SZO objavljuje Plan za globalne putovnice za digitalna cjepiva, koje financiraju Bill Gates i Zaklada Rockefeller

SZO-Gates-COVID putovnice
174 komentara

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) objavila je prijedlog koji podržavaju dvije velike globalističke organizacije, koji služi kao nacrt vladama za implementaciju svjetskog sustava verifikacije putovnica za cjepivo.

Alex Jones detaljno analizira dokument.

 

Dokument, nazvan “Digitalna dokumentacija potvrda o COVIDU-19: status cijepljenja“, koji financira nitko drugi do Zaklada Bill &Melinda Gates i Zaklada Rockefeller, opisuje tehničke smjernice za vlade u vezi s uvođenjem programa za uvođenje globalne digitalne putovnice, za COVID-19, naravno.

„Ovaj dokument postavlja pristup stvaranju potpisane digitalne verzije zapisa o cijepljenju za COVID-19 na temelju osnovnog skupa podataka ključnih podataka koje treba zabilježiti i pristupa za digitalni potpis. Dokument se oslanja na postojeće besplatne i otvorene standarde, a vodi se etikom, slučajevima upotrebe i zahtjevima za digitalnu dokumentaciju certifikata COVID-19: status cijepljenja (DDCC: VS).”

„Stoga je ovaj dokument softverski podržan i pruža polaznu točku državama članicama za osmišljavanje, razvoj i implementaciju rješenja DDCC: VS za nacionalnu uporabu u bilo kojem formatu koji najbolje odgovara njihovim potrebama (npr. Papirnata kartica s jednodimenzionalnim [1D], naljepnice crtičnog koda ili QR koda ili potpuno funkcionalna aplikacija za pametne telefone razvijena na međunarodnoj ili lokalnoj razini.”

„Primarna ciljna publika ovog dokumenta su nacionalna tijela koja imaju zadatak stvoriti ili nadzirati razvoj rješenja za digitalni certifikat o cijepljenju za COVID-19. Dokument može biti koristan i vladinim partnerima, kao što su lokalna poduzeća, međunarodne organizacije, nevladine organizacije i trgovačka udruženja, koji mogu biti potrebni za podršku državama članicama u razvoju ili implementaciji rješenja DDCC: VS.”

DDCC: VS je namijenjen za upotrebu u školama, na radnim mjestima, za međunarodna putovanja i za inicijative za traženje kontakata.

Dokument također prikazuje predloženi predložak putovnice za cjepivo, s QR kodom na prednjoj strani, ali dalje u aplikaciji prikazuje osobne podatke o broju primljenih cjepiva.

Sličan projekt putovnica za cjepivo u tijeku, nazvan Common Pass, također podržavaju Rockefellerova zaklada i Svjetski gospodarski forum (WEF).

 

Značajno je kako su jedine skupine koje aktivno zagovaraju globalne putovnice za cjepiva također glavni zagovornici takozvanog Velikog resetiranja, postljudskog plana koji je iznio osnivač WEF-a Klaus Schwab koji nastoji deindustrijalizirati Zapad, ukinuti privatno vlasništvo, uvesti biometrijski nadzor i premjestiti čovječanstvo na prehranu kukaca, u ime borbe protiv klimatskih promjena.

cjepivoCovid putovnicaSZOvakcinaZaklada Gates
Pretplatiti se
Obavijesti o
174 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Eclipse210
2 godine prije

Super. Tko bude na kraju izvukao deblji kraj; vakseri koji će da budu dobri i poslušni, izmanipulirani ali prividno slobodni, ili antivakseri, lišeni slobode i izolirani iz društva te podvrgnuti ucjenama. Kaj velite ekipa??

The Beatles
2 godine prije

Zaigrali su se i naravno ovo će sve propasti kao kula od karata jer naprosto žele nešto što nije moguće, možda na kratke staze da al naduže odnosno zauvijek, e Bile Bile neko te dobro nasankao, izgubićeš i zadnji dolar

Pero Kojtistero
2 godine prije

Naša planeta jedna je karantena u obliku velike ludnice pune psihopata, pohlepnika, depresivaca, egomanijaka i shizofrena. Kad bi se našao jedan normalan, odmah bi bio zatvoren. Ili možda živi kao slobodan rob?

MINA
2 godine prije

Ljudi, crno nam se piše.Idemo svi ujedinjeni.
Ne bi smeli da dozvolimo da nas svetska elita kontrolise ,upravlja i bocka smrtonosnim vakcinama.Biće kasno ako oklevamo.

fliflaflu
2 godine prije

Pa da, sve nekako vodi prez ovome. Ne razumijem što se događa u glavama onih koji još vjeruju da je sve ovo zato da nas naši dobri filantropi zaštite od zlog virusa. Cilj je novo robovlasništvo. To nam je jasno, ali kako dalje, kako sačuvati tijelo, dušu, slobodu? Čak mislim da si ovi poslušni u prve dvije doze dobivali placebo, a pravi otrov čuvaju za nas koje mogu samo nasilu bocnit. Steže nam se omča oko vrata. U Hrvatskoj od 10. mjeseca zdravstveni radnici moraju imati potvrdu, brzo će to postati cjepivo. Zašto su raspršeni, gdje im je pravna zaštita? Svi ćemo doći na red kroz koji mjesec. Pustimo li njih bez podrške, i nas će lakše razbiti kad dođemo na red.

hope
2 godine prije

kad vidim face ovih debila smuci mi se!toliko su nakaradni i mentalno osakaceni da ih ponekad i zalim sto nisu ljudi.zaboli me za njihovu globalnu putovnicu i njihov retardirani plan.nikada nisam pozeljela otputovati u ameriku kao turista a proputovala sam vise od pola svijeta.kostat ce ih ova igra bogova i to skupo!gdje su sad oni talibani i sl.da presude ovim psihopatama?

BordoDNK
2 godine prije

Niko nikada u istoriji nije uspio pokoriti cio svijet… A ne manjka ” velikih” ratnih osvajača. Ova bagra koristi mnogo sofisticiranije metode od rata, ne bi li pokorili čovjeka i sveli ga na amorfnu masu bez prava na osnovne slobode. Neće uspjeti, obit će im se to o glavu, i raspasti kao i silna carstva osvojena mačem… Ili topovima. Jer, čovjek snuje, dobro ili loše… Ali Bog određuje. Otpor je jedina solucija, shodno njihovim potezima. Nenasilan, ako je moguće, a ako se ne dozovu pameti, i svaki drugi koji će sačuvati dostojanstvo ljudskog bića. Bolje umrijeti časno, nego biti zombi šačice satanista koji se igraju Boga.

Osho
2 godine prije

Samo mirno i jasno govorim sebi i drugima, nece ici, preko mene mrtvog. Kada ne budem mogao raditi i kupovati namirnice bez cijepljenja, tada cu reci “You made me, nisam ovo birao, ali netko je ovo htio, evo postao sam ono sto ste htjeli, mozda ne kako ste planirali ali takvog me Bog stvorio”. A tko cu tada postati zna samo Bog.

Sveti pantelija
2 godine prije

Dolazi im kraj uskoro,nece moci ostvariti svoje mracne naume provodeci teror na cijeloj planeti,nikad nitko u povijesti nije uspio pa nece ni oni,tako da uzalud im putovnice i kodovi!

Max
2 godine prije

Plan ide dalje.

Joško
2 godine prije

Briga mene za njihov plan!!!
Ja imam svoj!!!
Za sad mirno a za dalje vrijeme će pokazati!
Vidimo su u subotu na Trgu!!!

Juzernejm
2 godine prije

Što se mene tiče, ovih devet stvari sam naučio tokom poslednjih godinu i po dana. I moram priznati da je meni ovo neprocenjivo vredno i da ni u jednom drugom periodu svog života nisam toliko čitao i istraživao. Broj devet je određen bez veze, toliko sam konkretnih zaključaka sakupio, nema neke simbolike u njemu, bar ne ovde. 1.      Virusi, kao zarazne čestice koje se prenose sa organizma na organizam i uzrokuju bolest, ne postoje. 2.      Nikada u istoriji nijedan virus nije izolovan sa bolesne osobe. Izolovane su materije (sekvence nukleinske kiseline, i nikada kompletan genom) u simuliranim (veštačkim) uslovima, uz prisustvo mnogih drugih supstanci, često i toksina, često na već mrtvom tkivu, za koje se pretpostavlja da su deo genoma „virusa“. 3.      PCR tekst niti je osmišljen da služi, niti može da služi određivanju bilo kakve dijagnoze bolesti. Pomoću njega se u bilo kojoj osobi može „pronaći“ bilo šta, jer test umnožava određene… Čitaj više »

Mirko
2 godine prije

Kada bude kriticna masa naroda vakcinisana nema vise izlaza i to je fakt. Hteo bih bit optimistican al ne mogu. Cista psihologija masa

Antinwo HR
2 godine prije

Te sve kurvine sinove treba pobiti .

2 godine prije

fali ovdje malo i narodskih mudrosti,hahahaa..zivio mi,realno.

Brko
2 godine prije

Heil Fauci, Heil Fauci, Heil Fauciiiiii.

Dragica Gravora
2 godine prije

Potrudimo se svi zajedno da zlikavcima ne uspije ovaj i slični naumi.

Jery
2 godine prije

Svi na protest! Ako ne uspije, onda revolucija!
Ovih budaletina se normalan čovjek drugačije nemože riješit!

Dokurčilomi
2 godine prije

Ja sam nabavio posebne propusnice, 45 i 7,62. Molio bih samo da me zdravoga ne zaustavljaju i ne brane mi pravo na posao.

Jack Shadowo
2 godine prije

Preteča digitalnog implatanta s bar kodom u desnoj ruci, samo gledajte i uživajte,sve po planu.

KobraN
2 godine prije

Koliko je ovo daleko od onoga sto Biblija proriče u Ivanovom / Jovanovom Otkrivenju procijenite sami, ali ono sto ponajviše čudi da nitko ne povlači paralele …

Goran
2 godine prije

Ma nabijem ja na ovaj moj k…. i Geitsa i Rokfelera i sva ova govna koja ih podržavaju,onako do jaja

Kalle balle
2 godine prije

KABALA JE ODLUCILA GOYIME MAKNUTI.

2 godine prije

ajmo BOJKOT billa gates.
svi prelazimo na linux?

Barba
2 godine prije

Čudi me da nitko do sada još nije snajperirao Bill Gatesa i riješio taj svjetski problem za 1 USD?

hogar strašni
2 godine prije

Knjiga otkrivenja se iispunjava i ispunit će se do kraja. Ljudi, nas čeka svaki dan sve teža situacija i bolje neće biti. Treba do kraja biti dosljedan Bogu jer ovi tijelo ubijaju ali dušu moramo sačuvati. A to samo vjerom i molitvom Bogu koji će dati završnu riječ.

Spaceman0102
2 godine prije

Ajde sad nek mi neko da savjet kako se obranit tj. ne cijepit, kad ti uvedu totalno obavezno cijepljenje za sve, ustvari nećeš moć srat a da nemaš putovnicu….Mislim u pitanje će dolazit zaposlenje, ako želiš tu radit cijepi se, kužite, egzistencija, pa sad biraj…kako ostati necijepljen?????

Alen
2 godine prije

Idemo malo po malo prema zigu zvijeri i ovo ce bit jos jedna stepenica prema cilju.

komšija
1 godina prije

Pa bre mora neko da rokne ovog ludaka gejtsa i sve čivute.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI