“Proruski” New York Times: Ipak su Ukrajinci pobili svoje civile

Zelenski lažov
44 komentara

Raketni napad na Kostjantinovku u istočnoj Ukrajini rezultirao je smrću najmanje 15 civila i ranjavanjem više od 30. Ukrajinski predsjednik Volodimir optužio je ruske “teroriste” za napad. Međutim, istraga New York Timesa sugerira da je raketu ispalila ukrajinska vojska iz sustava protuzračne obrane Buk.

Istraga se temelji na analizi fragmenata projektila, satelitskih snimaka i svjedočenjima. Snimke sigurnosnih kamera pokazale su da je projektil došao iz smjera pod kontrolom Ukrajine. Također, tragovi plamena i oštećenja ukazuju na to da je mjesto napada korišteno za lansiranje projektila.

Ukrajinske vlasti su prvotno pokušale spriječiti pristup novinara na mjesto događaja. Dokazi prikupljeni od strane NYT-a i stručnjaka za eksplozive ukazuju na to da je najvjerojatnije raketu ispalila ukrajinska vojska, a ne ruske snage.

Tako to funkcionira sa zapadnim medijima i kriminalnim vladama, koje bez ikakve istrage, već sve znaju. Tko je pucao, tko je pobio i tko je izvršio zločin.

Tek u 21. stoljeću možemo objektivno sagledati kako mediji manipuliraju s narodom, jer informacije više ne dolaze iz jednog izvora nego iz više, uključujući i one alternativne. Ne zaboravimo ni logiku pojedinaca koji kroz konstruktivne komentare utječu pozitivno na opću inteligencije. Zato i imamo imbecilne trolove koje globalistička bagra koristi za gušenje istine.

Porezni kriminalac i ubojica svog naroda Volodimir Zelensky će u konačnici završiti kao i svi poslušnici globalističke bagre.

ubojstvo civilaukrajinaVladimir Zelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
44 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
7 mjeseci prije

Jbg , oružja više nema , para više nema , na zapadnom horizontu je financijski cunami , idu izbori u usa…
Pakuj kofere..

Odlična primjer za ove portalske američke prostitutke da vide kako usa začas pusti vodoktlić..

držnedaj
7 mjeseci prije

Sve novine a pogotovo velike su kod majstora… a ‘pro ruski njuork tajms’ stvarno vic dana.. ha a čitaj sa desne strane riječ ‘times’ – sve jasno.

Ante
7 mjeseci prije

Još dok je počeo rat imao sam osjećaj da Ukrajinci sprječavaju da civili odu iz ratnog područja. Kada su zaredale one snimke napade na civile koji su pokušavale izaći iz ratnog područja. U Siriji su se događali slični slučajevi gdje su inscenirani napadi na civile.

Гавран
7 mjeseci prije

van teme
šengen sa USA stilom.
Migranti ulaze krcatim, otvorenim teretnim vagonima.

hiber
7 mjeseci prije

Mogu oni vršiti istrage kakve hoće. Po međunarodnom pravu uvijek je kriv agresor i okupator. Jedino ako NYT moze dokazati da je namjerno. A od toga su se jasno ogradili.

nastran
7 mjeseci prije

oni su svete krave

Dux
7 mjeseci prije

…kakav jad od naroda, a ovi što ga podržavaju gori od njih samih…

Nekoime
7 mjeseci prije

Zelensky je omanji, debeljuškasti diktatorčić…kao i Mussolini.

ogo
7 mjeseci prije

Ovo je vec vidjeno kod nas uratu pred izbore

ime
7 mjeseci prije

u današnjem “novinarstvu” vrijedi: ko prvi laže rekao je istinu.

GMBH
7 mjeseci prije

Taj dan je Blinken dojahao u Kijev, a Zelenskom koji je trebao iskamčiti još para ovo se činila dobitna kombinacija. A narativ i optužbe nakon toga raskrinkavaju svu malicioznost zlo-enskog i njegovih sponzora.

Schroder
7 mjeseci prije

Njemacka je primila MILION IPO UKRAINACA; MISLIM VECINOM ZENA DOBIVAJU STANOVE I NOVCE DA NISTA NE RADE DRZAVA IM PLACA SKUPU STANARINU I DOBIVAJU ZA HRANU OKO 560 eura i za svako djete 470 euro Momentalni su jedne novine izjavile da u JAVNIM KUCAMA RADI 4500 zena iz Ukraine INACE ONE SU U uKRAINI BILE POZNATE DA IZNAJMLJUJU SVOJU MATERICU BOGATIM Amerikancima ili Njemcima za 15 tisuca euro a bolnica je zaradivala 60 tisuca euro Te bolnice koje se time bave zaradivale su oko 3 miliarde euro godisnje, a te bolnice nisu prestale ni za vrijeme rata da rada Mislim da u cjeloj Ukraine ima 70 bolnica koje to rade NEKA IM DRAGI BOG BUDE NA POMOCI

Max
7 mjeseci prije

Zločin je otpočetka bio sumnjiv jer je ispaljena raketa došla iz pravca ukrajinskih položaja , taj projektil imaju i ukrajinske snage a tu je i čudan natpis u ime djece ili za djecu.

Yuxel
7 mjeseci prije

AI: Komentar izbrisan jer korisnik nije shvatio tekst i naslov. Molimo da se vrati na Imbex…

7 mjeseci prije zadnji put uredio Logic
Tupko Glupko
7 mjeseci prije

Prenašam dio teksta iz današnjeg članka Indexa, Nijemci šalju prastare i neispravne tenkove Leopard Ukrima: “Ukrajina je prije nekoliko dana odbila prihvatiti seriju od 10 tenkova Leopard 1A5 iz Njemačke rekavši da ih treba popraviti. Ukrajinci ih nisu mogli sami popraviti jer nemaju potrebne tehničare i komponente. Der Spiegel piše kako je Kijev obavijestio specijalni stožer ministarstva obrane Njemačke da su njemačkim tenkovima Leopard 1 koji su stigli u Poljsku potrebni popravci, a neki od njih zahtijevaju velik remont. Njemačka strana je poslala grupu stručnjaka u Poljsku da provjere same tenkove. Ondje je otkriveno kako su tenkovi “već poprilično istrošeni nakon obuke ukrajinskih vojnika u Njemačkoj i da im je potreban popravak”. Štoviše, nekoliko Leoparda 1A5, iz serije od prethodnih 10 tenkova koji su stigli u Ukrajinu u srpnju, pokvarilo se iz istog razloga.” Inače je njemačko ministarstvo gospodarstva odobrilo izvoz do 178 borbenih tenkova Leopard 1A5 Ukrajini, zavisno koliko će ove… Čitaj više »

Zorule
7 mjeseci prije

Mene zanima kako je NYT uopće objavio takvo nešto, što se događa u pozadini? Nekim pozadinskim akterim očigledno Ukrajina ide na onu stvar i pripremaju situaciju da je puste niz WC školjku

Goran
7 mjeseci prije

A naša im vlada liže jajca,samo ti sviraj zeleni

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI