Što su ljudi u Indiji dobili za uspješnu borbu protiv COVID-a.

Indija - Ivermektin
11 komentara

Dugo sam naglašavao kako je Indija, posebno njena najveća država Uttar Pradesh s oko 250 milijuna stanovnika, napravila izvrstan posao u napadu na pandemiju COVID-a upotrebom slobodno distribuiranog ivermektina.

Stanovništvo visoke gustoće dobilo je “pakete njege” koje, nažalost, američka vlada i javni zdravstveni sustav nisu uspjeli pružiti Amerikancima. Ispod je fotografija popisa sastojaka.

Čudo Uttar Pradesha i drugih indijskih država uistinu pomaže svojim građanima. Obratite pažnju na sve sastojke dane javnosti, mnogo više od ivermektina i enormno više nego što su Amerikanci dobivali sa svih razina vlasti.

Autor: Joel S. Hirschhorn
CovidIndijaIvermektin
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Toxic_Zombie
2 godine prije

Sad će i HRT na Dnevniku u 19:00 objavit ovu sliku i svi portali haha. Jer nitko nije podmićen od Pfizera, nitko ne želi lovu.

Dokurčilomi
2 godine prije

Nemojte tako. Dobili su demokratski parking 2×2 i to lijepo iscrtan bijelom bojom.

promatrač
2 godine prije

Jedan od najboljih Slovenskih biatlonaca Klemen Bauer danas je objavio, kako neče na OI u Peking jer se protivi obaveznom cepljenju. Izvor TXT TV SLO
Da barem ima više ovakvih. Skijaški skokovi me ne interesuju više i zaboli me za njih jer je kompletna Slovenska ekipa na iglama.

Max
2 godine prije

Život.

ZdravoPameti
2 godine prije

I see stupid people in the comments.

sandokan
2 godine prije

fali mi ivermectin (gdje se može nači, zna ko ?) , a može li se zamjeniti antibiotik doxycyin za neki drugi antibiotik, za ostalo je lako . ja samo lepo pitam, za hitni slučaj, da je pri ruci, ako slučajno zatreba.

sandor
2 godine prije

ivermektin- suma med- c vitamin-andol 300- cink- …….sve spremno ceka,…..zlu ne tribalo

Metabaron
2 godine prije

Drugim rijecima , za “cjepivo ” nema APSOLUTNO nikakve potrebe …

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI