Ruski tužitelji zatražili su ispitivanje dječjeg ljetnog kampa zbog ”LGBT propagande” nakon što su dječaci bili ”prisiljeni nositi žensku odjeću”

dijete lgbt
9 komentara

Skupina za obiteljske vrijednosti pozvala je vlasti da istraže tvrdnje koje ukazuju na to da je dječji kamp u regiji Ural u zemlji tjerao mlade polaznike na oblačenje u odjeću suprotnog spola, a lokalni dječji ombudsman (pučki pravobranitelj) pristao je pokrenuti slučaj.

Vjačeslav Balcevič, voditelj Vijeća otaca za regiju Svjerdlovsk, čije je središte oko četvrtog po veličini ruskog grada Ekaterinburga, podnio je zahtjev u utorak. Prema njegovim riječima, organizatori kampa ”Salute” bili su domaćini događaja pod nazivom ”’Obrnuti dan”, na kojem su dječaci bili odjeveni u odjeću za djevojčice i obrnuto. Aktivistica tvrdi da su oni koji nisu htjeli sudjelovati bili “maltretirani i ismijavani” zbog odbijanja u sudjelovanju i da su snimljeni kamerom.

„Svaki takav događaj događa se sa svrhom“, rekao je Balcevič, „može ili motivirati dijete da učini nešto ili spriječiti neku vrstu društvenog odstupanja. Koja je bila svrha ovog događaja? Odgovore na ovo pitanje želimo dobiti od samih djelatnika kampa i od agencija za provedbu zakona, ali mi, kao predstavnici Vijeća otaca, već imamo određenu predodžbu“.

Iako kamp odbija komentirati situaciju, regionalni pravobranitelj za prava djece Igor Morokov rekao je za Komersant da će organizirati istragu o incidentu. Međutim, rekao je da taj događaj ne mora nužno biti u suprotnosti s oštrim zakonima zemlje protiv promicanja ”netradicionalnih spolnih odnosa” maloljetnicima.

“Ne bih pravio nikakve analogije s LGBT osobama. Imali smo sličnu igru u mojim mladenačkim godinama, rekao je, misleći na izviđačku organizaciju Sovjetskog Saveza. “Možda su neke granice prijeđene, ali svatko ima svoju percepciju”, rekao je.

U lipnju su tužitelji u Sankt Peterburgu odbacili slučaj u kojem je skupina tinejdžera koji vole anime uhićena na cosplay zabavi (zabavi koja uključuje odijevanje u strip junake i slično), koju je organizirala lokalna skupina mladih. Dužnosnici su ukorili skupinu naoružanih policajaca koji su upali u prostorije i koji su zadržali mlade u pritvoru nakon pritužbi da je jedan sudionik razvio duginu LGBT+ zastavu.

LGBTrusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Aeronetcz
2 godine prije

Nakon pobjede Bidena ruska peta kolona koja je spojena sa Američkom drzavnim elitom je dosta ojačala i nastoji kroz razne akcije stvoriti u Rusiji kaos a glavni cilj kako smijeniti Putina.Pokusali su kroz masovno cjepljenje, uvođenje Covid pada, nije im to uspjelo sada pokušavaju razne akcije preko dijece.Banda nastoji rasprodati i raskomadati Rusiju bez obzira na velike posljedice u kojima će ta ista banda izgorjeti.Nensprave kaos do kraja jeseni srusiti Putinskad zavrsava korona projekt onda slijedi njihova likvidacija

NoVakcin
2 godine prije

Uvijek sam ja govorio da gospodin dr. Sakic zvani pesnica uspjesno lijeci sve probleme ovih lgbt bolesnika, dovoljna je terapija od deset minuta nasamo sa Sakicem i subjekt biva izlijecen, za one malo teze slucajeve ukljuci ce i dr. Nogic zvani stopalo.

Драгогост 屋
2 godine prije

Rusija se od zemlje nalik sadašnjoj Ukrajini uspela da se uspravi.
Očistila KGB. Vojno je asimetrično parirala gusarskoj armadi nosača aviona.
Sada su borbene grupe nosača aviona projekat prošlosti.
I ostalo, da ne tupim prste. Ekonomski je samodovoljna.
Zapadni establišment kreće sa projektom “SPUŠTANJE PAKLA NA ZEMLJU”.
Tu su i Rusi i Kinezi i Iranci nespremni.
Mi smo samo pogoreoci.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI