Špijuni su pokušali da me natjeraju da zauzmem antiruski stav

Aleksandar Vulin
139 komentara

Velika spoljna obaveštajna služba vrši pritisak na srpskog ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina zbog njegovog odnosa prema Rusiji i Kini, otkrio je zvaničnik u subotu. Ministar očekuje da će iduće sedmice krenuti velika medijska kampanja protiv njega.

“Jedna od najvećih obavještajnih službi na svijetu, ako ne i najveća, rekla mi je da je moj stav neprihvatljiv i da ako ga ne promijenim i ne odustanem od politike koju vodim… onda neću biti član vlade i uradiće apsolutno sve da me ocrne”, rekao je Vulin za Pink.

Medijska kampanja protiv njega se očekuje sljedeće nedelje, tvrdi Vulin. Uprkos pritiscima, ministar je rekao da odbija da na bilo koji način sarađuje sa stranim špijunima. „Ni za koga nisam radio i neću da radim osim za srpski narod, srpsku državu, i neću biti potpuno lojalan nikome, osim za predsednika svih Srba Aleksandra Vučića“, rekao je ministar.

Uslov je bio da počnem raditi za tu stranu obavještajnu službu. Neću, čak ni po cijenu vlastitog života.

Ministar je takođe pozvao predsjednika zemlje da zadrži neutralnost Srbije, kao i da održava dobre odnose sa Rusijom i Kinom, bez obzira na spoljne pritiske.

Najviši srpski zvaničnici su u više navrata govorili da se zemlja suočava sa sve većim stranim pritiskom usred tekućeg sukoba između Rusije i Ukrajine. Beograd je, međutim, odbio da se pridruži bilo kakvim antiruskim sankcijama ili drugim neprijateljskim aktima kolektivnog Zapada, tvrdeći da će Srbija nastaviti da slijedi sopstvene interese, zadržavajući svoje dugogodišnje veze sa Moskvom.

Vulin je zauzeo posebno čvrstu poziciju usred tekuće krize. Ministar je početkom jula rekao da SAD i EU otvoreno pritiskaju Srbiju da postane „pješak NATO-a“ kako bi postala „neko ko želi da se upusti u sukob sa Rusijom“.

„Vrlo smo jasni: nećemo se upuštati u sukob sa Rusijom, nećemo se upuštati u tuđe ratove, nećemo biti tuđi pješaci“, izjavio je tada.

Aleksandar Vulinrusijašpijunisrbija
Pretplatiti se
Obavijesti o
139 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

Britanci ili svabe,pitanje je sad..hmm.hvala.

Guli
1 godina prije

Bravo Srbi. Znam tesko vam je. NATO kabala ce sve napraviti u svojoj moci da vam napravi zivot tezak.

tihobl
1 godina prije

Budalo jedna, uzmi pare, a nastavi po starom. Pogledaj bjeloruse, pola stanovnistva je diglo velike pare, a Lukasenko i dalje vlada. I na sledecim izborima uzece pare, a glasati za brku. Pogledaj koje pare je uzela Tihanovska, a njena zivotna zelja je da upozna Putina.

Rudar
1 godina prije

Kakav je to ministar, državni službenik koji kaže “jedna”, ma koja jedna, naziv službe, ime i prezime tko ga je kontaktirao, tek tada će biti vjerodostojan.
Ako se visoki vladin dužnosnik, ministar, to ne usudi reči u sovojoj državi, onda neka da ostavku i kaže da to nije njegova država i da njome upravljaju stranci.

Smurgl
1 godina prije

“…onda neću biti član vlade i uradiće apsolutno sve da me ocrne.”

Eto, bar je u svojoj gluposti priznao ko i kako sastavlja i demontira vlast u zemlji.
Govore istinu samo kad se zajebu… 😀

Probuđeni
1 godina prije

Od svih exyu politicara , bas vulin 😀

mrx
1 godina prije

Provirili malo iz ormara?
Pa izađite skroz, već je i pticama na grani jasno čiji ste.

Probuđeni
1 godina prije

Akumulacija Gružanskog jezera iz kog pola Šumadije pije vodu, za ministra Vulina je bila samo vodena pista za čamce na motorni pogon u okviru taktičko pokazne vežbe “Gruža 2022”. Ne hajući za ugrožavanje pijaće vode, motorni čamci su kružili jezerom, a takvo, očigledno kršenje zakona, “iz lože” su posmatrali predsednik Vučić i ministar policije.

Keki
1 godina prije

Svaka čast.

Bane
1 godina prije

Djoni. Djoni inglish.

Bane
1 godina prije

Da li su svi Vulini odbili da rade za stranu sluzbu?

Max
1 godina prije

A što ako ga izbuše kao Đinđića.

Oliver
1 godina prije

FSB je izvijestio da je zaustavio operaciju regrutiranja ruskih pilota i otmice borbenih zrakoplova – Su-24, Su-34 ili Tu-22M3. Planirali su ga ukrajinski obavještajci uz potporu zapadnih obavještajnih službi. Sudionicima posla obećana su dva milijuna dolara i strano državljanstvo. Ali odjednom nije išlo po planu .

Mölltaler
1 godina prije

Srbija je trenutno zlatna koka za nato. Velika većina ruskog (sovjetskog) oružja kojim su raspolagali natovci je uništena u (ex) Ukrajini, a novog nema. Bivše komunističke države dale su što su imale osim Mađarske koja ne želi poklanjati svoje oružje. Zapadno oružje je skupo i komplicirano za upotrebu što znači da zahtijeva istu takvu obuku, a vremena nema. Ta mješavina oružja sa svih strana koje koriste nato snage u ukrajini je prava logistička noćna mora, a uz to imaju još dva velika problema. Prvi je da ni oni tog oružja nemaju dovoljno za slanje u ukrajinu u velikim količinama. Englezi su recimo poslali veću količinu protuoklopnih sistema nlaw nego što im je ostalo na otoku. Drugi problem je taj što su desetljećima stvarali mit o superiornosti zapadnog (američkog) oružja nad ruskim čime su opravdavali nekoliko puta veću cijenu. Ako rusi počnu u velikim količinama uništavati to oružje (a hoće ako… Čitaj više »

1 godina prije

Aman , pa koga na balkanu nisu Jeftino..

Jato
1 godina prije

Ha ha aha, vrućina svašta radi.

Promatrac
1 godina prije

Loša gluma malograđanskog primitivca kozojebačkog izražaja koji si daje na važnosti. Eto, poslužih se umijećem nejgovog izričaja.

imee
1 godina prije

misli ovog tenkrea su rangu anemije i prestanite ih prenosit.
ne znam za ostale ali još iz komunizma mi ostao bu llshi t detector. prepoznam kad neko se re. pa ne konzumiram njegove mentalne proizvode.

Гавран
1 godina prije

Kada te u ovo zlo doba, nosioci zla nazivaju najgorim imenima, izmišljaju gnusobe o tebi, ponižavaju i pljuju. TO JE NAJVEĆA POČAST KOJU MOGU DA TI DAJU!

nessy
1 godina prije

Bez potcjenjivanja, mislim da Vulin i nije bas neki faktor. A cijela ova izjava mi lici na “usta moja, hvalite me”. Na kraju krajeva, svi politicari su stalno na radaru stranih obavjestajaca, koji traze nacin da postignu utjecaj. Mito, ucjena, pomoc u karijeri… Nista novo, i nista iznenadjujuce.

ad astra
1 godina prije

Sastavlja se vlada i valja si podići rejting. Vulin se reklamira. Teška odluka za onog tko sastavlja vladu. Ako uzme Vulina onda se deklarira kao rusofil. Nije lako Vulinu ni onom tko sastavlja vladu.

Herc
1 godina prije

Vulin je vjerojatno hibrid cige i šišmiša,a kad sam bio mali matere bi nas plašile vakima ,
jedna grupa bi krala po avliji a drugi bi odvlačili pažnju galamom ,popravljamo kišobrane,oštrimo noževe i makaze

Meštar
1 godina prije

Vulin je jedan od najvećih debila na prostoru od Baltika do Jadrana i od Alpa do Crnog mora, konkurencija je velika. Od kad je on relevantan za portal Logično

404
1 godina prije

CIA ima pod kontrolom sve europske političare. Tko ne pjeva po američko, brzo leti sa položaja.

404
1 godina prije

Podmitivanje je najjače američko oružje. Podmitiš političare i cjela država padne pred tebe na koljena. Narod bi se dao jebati za jedan dolar.

Trta
1 godina prije

Pitajte vulina kako pomaže svom rođaku koji se bavi krađom i švercom automobila

Vanja
1 godina prije

Čekaj malo,znam čoveka,samim tim što služi vučiću on je pristao na sve špijunske zahteve,a laprndanje je laprndanje.Njegova uloga je tobože rusofilska,a ona napiturana žuja je natoamerička opcija i oni su kao u istoj vladi.I mediji su po tom principu podeljeni.Na Happy tv idu”aktuelnosti”gde se priča proruska priča,a na b92 Ukrajinci razbijaju Ruse,a sve ih kontroliše radikalac vučić.Bagra.

Dupla Kamilica
1 godina prije

Pročitao sam jedan komentar za ovu budalu i za ovu njegovu izjavu “Sa ovakvim ušima ćuješ kako sunce zalazi na zapadu”.

Perun
1 godina prije

A sad malo i o Hr . spionima ….ZBOG pronevjere 2 milijuna kuna istražuje se djelatnike VSOA-e, piše Jutarnji toaletni list, navodeći da je s lažiranjem troškova u inozemnim misijama bio upoznat i jedan od pomoćnika ravnatelja i to je tolerirao.Predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Siniša Hajdaš Dončić zatražio je jučer od Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost i ravnatelja Vojno sigurnosno-obavještajne agencije (VSOA) generala Ivice Kindera očitovanje o informacijama da je veći broj zaposlenika te agencije lažirao troškove i nenamjenski trošio novac koji su dobivali za posjete misijama u Poljskoj, Litvi i Libanonu te su tom prilikom pronevjerili oko dva milijuna kuna… .P.S…ravnatelj Vojno sigurnosno-obavještajne agencije (VSOA) general Ivica Kinder ravanao i polirao racune u,, firmi” u kojoj radi …. Vulin je mala beba u poredjenju sa slicnim ljudima u Hrvatskoj u kojoj se nema vise sta ,,otudjiti” ….ovi kradu sami od sebe …Pazi Ivica da… Čitaj više »

cora
1 godina prije

Zar vam ovaj pacov lici na nekog kome bi ste ponudili novac , pogledaj facu i sve jasno.

Zolja
1 godina prije

Mislim da laze.

pero
1 godina prije

Laže pseto!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI