PRIJETNJA – “Iran će uništiti američke brodove u slučaju ugroze”, javljaju iz Revolucionarne garde

Prijetnja Donalda Trumpa Iranu
37 komentara

Iranska vojska će napasti američke brodove koji prijete sigurnosti Irana, izjavio je za IRINN zapovjednik Korpusa Islamske revolucionarne garde Hossein Salami.

Zapovjednik korpusa Islamske revolucionarne garde, Hossein Salami, komentirao je 23. travnja IRINN-u upute „Donalda Trumpa“ da „pucaju i uništavaju“ iranske brodove.

“Naredili smo našim pomorskim snagama da unište američke ratne brodove i vojne jedinice u Perzijskom zaljevu ako ugroze sigurnost civilnih ili vojnih plovila [iranska, urednička napomena].” Prema Salamiju, odgovor će biti trenutačan. “Sigurnost u Perzijskom zaljevu jedan je od strateških prioriteta Irana”, dodao je.

22. travnja Donald Trump objavio je na društvenoj mreži da je “naložio mornarici SAD-a da puca i uništi sve iranske ciljeve ako maltretiraju” američke brodove na moru. Glasnogovornik iranske vojske Abolfazl Šekarči reagirao je na predsjednikovu naredbu pozivajući Sjedinjene Države da se usredotoče na sprječavanje širenja koronavirusa u svojim oružanim snagama, javlja novinska agencija ISNA.

iranPrijetnjaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Hamer
3 godine prije

Surova istina ono što Iran ima to bi Ameri satrali u tjedan dana bez razložno kočuperenje.

Istrazuj
3 godine prije

Ja mislim da je ovo samo priprema za kraci lokalni rat. Satanistima je relativno dobro uspjelo implementirati laznu “pandemiju”, premda su vjerovatno ocekivali da ce vise ljudi izginut od straha i stresa od CIOvida19. Naravno, zdusno ih je podrzala politicka , medicinska i novinarska zgadija – medjutim ni to vise ne pomaze…. Postavljaju se neugodna pitanja – svoj toj CIOvid19 zgadiji… Za D i A znam vec, a mislim da i drugi narodi ako vec nisu – sad ce pokrenuti pitanja za zgadiju.,.. E….sad je ocito najbolji trenutak – za jedan intenzivniji lokalni rat negdje u svijetu! (Da se budalastim narodima skrene paznja) Zgadija ce izvjestavat samo o tome, a za 15 dana niko nece ni spominjat koronu i ciovid19. … Ocekujem vrlo brzo “novi rat” a ima dosta potencijala po svijetu, jer je Rotschildova zgadija to odavno i planirala i spremala. Iran je jedna od prilika…. ….i tako jedno… Čitaj više »

mislim
3 godine prije

nafta ne vrijedi trenutno ništa, tako da embargo na izvoz nafte iranu trenutno ne vrijedi isto tako ništa,
i još druge faktore , treba gedati globalno, a i unutar politički i irana i amerike. i kad sve to pgledaš ,dobiješ deterministčki kaos.
i po računu u determinizmu, znaš da će biti s.anja, ali kad i kakava ,e za to trebaš znati astrologiju.

Kažun
3 godine prije

Da baš,Iranci su bazu u Iraku gađali raketama na tekuće pogonsko gorivo,sa mobilnih rampi. Tj. dali su Amerima 48 sati vremana da satelitima izvide situaciju,i još su Iračanima najavili napad. Da su gađali raketama na kruto gorivo iz silosa i bez najave,Ameri bi imali dosta mrtvih.Jedina sila koja je raketama direktno gađala Amere i bez odgovora unazad poprilično godina je Iran. Uostalom,oni su javno rekli da ekvilaventan odgovor na ubojstvo gen. Solemanija i Mohandisa je protjerivanje Amera sa ME. Evo,za neupućene,N.Babić vam može dati informacije o pripremi raketa na tekuće ili kruto gorivo. Nije moja struka ,amaterski se bavim geopolitikom i geostrategijom,te svim vrstama naoružanja. Da, Iranci imaju big balls,civilizacija stara par tisuća godina i prije dva dana lansirali su i postavili vojni satelit u orbitu -postali 15. zemlja koja je lansirala i postavili svoj satelit u orbitu. Ne poteže se tek tako nuklearno oružje,jer sve zemlje u okolici Irana… Čitaj više »

Ferdo
3 godine prije

A možda Rusi i Kinezi priželjkuju da Ameri polome zube na Iranu naravno uz njihovu pomoć.
Pad USA je neminovan vojno i ekonomski al će potrajat

zgvaca
3 godine prije

Iskreno nebi bio u kozi Amera ako potope koji iranski gumenjak. Od tog trenutka su in svi brodovi u Perzijskom zaljevu na nisanu iranskih raketa. Ameri su jaci od Irana to je nedvojbivo, ali Ameri moraju prvo doturat na polozaje nekih miljun vojnika. Dali ce Iranci to mirno gledat? Dali ce Arapi dati svoj Teritorij za napad Amerikancima? U prvim minutama napada je svo Saudijsko postrojenje za morsku vodu pretvarat u pijucu unisteno. Sve Rafinerije ce bit poklopjene raketama. Nevjerujem da ce Arapi taj rizik na sebe preuzet. Svi americki vojnici u Siriji i Iraku ce bit kao Divljac za ostrel. U njihovin Jeepovima nebi se sigurno osjecao kod toliko protutenkovskog oruzja. Ovo sta gledamo u Iraku je polako zavrcanje ruku Amerima od strane Irana. Hoces napustit Irak? Necu. Par Raketa na neku Bazu. Onda ide opet, hoces sad napustit Irak?… Ja sam siguran da ce krajnji rezultat za Transantlanticare… Čitaj više »

sobravia
3 godine prije

Jedva čekam da vidim berače pistacija kako gumenjacima dužine 12 metara, sa vanbrodskim motorima (doduše 2 x 150 konja), potapaju USA flotu. A da, zaboravio sam ubojite strojnice kalibra 12,7 mm …

Max
3 godine prije

U jedno možemo biti sigurni, Kad Iranci kažu da će u slučaju ugroženosti potopiti Američke brodove oni za to imaju sredstva znanje i mogućnost a i snagu, Održat će riječ to je sigurno ne blefiraju.

Čudo jedno
3 godine prije

Ameri mogu samo gađati gradove i civile. Iran ima toliko raketa raspoređenih u planinama i pod zemljom, da bi bila pomrčina sunca kad bi sve to ispalili. A šta sve imaju, ne zna nitko. Pripremaju se desetljećima. Trumpove izjave su za krda američkih ovaca. Nikad nitko se neće usuditi napasti Iran. Ameri imaju puno interesa u toj regiji, i nakon napada bi slijedio kaos. Znaju da bi povlačenje bilo neminovno, i to ono prije onoga u crnim vrećama.

Alex
3 godine prije

Salami mortadeli kao i njegov predhodnik 😂😂

jewHUNTER
3 godine prije

Let the bodies hit the floor…🔥⚔️🔨🔨

Bosanac
3 godine prije

Mora covjek pokusat skrenut malo paznju na nesto drugo….kad ima dio administracije uz njega a dio protiv i medije MSM protiv njega…mislim da mu je samo bitno da nekako izvede amere iz karantina

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI