VREMENA: Reiner Fuellmich s ostalim njemačkim odvjetnicima oko kolektivne tužbe

Reiner Fuellmich

Britanski  UKCOLUMN  ( https://www.ukcolumn.org/community/ ) i autor Jean Michael Grau 17. veljače 2021. objavio je zanimljiv tekst o pripremi drugog Nurnberškog suda za kolektivnu tužbu tisuća odvjetnika širom svijeta u organizaciji američko-njemačkog odvjetnika  Reinera Fuellmicha, koji goni odgovorne za skandal Covid-19 kojim manipulira forum u Davosu.

S tim u vezi, vrijedi podsjetiti da je Reiner Fuellmich odvjetnik koji je uspio osuditi automobilskog diva Volkswagen u slučaju neovlaštenih katalizatora. I upravo je odvjetnik  Fuellmich uspio osuditi Deutsche Bank kao zločinački pothvat.

Prema Reineru Fuellmichu, sve prijevare koje su počinile njemačke tvrtke smiješne su u usporedbi sa štetom – krizom koju je tzv. pandemija Covid-19 prouzročila i koja i dalje traje. Ovu krizu Covid-19 trebalo bi preimenovati u “Skandal Covid-19”, a svi odgovorni trebali bi biti procesuirani zbog građanske štete zbog manipulacija i krivotvorenih protokola ispitivanja. Stoga će se međunarodna mreža poslovnih odvjetnika izjasniti o najvećem deliktnom slučaju svih vremena, skandalu o prijevari Covid-19, koji se u međuvremenu pretvorio u najveći zločin protiv čovječnosti ikad počinjen.

Istražno povjerenstvo Covid-19 osnovano je na inicijativu skupine njemačkih odvjetnika s ciljem pokretanja međunarodne kolektivne tužbe koristeći anglosaksonsko pravo.

Ovdje možete pročitati sažeti prijevod posljednje komunikacije dr. Fuellmicha od 15.02.2021., citiram:

„Saslušanja oko 100 međunarodno poznatih znanstvenika, liječnika, ekonomista i pravnika, koja je od 10.07.2020.  provodila Berlinska istražna komisija u vezi s aferom Covid-19, u međuvremenu su s vjerojatnošću koja je gotovo sigurno pokazala da Skandal Covid-19 ni u jednom trenutku nije bio zdravstveni problem. Umjesto toga, radilo se o učvršćivanju nelegitimne moći (nelegitimne jer je pribavljena kriminalnim metodama) korumpirane “Davoske klike” prenošenjem bogatstva ljudi na članove Davoske klike, uništavajući, između ostalog, male i srednje posebno velika poduzeća. Platforme poput Amazona, Googlea, Ubera itd. Mogle bi tako prisvojiti svoj tržišni udio i bogatstvo. ”

Status istrage odbora Covid-19:

  1. Covid-19 kao diverzijska taktika korporativnih i političkih “elita” kako bi se tržišni udio i bogatstvo preusmjerilo s malih i srednjih poduzeća na globalne platforme kao što su Amazon, Google, Uber itd.
  2. Doprinos audiovizualnog poreza rekonstrukciji novog medijskog prostora koji nudi uistinu neovisne informacije
  3. Osiguranje regionalnih poljoprivrednih struktura
  4. Izrada sigurne regionalne valute kako bi se spriječilo da nova valuta dođe „odozgo“ koja će se dodijeliti u slučaju dobrog ponašanja.
  5. Psihološka razmatranja situacije: kako je došlo do nje?

Tužbe za poništavanje odobrenja cijepljenja, podnesene protiv Europske komisije, suđenje u New Yorku o statusu PCR testova, njemačka suđenja, kanadska suđenja, australska suđenja, austrijska suđenja, suđenja na Međunarodnom sudu pravde i Europskom sudu ljudskih prava.

„Vidjeli smo ono što je potvrđeno iznova i iznova: stupanj opasnosti koji virus predstavlja približno je isti kao i sezonska gripa, bez obzira radi li se o novom virusu (u cijelosti ili djelomično proizvedenom) ili smo jednostavno suočavanje s gripom preimenovanom u “pandemiju Covid-19”. U međuvremenu, Drostenovi PCR testovi ne mogu nam reći ništa o zaraznim infekcijama. Da stvar bude gora, zdravstvena i ekonomska šteta prouzročena mjerama zabrana i zaštite toliko je poražavajuća da moramo govoriti o razini uništenja koja je povijesno jedinstvena. »

“Činjenica da zdravlje nikada nije predstavljalo problem posebno je očita, osim što injekcije genetski eksperimentalnih tvari maskiranih pod” cijepljenje “sada masovno nalažu ozbiljnu štetu, uključujući smrtne posljedice. Svjetska populacija korištena je kao zamorčić za ove eksperimentalne injekcije gena i postupno i izuzetno brzo. Kako bi se stanovništvo bacilo u paniku, uvedene su opasne i štetne mjere ograničavanja (čak i prema WHO-u) obveznog, nepotrebnog i opasnog nošenja maski i socijalnog distanciranja, nepotrebnog i kontraproduktivnog. Stanovništvo je tako bilo “spremno” za injekcije. ”

„U međuvremenu, sve više i više ljudi, ne samo odvjetnika – i s pravom – zahtijeva, pored trenutnog prestanka tih ubojitih mjera, i sudsku reviziju uistinu neovisnog međunarodnog suda po uzoru na suđenja u Nürnbergu. Primjer takvog zahtjeva i dirljiv izvadak iz govora engleskog liječnika dr. Vernona Colemana možete pronaći na sljedećoj poveznici: (https://youtu.be/T3DNV7v5i74)

Uz to, intervju s uzbunjivačem u berlinskom staračkom domu pokazuje da je od 31 osobe cijepljene tamo, neke od njih prisilno, u nazočnosti vojnika Bundeswehra i koji su prije cijepljenja bili negativni, 8 ih je umrlo, a 11 je dobilo  ozbiljne nuspojave. ” (2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/)Nun

Izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid u srijedu 17. 02. 2021.:

“U tom kontekstu, izvanredni sastanak berlinskog odbora Covid održao  se u srijedu 17. 02. 2021, uživo i s brojnim gostima koji su sudjelovali putem Zooma.

Od 14:00 sati nadalje, sažet će se stanje. Uz to, raspravljalo će se o tome kako se doprinosi od poreza na naknadu za audiovizuelnu licencu mogu zadržati i koristiti za rekonstrukciju novog medijskog prostora koji uistinu služi slobodi izražavanja i kako se doprinosi već plaćeni za besmislenu propagandu posljednjih 11 mjeseci mogu povratiti putem službene obavijesti.

Bilo je priloga i rasprava o tome kako se opskrba hranom može osigurati, posebno jačanjem regionalne poljoprivrede; ali i stvaranjem regionalnih valuta, ako je potrebno povratkom EU u EEZ, kako osigurati da se politika „klike Davos“, koja se temelji na tiskanju novca iz ničega, zaustavi i vrati stabilnim valutama.

Iznad svega, stručnjaci su objasnili kako se moglo dogoditi da se nađemo u ovoj nezamislivoj situaciji ucjene i prije godinu dana.

U drugom dijelu sesije, s početkom u 19 sati, svjetski poznate ličnosti na visokoj razini komentirale su stanje trenutnih međunarodnih pravnih sporova, uključujući razne kolektivne radnje, kao što je gore sažeto. No, raspravljalo se i o tome kako glavni počinitelji, posebno politički počinitelji ovdje počinjenih zločina protiv čovječnosti mogu i moraju odgovarati prema građanskom i kaznenom zakonu u okviru novog Međunarodnog suda pravde koji će biti uspostavljen u skladu s smjernice suđenja u Nürnbergu s međunarodnom distribucijom. ”

Ovdje objavljena veza do posebne sjednice Odbora Covid  dostupna je od 17. 02. 2021. putem web stranice Odbora:  corona-ausschuss.de

I na kraju, kako bismo u potpunosti razumjeli što je sve na kocki ovog novog tribunala u Nürnbergu koji bi sudio najveći deliktni slučaj svih vremena, povlačenjem  laži dr. Drostena

o falsificiranju protokola testiranja PCR-a u ime Davoske klike, sve će doći na red: sponzori financijske oligarhije, Klaus Schwab, veliki arhitekt ovog gigantskog projekta, političari na čelu EU, potom krak izvršenja Drostenovih i WHO direktiva na temelju kojih su sve zapadne vlade  donijele razorne odluke o zatvaranju, policijskom satu, obveznom nošenju maski i socijalnom udaljavanju, a danas i smrtonosnih cjepiva za najstarije među nama.  A potom i sve ostale.

“Upravo će te istine srušiti maske odgovornih za počinjene zločine. Političarima koji su vjerovali u ove korumpirane brojke “, kaže dr. Fuellmich,” činjenice koje su ovdje predstavljene spas su koji će im pomoći da započnu toliko potrebnu znanstvenu raspravu, a koji će pasti zajedno s tim zločincima i šarlatanima.

Osim toga, u svjetlu ove najnovije komunikacije dr. Fuellmicha, od posebnog su interesa dva prijedloga s izvanrednog sastanka odbora Covid u Berlinu:

Prvo, način na koji se opskrba hranom može osigurati, što se čini donekle nadrealnim s obzirom na trenutnu situaciju. Prema planiranju Klausa Schwaba za Forum u Davosu, to nije slučaj. Predvidio je prekid u prehrambenom lancu s kraja druge polovice 2021.

nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/

Drugo, stvaranje regionalnih valuta.  Jasno da Berlinski odbor Covid već predviđa krah svjetske burze koji dolazi i koji financijska oligarhija Foruma u Davosu namjerava iskoristiti za uspostavljanje europske digitalne valute u očekivanju da će svjetska valuta stvoriti socijalni kredit u kineskom stilu o kojem će postati ovisna srednja klasa svih naroda uništenih zatvaranjem njihovih tvrtki, male i srednje industrije i tvrtki, kulturne i turističke industrije, sportskih objekata itd.

Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa.

Zbog toga bi svatko od nas trebao učiniti sve što je u našoj moći kako bi osigurao da ova međunarodna pravna koalicija što prije počne s radom. U tu svrhu svi mi koji se želimo pridružiti kolektivnoj akciji francuskih pravnika da bismo sudjelovali u ponovnom osvajanju naših sloboda trebali bismo HITNO stupiti u kontakt s kolektivnom akcijom:

francesoir.fr/opinions-entretiens/interview-me -virginie-de-araujo-recchia-avocate-au-barreau-de-paris

Naše preživljavanje i preživljavanje naše djece ovise o ovome.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
176 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
VOLGA VOLGA
Gost
VOLGA VOLGA
1 mjesec prije

Ao je istina,BOGU HVALA

Tina
Gost
Tina
1 mjesec prije
Reply to  VOLGA VOLGA

Naravno da je istina…

mano
Gost
mano
1 mjesec prije
Reply to  Tina

Tresla se brda rodio se miš. Ništa od ovoga. Ako i bude, biti će za sto godina. Piši propalo.

mmne
Gost
mmne
1 mjesec prije
Reply to  VOLGA VOLGA

istina jeste …ali nema nista od toga na zalost….

Remeta
Gost
Remeta
1 mjesec prije
Reply to  mmne

Šta god bude biće. Ako ne bude i neće. Odnos vlasti prema pojedincu oduvijek je bio: Dođi vamo, opaliću ti plesku! Sad je nazovi evolucijom i industrijskom revolucijom postao: Dođi vamo, cjepit ću te! Nabij brnjicu, skini gaće i naguzi se! Doslovno. E jbga poneki šamar mogu i podnijet, ali silovanje sa gušenjem nikako. Ni mentalno ni tjelesno. Ne zanimaju me virusi, nikad i nisu. Sad odjedanput svi seru o njima svugdje. Sve stručnjak do stručnjaka. A mene i dalje ne zanimaju. Ni virusi ni cjepiva. Ni argumenti za ni argumenti protiv. Ništa od toga sam provjeriti nemogu jer nemam… Pročitaj više »

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Remeta

Minimal Rock
Dobro si me gore u komentaru opisao.

Remeta
Gost
Remeta
1 mjesec prije
Reply to  Dinarosaurus

Ako sam samo tebe ništa od Rock’n’Rolla.
Pobit će nas prije nevidljivog virusa ova tehnocajkaška kakofonija nesklada u svemu. Vidiš da se Rolling Thunder iz dubine zemlje stalno javlja. Usklađuje nesklad prirodnim putem.

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  Remeta

Ne vjeruj ni prijatelju ako je doktor

Remeta
Gost
Remeta
1 mjesec prije
Reply to  Ja robot

Nisi shvatio kome vjerujem. Ne vjerujem niti jednom zanimanju već provjerenom bližnjemu. Čovjeku. Kojima ne vjerujem nisu mi prijatelji. Niti ja njima.

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
Reply to  Remeta

Kaj pa, če jim hčerke potem namesto vnukov in vnukinj rodijo same Caster Semenye in Dore Rajten? Ne mislit, da se ne more zgoditi tisto kot se je z gensko spremenjenimi komarji. In v igri ni Bill Gates, ampak je lahko celo skupina turških vahabitov, ki se želijo znebiti ljudi, ki uničujejo islamski svet. To bi bil učinek metulja. Čisto majčkene poteze, ki bi za vedno uničile vse sovražnike islama. Ali imate zaupanje v BioNTech? Jaz ga nimam, ker vem od koga se je Vlad Tepež -Drakula naučil svoje krutosti. Zdaj pa Turkom v njihovi neposredni bližini Izrael uničuje Palestino.… Pročitaj više »

Remeta
Gost
Remeta
1 mjesec prije
Reply to  RENEW

??????????????????????????????????????????????????
Kome si ti obraćaš i sa kime se svađaš stvarno pojma nemam.
A i ne zanima me. Kriva adresa.

Maslina-Želja
Gost
Maslina-Želja
1 mjesec prije
Reply to  mmne

Dobro govoriš..
Sporo se to odvija ,
a Zvjeri ubrzale 300 na sat..
Dok se to rješi sudom ,pa žalbe,pa mito,nema kraja žalbama.trajat će godinama a dotle ko preživi nek ispriča.

Mateja
Gost
Mateja
1 mjesec prije
Reply to  mmne

Ne še. Toda zanimivo je, kako se Pfizer sam boji posledic…
https://www.rt.com/news/516523-pfizer-covid-latin-america/
Toda obstaja naravno pravo, ki bi se uporabilo, če bi recimo pohabili večino otrok, rojenih ali že prej…

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
Reply to  Mateja

Zanima me, če jim tisti papir koristi, če pride do množice smrti in resnih bolezni pri otrocih in ljudje nehajo biti strahopetni? Prizor požganega zdravstvenega doma in obešenih zaposlenih ni tako nemogoč, kot si mislite.

gostgost
Gost
gostgost
1 mjesec prije
Reply to  mmne

Samo zbog ovog tipa WHO preporučuje broj ciklusa kloniranja kod PCR testa na max 35. Nadalje, samo su zbog njega morali objaviti na svojim stranicama da taj test ne otkriva zarazu. Tisuću odvjetnika nije tim nego vojska.

Slučajni gost
Gost
Slučajni gost
1 mjesec prije
Reply to  mmne

Nada poslednja umire, ali treba biti realan.

Gde je pravosudni sistem koji će pokrenuti sudski proces i monopol sile da se sprovede eventualna osuđujuća presuda?!

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
Reply to  mmne

Morda bo pa postalo zanimivo, če bo recimo po SKANDINAVIJI kjer ljudje ubogajo svoje …. prišlo do nečesa, kar bo iztrebilo SKANDINAVCE. Če se to zgodi v Nemčiji, kjer limajo ljudje še zaupanje … bomo tja poslali vse priseljence, ki so se naselili v Slovenijo, ker jih je Merkelca povabila v Nemčijo. T se lahko zgodi, ker za to zdaj moli svojega boga kar nekaj članov SDS. Tudi med člani SDS je veliko nezaupanje v cepiva in prav nič ne verjamejo besedam svojega šefa. Oni bolj upajo, da cepiva pospravijo Nemce s tega sveta, da bi lahko vse zakonite in… Pročitaj više »

Malomorgen
Gost
Malomorgen
1 mjesec prije
Reply to  VOLGA VOLGA

nije i nič od toga…….

U prolazu
Gost
U prolazu
1 mjesec prije
Reply to  VOLGA VOLGA

Ne bu od tog ništa bilo, jači su globalisti…

Cupo
Gost
Cupo
1 mjesec prije

Samo kolektivno,udruzeno na svjetskoj razini mozemo pobijediti ovo zlo….

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Cupo

Upravo je suprotno, treba raditi na lokalnoj razini, niže oficirčiće je lakše neutralizirati . Jednog po jednog.. Na kraju krajeva svi se zakoni i teror sprovode lokalno iako naredbe dolaze od Svjetske vlade. Evo kako lokalna vlada u Španjolskoj Galiciji donosi brutalan zakon o kaznama za sve koji se neće pelcovati. Galicijski parlament reformira zdravstveni zakon uz potporu jedne jedine stranke PP-a i uspostavlja sankcije koje mogu doseći 600 000 eura. Pazi ovu bijesnu cifru!!! Pazi to su lokalni članovi parlamenta, zašto se njih ne riješi lokalno da odbace ovaj brutalan zakon?!?!? U Španjolskoj je bilo malo kontroverzi o dobrovoljnoj… Pročitaj više »

Dinarosaurus
Gost
Dinarosaurus
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Misli globalno…djeluj….

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  Starina

👍

gostgost
Gost
gostgost
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Zapravo rade na svim razinama. U Austriji su dobili 22 pojedinačna slučaja zaredom.

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Upravo tako,klipu u mali zupcanik i cijela kompozicija staje,vlak je brzi i ne stize na stanicu gdje ga ceka kompozicija za dalje

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Oni so imeli Franca, naši predniki so pa polovili domobranske sužnje Švabov in opravili z njimi. Ne vem, če bi mi bilo žal, če bi se čez leta pojavile hude posledice njihovega igračkanja. Ne vem, če bi mi bilo žal, če bi Španski inkvizitorji in zasužnjevalci Indijancev v Ameriki ostali brez otrok in z ALS.

sofbeo
Gost
sofbeo
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Slažem se podpuno.
👍

bauštelac
Gost
bauštelac
1 mjesec prije

jedini je problem što spodobe imaju svoj izopačeni plan i puno pod plaćenika tako da ništa kad vidite sudstvo u hr šta je tek globalno

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije

O daljinskoj kontroli suvremenih automobila Neovisni novinar Michael Hastings (1980-2013) je objavljivao opasne podatke o CIA, kao Snowden, pa su mu hakirali auto. FBI, CIA i ostale tajne službe štite interese Oligarhije – Kabale i uklanjaju svakoga za koga misle da je potencijalno opasan za njihov poredak. Kontrolori robova iz tajnih službi su daljinski „nagovorili“ njegov auto da se sudari i da spremnik benzina više puta eksplodira. Svi suvremeni automobili imaju ugrađeno računalo i podložni su daljinskoj kontroli. https://net.hr/auto/techmobil/hakiranje-automobila-je-lakse-od-hakiranja-racunala-ili-mobitela/ https://globalanalitika.com/kako-hakirati-automobil-koristeci-pametni-telefon/ https://www.vidi.hr/Pop-Tech/Automobili-su-sve-veca-meta-hakera Ovdje je u praksi prikazana daljinska kontrola automobila: http://www.youtube.com/watch?v=oqe6S6m73Zw http://www.youtube.com/watch?v=oHDwKT564Kk http://www.youtube.com/watch?v=3jstaBeXgAs&list=UUB6PV0cvJpzlcXRG7nz6PpQ Neki majstori tvrde da je daljinska kontrola automobila… Pročitaj više »

Franko
Gost
Franko
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Tako je završio Jorg Haider.

infrvuwnbowurebvuerw
Gost
infrvuwnbowurebvuerw
1 mjesec prije
Reply to  Franko

Da, koknuli su ga zbog one istine, da svjetski bankari valdaju Austrijom, koju je objavio na jubitou.

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije

i ipak se istina saznala, MMF vlada i UN,neznam zasto me bode u oci to UN ,na nesto me podsjeca a nikako da se sijetim.

PlanetB
Gost
PlanetB
1 mjesec prije
Reply to  tedi

UN- Jedan na francuskom

Franko
Gost
Franko
1 mjesec prije

Zbog iste “sitnice” je otišao i Kennedy.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  Franko

A sada su isto tako sredili i Tiger Woodsa.

pera lozac
Gost
pera lozac
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Sto se mene tice auta su prestali proizvodit 2003-e, to je prelazna godina kada su pretvoreni u konzerve koje mogu da te olupuaju o zid a da ni neshvatis, ili jos gore, da shvatis sta se desava a nemozes nista uciniti.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
1 mjesec prije
Reply to  pera lozac

Da, granica je otprilike negdje od 2002-2006 – neki skuplji i jači modeli su već tada imali daljinske kontrole za preuzimanje.
Mislim da je negdje od 2007. na dalje to postalo dostupno i za jeftinije automobile.
U svakom slučaju, svi automobili koji imaju ugrađene digitalne i satelitske bežične trikove više nisu pod apsolutnom kontrolom vozača.

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije
Reply to  Legendarni Grk

Takrat bi mu pa še ne bilo potrebno imeti avtomobila, ki se ga da pokvariti na daljavo. Lahko bi imel krasno LADO NIVO. Krasen avto vam rečem. Toda on je moral voziti avto primeren samo za geje.

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije

Austrijski kancelar Sebastian Kurz želi europsku putovnicu za cijepljenje. Ova putovnica, kojom ljudi mogu dokazati da su cijepljeni protiv virusa korone, daje tim ljudima slobode koje inače nemaju. Na taj način mogu tada “slobodno putovati” između različitih europskih zemalja. Uoči summita EU-a koji se bavio ovom vrstom pitanja, Kurz je rekao da zagovara “europsku putnu ispravu” za “svakoga tko je cijepljen, upravo je imao koronu i zbog toga je imun ili je testiran negativno”. Ako druge europske zemlje nisu za to, on će to urediti u svojoj zemlji, prema Kurzu prema NRC-u. Gotovo sigurno da se zbog toga ne mora… Pročitaj više »

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Pardon, izvor holandski DDS

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Tko se boji Kurza još… Pitajte Vesnu Pusić, ona ga je primila…

Mateja
Gost
Mateja
1 mjesec prije

Mariborski zdravnik tudi in je šel v Afriko in zdaj ga ima, kljub dvema odmerkoma. No virus zdaj najbrž v njem že lepo mutira…
https://www.rt.com/uk/515824-covid19-vaccines-variants-oxford/

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije

Nije vesna primila kurza nego puno kurzev dok je dosla do fotelje ministrice

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije

rekao sam ja da te spodobe sa greskom jako mogu zahebati normalne ljude,jer kako narod kaze sto budala smisli deset pametnih ne moze rijesiti.
Inace me sva ta zajebancija sa c19 ne zanima a cijepivo pogotovo,jer virus se zavuko u ekonomiju koja puca po svim savovima.
Ljudi kupite osnovne stvari,ono sirotinjski brasno,sol,secer, lijekove,alkohol,VINO je i hrana a ako imate vise novca mozete uzeti u skladiste i razne stvari druge.ALI MISLIM DA JE GLAD NAJJEBENIJA,HRANA CE KOSTATI BOGA OCA.
Transport roba je vec poskupio,kazu Kinezi,kontejner je sa 3000e skocio na 6000e,pa ce i hrana.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  tedi

Rekao je Radman u jednom intervjuu da se Hrvati moraju pripremiti na stampedo gladnih.Čovječe!

The Who
Gost
The Who
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Ma mogu nam ga popu…

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Kurz je tako i tako kabalino propagandno derište

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Kurz je kurzu

Suzy
Gost
Suzy
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Slazem se
Ocekujem to i u nas
Copy paste. Jedino nsto znaju ovi zlocinci iz Stozerokracija

Mateja
Gost
Mateja
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

Dvakrat cepljen zdravnik UKC Maribor je hodil po Afriki in zdaj ima kljub dvema odmerkoma cepiva corono. Pa da vidimo žurko, ko bodo dvakrat cepljeni zdravniki imeli same mutirane corone. Lepo bodo imeli papir, da ne morejo dobiti virusa, a to bo delovalo samo teoretično. V praksi bodo pa proizvedli krasne nove seve, ker se bo virus hitreje prilagajal kot bodo oni cepili in bolj bodo cepili, več bo virusa. Cepivo je pa že na začetku takšno kot je bilo tisto za antraks. Uporabite Startpage ali Duckduckgo in vtipkajte: “Ronda Wilson, of Savannah, anthrax vaccine”

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije

Šta reć osim Ajmo Reiner!!
Bilo što što može požuriti RASPAD sistema koji dopušta ovakvu globalnu manipulaciju i parazitizam nad životom.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Puž

“… Bilo što što može požuriti RASPAD sistema …” Ovaj cionisticki-satanisticki sistem je pred raspadom. To je nedvojbeno. Zato zure sa “digitalnim valutama” koje ce zamjeniti one “papirnate shekele“… Novinari, doktori, politicari, sudstvo, “kulturni i javni radnici” – sve je to poprilicno korumpirano u ovom trulom sistemu, i zasigurno bi uz (idiotiziranu) tzv “policiju” – lomili kosti ljudima, tj vec lome kosti ljudima… Medjutim – “digitalni shekel” ce biti isto smece kao i “papirnati shekel” – i to ovi cio-satanisti ne mogu izbjeci… Racunaju jedino na – OVCU u svakom od nas ljudi… Do sada se pokazalo da je mozda… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Nisam 100% ali meni se čini da se BTC koristi kako bi izvukli što više ušteđenog “extra” novca, ali i fiat valuta iz opticaja i sakupili tu lovu na “hrpi”. Koliko god da se naglašava da je BTC alat za borbu protiv FED-a meni je tu jako puno toga sumnjivo. Smrdi na globalizaciju

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Smrdi do neba! Megapodvala!

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Puž

“… Smrdi na globalizaciju …” Ma evo da je cak i BTC skroz nezavisna valuta… Tih ima more jedno koje se sada prave… I nisu nezavisne… Cak je i onak gnom Zukerberg napravio “digitalnu valutu”… Pa cekaj malo… Evo recimo BTC se ne moze “stampat” vise od nekog finalnog broja kojem se sad rapidno priblizavamo (21 milion BTC ako se ne varam)… Ali sta onda sa jos jedno milijardu drugih “digitalnih valuta” koje stampa svaki “filantrop” ili (Rotschildova) Centralna banka… Meni sve tukne na to – da se ovaj satanisticki-judaizerski Sistem – baziran na laznim parama i obmani, naprosto rapidno… Pročitaj više »

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Sve potrebno za život se treba i može događati na lokalnoj bazi!!!! Zagovaram bojkotiranje od 2008me i več sam x puta “čupao kosu” jer moje okruženje to ne shvaća niti blizu ozbiljno kako bi trebalo. Ali više ne. Njihov problem. Ja se za sebe mogu pobrinuti i vjerujem i snaći u bilo kakvoj situaciji.

Inače vrlo rado meditiram o momentu kada dostižemo kritićnu masu dovoljno probuđenih ljudi koje zanima evolucija na sljedeći “nivo”…

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Ono sta ja vidim oko sebe nisu ljudi

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Mi takvi bi se trebali udružiti. Živimo na selu, ne želimo u OPG baš zato da nas ne mogu uvjetovati, odlučili smo NE cijepiti se po cijenu posla iako imamo djecu. Baš zbog njih se i ne smijemo razboljeti. Pričam stalno o bojkotu. To je jedino rješenje…Ali, moderne ovce ne mogu bez shopinga, kina, kazališta, mlijeka iz dućana…zato ih i mogu ucjenjivati.Ne zanimaju me kina, kazališta, koncerti…kina i kazališta su postala smijurija, nemoral, nekultura, a ne kultura…koncerti?!Odem u šumu i tamo imam najbolji koncert.

sofbeo
Gost
sofbeo
1 mjesec prije
Reply to  mala lu

Bravo 👏

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Jel znas da je jedan momak u americi dobio dozivotnu robiju jer je preko internete organizirao robnu razmjenu. Mozda neko drugi zna nesto vise o tome . Neko je to negdje spominjao

RoPe
Gost
RoPe
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Nije BTC birba oritiv FEDa id trenutka kad je Wall street to poceo podrzavati.

tedi
Gost
tedi
1 mjesec prije
Reply to  Puž

To su vec dokazali onim prvim zatvaranjem I POLICIJSKIM SATOM,kao da je samo vrag hodao po planerti zemlji,cijela planeta je zastrasucjuce STALA.

mala lu
Gost
mala lu
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Gdje da to nađem?Tu priču od tog rabina?Može link?Postoji jedan video gdje nemir svim tvrdi kako će svaki Židov u trenutku dolaska njihovih Mesije imati 300 000 ili 30 000 robova. Pa mi i jesmo njihovi robovi.Oni stoje iza svega.

ja sam
Gost
ja sam
1 mjesec prije

Posljednja poveznica u tekstu ne radi

ja sam
Gost
ja sam
1 mjesec prije
Reply to  ja sam

Takodjer i You tube je uklonio video engleskog liječnika dr. Vernona Colemana na prvoj povezznici

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  ja sam
shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije

Ahahahaha… čekaj da dođem do daha! Prvo: globalistički advokat (da li ovo treba objašnjavati obzirom na tužbu VW i Dojče banke?) vrhunskog kalibra – tuži globalističku elitu!??!!!???!? Koliko neko mora da bude fanatičan u prihvatanju svega što podržava njegovu teoriju da bi u ovo poverovao? Kao da ne znamo ko uopšte može doći do takvih poslova i kako se to radi… A sada da vidimo kakva je mračna pozadina (apsolutno nema nikakve sumnje da je mračna) stoji iza ovoga. Koga ovaj napada? Političku, zdravstvenu i ekonomsku elitu koja je uništavala privredu, najveće korporacije koje su iskoristile situaciju i pljačkale… Ala… Pročitaj više »

ja sam
Gost
ja sam
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Covjek se cenzurira na svim globalistickim medijima i platformama tako da mu ja vjerujem 100%. A na ovce koji se plase plase obicne gripe necu trositi rijeci osim jednog velikog beeeeeeeeeeeeeeee za shumadinaca i ostale kjoji se prepoznaju

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Žaba schwab nam najavljuje nestašice hrane uskoro..a ti se pitas tko stoji iza svega.pogledaj listu posjetitelja Davosa,e to su ti,barem u smislu realizacije.mislim da takvo pitanje moze biti samo retoričko.hvala.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Obzirom na zaustavljanje privrede nestašica hrane je garantovana u normalnim uslovima. Ali nestašica će biti indukovana kao i sve ostale krize, kao i ova tužba jer ljude treba sludeti, razbesneti, dovesti do očaja da bi što lakše prihvatili ono što sledi.

Priseti se šta je shumadinac pričao pre godinu dana: i korona i ekonomska kriza, BLM, politička kriza – sve je to u cilju izazivanja haosa. Haosa koji se samo uvećava jer se ni jedno pitanje ne rešava a nova izviru kao na vrelu.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Komentar ti je zbrkan. U prvom dijelu komentara pišeš kako se ljude poluđuje i dovodi do očaja što je točno, a u drugom dijelu pišeš kako se nijedno pitanje ne rješava, što nije točno jer obrazac problem, reaction, solution funkcionira kao sat. Svijet je 2001 vidio rušenje nebodera u NY, to je tretirano kao teroristički napad, i odmah je svijet prihvatio stroge kontrole na aerodromima, ograničenja u polaganju i podizanju gotovine u bankama kako bi se spriječilo financiranje terorizma itd, ptičja i svinjska gripa su reziltirale klanjem i spaljivanjem kokoši i svinja što je svijet prihvatio, navalili su migranti u… Pročitaj više »

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Drugi par rukava?!
Prije druga košulja.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

Može i gaće dalekih nogavica 😀

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Navodiš rušenje nebodera i misliš da je kontrola aerodroma rešenje? To je bio samo uvod u priču o terorizmu – da li je ta priča gotova?
Da li misliš da je priča sa migrantima gotova? Ne, nije ni počela, možda samo uvod.

Ali ja govorim o bitnijim stvarima. Da li je korona kriza gotova? Ako je suditi po najavama tek nas čekaju “novi sojevi”. Da li je gotova politička kriza u Americi? Mda, baš. Da li je gotova ekonomska kriza? Ponenuh li ja gore veliki reset?
Ne znam, možda grešim – možda sutra sunce izađe na zapadu…

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Neznam da li ima smisla tebi ponavljati, ali pokušati ću. Sve što sam naveo, od rušenja nebodera pa dalje je rješenje za kreatore kaosa s čime su postigli kontrolu. To rješenje je opće prihvaćeno jer i danas 20 godina poslije “mjere” protiv terorizma su na snazi. Kontrola je bio cilj, a terorizam sredstvo. Nadam se kako neću trebati treći put to ponavljati. Korona je došla da bi ostala sve dok je ne zamjeni neko novo sredstvo za koje ja neznam što bo moglo biti, ali sigurno ima onih koji znaju i koji su znali za današnju koronu prije nekoliko godina… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Bez uvrede ,ali moras pazljivije promislit o tome sta ti insajder govori.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Mucke

Daleko od toga da me to vrijeđa, i kad mi već daješ savjet moraš i ti promisliti da li se radi o insideru ili outsideru odnosno onome koji se nalazi izvan zemaljske stvarnosti kreirane od insidera.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Mucke

Imaš + za insajdera 🙂

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
1 mjesec prije
Reply to  Simon

“Sve krize, uključujući i one ratne, su u stvari sredstva za transver imovine odnosno moći od masa prema globalnoj eliti i istovremeno transfer rizika od globalne elite prema masama.”

Odlično napisano.
Smisao svega što nam rade sažet u jednu rečenicu.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Ima smisla da ponavljaš jer sam sad shvatio šta hoćeš da kažeš.
Smisao svega ovoga jeste kontrola i nametanje novih pravila – novonormalno ali je razlika između naših pogleda ta što ti vidiš terorizam kao “iscrpljen resurs” jer su mere već uvedene a ja ga vidim (kao i sve ostalo navedeno) kao resurs koji se konstantno nadograđuje.
Da li si baš siguran da se neće proširivati mere zbog terorizma? Gejts navodi bioterorizam kao izvestan…

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Onda to i nisu krize i rješenja već metode postizanja ciljeva putem kriza i rješenja , jako stara taktika…

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Pa što i tebi treba crtati što znači obrazac problem, reaction, solution kojeg sam naveo u komentaru kojeg komentiraš ili kao shumadincu da ti moram objašnjavati kako je rješenje za elitu, a ne rješenje za čovječanstvo. Izazivanje kriza i nuđenje rješenja je način vladavine svijetom vidljiv prostim okom u posljednjih 100 godina.

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  Simon

Naravno da ne , naprotiv , ja sam tebi prvi objasnio jer vidljivo je da nisi imao pojma…Tek nakon mog posta ti se upalila lampica..
Ne foliraj..ok 😁

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

zaustavljanje privrede vodi do nestashice hrane..onda nema potrebe pricati o odvjetnicima i strucnjacima koji upozoravaju na to nego treba upozoravati na one koji to zeeelee kao dio svoje ideologije.ja nikome ne vjerujem do kraja.ali nekime vjerujem manje a nekima vise.ja definitivno vise vjerujem klausu schwabu.cudoviste.hvala.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Ja to sve vreme radim, pokušavam da ukažem zašto se sve ovo događa ali džaba kad većina uspeva da banalizuje i očigledno.
Jedini način da se situacija sagleda je da se gradi na zdravim temeljima – ali kad je Zemlja ravna onda je svako kopanje temelja rizično 😉

Tucker Carlson
Member
Famed Member
Tucker Carlson
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

ali kad je zemlja ravna…tvoje spominjanje tog izraza mi govori da si uplasen.ne zanima me taj izraz,besmislica.ali kad ga ti spominjes,izgleda mi kao da se hvatas za,zaista,najtanju slamku spasa.ravna zemlja..stvarno trollas.ali razumijem.tesko je prihvatiti da netko na vrhu piramide zeli da nestanes,ti i tvoji potomci ako ih imas.jbg,kad geopolitika ispadne glupost.ja sam naucio.hvala.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Tucker Carlson

Preneseno značenje kolega – računao sam da imaš potrebnu dubinu…

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Zasto bi kopanje temelja na ravnici bilo rizicnije od kopanja temelja na krivini. Pojasni molim te

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Ja robot

Ako je Zemlja ravna ploča možda prokopaš do druge strane pa “ispadneš” 🙂

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ako je kugla mozda je puna plina pa eksplodira

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ping pong , narod je loptica .

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Alen

‘De si bre Alene, nema te sto godina (jesi li onaj “pravi?)

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Blagi pivot ka selu 😀, vrijeme duže traje a i bistrije je…

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Alen

Puna podrška!

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Čisti skepticizam je zdrav.
Glasine o kojima piśeš su i do mene pre par mjeseci doprle.
Tip je oporba sa poštan.sandukom u švici gdje donacije slijeću…to je bilo sumnjivo pojedincima.
Preisptivat sve treba.
A da će iz oporbe postat vlada … moguće ako se stvari razviju za kapaliste u krivom smjeru.
Ipak na 1.pogöed stoji kontra:
Coca cole &Co…a i kola je kineska.
Pojedinci bi trebali shvatiti da oni mijenjaju realnost…a odvjetnici je tek onda u pravilu podlože sistemskoj igri.
Podsjetio si me na jednog jarana…koji je uvijek gledao na sat…a nije nikad nikud žurio.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Nisu glasine (ukoliko je tačno ono što piše u tekstu) već suva logika. I iskustvo.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Logika u novonormalnom ne pomaže pada na listi zeleni pr10r1t3ta…
suha” logika je mokri san psihopata.
Šteta.
Uzdaj se u se i u svoje kljuse.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Dobro ti ide blejanje. 😆

Zok
Gost
Zok
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Dosad sam mislio, da imaš bar nešto mozga, sa ovim komentarom si pokazo, da ne maš ni trunke!

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Zok

“Nemaš mozga, dobro ti ide blejanje…” – jesmo li u osnovnoj školi?
Ili imaš argument kojim ćeš da pobiješ moje tvrdnje?

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Zanimljivo kako je većina ovdje prepoznala o čemu se radi: pokušava se podmetnuti prastara fora: SVI SU ONI ISTI.
Većina to ne uspjeva, kad se podmeće pred izbore (što ne znači da ja vjerujem u legalnost izbora ili da sada – zaista nisu isti),
Ili, kada vam tumače kako iza svih svjetskih revolucija, – stoje isti… 🤨

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“…Prvo: globalistički advokat…” “… Ala će to da uzdrma ceo svet, da izazove promene – kako to da nazovemo? Reset? Možda VELIKI reset?…” Koliko vidim, cak i u naslovu stoji da se tu radi o povecem broju advokata iz cijelog svijeta: “… kolektivnu tužbu tisuća odvjetnika širom svijeta u organizaciji američko-njemačkog odvjetnika Reinera Fuellmicha …” Dakle – ne radi se o samo jednom – “globalistickom advokatu“… Ili mozda radi jer je u parnici protiv nekih globalistickih kompanija – ono poviedio na sudu… E sad, stvarno mozes reci… Aha… Ako je sud korumpiran (a svi smo svjedoci da jeste, jer gledali smo… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Naravno da nema smisla kada sve pokrivaš “teorijom cionista”. Mogu to biti i ljudi gušteri – svejedno. Ako pokušavaš da sve objasniš delovanjem cionista dolaziš na mesta gde moraš sve dublje da ulaziš u zaveru koja te guta kao živi pesak jer postaje sve apsurdnija. Ja sam ti već ukazivao na neke detalje gde čak očigledno tvoja teorija odstupa od realnosti, da ne govorim o gomili posrednih stvari ali ti to ne želiš da prihvatiš – tvoja stvar da li želiš da tragaš za istinom ili ti je jedini cilj da budeš u pravu. “Moja teorija”, sa druge strane, mnogo… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Sad mi zvučiš poput mistika, ili sam nešto previdio u Otkrivenju Ivanovom.
Nije jasno kakva korist što će biti žrtvovana “zlatna telad” ako će nama ostati “neki totalitarizam-fašizam”. Meni bi više odgovaralo da njima ništa ne bude a nama se vrati kakva takva normalnost.
Svejedno mislim, a mogao bih otvoriti kladionicu, da niti jedna naša pretpostavka kakav će biti svijet za godinu ili dvije nije ni blizu točne. Moguće gori od najgorih predviđanja ali isto tako bolji nego smo prije imali. Jedini način da saznamo je da to doživimo.

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Ni ja točno neznam kakav će svijet biti za godinu ili dvije ali znam da neće biti bolji jer je to jednostavno stvar ciklusa što znači da svijet neće biti bolji sve dok nebude puno gori nego što je danas. Ni sveopća glad nije isključena. Tek kad čovječanstvo s visine dobro tresne o zemlju mogu početi promjene na bolje. Toliko o trendovima, a o dinamici se ne usuđujem pisati. Možda bolji svijet ljudi koji danas žive na zemlji uopće i ne dožive, a ni potomke nismo baš s ostavštinom usrećili.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Simon

“… a ni potomke nismo baš s ostavštinom usrećili….” Naravno niko ne moze znati sa 100% tacnoscu sta ce se zbiti… Ni baba Vanga a niti Nostradamus cak… Samo nagadjati… Medjutim – ovo za “ostavstinu” se ne slazem… Prave nas volovima vec 400 godina… Nasi pra-pra djedovi su bili isto ovce za klanje, koje su tjerali u ratove koje je “elita” vodila uz sampanjac… (a kamatari financirali svaku stranu) Isti nasi pra-pra djedovi su takodjer ne samo ratovali jedni protiv drugih, nego su to radili sa strascu – koju im je kao i “borbeni moral” – podizala lazna=zlocinacka “religija” olicena… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Društvo je u padu u svakom pogledu i kao pojedinac dopustio sam da se to dogodi jer sam i ja dopustio da se od mene napravi vola, a to što sam shvatio kako imam problem je preduvjet za početak traženja rješenja. To ne mjenja išta na tome kako bi se sveopće padanje zaustavilo do sutra uvečer. Također sam shvatio kako ne treba tražiti krivce i sebe sam oslobodio od krivnje i ne optužujem niti krivim ikoga i nemogu zanemariti stvarnost koja me okružuje. Kad sam spomenuo ostavštinu mislio sam u prvom redu na nematerijalno, a što se materijalnog tiče tu… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Simon

“… Društvo je u padu u svakom pogledu i kao pojedinac dopustio sam da se to dogodi jer sam i ja dopustio da se od mene napravi vola, a to što sam shvatio kako imam problem je preduvjet za početak traženja rješenja. To ne mjenja išta na tome kako bi se sveopće padanje zaustavilo do sutra uvečer. …” E ova ti je ne samo dobra, nego je treba uokvirit 🙂 Slazem se ne samo u potpunosti – nego si mi dodatno otvorio oci… Hvala. Ljudsko drustvo je prakticno u padu od preuzimanja prestola ruskog cara od strane Zakarija (kasnije laznih… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

“Prave nas volovima…”

Što je dozvoljeno Jupiteru, nije volu.
…Oduvijek je tako, samo se kulise mijenjaju.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

E hebi ga Piretis ako tebi to moram da pojašnjavam.
Pitaj danas koga hoćeš ko je kriv za situaciju u kojoj se nalazimo i reći če ti bankari, političari… pomenuta dvojica. Zamisli kakav bi uticaj na ljude bio da vođe te nove ideologije pohapse danas “najmoćnije” (u stvari samo najbogatije), oduzmu im bogatstvo (to u fašizmu nije problem kao i mnogo šta drugo za razliku od demokratije – menjaju sistem da bi imali veću slobodu delovanja) i još malo ubace demagogije – ljudi bi ih slavili kao svece!

Jel treba da navodim kako se u prošlosti radilo?

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ako bi “vođe te nove ideologije” eliminirali bankare i političare prvo što bi napravili je uzeli novac i postali političari. I onda Jovo nanovo. Nije novac sam po sebi cilj bilo koje tiranija, cilj je kontrola, to da svi rade ono što ti padne na pamet, da te se boje i poštuju makar iz straha, da “oblikuješ” svijet (ma kako on bio mali i lokalan), da kreiraš ponašanje ljudi, da stvaraš budućnost, da te se slavi i doživljava kao spasitelja i “oca nacije”. U svom djelu Volja Za Moć Nietzsche u startu pretpostavlja “da se nešto mora posjedovati da bi… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Hitler je imao samo u novcu spremljene 4 milijarde…

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  Lucija, prva

…4?čega…krvni zrnaca.
Ja imam novčanicu od 500biliona još iz1.reicha…dosta za pola kruha?

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Toliko puta sam ponovio i obrazložio da cilj Moćnika nije novac već moć (na opšte zgražavanje većine) da bi trebalo da si to zapamtio kao moj stav. Dakle, slažem se u svemu što si napisao.

Ali se treba vratiti na pomenuto “zgražavanje” – masa i dalje novac smatra ciljem i Moćnici će im (nam) napraviti predstavu na koju ćemo reagovati. Čist populizam, kao što inače uvek rade. I naravno da će opet biti “Jovo nanovo” (iako u malo drugačijem obliku) a to i jeste cilj…

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“oduzmu im bogatstvo (to u fašizmu nije problem”
😀
Fašisti u Njem. su vratili banke bankarima.
Štoviše, to je prvi put u povjesti da se spominje izraz “privatizacija”.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“… “Moja teorija”, sa druge strane, mnogo lakše balansira….” Cuj, Vec duze vremena ti spominjes neku “tvoju teoriju“… Ja je ne upratih na tvojim komentarima, osim sto uporno govoris – “ja sam vam govorio”…nesto…? … Sta…? Ne znam… Jedino sto sam upratio iz one krace diskusije sa tobom – jeste da ti tvrdis da je vrh piramide sastavljan od nekih “mocnika” – koje niti na koji nacin nisam mogao predstaviti iz bilo koje tvoje diskusije… Dakle – tvoja teorija mi je nejasna (a vidio sam i tada u diskusiji da nisam bio jedini kome je nejasna) – pa ne kontam,… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Ja znatno drugačije od tebe gledam na to ko vlada svetom (dobrim delom sveta). Da si pažljivije čitao znao bi kao što ja znam tvoje stavove – to samo govori o nedostatku želje da se drugačije gledište razmotri a što je odlika fanatizma. Da li Gejts radi sam? Ako ne radi (a sasvim sigurno ne može da radi) zašto samo njega pominjemo a ne ceo njegov tim (kao tim advokata o kojima pričaš)? Nadam se da si shvatio poruku. Ne ubrzava veliki reset već pruža opravdanje, izgovor za njegovo sprovođenje. Koliko ja znam ogromna većina ovde zajedno sa tobom (bar… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“… Koliko ja znam ogromna većina ovde zajedno sa tobom (bar do sada) tvrde da kapital (u rukama cionista) vlada svetom a pomenuti su među najbogatijima…” Dakle, evo opet – to sto ti zoves “kapital” je puno vise od toga… Radi se o “stampariji” tzv novca iz niceg – tj o tzv “Centralnim bankama“… Tzv “centralne banke” (u banana drzavama tzv “narodne banke”) – jesu institucije koje ne polazu racun – niti jednoj od onih 3 stuba “trodjelne demokratske vlasti“… Polazu racune i odgovaraju – iskljucivo tzv “medjunarodnim financijskim institucijama“… Od mnogih, najvaznija je tzv “Banka medjunarodnog poravnanja” (BIS banka)…… Pročitaj više »

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Suviše odmakla diskusija, biće još prilike ali pola odgovora je u Piretisovoj i mojoj poslednjoj replici – malo iznad.

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ako korona nije ekstremna zavner ja naznam sta je onda? Lazna prehlada

Ana
Gost
Ana
1 mjesec prije

Ovo zlo treba sto prije zaustaviti jer su posljedice katastrofalne. Odvjetnicima puno srece i uspjeha !

gargamel
Gost
gargamel
1 mjesec prije
Reply to  Ana

Za pobjedu zla protiv dobra dovoljno je da ljudi ne učine ništa.

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  gargamel

I obrnuto vrijedi . Za pobjedu dobra protiv zla dovoljno je da ljudi ne ucine nista. Da ljudi nisu nista ucinili zla nebi bilo. Da bog nije cinom stvarnja odvoji nesto od sebe zla nebi bilo. Zlo je u korjenu svkog djelovanja. Zato bog i uzima zrtvu od abela ne od kaina jer je kainova obrada zemje ne puno mucnija nego sto je ulov abelovih zivotinja. Bog nevoli kad se puno kopa i bode njegovu zemju. Vise voli kad uzmes zivotinje koje ti je poklonio za jesti. Uglavnom cijeni kad neko cijeni njegovk djelo . ne voli kad neko zabada… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
1 mjesec prije
Reply to  Ja robot

To je već jedan Židov (?) rekao: “Za pobjedu zla, dovoljno je da dobri ljudi ništa ne rade…”

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

u povjerenstvu za koronu- ili odboru za koronu, skupini njemačkih nezavisnih aktivista, liječnika, pravnika i drugih, sjede časni i pošteni ljudi, između ostalih i poznati dr. Wolfgang Wodarg i dr Sucharit Bhakdi.. namjera dr Fuellmilcha je dobra, i svaki aktivizam je za svaku pohvalu, jer ti ljudu stvarno posvećuju svoje cijelo vrijeme i svakodnevnicu pitanju raskrinkavanja plandemije, međutim pitanje je koliko će se još moći naći poštenih sudaca, koji će uopće htjeti raspravljati o tužbi. Jer su skoro svi sudovi i suci također zastrašeni i kontrolirani.. Naravno, bilo bi dobro da Fuellmilch i ekipa uspiju… međutim, dok brojne ovčice i… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Proročki.

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

U hrvatskoj je ustvni sud ustav proglasio neustavnim. Pa sad ti vidi di zivimo

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Živjeti u slobodi ili umrijeti boreći se protiv Tiranije! Ljudi probudite se.

Alen
Gost
Alen
1 mjesec prije
Reply to  Max

Upravo to se i čeka .. Budjenje 😀..

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
1 mjesec prije

Bravo!

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

"...Ova dva aspekta kojih je zapadni svijet žrtva gotovo godinu dana, logično bi trebala biti dovoljno motivirajuća da bismo definitivno shvatili da smo suočeni s „populicidom“ koji traži da nas slomi samo ako ostanete inertni, ne radeći ništa..." —————– ima ona izreka koja kaže, otprilike: da bi zlo pobjedilo, dovoljno je da se dobro ne suprostavlja evo sada vidimo da se sve “teorije zavjere” sve više potvrđuju, odnosno postaju praksa zavjere. na ljude se vrši pritisak da se cjepe, jer očitio je da većina to neće sama od seb dragovoljno to učiniti. I to je dokaz da većina ljudi, ipak… Pročitaj više »

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Ovaj bi komentar trebalo objaviti kao samostalni tekst. Sve je apsolutno točno.
U priči o otporu treba imati na umu da jedino čega se ONI plaše je odsustvo straha. Onaj koji se ne boji ucjena i toga da će nešto izgubiti je nepobjediv. Nasilnik je uvijek, ali baš uvijek kukavica.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Odsustvo straha i odsustvo pažnje.
A pažnju imaju od nas i naše ovisnosti (stvarne ili ne)o tehnologiji.
Kad bi se čovjek mogao vratili 30 god unazad, teško da bi se mogla uspostaviti ovakva orkestrirana stvarnost.
Tako svi omogućujemo i ravnopravno sudjelujemo.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Farmakomafija!

Simon
Gost
Simon
1 mjesec prije

Sve je to lijepo i bilo bo dobro kad bi zapravo uspilo, međutim tu ima jedan veći i puno manjih problema. Glavni problem je tko će ustanoviti taj sud i tko će imenovati suce. Među ostalim problemima je to što se već sad spominje sud u Nunbergu koji je bio prevara isto kao i sud u Haagu. U Nurnbergu je suđeno, i osuđeni su zločinci, ali je to bio samo dio zločinaca iz nacističke Njemačke gdje su pobjednici iz WWII sudili gubitnicima, njemačkim nacionalsoslcijalistima. To suđenje je počelo odmah nakon što su završile egzekucije pobjednika nad gubitnicima WWII, gdje je… Pročitaj više »

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

Obecanje,ludom radovanje.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Novi kolac

ili vidiš iz gorkog iskustva il iz
životnog pesimizma..? da znam, izgleda isto ..ko, da da znam.. no ovaj tip je samouvjeren! vjeruje da laž na duge staze nemože dobiti pa taman kad su veliki varani u pitanju, a ima
i karizmu

Diego
Gost
Diego
1 mjesec prije

Uz svo uvažavanje za gospodina Rainera i respekt za sve što radi,šansa da nešto epohalno uradi na sudovima su iste onima kao da je Poljska tužila Nemačku 1942,a za to bio nadležan Sud u Berlinu. Za novi Nirnberg će nažalost morati potoci krvi da teku,stotine hiljada, milioni žrtava da padnu.Ako do ozbiljne pobune uopšte i dođe.Najbolje od svega je da eto političari nisu baš načisto šta je istina,da su u zabludi,pa ih dr Rainer sa svojim podacima ubeđuje u suprotno.I onda sve to na Sudu verifikuju poštene sudije,i istovremeno lažna pandemija prestaje,a zlikovci završavaju na zasluženoj doživotnoj robiji. Opet ponavljam… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Vidjeli smo i na ovom portalu razgovore sa liječnicima, znanstvenicima, pa čak i novinarima koji se protive kovid teroru i govore otprilike isto što i ovaj njemački odvjetnik. Ali nigdje nismo vijdeli nijedan razgovor na tu temu s nekim našim odvjetnikom, profesorom prava ili pravnikom općenito. Zar u Hrvatskoj i ostalim ex-yu državama nema takvih odvjetnika ili pravnika, pogotovo profesora na pravnim fakultetima koji bi digli glas i ponudili pravnu pomoć ili barem mišljenje koje nije u skladu s vladajućim narativom? Jer kad treba paru pedera dosuditi pravo na usvajanje djece onda se nađe hrpa odvjetničkih i pravničkih “boraca za… Pročitaj više »

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Nema ih gospodine u RH, kao ni psihijatara, sve uhljebi i plaćenici u sustavu.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Za to treba hrabrosti. Nadam se da če se koji pravnik ohrabriti kad počne.
Ipak je to borba sa puno jačim protivnikom.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

“Jer kad treba paru pedera dosuditi pravo na usvajanje djece onda se nađe hrpa odvjetničkih i pravničkih “boraca za ljudska prava” koji se otimaju za takve slučajeve i iskaču iz svake paštete sa svojim “stručnim mišljenjima”

Prije nešto više od godinu dana smijenjena je ravnateljica zagrebačkog centra za socijalnu skrb Tatjana Brozić Perić zato što nije htjela dati dijete na usvajanje dvojici takvih.
Smjeni je naravno prethodilo medijsko sotoniziranje i razapinjanje dotične gospođe uz naravno angažman takvih odvjetnika i pravnika.

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  Mölltaler

Odvjetnička komora je smijeh. Čak i kad im se dokaže da svojim načinom obavljanja pravnog posla kradu od svojih klijenata i ti odvjetnici završe po novinama, komora im dopušta nesmetano raditi. Onaj gadni Blajher mi pada na pamet. A kak se to događa? Kada stranke uđu u pravni slučaj i uposle odvjetnike, odvjetnici se prvom prilikom nađu da vide koju stranu je najpametnije iscijediti i opljačkati. A ako treba pomoć suca nije problem, ukljuće i njih. Ili suci budu zastrašeni zvučnim imenima, od kojih je puno još i u apsolutnom sukobu interesa. A zamislite samo kako to hoda kada je… Pročitaj više »

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Ko ce koga branit ako nece svoj svoga. Znas odvjetnika koji nije peder?

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

jedan kratki koment izbrisan! ni vređana ni bilo što..

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Instsamt život …istančan u tančine?;)

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  piždro

Stavi tor.

Mudonja
Gost
Mudonja
1 mjesec prije

Ma samo da se nama anemije riješiti i hrvatska je na pola spašena!smrt hdz-u,sloboda narodu

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije

.

promatrač
Gost
promatrač
1 mjesec prije

Ti mora da si imao teško djetinstvo. Jadni…

Mar jol
Gost
Mar jol
1 mjesec prije

BOZE POMOZI SVOM NARODU DA SVI ODGOVARAJU LAŽOVI I SOTONE NA SUD I U ZATVOR DOŽIVOTNO I NAŠI POLITIČARI SVI U NINBERG JAVNO SVI DA VIDE KOJI SU I STOŽER UZASNI SU SVI A MI U NJEMAČKOJ OD POČETKA SMO REKLI DA JE LAŽ SVIMA SMO GOVORILI DI JE GRIPA UMJESTO GRIPE NAZVALI SU OVO ZLO PA RADE DRUGE STVARI PRIKRIVENO NIJE NAROD LUD SVE SE ZNA IZLAZI ISTINA NA VIDJELO

Farree
Gost
Farree
1 mjesec prije

Fuellmich je iskren i častan čovjek, ali po mom mišljenju i naivan. Ovakva tužba podrazumijeva postojanje pravne države da bi imala barem nekih izgleda za uspjeh. Takvo nešto ne postoji na zapadu. To znamo najkasnije od 9/11, Assanga ili recimo Trumpovih pokušaja da preko suda ponovo uspostavi pravni poredak. Dok se god to ticalo “drugih” nije bio problem, ali sa koronom se tiče nas i to je onda drugačije. Jedina je nada da će neuspjela tužba probuditi još neke, koji još uvijek iako pod maskama žive u iluzijama. Komunizam (onaj državni 20 stoljeća) je prestao postojati kada su ljudi prestali… Pročitaj više »

.....
Gost
.....
1 mjesec prije
Reply to  Farree

Znas onaj primjer mrava koji je nosio kap vode da ugasi vatru na lomaci……????
Ako je ovaj covjek castan i posten kao i ekipa oko njega,imace barem satisfakciju nekad u nekim pricama mozda,da je bio na pravoj strani.
Pokusao,potrudio se i stao na stranu Covjeka.
Za Covjeka je i to veliki razlog da se potrudi i zrtvuje.

Farree
Gost
Farree
1 mjesec prije
Reply to  .....

Pa naravno da ga podržavam, problem je da jednostavno ne vjerujem da se tzv. “reprezentativna demokratija” da spasiti. Puno je vjerojatnije da će sve institucije trule države poput vojske, policije i tajnih službi početi braniti istu(e), nešto poput JNA u Jugoslaviji

Mateja
Gost
Mateja
1 mjesec prije

Nič ne bo. Bo pa, ko se bodo pojavile dolgoročne posledice in se bo izpolnila želja Donalda Ewena Camerona. Takrat se pa ne bo sodilo na sodišču, ampak na ulici in po starem naravnem pravu.

eks
Gost
eks
1 mjesec prije

Već sam dosadio koliko ponavljam da su najveći zločinci na planeti pohlepne psihopate koje čine korporativnu mafiju, sa sedištem u USA . Oni su stvorili imperiju zla. Svo zlo dolazi iz USA . To zlo je uzrokovalo nesreću i tragediju mnogim narodima, pa i Amerikancima .

Puž
Gost
Puž
1 mjesec prije
Reply to  eks

Ajde ajde, nemojmo biti naivni.. Amerikom upravlja IZRAEL.

Ja robot
Gost
Ja robot
1 mjesec prije
Reply to  Puž

Ne spominji necastivog

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije

PRIČA O ISTINI Prema legendi iz 19. stoljeća… Jednoga dana susrele su se Istina i Laž. Laž reče Istini: “Danas je zaista predivan dan!” Istina pogleda prema nebu i uzdahne … jer dan je zaista bio predivan. Provele su dosta vremena zajedno, da bi se u jednom trenutku zatekle blizu zdenca. Laž reče Istini: “Voda je zaista ugodna, idemo se okupati zajedno!” Istina je i ovaj puta bila sumnjičava pa je sama probala kakva je voda i otkrila kako je odista vrlo ugodna. Razodjenule su se i krenule na kupanje. Iznenada, Laž iziđe iz vode, odjene na sebe odjeću Istine… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 mjesec prije
Reply to  KISIK

svaka čast, odličan komentar u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

marty
Gost
marty
1 mjesec prije

Peticija čiji ste link stavili na kraju članka je već završila.
Sprema se najveći Nürnberg svih vremena. Ažuriranje 2: postupak je u tijeku

.....
Gost
.....
1 mjesec prije

Ja bi ih za sve do sada sto si nabrojao,oslobodio.
Ali bi ih kaznio za sve ono sto slijedi sutra i u budicnosti.
I ni jedan ne bi ziv ostao.
Ovo sto je do sada bilo je kamilica u odnosu na ono sto slijedi i sto planiraju.
Ali kako ubijediti nekoga koji za godinu dana nije shvatio ama bas nista?!

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije

“smrtonosnog virusa koji bi bez mjera
sprecavanja pandemije virusa Covida19.usmrtio desetine ako ne i stotine milijuna ljudi.”
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

indy
Gost
indy
1 mjesec prije

podržavam isto,al kako da odradiim?Francuski nerazumijem.Budimo ponovno slobodnii.Živil,nema predaje,teško je,nerazumno je al vridi ustrajat,ajmo budimo ljudi bez gledat vjeru,rasu,naciju,samo humanost.Znam,kolko puta bit i naporan u komentarima,i nesuvisal svakih toliko,izvinite.Podržimo sve pozitivno,što je za budučnost naše dice.Ljepi pozdrav svima.

indy
Gost
indy
1 mjesec prije

samo prepisati Nurnbrešu optužnicu.

RENEW
Gost
RENEW
1 mjesec prije

Naši strahopetci ne bodo naredili ničesar. Toda, ko bo prišlo do množice deformacij in bolezni njihovih otrok jih bo strahopetnost minila. Takrat se zna zgoditi, da bodo začeli loviti in obešati zdravstvene delavce in politike.

Blade Gunner
Gost
Blade Gunner
1 mjesec prije

Ovo je po meni strahovito važno gibanje, premda smo svi svjesni toga da presuda može (i vjerojatno i hoće) biti u korist globalističke mafije. Postoje otprilike 2 ishoda: tužba uspije u većini zapadnih zemalja -> pandemija i cijeli udruženi zločinački poduhvat se rasformira, najveći profiteri plandemije barem dio profita vrate oštećenima, život nekako nastavi dalje tužba se odbaci i sve ide dalje zacrtanim scenarijima Koliko god da u ovom trenutku tužba i sve vezano uz nju nije u fokusu medija, tako će oni i dalje to ignorirati, ali međutim u jednom trenutku će sigurno sudski proces postati bitna tema i… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  Blade Gunner

U sistem još vjeruju oni koji nisu bili u žrvnju sistema.
Moguć je i scenarij između jedan i dva..
Zacrtani scenarij će se neminovno početi rušiti sam od sebe, ako tužba bude u pogodnom vremenskom okviru, mogla bi pobrati lovorike i zasluge za ionako propali projekt.
Očigledno je da je sve na klimavijim nogama i pucanje je neizbježno.

Majk Majers
Gost
Majk Majers
1 mjesec prije

Ko će ih uhapsit? Njihovi pasi čuvari murjaci koji bi svoje ukućane prije zatvoriliu ime poslušnosti? Ko će im sudit? Njihovi potrčci suci? I ko će ih sprovest u zatvor?

FATIH
Gost
FATIH
1 mjesec prije

ZADNJA RIJEC BIT CE OD ALLAHA DZ.S.
KABALISTICKO HAZARSKA UROTA U REZIJI SOTONE.

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije

Tajni snimak iz starackog doma, gdje je umrlo 8 demento bolesnih korisnika od 31 cijepljenih.

https://t.me/Corona_Investigative/870

Samir
Gost
Samir
1 mjesec prije

Čitam komentare i ne čudim se. Po starom dobrom običaju, zavuci glavu u pijesak dok ne pregrmi, a niko ne zna čija će do zore. Kad bi g. Fuellmich i njemu slični na takav način razmišljali, odavno bismo svi mi već bili u toru.
Uzgred, uprkos tome što je ovaj članak pisan u najboljoj namjeri, kasni već nekoliko mjeseci otkako je njemački Odbor počeo s radom.

damjan
Gost
damjan
1 mjesec prije

to bi trebao biti veliki reset, ali ne ovaj koji je banda očekivala.

i ne stati samo na covid-u, nego suditi i ratnim zločincima za zaljevske ratove, 911, afganistana, arapsko proljeće i sve ostalo:

nirnberg za lažove i zlikovce kao što su clintoni, bush, blair, berlusconi, powell, rice, albright i ostatak.

Slobodanka Obradovic
Gost
Slobodanka Obradovic
1 mjesec prije

GOD BLESS YOU ! Di Davos Elite glaubt wohl, wir könnten alle weder zählen noch lesen !
Sie unterschätzen unsere Intelligenz ! Diese “Elite” unterstellt uns die Verschwörung, jedoch sie sind Verschwörer gegen die Menschheit, den Kulturreichtum, die Wunder des bisherigen Menschenschaffens, wobei sie nichts Anderes taten als durch Steuer das Volk beraubten ! Dies hätte ich mir nie denken können, aber leider ist es wahr.
Bravooooo an alle Rechtsanwälte und Beteiligte !

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik