Skandalozni video – je li Austrijska zastupnica lažirala karticu za cjepivo usred Parlamenta

Austrijska zastupnica lažirala karticu za cjepivo
25 komentara

Usred sjednice Nacionalnog vijeća, članica Nacionalnog vijeća Eva-Maria Himmelbauer (ÖVP) dolazi u fokus kamere. Snimljena je kako vadi naljepnicu iz male staklene ampule koju prethodno vadi iz torbice. Na stolu ispred sebe ima žutu potvrdu o cijepljenju. Pažljivo zalijepi naljepnicu na mjesto.

Ludilo! Mnogi bi se htjeli ovako cijepiti. Građanima Austrije prijete visoke novčane kazne, uključujući i zatvorsku kaznu zbog krivotvorenja potvrda o cijepljenju! Je li se tako “cijepe” u ÖVP-u? Unatoč vrlo jasnom videu, naravno – kao i uvijek – vrijedi pretpostavka nevinosti.

 

Čitatelj je Wochenblicku poslao ovaj skandalozni video. Nebrojeni promatrači i javnost su šokirani. Incident se dogodio oko 9.45 sati. Mnogi sumnjaju da je riječ o krivotvorini propusnice za cijepljenje protiv Covida. Zar sami političari nemaju povjerenja u cijepivo koje zagovaraju?

U svakom slučaju, građanima Austrije prijeti do godinu dana zatvora zbog krivotvorenja putovnica za cijepljenje!

U međuvremenu je gospođa Eva-Maria Himmelbauer dala odgovor na naš zahtjev za očitovanjem od strane zaposlenika ÖVP kluba. U njemu objašnjava da je to bila naljepnica cijepljenja protiv gripe. Iskoristila ih je i prije plenarne sjednice.

Objašnjenje iz priopćenja gđe Himmelbauer:

“Naravno, nadležni liječnik je ovo cijepljenje upisao u elektroničku cijepnu karticu. Osim toga, budući da kod sebe nisam imala žuti certifikat o cijepljenju, dao mi je praznu kutiju cjepiva s brojem serije da zalijepim, što sam onda i učinila.”

IZVOR: wochenblick.at

AustrijacjepivoCovidcovid propusnicavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tedi
2 godine prije

politicari lazovi i lopovi.

BTK
2 godine prije

Ja joj vjerujem, sta vi stvarno mislite da bi to ondje radila. Vjerujte i vi meni a ne svojim ocima.

tihobl
2 godine prije

Dacic: ja sam se vakcinisao 3x i imam nula antitijela.

BTK
2 godine prije

N1, danas objavljeno na Yt, gost lauc: negdje u 13. minuti lauc govori o lobijima koji guraju odluke o cjepljenju i testovima. Završi misao, čekam pitanje voditelja, naravno on mijenja temu. Kako da propitkuje na koga i sta lauc misli, kad radi za lobi tv.
Inače lauc poziva ljude na 3. dozu, a cijepljenje mu je za sve odrasle sigurnije od preboljenja.

hope
2 godine prije

cijepe samo sirotinju a oni “privilegovani”nisu vidjeli ni c od cijepiva!pa to je javno izjavio onaj talijanski politicar,zaboravila sam ime.

preseren3
2 godine prije

Hahahaha… To je Fritzlland. Ne zaboravite! Zatvaraju ljude u podrum. Za godine.
A nekad su me ovdje brisali zbog komentara o Hitleru…

So baby talk to me
2 godine prije

Krava debela!

Griffo
2 godine prije

Ovaj portal se sve manje razlikuje od mainstream medija kad je u pitanju senzacionalizam, nažalost. Zašto ne sačekate da vijest u koju sumnjate bude potvrđena pa ju tek potom objavite? Hoćete li se ispričati čitateljima ako se pokaže suprotno?
Pitam stoga što svi mi očekujemo da nam se mainstream mediji ispričaju za sve laži koje u posljednjih godinu i pol serviraju. Ovakvim člancima ne doprinosite našoj borbi protiv ovog kovido-fašizma, naprotiv, povlačit će nas/vas po blatu i ismijavati kad/ako se pokaže da je neka vijest neprovjerena i neistinita. Moramo biti bolji od njih!
I na kraju osobno mišljenje, zar doista mislite da bi netko bio toliko naivan da u parlamentu krivotvori kovid-ausvajs???

Papi
2 godine prije

To se ne lazira tako, nego kupi u doktora, on ti sve odradi, zato ne kacite se na svakakve gluposti.
Ko zivi vani zna koliko su ti mamlazi ponosni na svoj status geimpft

Max
2 godine prije

Jok kupuje šunku

Smokva
2 godine prije

Ako je ovo istina, potrebna je odmah istraga

Igor
2 godine prije

Gripe? Hahahaha,to ne bi kao prvo niti imala vremena ni volje ni potrebe tamo raditi. Ako oni mogu krivotvoriti,mi mozemo isto.

petar schroder
2 godine prije

Za vrijeme Lazne Svinjske gripe Merkl je sebi i njenoj vladi porucila CELVAPAN KOJE NEMA BAS NIKAKVI NUS POJAVA ; A ZA GRADANE PANDEMRIK sa teskim nus pojavama i svi koji su tu vakcinu primili su dobili teske nus pojave , MADA JE FAUCI I TADA HVALIO TU VAKCINU Novine su sve pisale 2009 godine svi koji su primili tu vakcinu danas hodaju na stakama

Mare St
2 godine prije

Ja danas poslala sestri da vidi i sama procijeni jesu se cijepili ona pokaze svom partneru i on kaze vidis da jesu🤣🤣🤣ona poludila kaze ti si slip pored zdravih ociju tebi nema pomoci🤣🤣🤣

Boba Lazarević
2 godine prije

Meni bi bilo skandalozno da nađem poštenog političara.

ledeno doba
2 godine prije

pa naravno,- svi veći političari, kao i poznate zvijezde iz šou biznisa i sporta- ne dobivaju cjepivo..ili dobiju placebo (fiziološku otopinu), ili ne dobiju ništa.. ioanko to nitko ne može provjeriti.  proljetos su u Njemačkoj faktčiki uhvatili na djelu, tako reći,… njemačko ministarstvo zdravlja i nekad poznatu, sada ostarjelu glumicu Uschi Glas (78 godina).. U mladosti je 60-ih godina glumila indijanku u njemačkim western fillmovima o Winnetou, snimanim kod nas na Plitvicama i Velebitu Ona je dakle proljetos nastupila u kampanji merkeličine vlade za cjepanje. Bila je prva njemačka poznata ličnost, koja je pravila tu reklamu (inače, ipak izneneđujuće malo tih ličnosti su dosada pravile kampanju). Na velikom džambo plakatu za cjepanje, bila je slika Uschi Glas, sa flasterom na desnom ramenu (kofol od cjepljenja),. Međutim u TV reklami iste kampanje, flaster joj je bio na lijevom ramenu… Kada je to upalo u oči i proširilo se internetom— onda su… Čitaj više »

Scorpiorex
2 godine prije

Lose je dobro,crno je bijelo,istina je laz, welcome to party G.Orwel

Praetorian
2 godine prije

Ovo je samo dokaz bahatosti gdje oni rade sta god zele i nema nikakvih sankcija. Rugaju se sa svima na nacionalnim televizijama u prime timeu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI