Putin pravi izbor između Trumpa i Bidena

Trump-Putin-Biden
18 komentara

Rusija će raditi s bilo kim koga Amerikanci izaberu, ali ima svoje preferencije

Moskva ima preferirani ishod predsjedničkih izbora u SAD-u u studenom, rekao je u srijedu ruski predsjednik Vladimir Putin.

U razgovoru s novinarom Pavelom Zarubinom na marginama Foruma tehnologija budućnosti u Moskvi, Putin se dotaknuo tekuće predizborne kampanje u SAD-u, rekavši da bi bilo neprikladno da se Rusija miješa u unutarnje američke stvari.

Na pitanje tko bi za Rusiju bio bolji, sadašnji predsjednik Joe Biden ili njegov republikanski protukandidat Donald Trump, međutim, Putin je odgovorio nedvosmisleno.

“Biden. On je iskusnija i predvidljivija osoba, on je političar stare sorte. Ali mi ćemo raditi sa svakim vođom koji dobije povjerenje američkog naroda,” rekao je.

Putin se pozabavio medijskim izvješćima o Bidenovom kognitivnom padu rekavši da to zapravo nije vidio kada se sastao s američkim čelnikom u Švicarskoj prije tri godine.

“Pa što ako je udario glavu izlazeći iz helikoptera? Tko od nas nije udario glavom u helikopter, neka prvi baci kamen”, rekao je Putin. “Ja nisam liječnik.”

Prema riječima ruskog predsjednika, jedino što je Moskvi važno je politika Washingtona, koju je opisao kao “štetnu i pogrešnu”.

Putin je također komentirao nedavne Trumpove izjave u vezi s određenim članicama NATO-a koje nisu izdvajale onoliko svog BDP-a za vojsku koliko blok zahtijeva.

“Trumpov pristup NATO-u “ima određenu logiku”, rekao je Putin, ali ima je i pozicija europskih zemalja naviknutih živjeti pod američkim “nuklearnim kišobranom” bez pitanja. NATO je “instrument američke vanjske politike”, a ako SAD odluče da više nema koristi od njega, to je prerogativ Washingtona,” rekao je Putin. “Neka to sami riješe.”

američki izboriBidenPutinSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dejan
2 mjeseci prije

Haha, Putin majstorski troluje 😀

Lucija, prva
2 mjeseci prije

Svašta

Željko
2 mjeseci prije

“Sasvim slučajno” im Putin “baca” teme oko kojih će se “glođati” do “izbora”, “sasvim slučajno”!

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Putin hoće reći da je bolje predvidljiv, tupav Biden na koncima lutkara iz pozadine nego nepredvidljiv Trump.
Isto tako ih trola, jer sada će Biden ispasti Putinov izbor, oduzimajući mu glasove na izborima.

vanja
2 mjeseci prije

Nisam Rus,ali da jesam bio bih ponižen impotentnim ponašanjem predsednika čak i kad nemam iluzija prema političarima.On se umiljava istim tim amerikancima koji mu svakodnevno odvaljuju neki cilj sa distance,brod,rafineriju,ćaska sa američkim novinarem i komentariše stvari kao da je 2004.,a ne 24.Staljin je iz Gulaga vadio generale i postavljao ih umesto nesposobnih kao što su danas Šojgu,Gerasimov i mnogi,a putin broji preglede i lajkove na internetu,sprema se za izbore kao da ginu pilići,a ne Rusi.Kako utanji glasić sa američkim novinarem,a svoje baca u tamnicu zbog kritike.Arestovič kaže da je on najliberalniji i najprozapadniji ruski političar i u pravu je.

tihobl
2 mjeseci prije

УКРАЈИНСКЕ ВЛАСТИ ПРИПРЕМАЛЕ АТЕНТАТ НА МАКРОНА У ВРЕМЕ ЊЕГОВЕ ПОСЕТЕ КИЈЕВУ

Према информацијама France 24, француски председник Емануел Макрон изненада је отказао посету Кијеву из тог разлога.

Према писању француских медија, ликвидацију Макрона припремио је шеф Главне обавештајне дирекције Министарства одбране Украјине Кирило Буданов по налогу Зеленског.

Цео план је наводно покварио бивши врховни командант Оружаних снага Украјине Валериј Залужњи, који је преко својих канала проследио информацију Французима.

Француске специјалне службе добиле су приступ преписци организатора и извршитеља овог терористичког напада (на другој фотографији), након чега је Макронова посета Кијеву хитно отказана из безбедносних разлога.

Франце 24 је увече демантовао постојање приче о наводном покушају атентата на Макрона, који се спремао у Украјини. Kazu da je AI sve to izmislila i generisala.

Max
2 mjeseci prije

Isti je to murac.

DUŠAN ,
2 mjeseci prije

A što ono rekao Prigožin kako su Putin i on postavili Trumpa na vlast u USA ???
SVI TO ZABORAVILI ???

Jomla
2 mjeseci prije

Tko od nas nije udario glavom u helikopter, neka prvi baci kamen
Jel’ zajeßava, il’ trola, il’ je i on puk’o, jbg… 😛 😛

Netko
2 mjeseci prije

Chabad Lubovitz dečki se igraju predsjednika….a gojimi ” biraju”….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI