Predsjednički kandidat Jakov Milatović – fino upakiran, složen i ponuđen

Jakov Milatović
117 komentara

Prvi krug izbora u Crnog Gori je prošao. Obećali smo da o političarim ne pišemo, jer nas ne interesiraju. Međutim pročitajte “bogatu” biografiju “prosrpkog” kandidata Jakova Milatovića.

Jakov Milatović, silom prilika ušao je u predsjedničku utrku, pišu mediji. Predsjedništvo Pokreta Europa izabralo je krajem siječnja svog čelnika Milojka Spajića za predsjedničkog kandidata. Spajić je, kao i Milatović, bivši ministar, a “Europa odmah” bio je naziv njihovog gospodarskog programa. Kasnije su formirali istoimeni pokret, koji je bio najveći pobjednik lokalnih izbora 2022. godine, kada je Milatović postavljen za gradonačelnika Podgorice. No, zbog problema oko prebivališta i dvojnog državljanstva, Državno izborno povjerenstvo (DIK) odbilo je Spajićevu kandidaturu za predsjednika Crne Gore, pa se Milatović kandidirao.

Kratka biografija Jakova Milatovića

Kao stipendist američke vlade proveo je jednu studijsku godinu na Državnom sveučilištu Illinois, kao stipendist austrijske vlade jedan semestar na Sveučilištu ekonomije i poslovanja u Beču (WU Wien), a kao stipendist Europske komisije jednu studijsku godinu na Sveučilištu u Rim (La Sapienza).

Završio je magistarski studij iz područja ekonomije na Sveučilištu u Oxfordu i bio stipendist britanske vlade (Chevening). Radno iskustvo započeo je u NLB banci u Podgorici kao dio tima za upravljanje rizicima, zatim u Deutsche banci u Frankfurtu u timu za procjenu kreditnog rizika s fokusom na zemlje srednje i istočne Europe.

Od 2014. godine radio je u Europskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) u timu za ekonomske i političke analize, najprije kao ekonomski analitičar za regiju Jugoistočne Europe, a nakon napredovanja u poziciju ekonomista pokrivao je zemalja zapadnog Balkana iz ureda u Podgorici.

Godine 2018. promaknut je u glavnog ekonomista sa zadatkom da pokriva zemlje EU-a uključujući Rumunjsku, Bugarsku, Hrvatsku i Sloveniju iz ureda u Bukureštu. Ostala iskustva i usavršavanja stekao je kroz pohađanje programa i škola Ujedinjenih naroda u New Yorku, njemačke Zaklade Konrad Adenauer u Podgorici, Veleposlanstva Crne Gore u Rimu, Ureda za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u Podgorici, Oxbridge Academic Programs u Oxfordu, Međunarodni monetarni fond (MMF), u Londonu, London School of Economics (LSE) i Pekinško sveučilište, Leadership Academy Sveučilišta Stanford i Sveučilišta u Beogradu i drugi.

Koliko je Jakov neovisni kandidat, vidi se iz priloženog. Dečko je fino upakiran, složen i ponuđen. Članak ćemo završiti jednom starom pjesmom Riblje Čorbe: Na zapadu ništa novo.

Crna GoraJakov MilatovićPredsjednički izbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
117 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 godina prije

Događanja u Crnoj Gori su samo odraz u zrcalu događanja u Beogradu ! Dakle – isto – isto !

eks
1 godina prije

Jakov Milatović je lažni “prosrpski” političar. On je prevara . Isprdak Engleza, kao što je Stanivuković u Banjaluci. Prema tome, montenegrini će imati , ili engleskog trojanskog konja (Milatović), ili američkog (Djukanović).

Crni
1 godina prije

Pravi sistemski gojenac

pinčunela
1 godina prije

biografija je kreirana tako da impresionira budale koje biraju vlladare koji onda rade veće budale od budala. Biografija je program kako se goje gojenci globalističke službeničke (na nacionalnoj osnovi) nomenklature koja sprovodi agendu novoga svetskoga poretka. Interesantno kako u svojoj izgradnji i profiliranju izuzetnosti nije ni jedan semestar studirao na nekom Ruskom ili Kineskom sveučilištu ( moguće zbog sankcija u glavi)

tri p
1 godina prije

Kako su ga fino upakirali kao “prosrbskog”, mogao je biti i procrnogorski ili bilo šta drugo, biografija govori sve. Ali crnogorci to i zaslužuju, točno takvog, pa nek ih vodi u tu magičnu evropu i to ODMAH. Na šta su spali to je tužno gledati, mada goreg predsjednika od one konjokradice Mila teško mogu i zamisliti. Živi bili pa vidjeli.
P.S. Odlična pjesma za kraj.

Гавран
1 godina prije

Crna Gora je idealni sastojak NATO pakta. 120X120km 600000 stanovnika. Nešto kao Novi Beograd. Dakle bez mogućnosti za ikakvu samostalnu politiku. Primer neposlušnim zemljama na kakvu specifičnu težinu će biti svedene. A možda i na ponos svom stanovništvu. Nemačka, Francuska, Italija su kao bezopasne i bezbedne, sa nultom težinom, davno ispranih mozgova, ostavljene u mnogo većem komadu.

Iva
1 godina prije

Stipendista Zapada. Vreme je da vrati stipedniju.

Ivan
1 godina prije

Opet britanska govna cackaju i kuhaju po Balkanu..

Herc
1 godina prije

Prateći jer mi se to dešava u komšiluku preko grane, pobjediće u drugom krugu Milo.
Milatović je kukavičje jaje briselskih cretena i dgenerika. Ovi puta će i prosrpski Mandić i SPC biti za Mila ili druga opcija bezbožništvo i marševi pderchina na čelu sa prodemokratskim evropljaninom Jakovom postavljen od istih onih koji su izveli puč u ukrajini i bratoubilački rat.
Mandić govori jedno zbog skorih parlamentarnih izbori ali sigurno će glasati za Mila i Crnu Goru ili koja je druga opcija bezveznjak,marioneta i briselska prćija.

dpf filter
1 godina prije

Ja samo ne znam kako i kada je uspjeo ovo sve savladati i steci sto se navodi u biografiji,a tako mlad covjek?

tihobl
1 godina prije

Crnogorska Ana Brnabic.

Zeznuli su se samo kod dovodjenja na vlast Orbana i Dodika. Додик: САД и Британија су непријатељи српских интереса – прекидамо контакте са њиховим амбасадама у БиХ

Ziv je Geza
1 godina prije

Milo je sproveo tranziciju u demokraciju, jest da mu je trebalo 30.godina al isplatilo se:)))), cak nije postao diktator jer je jelte, demokrata.
A sad ce ovaj crnogorski englez, zapecatit crnogorsku sudbinu, u svakom slucaju njegos se ko cigra vrti u mauzoleju.

R M
1 godina prije

Lažni car Šćepan mali, kao i 99,9% političara. “Demokratija” je najperfidniji oblik diktature

abc
1 godina prije

Na balkanu su na vlast nacrtno postavljeni sve sami vazalni stipendisti zapadnih država. To se več 30 godina radi planski. Sve me jako podsječa na turski imperij, u kojem su Turci u okupiranim zemljama na vlast stavljali domače vazale i janičare, koji su radili za Tursku i bili gori diktatori od samih Turaka.

Max
1 godina prije

Marioneta kao i svi drugi.

Ziv je Geza
1 godina prije

Engleska ambasada u podgorici, financirala je fer plej izbore u montenegro i na tome smo im zahvalni, rece jucer voditeljica crnogorske tv u emisiji posvecenoj izborima za prijecijednika.

404
1 godina prije

Fino upakovana zapadna govna u ljepoj embalaži.

gigi pinna
1 godina prije

S takvim likovima samo je pitanje kojoj iluminatskoj loži pripadaju. Svi retardi koji tobože vode Njemačku (a čovjek im ne bi dao tri ovce da čuvaju, jer bi ih putem izgubili) su CIA-ini i Soroševi ljudi.

nessy
1 godina prije

Nekada su britanski kolonizatori znali uzeti malog ‘divljeg’ crncica, odveli bi ga za zapad, ‘pripitomili’, obrazovali, naucili da slavi kraljicu i carstvo pa onda vratili kuci da iznutra stiti njihove interese. Nista se nije promjenilo, igra je ista, samo su nova vremena i glumci.

Tadija
1 godina prije

Bolji je Djukanovic,jer i kad je sverzao s tim je punio drzavni proracun.
On je rodoljub,a ovaj je produkt kabale.

FATIH
1 godina prije

CRNOGORSKI PLENKOVIC.

Nule
1 godina prije

Upamtite. Svaki student koji je aplicirao za stipendiju i koji ode tamo kao stipendista u USA na te prestizne univerzitete, dobije ponudu da se pridruzi nekom udruzenju (ogranku masonerije). Naravno, namjenjeni su najnizi nivou iz sigurnosnih razloga, a vecina ih samoinicijativno nastavi poslusno pratiti i slusati i to bespogovorno sprovoditi odano zadatke. Tako se regrutuju korisni idioti koji dobiju zadatke koje sa zadovoljstvom sprovode, pa nekad i nesvjesni stete koju nanose. U slucaju da odbiju da se pridruze, tu im se karijera zavrsava. Vecina ih prihvati iz zahvale za stipendiju smatrajuci to moralnu obavezu a drugi zbog gladi za materijalnim i laznim sjajem…i ti su najopasniji jer su spremni i dusu i sve prodati da budu dio elite. Kada udju u tu udrugu, krece ispiranje mozga i trening znakovnog raspoznavanja. Dosao u CG da istu obesmisli i pretvori u poslusnu filijalu elita i vjerovatno ce pobjediti sa 25% glasova koji… Čitaj više »

C.F.
1 godina prije

Zreli za NATO i EU, samo nema dzabe, prvo nacionalizirati sve sto su pokupovali Rusi pa ponovo privatizacija i rasprodaja resursa zapadnim korporacijama.

Novak
1 godina prije

Kako se to postaje stipendist raznih, inostranih vlada, gdje se raspisuju ti konkursi i slično, mislim ako neko može da me uputi?!

goran
1 godina prije

pravi domači crnogorac hahahahahahaha

Sardelino
1 godina prije

Džepno izdanje Makrona ili Montija.
Sasvim svejedno.

Prazni džepovi
1 godina prije

Aaaaa kurikulumaaaaa

duki
1 godina prije

Ako mu je ovaj kreten na slici mentor,a izvled da je !! Onda vam đdfići ne gine sranje !

Joso
1 godina prije

Ne znam ni jednog Srbina ili Crnogorca koji se zove Jakov! Lik je židov instaliran izvana i to krije kao zmija noge!

Tadija
1 godina prije

Tako to kanala radi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI