Žirinovski i Sobčak izazvali urnebes – Putin može mirno spavati i čekati novi mandat (VIDEO)

Žirinovski zaliven vodom
24 komentara

Samo tri tjedna prije predsjedničkih izbora u Rusiji, neki kandidati za ruskog predsjednika započeli su žustru raspravu koja ne priliči budućem predsjedniku. Konkretno, Ksenija Sobčak, kandidatica Stranke za građansku inicijativu i Vladimir Žirinovski iz LDPR-a, u srijedu su pokrenuli pravi verbalni rat tijekom televizijske debate. Kandidati su se sastali kako bi uvjerili svoje birače da su upravo oni najbolji izbor i alternativa aktualnom predsjedniku Putinu.

Ruski gledatelji su svjedočili verbalnom sukobu Ksenije Sobčak i Vladimira Žirinovskog, poznatog po svojoj ekscentričnosti. Vladimir Žirinovski je intervenirao dok je svoja razmišljanja iznosio treći kandidat Sergej Baburin (Ruska narodna unija). Ksenija Sobčak se umiješala i zamolila Žirinovskog da se smiri i ponaša uljudno, što je bilo dovoljno da ovaj ekscentrični političar eksplodira.

Prestani pričati“, zatražila je Ksenija Sobčak. “Idiotkinja“, vratio joj je Vladimir Žirinovski. Voditelj programa Vladimir Soloviov inzistirao je da ne bi trebao vrijeđati ženu, podsjećajući da troše vrijeme Sergeja Baburina.

Nezaustavljivi Žirinovski je nastavio: “Ona je glupa! Nema mozak!“, nakon čega ga je Ksenija Sobčak polila čašom vode. Žirinovski nije bio dezorijentiran već je nastavio: “Vidite što radi! Kakva idiotkinja, izvadite je van!”.

Predsjednička debata 28. veljače bila su posvećene obrambenim sposobnostima Rusije. Ruski predsjednički izbori održat će se 18. ožujka. Mnogi strani promatrači izbora bit će nazočni na izborima. Prema riječima ruskog Ministarstva vanjskih poslova, OESS (Organizacija za europsku sigurnost i suradnju) namjerava poslati oko 500 promatrača u Rusiju.

S ovakvim protukandidatima, aktualni predsjednik Vladimir Putin, može mirno spavati i čekati svoj novi predsjednički mandat koji će mu omogućiti nastavak politike koju je započeo, a za koju ima puno povjerenje ruskih građana.

https://www.youtube.com/watch?v=aAl7p2G55S8

Tko je Ksenija Sobčak pročitajte ovdje: Ruska Paris Hilton se kandidira za predsjednicu rusije 2018

Ksenija SobčakPredsjednički izboriVladimir Žirinovski
Pretplatiti se
Obavijesti o
24 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sinisa
6 godine prije

Kao Radikal moram pitati:”Zasto svaki narod mora imati svoga Šešelja,jeli to narodu kazna ili ili svaki narod mora imati svoga klovna u skupom “gospodskom odijelu”?”.
Postoji li pluga kojom se moze zabraniti politicki zivot takvih ljudi?

mars
6 godine prije

Ovakvi likovi bi kod nas imali doru prođu kod birača, jer je našim biračima (većini) važno sljedeće – “e jes’ joj dobro rek’o”, ili “al’ mu ga je spustio” ili “vala mu ga je zabiberio”, i zato je taj/ta pravi/prava, pri čemu je nevažno o čemu “diskutuju”, šta nude i kako to misle provesti u djelo. Bitno je da ga je neko nekom……i onda je vrhunski političar/državnik. Ipak stoji ona kakav narod, takva i vlast.

Našili
6 godine prije

demokracija je sistem vladavine narodom koji je projektioran tako da pruža dojam imaginarne slobode a u stvarnosti malim koracima uvodi ljude u duboki robovlasnicki sistem s robovskim samoupravljanjem a politicari su dio predstave

Korisnik_postoji
6 godine prije

…уберите эту проститутку…
?

Naravno da nijedno od njih nije sposobno voditi ni općinu u nekoj sibirskoj zabiti, kamoli državu kao Rusija.

Globalista
6 godine prije

Žirinovski i Sobčak su protureni da ociste put ka pobjedi Putina.Vec sam pisao ali da ponovim.Globalisti u svijetu i to istocno krilo sa pojedinim državnim elitama preko proslih Olimpijskih igara i dopingapokušli srusiti suverinitet Rusije,realizirati na ljeto građanski rat u Rusiji.Kako stvari stoje juče je Rusiji opet dozvoljeno sudjelovanje u Olimpijskom odboru i srusen doping,a realizatori građanskog rata nisu uspijeli.Globalisti,zapadno krilo treba Rusiju i Putina da rijesi njihove probleme u svijetu i Eropi jer Globalisti nemaju kadrove i Rusi su ovog trenutka jedini sposobni da bez makinacija,kaumflaza,prevara to rijese inače prijeti ekonomska i ekoloska katastrofa svijeta a to nikome nije u interesu.Putina globalisti ovog trenutka trebaju kao suvo zlato i njegova pobjeda uopce nije upitna,pitanje samo sa koliko velikim postotkom ce pobjediti,prema procjenama nekim u Rusiji preko 70%.Uz sve to nakon toga Putin ce krenuti u reformu politickog kadra unutar drzave koje je napojeno na razne nevladine udruge,razne drzavne elite… Čitaj više »

Vlad
6 godine prije

Dobra ova ksenija

Ante
6 godine prije

Taj OESS slobodno nadzire izbore u Rusiji, dok u Americi ne smiju uopće doći, jer su im u nekim američkim državama prijetili da će ih pozatvarati.

koks
6 godine prije

Globalista je u jednom definitivno u pravu – Žirinovski i Sobčak, a vjerojatno jos poneki samo su igraci koji igraju za Putina, to valjda shvaca i onaj ko povrsno prati politiku, a kamoli oni koji malo dublje analiziraju. Ostali dio koji je globalista naveja, o istocnim elitama, bla bla, je upitna mogucnost. Prije ce biti da istinski ruski patrioti nedaju rusiju trulom zapadu i da radu sve da spasu i rusiju i svit od globalne katastrofe. Ekoloska katastrofa je realna prijetnja i uz naftu kao glavnog pokretaca civilizacije, postaje izvjesno da ce do nje doci u velegradovima i njihovim blizim okruzenjima! Masovna potrosnja plastike, uz gmo poljoprivredu i trovanje biljaka i zivotinja, vodi nas prema KATASTROFI! Zato san misljenja da ce rusija uspiti opstati, ogromna je, ima resurse i mudrog vođu na čelu!

koks
6 godine prije

Mislin da je Putin dovoljno jeben kad je pored svega sta je dosad napravija, MORA osigurati nasljeđe! Isto kao i u americi, osigurano je da na vlast dolaze glumci, tako ce i u rusiji doci novi “Putin”, bitan je kontinuitet i nastavak strategije, paradigme koja unaprijeđuje ruskog čovika, rusku dušu! Ako rusija uspije vratiti dostojanstvo ljudskom rodu, tada je vise nebitno ko ce doci na vlast bilo di u svitu, jer ljudi više neće uzimati oružje i pucati u druge ljude (psihopate pohapsiti i na dozivotnu)!

koks
6 godine prije

A to o vladaru iz sjene, budite SIGURNI da ne postoji jedan covik na vrhu piramide koji ima božanske moći i upravlja, već najbogatije dinastije i lobiji koji imaju financijsku moć da plaćaju sve ono šta njima koristi, a uništavaju one koji im smetaju! Presudna je kontrola energenata i novca, jer ako nema toga, oni su gotovi! A kad POLICIJA i VOJSKA odbacu oružje i odbiju pucati na ljudska bića, sav ovaj umjetni sustav se RUŠI! Zasad bolesnici uspješno vladaju pomoću gore navedenoga, ali i ne manje bitne – RELIGIJE! Ako putin uspije vratiti rusima dostojanstvo, njihovu slavensku dušu, izgradi jedno uspješno društvo, tada će i ostatak svita progledati! Kraj kapitalizma neće biti ugodan, nemojmo se zavaravati! Tehnološki napredak i guranje civilizacije naprid itekako nas gura – u PONOR! Jer kad se unište obradive površine, zatruju herbicidima, potaracaju šume, izlove ribe i životinje, tada će nam doista tehnologija postati hrana!… Čitaj više »

čitatelj portala
6 godine prije

Putin forever. 😉

Zvrk
6 godine prije

Prvih nekoliko komentara su zaključani?!

btw on je kao etnički rus, ali jevrejske vjeroispovijesti. i podmetnuto kukavičje jaje od putina ka oporbi.

jetflash
6 godine prije

kao da gledaš naše kandidate.

alan ford
6 godine prije

Koja komedija..
Hazar Vladimir Žirinovski (pravo ime i prezime: Vladimir Eidelstein izvor vikipedija) i hazarska nevjesta Ksenija Sobčuk (udata za hazara Maksima Vitorgana).
Žirinovski je desničarska karikatura, kao što je u Hrvatskoj bio Mladen Schwartz, koji je također bio hazar.

victory
6 godine prije

hahhahaha dajte samo obnovite mandat volođi kakve su ovo gluposti pa ovima covjek ne bi dao 20 ovaca da izvedu na pašu a kamoli državu od 160 000 000 ljudi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI