Projektil je pogodio egipatski grad blizu izraelske granice

Projektili
11 komentara

Izraelske obrambene snage su navodno “svjesne sigurnosnog incidenta”

Neidentificirani projektil pao je u egipatsko ljetovalište Taba na Crvenom moru, odmah preko granice s Izraelom, oštetivši bolnicu i ranivši najmanje šest osoba, prema izvješćima lokalnih medija.

Projektil je navodno pogodio medicinsku ustanovu u petak rano ujutro, izvijestio je egipatski kanal Al Qahera, pozivajući se na službene izvore. Petero unesrećenih je zbrinuto s lakšim ozljedama, dok je šesta osoba u stabilnom stanju.

Egipatske snage sigurnosti pokrenule su istragu kako bi utvrdile podrijetlo lansiranja projektila, a navodno zadržavaju “pravo odgovoriti u pravo vrijeme”.

Izraelske obrambene snage “svjesne su sigurnosnog incidenta s druge strane granice s Egiptom”, prema Times of Israel, ali nije jasno je li on povezan s tekućim ratom u Gazi.

Ranije ovog tjedna, Izrael je rekao da je Hamasova raketa pogodila područje u blizini južnog lučkog grada Eilata, odmah preko granice s Tabom.

EgipatIZRAELNapadprojektil
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
5 mjeseci prije

osveta sto su ih procerali prije 2k godina?

Nekoime
5 mjeseci prije

To je Putin. Sigurno.

Max
5 mjeseci prije

Moguća greška ali i provokacija.

Ante
5 mjeseci prije

Da su Rusi pogodili Poljsku sada bi mediji pisali kako će NATO uzvratiti. Sigurnom i čvrstom rukom na provokaciju.

Sparkling
5 mjeseci prije

Netko je vrlo dobro i precizno znao što gađa s tom raketom. Ne možemo donositi zaključke tko je odgovoran jer nismo toliko upućeni.
Ali stvar je više nego sumnjiva? Zašto baš Egipad? Zašto baš sada? Tko ima najviše koristi da i Egipad dovuće svoje snage na granicu prema Izraelu?
Puno je pitanja a još manje pametnih odgovora. Sve ono što se momentalno događa na BI ne sluti na dobro. Stanje se ne smiruje. Upravo obrnuto.
Lp

Moje Ime AD 1995
5 mjeseci prije

egipatski grad blizu izraelske granice=> ALI 220 km od granice sa Gazom.

tihobl
5 mjeseci prije

Uporno pokusavaju da uvuku ostale zemlje u sukob neprestanim raketiranjem. Cak im i ameri pomazu jer arapi ignorisu izraelsko raketiranje. Cilj je prosiriri sukob na citav Bliski istok.

Nekoime
5 mjeseci prije

Izraelci su mislili da je bolnica u Gazi. Tko radi, taj i griješi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI