Sutra u 18.00 će se znati hoće li Srbijom vladati USAID i Trilateralna komisija ili netko drugi

Aleksandar Vučić - bira Premijera Srbije
76 komentara

Mediji u Srbiji navode kako će novi predsjednik Aleksandar Vučić sutra u 18.00 priopćiti svoju odluku koga će imenovati za novog premijera ili premijerku Srbije. Prema informacijama, čak ni najbliži Vučićevi suradnici još uvijek ne znaju tko će voditi novu vladu Srbije.

Uglavnom su u igri dva imena. Prvi je vršitelj dužnosti premijera Ivica Dačić, a drugo ime je aktualna ministrica državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Sada kada Vučić upravlja vojskom i tajnim službama, a kao predsjednik odlučuje o vanjskoj politici zemlje, ovo je pitanje posebno važno ne samo za Srbiju, nego i za regiju, ali i na globalnoj razini, posebno u svjetlu tinjajućeg sukoba Washingtona, Berlina i Moskve na Balkanu.

O Ivici Dačiću se nema što reći i njegov izbor bi vjerojatno značio kontinuitet dosadašnje politike sjedenja na dvije ili tri stolice. Što se tiče NATO pakta, Dačić je jučer izjavio kako Srbija ne želi ući u NATO i zemlja će djelovati u okviru politike vojne neutralnosti.

“Ne planiramo ući ni u NATO, niti bilo koji drugi vojni savez “, rekao je Dačić tijekom sastanka s izaslanstvom Parlamentarne skupštine NATO pakta.

TASS javlja kako je ranije predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će mu prioriteti biti prijateljski odnosi s Rusijom i Kinom, ali potvrdio je nespremnost zemlje za integraciju u NATO pakt. Prema Vučiću, protiv integracije u Sjevernoatlantski savez je 75% građana Srbije.

No, ministrica državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić zaslužuje posebnu pozornost.

Potencijalna kandidatkinja za premijerku je privukla pozornost medija zbog činjenice da je otvoreno priznala svoju homoseksualnost i što je “porijeklom” iz Hrvatske, kao da je to važno.

Dakle, ako preskočimo gluposti kojih su pune naslovnice svih medija o seksualnoj orijentaciji Ane Brnabić, koja je u vladu ušla kao nestranačka osoba, posebno je važan njen životopis i njezin mogući izbor bi konačno raskrinkao Vučića i kojim smjerom želi voditi Srbiju.

Ana Brnabić je srpska menadžerica i specijalist za marketing. U kolovozu 2016. je postala je ministrica državne uprave i lokalne samouprave. Rođena je 1975. godine u Beogradu, gdje 1994. godine završava Petu beogradsku gimnaziju.

Sada dolazimo do “ljepšeg ” dijela, jer nakon srednje škole odlazi u Sjedinjene Američke Države, na Sveučilište Northwood u Michiganu. Tamo 1998. godine završava studije poslovne administracije.

Nakon toga odlazi u Englesku, gdje na Sveučilištu Hull stječe MBA diplomu iz marketinga. Govori engleski i ruski jezik.

Tijekom studija u Londonu je radila za “Srpski informacijski centar” na položaju administratora i osobe zadužene za odnose s javnošću.

Ovom centru je glavna zadaća bila održavanje kontakata i interakcija između “reformističko opredijeljenih stranaka u Srbiji” s civilnim medijima u Velikoj Britaniji.

Kada se 2002. godine vraća u Srbiju, Ana Brnabić počinje da raditi kao službenica za odnose s javnošću u Programima za agrarni razvoj Srbije koje je tada financirala EU.

Međutim, na tom se mjestu zadržala samo dva mjeseca i prelazi u USAID za Srbiju, gdje godinama radi na raznim projektima ove organizacije u zemlji.

Godine 2011. prelazi u američku kompaniju za razvoj vjetroelektrana “Continental Wind Serbia“, što znači da je za USAID radila skoro jedno desetljeće.

Direktorica kompanije “Continental Wind” u zemlji postaje 2013. i cijelo vrijeme se navodno zalaže na informiranju javnog mnijenja o prednostima i važnosti obnovljivih izvora energije.

Mali je “problem” što se upravo u to vrijeme snašla i kao direktorica kompanije “Continental Wind” kupuje i potkrovlje u Beogradu od 327 kvadrata, što i nije nešto ako ne uzmemo u obzir činjenicu da se nekretnina nalazi na Dedinju, blizini Bijelog dvora, nekoć kraljevske rezidencije, te da je kuća navodno stajala pola milijuna eura, što je platila kreditom.

Nakon tri godine, 2016. postaje ministrica državne uprave i lokalne samouprave u vladi Srbije.

Članica je glavnog odbora PEKSIM, organizacije koja omogućava stipendije za magistarske studije na Sveučilištu Cambridge. Predsjednica je upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED).

No, opet treba naglasiti da su za eventualne kriminalne radnje, korupciju i skandale s vezama u američkoj administraciji, koji su bolje poznati srpskoj javnosti, važne nadležne institucije, kao i činjenicu da je njen mogući izbor naišao na opće odobravanje u određenim krugovima, a zapadni mediji postavljanje LGBT osobe za premijerku vide kao dokaz privrženosti Srbije europskim vrijednostima, sve je to nevažno u odnosu na njene veze s USAID-om i članstvom u beogradskom tink-tanku “East West Bridge“. Naime, cijeli vrh ove skupine je u srpskoj grupi “Trilateralne komisije“.

Ne treba biti pretjerano informiran da bi se povezale aktivnosti koje provodi hobotnica koju čine USAID, Trilateralna komisija i razni prozapadni liberalni think-tankovi kao što je “East West Bridge”. Sama činjenica da je Ana Brnabić praktično od završetka srednje škole usmjeravana i odgajana u američkom inkubatoru budućih političara za zemlje istočne i jugoistočne Europe govori da bi njezin izbor za premijerku za Srbiju bio pogubniji od dva svjetska i okupacija i ratova vođenih u povijesti zemlje.

Aleksandar Vučić bi sutra u 18.00 izborom Ana Brnabić konačno otvorio karte, pokazao da je obična marioneta Zapada i praktično potpisao kapitulaciju Srbije.

Dakle, podsjetimo još jednom da su sve priče o seksualnoj orijentaciji i njezinoj imovini, koju možda i nije stekla na pošten način, samo su dimna zavjesa kako bi se prikrila prava opasnost koju predstavlja projekt odgajan i pripreman desetljećima, imena Ana Brnabić, samo kako bi se u Beogradu na sva ključna mjesta u državi konačno postavili poslušni i podobni političari koji će zemlju uvesti u društvo zapadnih liberalnih “demokracija“.

Ana BrnabićimenovanjePremijer SrbijeUSAID
Pretplatiti se
Obavijesti o
76 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tomica
6 godine prije

Čak i da donese drugačiju odluku mislim da je obična marioneta, vođen samo sopstvenim interesom, se*onja i najgori neprijatelj Srbije. Za predsjednika se kandidirao samo da bi mogao da dovrši što je započeo kao premijer.

gostgost
6 godine prije

evo otvaram kladionicu naravno da ce i dalje vladati isti to uopce nije upitno a novi premijer ili premijerka je ana i to nije upitno i nije upitno da tu vucic nista ne odlucuje

Arkaj
6 godine prije

Mi imamo Kolindu, što bi Srbija bila manja štraca od Hrvatske?

rodoljub
6 godine prije

Mislim da se zna ko ce biti premijer u Srbiji. Juce i danas su mnogi zapadni ambasadori dolazili kod Vucica, a tu je i predsedavajuci Bundestaga. Nije to slucajno. Vrsi se pritisak da lezbejka bude premijer, ili Mihajlovicka, jer to su prozapadne sluge-marionete. Vucic glumi samostalnog i nezavisnog predsednika, ali on treba samo formalno da proglasi ono sto su okupatori sa zapada odlucili. Sve drugo za mene bi bilo iznenadjenje.

Zaboravljeno
6 godine prije

Sto se mene tice, tako i treba.
Prvo: isplata nagrade za razbijanje jugoslavije.
Drugo: sto da njima bude bolje nego nama.
Dakle gospodo srbi dobrodosli u klub ex-ju drzavica.

Dragi gospodine Babicu ne vjerujem da ce nevjencani par Vucic-Brnabic nadmasiti Milosevica i suprugu mu u nanosenju stete vlastitom narodu(Srbima.

Kodnas u hrvatskoj niko jos nije nadmasio Franju uz sve junacke napore. Nije lako nadmasiti najvecu stetocinu u povjesti hrvatskog naroda.

žrec
6 godine prije

Bitka za Srbiju između Rusije, SAD-a, i Njemačke. Zapravo čini mi se da se veće rivalstvo vodi između Merkl i Trumpa, a Putin se drži u pozadini. Ispravite me ako griješim slobodno.

Georgij Žukov
6 godine prije

Za Srbiju ili Hrvatsku se nitko ne bori jer se nema za sto boriti , kako ces se boriti za nesto kad ti to nesto skida gace cim mu pridjes , vecina ex jugoslovena pogotovo malo starijih koji pamte ta vremena jos zivi u iluziji da smo cjenjeni u svijetu kao sto je to bio slucaj tada ,hrvatska je kleknula na koljena odavno i odradjuje prljavi posao za nato i zapadne partnere ,nato takve drzave naziva korisno idiotske drzave i ne drzi do njih ni 5 para , medjutim jos je licemjernije ponasanje srbije tj srpskih politicara ,pogotovo je glupo kada vojvode vucic, nikolic i ekipa mantraju o nekakvoj neutralnosti , od cega ? od zdrave pameti i logikae , e to da , tu su jedino neutralni , tako je i draza bio neutralan od 1941 -1945 pa zavrsio u sljiviku 🙂

jos jedan iz dalmacije
6 godine prije

Nije kriv oni koji radi zlo,krivi su oni koji to dopustaju.Je li moguce da cili jedan narod skine gace prid ovakima Vucicima,Kandickom,Cancima,i ko bi sve nabroija koliko smrada i olosa samo u Srbiji,a a ostalu gamad nabrojit triballa bi sto godisnja izdanj svih novin koji izlazu svaki dan u cilome svitu.Proslo je vrime istorije koja je zigosala Firera ka najveceg zlocinca covjecanstva.Danas svaki zlocinac(poznat kao liberalni demokrat,pripadnik bilo koje tkz.stranke je zlocinac ranga malog Hice.Zalim Hicu jer su ga u zlocinima protiv opstanka civilizcije odavno pripisali sve one mizerije iza kojih se kriju zlotvori,ala Vucic,Kol inda,Izmetbeg,kombinacija orangutana i covjecje ribice Duka,prototip Arijevske bolesti frau Merkel,karikature Makroa,onoga sta je suh ka bakalar i koji je uteka vrau sa parangala,oni iz NATO Soltenberg,a di su one nakaze made in USrA(posuden izraz od moga dalmate).i za koga se borit?!Ne postoji narod,ne postoji obraz,ponos.cast.sloboda…Volija bi da ima vise iznimki(da se krene onako kako zlotvor… Čitaj više »

tuf
6 godine prije

a) tko joj je uopće utabao put do pozicije ministrice
b) zašto se navodi kao jedan od dva kandidata za premijera

Od toliko ljudi – kako je baš ona došla do vrha, tko ju je gurao cijelo vrijeme ?

Weteran
6 godine prije

Ja nemam ništa protiv Ane!?
Naprotiv!!
Neobično je vredna i veliki je praktičar !!
Seksualno opredeljenje?
Nacionalno poreklo?
E to se drugovi ne maže na hleb, niti izmiruje račune !!
Osnovno: Vučić i dalje drži sve konce, a bilo koji “premijer” je u drugom planu!
Pozdrav svima iz Novog Sada.

Bill Clinton
6 godine prije

Ovu bih srpsko-hrvatsku Anicu B. tak’ s merakom prevaspit’o…

fenix
6 godine prije

Jako teska dilema nemora znaciti da ce Barnabic biti premijer Srbije iako bi to zapad volio. Ogromne sanse ima i Ivica Dacic za kojeg se pretpostavlja da je proRuski hm?? Cinjenica da ima Rusku podrskui da Vucic njemu treba zahvaliti sto je pobjedio u prvom krugu jer da se Ivica kandidovao odnijeo bi veliki broj glasova Vucicu pa ce mu mozda morati vratiti uslugu. Za Srbiju bi najbolje bilo da bude Ivica Dacic koji bi donio kakvu takvu nezavisnu politiku. Ali ofo treba gledati u aspektu ofenzive zapada na balkan da bi kompenzovao svoje gubitke po svijetu (Makedonija mijenja ime da bi usla u NATO) zato je Barnabic aktuelna. I sam Vucic je rekao da ce biti promjena oko Kosova sto bi moglo izazvati ozbiljne probleme u Srbiji jer narod to nece dopustiti trenutno Vucic kupuje narod demagogijom ali nista konkretno nije napravio sto moze biti opasno po njega jer… Čitaj više »

suljaga
6 godine prije

pricala nam jednom prilikom zenina tetka zgodnu anegdotu. imala ti ona nekih stomacnih problema i dobila neke tablete da joj pomognu. i bile dobre tablete. docim, njezin muz, tetak, je za vrijeme rata imao neke traume i nije bio dobar sa zivcima.elem, u neka doba ti tetka otisla po dnevnu dozu tableta ali nije imala naocale. tek ujutro ti ona ustala a tetak nervozan kao pas. gundja, psuje, ronda. a tetki sve svejedno. konta ona sta li mu je? ide tetak i galami gdje su tablete za smirenje, da ih nije tetka vidjela? i onda ti tetki sine sta je napravila. zamjenila tablete. kaze tetka, jos ja vidim ja se userem a meni svejedno. e tako ce i srbija. biti ce u nato-u, i u Eu a gradjanima srbije ce taaako biti svejedno. samo mirno i opusteno.

Baba Vanga.
6 godine prije

Pitali djecu u vrticu tko je ovaj ciko(Vucic) i javi se jedan momčić i kaže ja znam taj čiko živi u televizoru,kako to pitaju ga a on kaže,pa koji god kanal ukljucite uvjek je on tu i zvog toga ja znam da on živi u televizoru??

Jupiter
6 godine prije

U demokratiji nije bitno ko vlada! Bitni su rezultati vladavine, i dali je narodu bolje ili gore.

Andrej
6 godine prije

Pokazi mi tko su ti ucitelji, pa cu ti reci kakav si. Ta zenska je novi model marionete sto je cini idealnim kandidatom za najvisu funkciju.
Na stranu njena spolna usmjerenost, vazno je samo da dobro govori engleski, jer ce upravo na tom jeziku i primati instrukcije.
Ono sto mi bas nije sjelo u tekstu, to je nekakva isforsirana politicka korektnost u izjavi da ce A. Vucic otvoriti karte na tom slucaju. Pa zar je stvarno potrebno jos jednom provjeravati moralni integritet onih koji se rado svrstavaju uz kvislinske pokrete?
Nietzsche veli, da stvari koje propadaju treba pogurati, da jos brze propadnu, pa cu u tom smislu pozeljeti Ani da sto prije zasjedne u premijersku stolicu.
Kako se stvari kotrljaju, sumnjam da bi Srbiji u ovom trenutku pomoglo cak i da se ostvari njihova vjekovna teznja sazeta pod motom “samo sloga srbe spasava”. Hebes i slogu, ako nema zdrave pameti.

Guest
6 godine prije

Srbija ispred svog vremena, to ja kao da buduci kancelar Njemacke bude Srbin. He he mos mislit!

stipa
6 godine prije

što bi Srbiji bilo bolje u ovoj močvari od “Zapadnog Balkana”… Ako je Hrvatskoj Ustav pisao Beogradski student, UDBIn doušnik Sova i uspješan državni branitelj SRH koji je na sudu 198-i neke obranio Vojislava Šešelja od optužbe za nacionalizam može i Vama premijerka biti gay podrijeklom Hrvatica… tješite se da vam nije Iredenta kandidat-kinja

alan ford
6 godine prije

“Dakle, ako preskočimo gluposti kojih su pune naslovnice svih medija o seksualnoj orijentaciji Ane Brnabić, koja je u vladu ušla kao nestranačka osoba, posebno je važan njen životopis i njezin mogući izbor bi konačno raskrinkao Vučića i kojim smjerom želi voditi Srbiju.”

nisu to gluposti i nije to nevazno, sama cinjenica da je ona lezba, izaziva sumnju da ona pripada pro-zapadnjackpj (citaj anglo-cionistickoj agendi za NWO). Jer ovdje nije rijec o Nizozemskoj ili Svedskoj, vec o konzervativnoj-pravoslavnoj pro-ruskoj Srbiji

alan ford
6 godine prije

da se razumijemo. Vucic je glumac, kao i Cipras, i Srbija se nikada doista nece odreci Zapada i preci Rusiji. da je to htjela, mogla je to davno uciniti. Jer, da Srbija predje 100 % na stranu rusije i odrekne se EU i zapada, ona automatski gubi utjecaj na Srbe u Hrvatskoj i one u BiH, to jest, Republika Srpska bi bila vjerojatno gotova. Onda bi SAD zajedno sa svojim saveznicima Turskom i S. Arabijom. zacas dao zeleno svjetlo Bosnjacima, da uklone RS i eto ti kaosa. Dakle, pojednostavljeno i grubo receno; ako bi se Vucic odrekao EU i Zapada i prikljucio Rusiji, onda bio fakticki opet bila uspostavljena ona granica na Drini, koja je do 1918. djelila Srbiju i Austro-Ugarsku (bih, Hrvatska, Slovenija). A to Beograd ne moze dopustiti. Ovako kako je sada , postoji ova meka granica izmedju Srbije i BiH i fakticki srpska drzava u drzavi BiH,… Čitaj više »

Eheh
6 godine prije

Evo potvrdeno, Srbija je isto dobila plasticnu americku lutku na napuhavanje. A sto bi njima bilo bolje nego nama, pa braca smo po idiotizmu!

Imenjak
6 godine prije

trilaterala, ipak

Sinisa,bijesni Banjalucanin!!!!!
6 godine prije

Poserem se na Srbiju….za slobodnu Republiku Srpsku sto dalje od usrane Srbije….

eee
6 godine prije

Sutra u 18 je prslo i ?

sreten
6 godine prije

zasto da nebude premijer. zasto nebi mogavo biti premijr hrvacke vlade gospodin pupavac.ako je neko sposoban ,nema veze koje i odakle je .zasto svetu stolicu cuva svicarska vojska i slicno

Spartak
5 godine prije

Imperij zla će ubaciti svoju osobu na mjesto premijerke. To je jasno. Srbija im je prevažna da to mjesto prepuste nekom drugom

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI