SAD podržavaju pokušaje državnog udara kad god to može imati koristi

29 komentara

SAD entuzijastično podržavaju promjenu režima kad god mogu imati koristi od procesa, rekao je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov za RT. Ako državni udar cilja na vladu koja je popustljivija američkim interesima, Washington će ga neizbježno odbaciti, dodao je diplomata.

Posljednjih godina bilo je brojnih pokušaja promjene režima širom svijeta i oni su “naišli na različite odgovore od strane SAD-a, u zavisnosti od toga ko je bio na vlasti i ko je pokušavao da izvede državni udar”, rekao je Lavrov u intervju u ponedeljak.

“Tamo gdje je Zapad zadovoljan sadašnjom vlašću, u takvim situacijama nijedan protest ne može biti legitiman. Ali tamo gdje vlada ne odražava interese hegemona i slijedi nacionalne interese, u tim slučajevima vidimo da se razne nezakonite sile stimulišu [da napadaju vlasti]”, dodao je diplomata .

LavrovrusijaSADWagner
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Noname
10 mjeseci prije

Vojni kamp za PMC “Wagner” počeo se graditi u Bjelorusiji, izvještavaju mediji pozivajući se na šumarstvo regije Mogilev.
Prema medijskim izvorima bit će nekoliko kampova.
Prvi kamp planira se izgraditi u Osipovičima, Mogiljevska oblast (200 km od granice s Ukrajinom). Njegova će površina, kako je navedeno, biti 24 tisuće četvornih metara. m, bit će dizajniran za 8 tisuća mjesta.

Schwarze Hunderte
10 mjeseci prije

Evo , posljednje izjave Prigozhina , upravo pristigle ——>>>> ulozto.net/file/lP1q6eNSQbA7/y-p-statement-mp3#!ZJEzAwR2AQp1MQpjZJSuZTEyBJZlMQqOLySRGmE+FGudGGRlLD== 🤳

Yugo 45 neregistrovan
10 mjeseci prije

Rusi bukvalno šprdaju kolektivni “zapad” ,Kremlj se za je ba va sa amebama a uključili su i brku u igru

Max
10 mjeseci prije

Točno.

Ziv je Geza
10 mjeseci prije

Evo slusam na hrt dalekovidnici ushicenost parkiranjem americkog nosaca aviona u splitsku luku.

Svi hrle vidjeti to cudo,kazu najveci i nepobjediv,kaze novinarka dosao je pokazati solidarnost sa splitom i hrvatskom u ovim teskim vremenima.

Dakle,idiotima kojima su puna usta domoljublja i suverenosti,amer u sred turisticke sezone parkira nosac aviona izmedju splita i braca bez da je ikoga pitao a zgadija ushicena fekalijama i kurtonima koji ce jos dugo plivati u moru splitskog akvatorija,nakon sto svjetionik demokracije ode na drugu destinaciju i u drugu beznacajnu koloniju.

BanOvan
10 mjeseci prije

Mladen St
2 dana prije
Lavroveee jaaaavi seee !

Mladeneeeee, evigaaaaa nije na Rtu Dobre nade na putu da ga pingvini tjese, sto tebi od srca zelim.
sufra: “Ne zaboravi gr’dele.”

goran
10 mjeseci prije

ali su se polakomili zapadni mainstream mediji oko pokušaja državnog udara u rusiji.
rusi vas napravili budalama i opet pokazali cijelom svijetu o vašem objektivnom izvještavanju vaših izmišljenih laži.

Lucija, prva
10 mjeseci prije

“Šef Wagnera Jevgenij Prigožin upravo je objavio 11-minutnu audioporuku, prvi put od pobune koju je, na kraju neuspješno, izveo u subotu. U poruci kaže da je razlog za pobunu bilo to što nitko od njegovih zapovjednika nije pristao potpisati ugovor s ruskim ministarstvom obrane i da bi zbog toga njegova plaćenička tvrtka bila prisiljena prestati postojati 1. srpnja.” Navodno sada provode regrutaciju. Prigožin u nekom hotelu kod Minska. Putin na izložbi industrije. Prije 20 minuta počelo njegovo OBRAĆANJE NACIJI. “Kazneni postupak koji se vodi u Rusiji protiv vođe plaćeničke skupine Wagner Jevgenija Prigožina za pobunu ostaje otvoren i još uvijek traje istraga, izvijestile su novine Kommersant i tri glavne ruske novinske agencije pozivajući se na neidentificirane izvore. 24:06 Criminal charges against the Wagner Group’s Yevgeny Prigozhin for inciting an armed uprising have been dropped, Kremlin spokesman Dmitry Peskov said. 26.06 “Charges against Wagner warlord haven’t been dropped, Russian media reports… Čitaj više »

Vitez
10 mjeseci prije

Putin ima “crveno dugme”. Wagner je skoro došao do njega. Dok je Prigožin sjedio u Rostovu, glavna kolona, ​​pod kontrolom pravog šefa PMC-a Utkina / Wagnera, kretala se prema Moskvi. Točnije – u Borisoglebsk. Od 4 kolone PMC-a koje su ušle u Voronješku oblast, druga, glavna, najveća i najopremljenija, koja je ušla ujutro, u kojoj se nalazio Utkin, krenula je ne prema Moskvi, već prema istoku, prema Buturlinovki, kako su mislili. – do vojnog aerodroma. Ali prošla je, još dalje – u Borisoglebsk-45, u nuklearni arsenal.Prigožina, uz isprazne pregovore s generalima Moskovske oblasti, bio samo manevar koji odvlači pažnju, kao i prijetnje. u Moskvu iz prve kolone PMC-a na autocesti M-4. Što je – puno ozbiljnije. Kad se sve raščistilo (u 12:00 Kremlju je dan signal putem polaganja zapadnih specijalnih službi – postalo je kao grom iz vedra neba. I bilo je kasno da se išta popravi, sve je već… Čitaj više »

Ivek
10 mjeseci prije

Pa države nisu bitne, upravo rusi su sa svojim komunizmom se borili u jugoslaviji protiv ustaša, jer su ustaše hjele samo hrvate, a komunisti su htjeli miješanje nacija. i onda im nisu hrvati koje su nazvali ustaše pasale pa su ih pobili. Koji k..c sad oće Rusija, nek dozvoli mješanje naroda i useljavanje i pedera i tranđi i svega jer oni su za ljudska prava.

Гавран
10 mjeseci prije

Po novinaru A. Paviću USA-đani su imali 3 (TRI) državna udara u svojoj zemlji.
Ubistvo Kenedija.
Jedanaesti septembar.
Blokada i rušenje Trampa.
Sva tri su medijski uspešno obrađena i sanirana.

dona
10 mjeseci prije

tu gamad je treba Putin prvo porokati a ne ulaziti u rat

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI