U Crnu Goru sada mogu ući samo cijepljeni i preboljeli

Crna Gora - zastava
43 komentara

Kako službeno izvještava crnogorska Vlada na svojim stranicama, od 2. siječnja 2022. godine pooštravaju se pravila za ulazak u Crnu Goru.

Crnogorski državljani i stranci mogu ući u Crnu Goru preko svih graničnih prijelaza uz jedan od dokaza iz COVID certifikata:

  1. Potpuno cijepljen propisanim brojem doza protiv novog korona virusa prije ulaska u Crnu Goru, izdat od registrirane zdravstvene ustanove i ne stariji od šest mjeseci od zadnje doze ili
  2. Dokaz o oporavku od COVIDA-19 (pozitivan PCR ili brzi test na antigen na novi koronavirus koji je stariji od 10 dana, a ne stariji od 180 dana od datuma izdavanja rezultata testa).

U oba slučaja, osoba mora imati ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili brzi test na antigen ne stariji od 48 sati. To znači da u Crnu Goru više nije moguće ući samo s negativnim testom.

Državljani Crne Gore i stranci s privremenim boravkom mogu ući u državu bez ovih dokaza, ali će im se izreći mjera samoizolacije u trajanju od 10 dana. Ovim osobama može se prekinuti samoizolacija nakon tri dana samoizolacije, uz negativan PCR test.

Crna Gora
Pretplatiti se
Obavijesti o
43 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Peter Tosh
2 godine prije

Ajme ne, sta sad (penik atak)

Prle
2 godine prije

Nek oni koronaju koliko god zele a tvornica aluminija se ugasila i 500 radnika ostalo bez posla. Sve to radi poskupljenja struje. Kako se sinhronizirano siri sranjdemija po svijetu,za divno cudo zarazno i ovo poskupljenje struje,i to sinhronizirano po citavom svijetu.

Trauma
2 godine prije

Teška su vremena za slavene. A ne sumnjam ja da ćemo mi to izdržati i preživjeti. Na kraju krajeva…Ono što su aboridzani u Australiji, indijancinu Americi… To smo mi u Europi.

Poštujte druge naše narode, njegujete običaje i ne sumnjajte da ćemo iz ovoga izaći još jači! ☝️

Marlov
2 godine prije

Sve junak do junaka, ne boje se puške ali, samo naprijed, neka uvedu 1G,ili bolje 0.1 G, samo ko se 10 puta cjepio može u Crnu Goru, schlimm

Radar
2 godine prije

Pa zar je bitno da li je cjepljen ili ne ?!

Keki
2 godine prije

Brzo će se predomisliti.

Keki
2 godine prije

Ovisi komentirate li preko kompjutera ili mobitela. Nekada se komentar pokaže dosta kasnije, a ako refreshate stranicu nakapn komentiranja, onda ga ne prikazuje dosta dugo.

Marlov
2 godine prije

S tim potezom dižu nama procjepljenost u Švicarskoj, šta su im Švicarci obećali? Jer tu živi oko 200000 tisuća albanaca sa Kosova, Crne Gore, Makedonije i sve te države ima iste ili slične zakone. Albanci vole svoj dom i idu godišnje više puta kući, to znači ne moraš se cjepit”ali moraš “marva kurvanjska

Kažun
2 godine prije

Titanik tone,samo se snalažljivi i prilagodljivi spašavaju.

So baby talk to me
2 godine prije

Jaka stvar. Do leta će to opet ukinuti da bi imali turiste na njihovom smrdljivom moru…da bar srede kanalizaciju jednom

Umpah Pah
2 godine prije

Frižideri ”UBODIN” ?

”UBOD”-CETINJE ?

Ilija
2 godine prije

Nijesam rasista,ali koga interesira odlazak tamo?

Ray
2 godine prije

Vidim da se spremaju za fijasko turističke sezone

Karma
2 godine prije

KABALA PROVINCIJE I GOYIMI NA LIVADI. KAO GOVEDA SA ZUTOM PLASTIKOM NA UHU. MUUUUU

Cik
2 godine prije

Djukanovi isprdci

Coca Corona
2 godine prije

Upali i đetići u vražje kolo.

Mali zloco
2 godine prije

Njegos se okrece u grob zbog avetinja na vlasti u C.G.

Zabluda
2 godine prije

Ma g.oov..na, moje brisu citav kad sam izrazio zaljenje kako su postali los portal. Lafo se bore protiv cenzure, a oni sam sprovode. Sve ista ba.gra

Nene
2 godine prije

Znači, i ovi su pukli.,
Cijepit se neću, a preboljet ne mogu bolest od koje se ne mogu razboljeti. Stari dobri Murphyjevi zakoni!

Aspano
2 godine prije

Svi znamo da je ovo jedan državni provizorijum i da se tu izabrane vlade ne pitaju mnogo u globalu što se tiče svih državica bivše sfrj.Kada je cg u pitanju tu je prije nekog vremena izvršen pritisak preko istituta r.koh sa kojim je državni institut za javno zdravlje morao sklopiti ugovor o saradnji (čitaj naređenjima) pa tako sve buduće mjere koje se tiču plandemije biće koordisane izvana od tvoraca svega ovoga.Bilo bi zanimljivo ako bi neko iznio imena glavnih finansijera ovoga stranog instituta jer se ne bih iznenadio ako bi to bio veliki filantrop ili neko sličan.

Karma
2 godine prije

SJEVERNA KOREA JE SPAS OD KABALA LUDILA. BEM VAM MATER RETARDIRANU

Zoki
2 godine prije

Da zakljucimo. Od pozitivnog PCR testa imas 6 mjeseci fore bio cijepljen ili ne, za sve drugo nista ti ne vazi. Interesantno srljanje.

Osam Šezdeset
2 godine prije

Braćo i sestre, nevezano za temu, mogu li vam preporučiti najbolji dokumentarac IKAD napravljen, otvara oči i najvećim spavalicama. Nelažirana i prava povijest zemlje, njena prava geografija i istinska nauka. Zove se The Lost History of Earth – FULL (Ewaranon):
ttps://www.youtube.com/watch?v=YVVzz5-1tco&t=21s
Dobro vam jutro i još bolja 2022:)
P.S. Širite dalje istinu po društvenim mrežama, mejlovima, na sve načine. Hvala vam!

Malek
2 godine prije

kur*enje bez pokrića, za deset dana će to povući.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI