„Ruska Paris Hilton“ se kandidira za predsjednicu Rusije 2018.

Ksenija Sobčak - predsjednička kandidatkinja za rusku predsjednicu
22 komentara

Ksenija Sobčak, televizijska zvijezda, najavila je svoju namjeru da se kandidira za predsjednički mandat Rusije.

Kći bivšeg gradonačelnika Sankt-Peterburga i televizijska zvijezda Ksenija Sobčak spremna je kandidirati se na ruskim predsjedničkim izborima koji će se održati u ožujku 2018. godine.

U videu objavljenom na svojoj Internet stranici, koja je pokrenuta u srijedu, gospođa Sobčak (36), kaže kako želi svojom kandidaturom predstavljati one koji su “protiv svih”, opciju koja je obrisana 2006. tijekom federalnih izbora u Rusiji.

“Nemate kandidata?” Zato glasujte Sobčak (…). Dobivate priliku da legalno i mirno kažete “dosta je“, kaže urednica ruske verzije modnog časopisa L’Officiel, liberalka koja nosi nadimak “ruska Paris Hilton”.

Tko je Ksenija Sobčak?

Ksenija Sobčak je kćerka Anatolija Sobčaka, prvog demokratski izabranog gradonačelnika Sankt-Peterburga, ruska voditeljica i politička aktivistica. Otac Ksenije Sobčak je bio mentor Vladimira Putina na početku političke karijere. Otvoreno je kritizirala Putinovu politiku. U lipnju 2012. godine, vlasti su joj pretresli stan i pronašli veliku svotu novca za kojeg voditeljica nije mogla dokazati porijeklo.

Glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov već je reagirao na najavu kandidature Ksenije Sobčak, rekavši kako “ona u potpunosti ispunjava zahtjeve ruskog ustava“.

Sljedeći predsjednički izbori trebali bi se održati 18. ožujka 2018. Predsjedničke izbore 2012. osvojio je Vladimir Putin, tadašnji šef vlade, s više od 63 posto glasova.

Izvor: SputnikNews

Ksenija Sobčakpredsjednički kandidat
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Haris
6 godine prije

A mogla se drogirati ko sva normalna djeca,ovako je može samo mrak progutati.

Ante
6 godine prije

Rusiji ne treba novi Boris Jeljcin ni netko tko će zastupati zapadne interese, po zadatku uništi rasprodaji opljačkaj. Sve uz povike imamo demokraciju.

Pizistrat Nelson
6 godine prije

Jel’ ima kakva pornjava sa ovom?
Ako nema, onda nije uopće zanimljiva ?

tuf
6 godine prije

Da li je vec bila na americkim studijima ili visemjesecnim savjetovanjima u Washingtonu ?

nekoime
6 godine prije

Ziher joj je Hillary savjetnica.

Laki Topalović
6 godine prije

Politički mrtvac prije izbora. Već su našli snimku iz 2010. gdje je izjavila da su Rusi ”genetski šljam”

Makedonac
6 godine prije

Ova” lutka sa naslovnih strana”umislila da je bogom dana za vodjenje drzave jer ima puno novca.Inace sve do 2011 godine nju politika uopste nije interesovala,ali tada je stupila u ljubavnu vezu sa Iljom Jashinom(opozicioner Jevrejin)koji joj je napunio glavu koliko je Putin ”veliki zlikovac” jer njegovi saplemenici sa zapada ne mogu vishe da vrshljaju po Rusiji kao shto su to radili 90-tih.Zato ova ”Ruska Paris Hilton” misli da ce ona da srushi Putina.E sad interesantno je to sto Navaljni i ostala opozicona boranija u Rusiji su strogo reagovali na njenu kandidaturu, optuzujuci je ,da ona radi na razdrobljivanju ruske opozicije,da je ona kandidat Putina.Ovaj Navaljni osim shto je americki piun on je i veoma narcisoidan ,on misli da samo on i samo on u opoziciji ima pravo da se kandiduje na izborima.Bice veselo u redovima takozvane opozicije.

igi
6 godine prije

Gdje mogu pogledati njen kućni uradak ukoliko je ona tobože ruska paris…

Nostradurus
6 godine prije

Tko je sponzor?

Shumadinac
6 godine prije

E, sada više nisam siguran da će Putin da dobije izbore :))))))))

alan ford
6 godine prije

Ksenija Sobčak – udata za hazara, sve jasno? tko se spetlja sa cio-hazarima mora zastupati njihove interese
Muž Ksenije Sobčak je Maksim Vitorgan, ruski glumac-hazar, otac mu je hazarski glumac Emanuil Gedeonovič Vitorgan
hazari su Rusiji najveća peta kolona za SAD i Izreal i protiv Putina

Ive
6 godine prije

Ksenija bi zejela sijesti i cvrsto se ukotviti, evo ja joj pruzm prigodu neka dodje i sjedne ukotvi se i neka uziva dok joj pase.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI