Pronađena lokacija srušenog helikoptera Iranskog predsjednika

5 komentara

Iransko društvo Crvenog polumjeseca saopštilo je da je mjesto nesreće locirano. Vijest je nekoliko minuta kasnije potvrdila Press TV, koja je saopštila da se “locira “gde se nalazi srušeni helikopter iranskog predsjednika” i da su spasilačke ekipe na putu.

Spasioci su stigli na lokaciju koju je odredio turski dron, ali nisu pronašli tragove olupine, javila je iranska Press TV. UAV je ranije otkrio toplotni signal u tom području i poslao koordinate timovima za pretragu.

Raisijev helikopter je potpuno izgorio, kaže iranski zvaničnik

Helikopter iranskog predsjednika potpuno je izgorio u nesreći, rekao je zvaničnik.

 

Ebrahim Raisiincidentiran
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pero
5 mjeseci prije

Puno tu toga smrdi,pa ako su letjela 3 u koloni,što ova dva što su stigli na odredište nisu znali da trečeg nema.pa valjda imaju neku radio vezu.Inače zanimljivo to je američki helikopter Bell 212 iz 60-tih godina ne znam dali se danas uopče proizvodi.

Terminator
5 mjeseci prije

Bice kao u onom filmu – Ostali samo dugmici!

ebemnenadumamuuusta
5 mjeseci prije

bilo istina ili ne da su ga chifuti ukinuli,iranski velikodostojanstvenik i predsjednik leti u nekom uhrdanom heliću iz 60-ih za kojeg se već davno ni rezervni dijelovi ne proizvode???ova dva stigla, nisu imali pojma da im predsjednik fali i da je pao i nemaju pojma ni gdje se to dogodilo????sruseni helić pronasao TURSKI dron??pa jbte jeli sve ovo neki vic ili sha?blago chifutima sa ovakvim “neprijateljima”.hehehe.hvala.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI