Židov i novinar, sklon tradicionalnim vrijednostima i kršćanskoj Francuskoj, upravo najavio kandidaturu za predsjednika

Eric Zemmour
30 komentara

Početkom sljedeće godine u Francuskoj će se održati predsjednički izbori. Hoće li vlast zadržati aktualni predsjednik Emmanuel Macron ili netko drugi, do sada nije bilo teško odgonetnuti. Međutim s najavom kandidature novinara i političkog komentatora Erica Zemmoura, stvari nisu više kristalno jasne. Macron je dobio ozbiljnog protu-kandidata.

“Papa Franjo ne voli Europu i Francusku”, izjavio je nedavno Eric Zemmour, šireći strah od islama, koji prema Ericu Zemmouru ne priznaje granice država, a cilj mu je dominacija i zamjena kršćanske populacije. Obitelj Erica Zemmour je protjerana iz Afrike, što objašnjava njegov animozitet prema islamu i islamističkim skupinama.

Eric Zemmour također smatra kako nije moguć suživot raznih kultura unutar jedne nacionalne države i da asimilacija stranaca nema alternative. Prema njemu, Francuska počiva na kršćanskim temeljima i tako treba ostati. Svi koji žele živjeti u Francuskoj, trebaju poštivani francuski narod i francusku tradiciju. Imena djece, bez obzira na vjeroispovijest, treba birati i davati po kršćanskom kalendaru.

Iako je odgojen u tradicionalnoj židovskoj obitelji, osobno smatra da u Francuskoj može postojati samo jedan narod – Francuzi. Zagovara da se osuđeni kriminalci koji posjeduju dvojno državljanstvo protjeraju i oduzme im se francusko državljanstvo.

Ozbiljnost kandidature Eric Zemmoura se osjeti u reakciji medija i političara. Neki ga čak proglašavaju antisemitom, rasistom i najvećim zlom koje je pogodilo Francusku. Antifašisti mu žele zabraniti pristup medijima i organizirati mitinge, jer se ne slažu s Ericom Zemmourom. Kratko rečeno, antifašisti su postali fašisti.

Strah od kandidature Erica Zemmoura je velik. Osim što je napisao nekoliko vrlo uspješnih knjiga, Eric Zemmour odlično poznaje povijest Francuske. Nitko od aktualnih političara nema smjelosti stati ispred njega i polemizirati o francuskoj povijesti i vrijednostima.

Židovska zajednica ne želi Erica Zemmoura za predsjednika, što jasno govore u medijima. Najveći protivnik Erica Zemmour je Bernard Henry Levy, koja ga Zemmour nedavno nazvao izdajnikom Francuske.

Budući predsjednički izbori će biti vrlo agresivni. Hoće li Eric Zemmour ugroziti Macona, nitko ne zna. Iako mala, ta mogućnost postoji. Emmanuel Macron to dobro zna i zato gura svoje političke i medijske pijune.

Eric ZemmourfrancuskaPredsjednički izbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
30 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mlata
2 godine prije

Hobotnica to dovela do savršenstva! Mase “polude” za ovim protiv kandidatom

tihobl
2 godine prije

Francuzi birajte izmedju lijevog i desnog rotsildovog kandidata.
Zivite u demokratskoj zemlji i imate prevo da birate.

Mlata
2 godine prije

Tihobl…kad se setim ” stremljenju ka demokratskim vrijednostima” povraća mi se

Misko
2 godine prije

Nista ni ovo govno ne bih bilo bolje od Makrona.Samo mu je strategija drugacija,i targetira desnicare.Jeli Jevrej,zna se ko ga moze postaviti.Sto ne ispadne u prvi plan neki Hrvat,Srbin,Bosanac,ili Makedonac u bilo kojoj zapadnoj drzavi.Uvek neki Jevrej,i uvek puca na visoke pozicije.Isto govo je i ovaj lik,kao i Makron.U princip Francuzi su sprdacina od nacije,preterano se ponose sa tim sto su Francuzi,a u sustini su jedna retardirana nacija,u kojoj da nije stranaca,niko i ne bih znao da postoji Francuska.Primera radi eto u sportu,jedan Francuz nema,u drugom svetskom ratu,tolika drzava,nacija,a nesposobna sama da se odbrani,i red drugih primera.Jedino sto kod Francuza vredi su Francuskinje:)

nekoime
2 godine prije

Židov tvrdi kako su Muslimani agresivni…

Poznavalac prilika
2 godine prije

Nevjerojatna je ta Francuska. Da nacija od preko 60 milijuna nema normalnog kandidata za predsjednika i ostale važne funkcije. I oni koji naizgled djeluju perspektivno i normalno izgleda nisu takvi. Ovaj Zemmour je u krajnjo liniji židov i to je samo po sebi dovoljan razlog da mu se ne vjeruje. A Florian Phillipot koji je djelovao kao vrlo zanimljiv i perspektivan političar je navodno peder,što on nije ni potvrdio a ni opovrgnuo no sa 40 godina je neoženjen i nema djece. Ostale da ne spominjem osim velikog razočarenja Marine Le Pen koja e uspješno upropastila stranku svog oca i pretvorila ju u sterilnu i bojažljivu košer desnicu.

Гавран
2 godine prije

Genetski iz plemena Berbera, religijski Jevrejin, po profesiji Rotšildov bankar, politički Francuski nacionalista. Occasion, četiri u jedan za cenu jednog.

ISTINAJeTU
2 godine prije

Zaključak je sljedeći: tiranske sustave planiraju elitističke skupine i vlade i upravo oni imaju najviše koristi od uništavanja javnih sloboda. To je doista zavjera, a pandemijska zaključavanja i prisilni odgovor na cjepivo nisu iznimka. Međutim, tiranski sustavi ne bi se mogli uspostaviti bez pomoći većeg psihopatskog kontingenta stanovništva, a ti se ljudi okupljaju kako bi potaknuli strašne stvari. Kao da čuju tihu zviždaljku za pse dok se totalitarizam diže, ili u zraku mirišu krv nevinih žrtava. Nazovite ih ljevičarima, zovite ih komunistima, zovite ih kolektivistima, zovite ih kako god hoćete; ali znajte da globalisti nisu naša jedina briga. Na putu je zid podanika koji su uobraženi i gladni vlasti, a oni žele sve ostatke koje mogu dobiti sa stola “velikih dečkiju”. Nisu nesvjesni; nisu nasamareni da rade stvari koje rade. Oni su tužna i patetična grupa, ali su i dalje opasni u svojim ambicijama, i nastavit će izlaziti iz svoje… Čitaj više »

Max
2 godine prije

Naprijed za istinu.

gigi pinna
2 godine prije

Za kabalu win-win situacija. I Makaron i ovaj Zemmo izašli iz iste masonske lože – Orient Ekspress. Good cop and bad cop.
Ajde bježite s ovim pi.darijama!

abc
2 godine prije

Malo po malo i sve države svijeta če voditi ili upravljati židovi cionisti.

Greven
2 godine prije

Ima da potece med i mlijeko kad Kurta pobjedi na izborima. Kapitalizam je fantastican!

AlanisM
2 godine prije

Nikakav konzervativac on nije. On je cionisticko smece u rangu Netanyahua. I jedno (Macro) i drugo (Zemmour) smece vam drzi ista globalisticka gamad. .. Zemmour ce Francusku odvesti na novi level etnickih sukoba s akcentom na cionizam i radove na III hramu.

Greven
2 godine prije

Francuska je nekad i bila ko neka, ajderecimo, država, pa su ih Rusi stručno zgazili ko FAP žabu u 17 vijeku, još su u komi. Od tad jedino znaju bježat čim vide neku pravu armiju.

don
2 godine prije

I Hitler je bio zidov, izgleda da ce isti recept probati u Francuskoj!

Alen
2 godine prije

Kao da se na izborima nesto odlucuje.

petar schroder
2 godine prije

Macrona su tamo postavili farma i banke Pa on je radio za Pfizer 2009 godine i napravio dobar dil za Pfizer kada je jedan dio djecije hrane Pfizer prodao Nestl Pfizer mu je pomogao da pobjedi na proslim izborima i zato sada svi Francuzi moraju da prime Pfizer u ruku On nema nikakve vise sanse da pobjedi .On i Merkl su znali sta se sprema i tako su u zadnju minutu na celo EU stavili Ursulu zenu koja je pronevjerila pola miliarde eura dok je bila ministar odbrane u Njemackoj Merkel je sase u EU umjesto MANFRIDA WEBERA KOJI JE TREBAO BITI NA CELU EU , ALI MERKL I MAKRON SU TREBALI NEKOGA TKO CE SLUSATI NJIHOVE NAREDBE ;A TO NEBI MANFRID WEBER Ovaj novi kandidat ima sanse

Moša Pijade
2 godine prije

Ha ha ha ne vjeruj zi dovima niti kad darove nose

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI