Prve fotografije i video supruge predsjednika Bahsar al-Assada nakon oporavka od raka dojke

Asma al-Assad potpuno oporavljena od karcinoma dojke
4 komentara

Supruga sirijskog predsjednika Asma al-Assad izjavila je u intervjuu državnoj televiziji, koji je realiziran u subotu, 3. kolovoza, da se izliječila od raka dojke. Pohvalila je potporu svoje obitelji, djece i muža tijekom ovog teškog perioda.

U intervjuu kojeg je u subotu (3. kolovoza) emitirala javna televizija, žena sirijskog predsjednika Bashara al-Assada, Asma, rekla je da je “potpuno” izliječena od raka dojke nakon godinu dana liječenja.

“Moje putovanje je završilo […]. Hvala Bogu, totalno sam pobijedila rak”, izjavila je Asma al-Assad, koja 11. kolovoza navršava 44 godine.

Pohvalila je potporu koju su u ovom teškom periodu pružala njezina djeca, roditelji i suprug, rekavši da je Assad, njegov “životni partner”, ostao “bio uz nju tijekom ovog iskušenja”.

U kolovozu 2018. sirijsko predsjedništvo objavilo je da je gđa Assad imala karcinom dojke i da je započela liječenje. Predsjedništvo je također objavilo fotografiju bračnog para u sobi nalik bolničkoj sobi. U siječnju je operirana u vojnoj bolnici u Damasku.

Asma el-Assad (43) je iz provincije Homs. Rođena i odrasla u Velikoj Britaniji, vratila se u Siriju nakon susreta sa suprugom. U braku su 19 godina, imaju troje djece, Hafeza, Zeina i Karima.

oporavak
Pretplatiti se
Obavijesti o
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
4 godine prije

…hrabra žena…ni u jednom trenutku nije napustila muža…rođena i školovana u britaniji..sunit….ostala u damasku …a mnogi su je vidjeli da obezglavljena visi pokraj muža…kad se govori o vjernosti..mjera treba biti…vjerna poput pustinjske ruže asme…

Max
4 godine prije

Želim brz oporavak.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI