Hillary Clinton nikako da zaboravi 2016.: “Ukrali su mi izbore” (VIDEO)

Hillary Clinton
37 komentara

Fox News je jučer komentirao izjavu bivše američke državne tajnice i gubitnice na predsjedničkim izborima 2016. godina, Hillary Clinton, koja je u subotu pred publikom u Kaliforniji još jednom izjavila kako je bila bolji kandidat, imala je dobru izbornu kampanju, ali je na kraju “pokradena”. Kako primjećuje analitičar kanala Dan Bongino, Hillary Clinton je takvom izjavom pokazala svu svoju “aroganciju”, budući da je potpuno “zaboravila” spomenuti vlastitu “zavjeru” s ruskom obavještajnom službom.

Fox News: Razgovarajmo o vijestima ovog vikenda. U subotu je Hillary Clinton govorila na događaju u Los Angelesu. Još uvijek ne prihvaća njezin poraz. Poslušajmo je.

Dan Bongino, kolumnist Fox Newsa: (Smijeh) Da…

Hillary Clinton, bivši američki predsjednički kandidat: Čini mi se da je ključno razumjeti, a govorila sam o tome s kandidatima s kojima sam se susrela, da možda imate bolju izbornu kampanju, možete čak postati predsjednički kandidat i da kraju vam ukradu izbore.

Fox News: I to kaže žena koja se želi riješiti izbornog koledža. Što mislite o ovome?

Dan Bongino: Ainsley, ima li političara drskije od Hillary Clinton? To je kao da se nakon pljačke banke počne žaliti da joj je blagajnik dao novčanice od  pedeset, a ne stotinu dolara. Tim Hillary Clinton doslovno, ne u figurativnom smislu, jer se riječ “doslovno” na engleskom jeziku prečesto koristi, ali ne u ovom slučaju, dakle, doslovno je plaćala strane špijune kako bi dobila informacije iz Rusije koje su korištene protiv Donalda Trumpa tijekom utrke. Surađivala je s inozemnom obavještajnom službom i sada se žali da je njezin izbor ukraden?! Želim reći s kojom smirenošću ona laže. Volio bih da ima više kanala poput našeg koji se drže činjenica i postavljaju pitanja o stvarnom dogovoru. Zašto se tim Hillary Clinton udružio s ruskom obavještajnom službom, a zatim je informirao naše agencije za provedbu zakona? Ovo je jednostavno pitanje.

Fox News: Više ne spominje ni skandal s elektroničkom poštom…

VIDEO – Fox News

hillary clintonPredsjednički izbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AAA
4 godine prije

dobro je da je ova prošlo svršeno vrijeme
nije ništa drugo ni zaslužila
ubila je gadafija

igi
4 godine prije

..luda ku…ka

Laki Topalović
4 godine prije

Kakve je podatke , izravno ili posredno, naručivala od Rusa da “diskreditira Trumpa”?

krezubi glasac
4 godine prije

Nebitno ko tamo pobjedi uvik isti tresu ovom zbunjenom nacijom. Republikanci ili demokrati nebitno. Iza zavjese cekaju momci sa uputama…..hahahahaah
Dallas Kennedy J F. laka mu zemlja imao je mu..

mars
4 godine prije

Jadni Bill. Jest’ da je kao predsjednik SAD-a bio glavni izvršni pokretač i sprovoditelj neoliberalnog ekonomskog modela u SAD i svijetu, jest’ da je radio manja i veća sranja po svijetu, tu i tamo je malo puškarao, tu i tamo malo bacao bombice i raketice od kojih su tu i tamo ginuli kolateralni civili, ali mislim da će mu prilikom opraštanja grijehova dragi Bog uračunati dužinu bračnog staža sa Hilari koji sada iznosi 44 godine. Vjerujem da mu je na osnovu ovog dosadašnjeg bračnog staža već oprostio 3/4 grijehova, a ako ih pusti da još koju godinu požive zajedno mogao bi mu oprostiti i 100% grijehova, pa da onda u raj uđe i kao svetac.

alfa33
4 godine prije

To je otprilike kao kad su se nacisti bunili u nurbergu da im je suđenje nepošteno, a ovi jedni još i dižu spomenik njenom mužu, ma preljigavo da se uopće više i komentira,eto bar neka korist,nisam bio 2 dana na wc-u ali sad me stisnulo kad sam pročitao ovo…

Ive iz Pecalbe
4 godine prije

Uopce se ne cudim Bilu da je pored ove moralne nakaze trazio sa strane barem povremeno malo njznosti.

samo tako
4 godine prije

Usranci vole da ih vode psihopati, tradicija

nekoime
4 godine prije

Ukrali su njoj tablete.

Hadži Halef Omar Ben Hadži Abul Abas itd.
4 godine prije

Ova “draga gospođa” je nesumnjivi prvi čovek USA, jednom godišnje.

Svake godine, na noć veštica.?

Ante
4 godine prije

Ona je suodgovorna za ubojstvo Američkog veleposlanika u libiji. Kao i za smrt vojnika koji su čuvali veleposlanstvo. Amerika želi Julian Assange strpati u zatvor zbog objave tajnih dokumenata dok su ovu iz članka su nagradili sa mjestom kandidata za predsjednika.

kad se misli na stanovnike
4 godine prije

Vještice, pripremi metlu, uskoro će ti odzvonit ponoć.

davor
4 godine prije

Slažem se s Hillary da su joj ukrali izbore, ali ne baš oni na koje se mahnito upućuje, naime radi se o ex-sovjetskim mafijašima sa izraelskim državljanstvom (kolokvijalno u Americi poznati i kao židovska mafija) sa obala New Jerseya (poznati član bio je i Roy Cohn, društveno politički mentor i pokrovitelj Donalda Trumpa), o čemu je svojedobno natuknula i Maria Zakharova (znaju oni koji su pomnije pratili, ostali googlajte). Trump je izraelski projekt od početka, onaj tko nije shvatio nakon priznavanja Jeruzalema i Golana taj neće nikad ni shvatiti pa makar se prezivao Clinton i pohađao Georgetown ili bio superliberalni anđeoski proeuropejac.

Prvosvibanjski_grah
4 godine prije

Gospodja Clinton je jedna fina gospodja i dama, inteligentna i uspjesna,uzorna supruga i majka, mekog srca i dobrodusna, to ce potvrditi svi koji je blize poznaju:njena obitelj,prijatelji,poslovni partneri i bliski suradnici.

P.S.Gospodja Clinton je mirotvorka,visoko empaticna osoba i nadasve altruisticna …..s afganistanom i irakom ,libijskim i sirijskim ratom i diktatorima huseinom,gadafijem, asadom, odnosno blisko istocnim djamahirijama i cuvarima deva nema apsolutne nikakve veze.

Prvosvibanjski_grah
4 godine prije

Kada bih kojim slucajem morao izbarati tko mi je najomiljenija zena na svijetu , dvoumio bi se izmedju Hillary i nase zene -majke -kraljice , gospodje prijecijednice Kolinde,ako bi se pak odlucivalo koja je bolja u kuhanju, e tu bi moj glas ipak dobio jedan muskarac , zove se Mile Bandic i kuha najbolji grah na svijetu.

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

”………..imala je dobru izbornu kampanju, ali je na kraju “pokradena”…..
Kako se to njoj moglo desiti?
P.S.
A mi to doktorirali.
Svi su izbori pošteni.
Glasove pokradu kasnije.

Nacrtani
4 godine prije

Da…da… Treba tu ludu ženturaču u Guantanamo bay, doživotno.

Bruno
4 godine prije

Tko bi bio njen Lewinsky?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI