Propast SAD-a ako Trump ponovo dobije predsjedništvo

Donald Trump
38 komentara

SAD će prestati da postoje ako se bivši predsjednik Donald Trump vrati u Bijelu kuću, upozorila je bivša predsjedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi u ponedjeljak za New York Magazine.

“Nemoj ni pomisliti na to”, molila je Pelosi novinarku koja ju je pitala o mogućnosti da Trump ponovo postane predsjednik. „Nemojte ni pomisliti da je svijet u plamenu. To se ne može dogoditi, ili mi nećemo biti Sjedinjene Američke Države”, insistirala je.

“Ako bi on bio predsjednik, to bi bio zločinački pothvat u Bijeloj kući”, rekao je bivši govornik za publikaciju.

Pelosi je sama sebi opširno čestitala na predviđanju da će Trump djelovati nakon svog gubitka 2020. godine, uzimajući zasluge za ideju Komisije 6. januara koja je osnovana nakon nereda na Kapitolu da istraži stupanj krivice bivšeg predsjednika u tom pitanju.

„Znam da je počinio zločin tog dana“, rekla je o Trampu i 6. januaru, hvaleći se da je znala čim su se pobune izbile da je bivša predsjednica kriva za događaje tog dana, iako je priznala da nije mogla da predvidi „ što može se dokazati” na sudu.

Komentari demokrata uslijedili su nakon Trumpove objave na njegovoj platformi Truth Social u kojoj ju je nazvao “bolesnim i dementnim psihopatom koja će jednog dana živjeti u Paklu”. Pelosi ga je opisala kao “uplašeno štene” tokom njegovog pojavljivanja na televiziji nakon njegove optužnice za višestruke optužbe za zavjeru u vezi s njegovim osporavanje izbornih rezultata 2020., optužbe koje je New Yorku opisala kao “lijepo i zamršeno” s “većim šansama za osudu nego bilo što što bih smislio.”

Govoreći u ime mnogih pristalica bivšeg predsjednika, senator Ted Cruz (R-Texas) upozorio je prošle sedmice da postoji “veoma realna mogućnost da Donald Trump na kraju bude osuđen”, ističući da “činjenice nisu važne, zakoni nemaju veze: oni ga mrze.” Napominjući da je sutkinja kojoj je dodeljen slučaj, Tanya Chutkan, izrekla kazne optuženima od 6. januara koje su bile čak ekstremnije od onih koje su tražili tužioci, Cruz je upozorio da su SAD ” ušle na teritoriju banana republike”.

Vjeruje se da ukupna neto vrijednost Pelosi i njenog supruga premašuje 200 milijuna dolara, usprkos godišnjoj plati koja nikada nije premašila 223.500 dolara dok je ona bila govornica u Domu. Mnogi, uključujući republikance u Predstavničkom domu, optužili su je da je to bogatstvo stekla korištenjem insajderskih informacija putem trgovanja dionicama svog supruga – posebno nakon što je jedna trgovina zaradila par 5,3 milijuna dolara prije kritičnog glasanja Pravosudnog odbora Predstavničkog doma 2021.

Nancy PelosiSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
8 mjeseci prije

Nensi Pelosi je lujka. Retke su takve lujke poput nje . Upravo ona i njena banda demokrata , po nalogu korporativnih fašista i robovlasnika, uništavaju Ameriku i ostali svet .

Krah civilizacije
8 mjeseci prije

Drugim riječima neće ni doć do izbora.

duki
8 mjeseci prije

E Nensi,nensi !
Jedina propast u ovoj priči si ti I tvoja glupa razmišljanja ! Ako mi argumentiraš 1 razlog za tvoju eskapadu ja se skidam gol !

bojans
8 mjeseci prije

Trump če SAD spasiti, kao i cijeli svijet od sotonarje, uključno i od Pelosi ovisne od adrenochroma

Keki
8 mjeseci prije

Njena mafijaška obitelj vlada San Franciscom valjda već cijelo stoljeće.

8 mjeseci prije

POTUS se nesto pita o bitnim pitanjima?!?
Eto, svaki dan naucim nesto novo…

Mali Mjesec
8 mjeseci prije

Jedna slična vještica je rekla da penzioneri neće dobit penzije ako se ne izglasa ulazak u EU. LOL

Schroder
8 mjeseci prije

NADAM SE DA CE POBJEDITI I OVU VJESTICU PRETVORITI:

8 mjeseci prije

Vidimo kako Amerika cvate pod vodstvom Bidena, Pelosi i Harris!!

Biti-ili-ne-biti
8 mjeseci prije

Ova luđakinja zine čim laže i laže čim zine. Trump za razliku od njegovih prethodnika (Obama, Bush, itd.) i nasljednika (Biden) nije pokrenuo niti jedan novi rat. Baba laže i o 6. siječnju – snimci su pokazali da je onaj “vrač” bio igrač globalista i da je oko njega stalno bila policija koja ga je vodila i čuvala. Isti takav “vrač” obojanog lica je snimljen i u Brazilu na zadnjim izborima koji su isto bili namješteni preko Dominion programa protiv Bolsonara. Cijeli taj cirkus je bio podmetnut, a ova baba se i dalje pravi grbava. Na istu foru s fiktivnim podmetačinama su pokušavali izbaciti Trumpa iz igre i 2016. pa im to nije uspjelo, a vjerojatno neće ni sada uspjeti. Trump je gadno zeznuo javnim propagiranjem cjepiva, ali izgleda da ga je tako savjetovao Jared Kushner, podmetnuti cionista koji je oženio njegovu kćerku – taj njegov “savjetnik” ga je prilično… Čitaj više »

BanOvan
8 mjeseci prije

Bik koji Sjedi samo se smjeska sa nebeskih pashnjaka:
“Prdnut cete, bljedoliki, uskoro u chabar. Opet ce bizoni mirno pasti prerijom”

Max
8 mjeseci prije

Propast i ako njezini ostanu.

suncetiebem
8 mjeseci prije

To je istina, ne treba to sravljati nekoj Pelosi u usta, to svi govore koji imaju malo mozga. Doveo je USA do bankrota prije 5 godina, od tada da se to pokrije i sakrije imamo pandemije i ratove, dođe li još jednom uništit će USA do kraja ali i sve nas.

8 mjeseci prije

Usa će svakako propasti , već i jeste , sad jel pod trampom ili nekim drugim nije ni bitno ..

Darko
8 mjeseci prije

Izokrenuta i izopačena logika, propast SAD-a je evidentna ako ostane na vlasti ova ništarija Biden sa bandom demokrata..

Tupko Glupko
8 mjeseci prije

Da, kraj propasti hegemonističke politike SAD-a gdje vladaju svijetom ognjem i mačem.
Nitko se ne bi bunio u sivjetu da takvo političko vodstvo SAD-a postane prošlost.
Stvarno im je Trump trn u oku.

Prazni džepovi
8 mjeseci prije

Korupcija je ,,born in the usa,,i što si koruptivniji imaš velike izglede da budeš jedan od ,,stupova uljuđenog društva,,.

Seudhavi Kholkopije
8 mjeseci prije

Ko o čemu, kurva o poštenju!

Brzipuz
8 mjeseci prije

SAQD će prije propasti ako Trump ne uđe u Bijelu kuću

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI